Transgender Planets: Transgender Dating-apper i 2022

Transkjønnede dating-app

Det er vanligvis et kjønnsalternativ i dating-apper, men det er vanskelig for transkjønnede å finne en passende partner i vanlige dating-apper. Og de blir ofte behandlet som seksuelle objekter og synes det er vanskelig å finne den riktige partneren. Det er noen dating-apper som er opprettet bare for transpersoner, og de kan enkelt finne partneren de leter etter med disse appene.

Victoria Milan laget den beste Transgender Dating-Apper guiden for deg. På denne måten, dersom du er en transperson, kan du enkelt finne partneren du leter etter og få en ny start. Her er innholdet i vår “Transgender Dating-Apper” som vi har forberedt for deg.

Transkjønnede dating-app

Transgender dating-apper

1- TSDates

Møt den første appen i vår liste over transgender dating-apper: TSDates. TSDates er en transgender dating-app som har eksistert lenge. Formålet med TSDates er å koble cis-menn med trans-kvinner. Med TSDates kan du enkelt finne partneren du leter etter.

Men TSDates har også noen ulemper. Dersom du er et gratis medlem, har du begrensede meldingsmuligheter, så de oppfordrer deg til å bli et betalende medlem. Men det betalte medlemskapet er litt dyrere enn hos konkurrentene.

For TSDates må du betale $20 per måned. Dette er en ulempe når det gjelder medlemskap. Hvis dette ikke er et problem for deg, kan du enkelt bruke TSDates.

2- Butterfly

Den andre transgender dating-appen på vår liste er Butterfly! Butterfly er egnet for trans-menn og kvinner, cis-menn og cis-kvinner. Hovedformålet med appen er å bringe transpersoner og cis-individer sammen, så de kan tilbringe tid sammen og møte hverandre. I tillegg forhindrer Butterflys filtreringsfunksjon bruk av støtende uttrykk.

Butterfly lutviklere har et forsiktig filtreringssystem for å unngå bruk av begreper som “Tranny”. Hvis du er lei av å bli behandlet som et seksuelt objekt, er Butterfly et av de mest egnede stedene for deg.

Butterfly har noen dårlige funksjoner så vel som gode funksjoner. Du kan støte på hyppige feil i Butterfly-applikasjonen. Eller så må vi si at chat-delen har en dysfunksjonell design. Bortsett fra dette er Butterfly en av de beste transgender dating-appene du kan bruke.

Transkjønnede dating-app

3- Okcupid

Mange av dere har hørt om Okcupid. Grunnen til at den er en del av vår liste over Transgender dating-apper, er fordi den gir rom for transpersoner. Okcupid er en dating-app laget for alle individer.

Det er også en kjønnsseksjon for transpersoner i appen. Og til og med er LHBTQ+ -individer mer populære i appen. Det er derfor Okcupid er en del av vår “Transgender Dating-Apper” -liste. Okcupid har noen undersøkelsesspørsmål for å gjøre profilen din god.

Ved å svare på disse spørsmålene kan du få en god match og møte brukerne du har de samme meningene som. Ulempene med Okcupid er at du ofte støter på annonser i gratis versjonen, noe som til tider kan være irriterende. Du kan også støte på roboter på Okcupid. Bortsett fra dette er Okcupid en veldig god transgender dating-app for transpersoner.

4- Mytranssexualdate

Møt My Transexual Date, laget for transpersoner! Formålet med My Transexual Date-applikasjonen er å være en plattform opprettet for transpersoner som ønsker å møte menn.

Appen er veldig enkel å bruke med sin enkle og fine design. I tillegg, med tusenvis av brukere, kan du enkelt finne partneren du leter etter. Ulempene med My Transexual Date-applikasjonen er at menn er pålagt å være et betalt medlem, og det er mange falske profiler.

Så dette kan være kjedelig for brukeropplevelsen. Men bortsett fra dette, kan du enkelt bruke My Transexual Date som din transgender dating-app.

5- Her

Møt Her, appen designet for skeive kvinner og lesbiske! Det er en god transgender dating-app som er inkluderende for trans-kvinner. Før du registrerer deg på Her, spør den om din seksuelle legning og lar deg møte partneren du leter etter med profilen du har opprettet.

Her-applikasjonen lar deg sende ubegrensede meldinger uten meldingsbegrensninger. I tillegg kan du enkelt bla gjennom alle brukerprofiler og bla gjennom bildene til brukerne. Ulempene med appen er at det betalte medlemskapet er dyrt, og du kan støte på noen feil i programmet. Bortsett fra dette, er Her en bra dating-app for transkjønnede.

6- Transdr

Møt et av de mest populære navnene på listen over transkjønnede dating-apper! Transdr! Formålet med Transdr-appen er å hjelpe deg med å finne en ny date. Selv om det ble etablert for dette formålet, bruker brukerne Transdr til å finne sexpartnere. Den er også veldig enkel å bruke med sin enkle og fine design. Ulempene med Transdr er tvilsomme markedsføringsteknikker og ikke-binære alternativer. Bortsett fra dette er det en god og praktisk applikasjon. Av disse grunnene anbefaler vi å bruke Transdr som en Transgender dating-app.

