Transvestit Planeten: Transdejtingappar 2022

Trans dejting app

Det finns vanligtvis ett könsalternativ i dejtingsappar för transpersoner, men det är svårt för dem att hitta en lämplig partner i dejtingappar som den här. Och de behandlas ofta som sexuella objekt och har svårt att hitta rätt partner. Det finns några dejtingappar som skapats bara för transpersoner och de kan enkelt hitta den partner de letar efter i dessa appar.

Victoria Milan skapade den bästa Transgender Dating Apps -guiden för dig idag. På så sätt kan du enkelt hitta den partner du letar efter och göra en ny start om du är transperson. Här är vårt “Transdejtingapp” -innehåll som vi har förberett för dig.

Trans dejting app

Transdejtingappar

1- TSDates

Möt den första av våra gäster på transdatingappar TSDates. TSDates är en trans dejtingapp som har funnits sedan gammal tid. Syftet med TSDates är utformat för att ansluta cis män med trans kvinnor. Med TSDates kan du enkelt hitta den partner du letar efter.

Men TSDates har också några nackdelar. Om du är en gratis medlem har du begränsade meddelanderättigheter, så det uppmuntrar dig att bli en betald medlem. Men det betalda medlemskapet är lite dyrare än konkurrenterna.

För TSDates måste du betala $ 20 (175 SEK) per månad. Detta är en ofördelaktig fråga när det gäller medlemskap. Om dessa inte är ett problem för dig kan du enkelt använda TSDates.

2- Butterfly

Den andra trans dejtingapp gäst i vår lista är Butterfly! Butterfly är lämplig för trans män och kvinnor, cis män och cis kvinnor. Huvudsyftet med applikationen är att föra samman transpersoner och cis -individer, att umgås och träffa dem. Dessutom förhindrar Butterflys filtreringsfunktion användning av stötande termer.

Butterfly -utvecklare har ett försiktighets filtreringssystem för att undvika användning av termer som “Tranny”. Om du är trött på att bli behandlad som ett sexuellt objekt är Butterfly en av de mest lämpliga platserna för dig.

Butterfly har både dåliga funktioner och bra funktioner. Du kan stöta på vanliga fel i Butterfly -applikationen. Och chattdelen också har en dysfunktionell design. Bortsett från dessa är Butterfly en av de bästa Trans -dejtingsapparna du kan använda.

Trans dejting app

3- Okcupid

Många av er har hört talas om Okcupid. Anledningen till att den tog sin plats på vår lista över Transvestit -dejtingsappar idag är för att den ger betydelse för transpersoner. Okcupid är en dejtingapp skapad för alla individer.

Det finns också en könsdel för transpersoner i appen. Och även HBTQ+ -individer är mer populära i samhället. Det är därför Okcupid är gäst i vår lista över “Transvestit Dejting Appar”. Okcupid har några enkätfrågor för att göra din profil till en bra matchning.

Genom att svara på dessa frågor kan du få en bra match och träffa de användare du håller med. Nackdelarna med Okcupid är att du ofta stöter på annonser vid fri användning, vilket ibland kan vara irriterande. Du kan också stöta på bottar på Okcupid. Bortsett från dessa är Okcupid en mycket bra trans -dejtingapp för transpersoner.

4- Mytranssexualdate

Möt My Transexual Date, skapat för transpersoner! Syftet med My Transexual Date -applikationen är en plattform som skapats för transpersoner som vill träffa män.

Appen är mycket enkel att använda med sin enkla och fina design. Dessutom, med tusentals användare, kan du enkelt hitta den partner du letar efter. Nackdelarna med My Transexual Date -applikationen är att män måste bli betalda medlemmar och det finns många falska profiler.

Så det kan vara tråkigt för användarupplevelsen. Men bortsett från dessa kan du enkelt använda My Transexual Date som transdejtingsappar.

5- Her

Möt appen Her designad för queer kvinnor och lesbiska! Det är en bra transdejtingapp som inkluderar varje trans kvinna. Innan du registrerar dig i Her ansökan frågar den din sexuella läggning och låter dig nå den partner du letar efter med den profil du har skapat.

Her applikation låter dig skicka obegränsade meddelanden utan några meddelandebegränsningar. Dessutom kan du enkelt bläddra bland alla användarprofiler och bläddra bland fotona av användare. Nackdelarna med applikationen är att dess betalda medlemskap är dyrt och du kan stöta på några fel i programmet. Bortsett från dessa är Her en bra praxis som transdejtingsappar.

6- Transdr

Träffa ett av de populära namnen på transdejtingappar! Transdr! Syftet med Transdr -appen är att hjälpa dig att hitta en ny dejt. Även om det upprättades för detta ändamål använder användare Transdr för att hitta sexpartners. Det är också mycket lätt att använda med sin enkla och fina design. Nackdelarna med Transdr är tveksamma marknadsföringstekniker och icke-binära alternativ. Bortsett från dessa är det en bra och bekväm applikation för användning. Av dessa skäl rekommenderar vi att du använder Transdr som Transdatingappar.

7- Trans4Date

Trans4Date är en transdejting app som har tjänat i många år. Syftet med Trans4date, som namnet antyder, är att hjälpa transpersoner att hitta en dejt. Du kan också registrera dig gratis med Trans4date och meddela obegränsat.

Dessutom, med tusentals användare, kan du enkelt hitta den partner du letar efter på Trans4Date. En annan bra sak är att det låter dig skapa ett medlemskap med Facebook. På så sätt kan du öka din interaktion ännu mer och enkelt registrera dig.

Nackdelar med Trans4Date är det stora antalet bedragare och en långsam webbplats. Dessa situationer kan ibland vara väldigt irriterande. Därför råder vi dig att vara försiktig. Bortsett från dessa kan du enkelt använda programmet Trans4Date. Det är därför Trans4Date tar plats på vår lista över Transdejtingappar.

8- Reddit r/