7- Trans4Date

Trans4Date er en transkjønnet dating-app som har eksistert i mange år. Formålet med Trans4date, som navnet antyder, er å hjelpe transpersoner med å finne en date. Du kan også registrere deg gratis med Trans4date og sende ubegrensede meldinger.

I tillegg, med tusenvis av brukere, kan du enkelt finne partneren du leter etter hos Trans4Date. En annen god ting er at den lar deg opprette et medlemskap med Facebook. På denne måten kan du øke samspillet enda mer og enkelt registrere deg.

Ulempene med Trans4Date er det store antallet svindlere og og at nettsiden er treg. Disse ulempene kan til tider være veldig irriterende. Derfor anbefaler vi deg å være forsiktig. Bortsett fra dette kan du enkelt bruke Trans4Date-appen. Det er derfor Trans4Date tar sin plass på vår liste over Transgender dating-apper.

8- Reddit r/t4t

Du kan møte nye transpersoner med r/4t -funksjonen på Reddit, et av de mest populære nettstedene. Hovedformålet med Reddit er å skape et fellesskaps for transpersoner og gjøre dem i stand til å finne dater. Du kan bruke filteret takket være mange funksjoner som TF4A, M4T, TM4T og TF4F.

Du kan også dele dine synspunkter og erfaringer her, og enkelt uttrykke tankene dine. Ulempen med Reddit er at den ikke har mange brukere, og det er vanskelig å møte lokalbefolkningen. Bortsett fra dette kan vi si at Reddit er en kvalitetstransgender dating-app.

9- TransGenderDate

Møt den transgender dating-appen som har eksistert siden 2007. TransGenderDate! TransGenderDate er en datingside for transkjønnede som eksisterer med sitt nylig fornyede design og sine sikkerhetstiltak.

TransGenderDate-appen er også helt gratis. Du kan chatte, lese blogger eller se videoer så mye du vil. Alt dette er helt gratis. Gratulerer til TransGenderDate for å gjøre disse funksjonene gratis. Og alle medlemmer har verifiserte profiler.

Så du vil sannsynligvis ikke støte på falske kontoer. Ulempen med TransGenderDate er at den kanskje ikke appellerer til alle når det gjelder design. Annet enn det er det en ganske god Transgender Dating-App.

10- Zoosk

Zooks er en plattform som har eksistert siden 2007 og brukes av transseksuelle single. Formålet med appen er å tilby en datingplattform for transpersoner. Du kan også raskt registrere deg med Facebook og Google-kontoen din. Det er også gratis å sende hilsener og like noen på Zoosk. Men du må ha betalt medlemskap for å snakke med folk. Dette er ulempen med Zooks. Bortsett fra dette er Zooks en god plattform som du kan velge som en transgender dating-app.

Transkjønnede dating-app

FAQ Transgender dating-apper

Fungerer Transgender Dating-apper virkelig?

Ja, Transgender dating-apper fungerer virkelig. Med applikasjonene som brukes av millioner av enslige transpersoner, kan du enkelt finne partneren du leter etter. De fleste transgender dating-appene er også trygge. Hvis du har sikkerhetsproblemer, trenger du ikke å være redd. Du kan sjekke ut vår “Transgender Dating-App” -artikkel for å lære om de beste transgender dating-appene.

Kan jeg finne meg en flørt med transgender dating-apper?

Ja, selvfølgelig! Formålet med transgender dating-apper er å la enslige transpersoner møte hverandre og tilbringe tid sammen. Millioner av mennesker møter nye mennesker gjennom transgender dating-apper. Hvis du leter etter en date, foreslår vi at du prøver dating-apper for transseksuelle. Du kan besøke bloggen Victoria Milan for å lære om dating-apper for transseksuelle.

Kan jeg finne en sexpartner med Transgender Dating-Apper?

Ja, du kan enkelt finne en hvilken som helst type partner med Transgender dating-apper. Det er mange transgender dating-apper som er egnet for forskjellige formål. Du kan velge den som passer best for deg og finne partneren du leter etter.

Koster Transgender Dating-Apper penger?

Ja og nei! Noen apper koster penger, mens andre er gratis. I tråd med dine personlige preferanser kan du finne den som passer best for deg og møte nye mennesker. Hvis du ikke vet hvilken som er den beste Transgender dating-appen for deg, kan du finne den som passer best for deg med innholdet vårt “transgender dating-apper”.

Hva er de beste Transgender Dating-appene?

1- TSDates

2- Butterfly

3- Okcupid

4- Mytranssexualdate

5- Her

6- Transdr

7- Trans4Date

8- Reddit r/t4t

9- TransGenderDate

10- Zoosk.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.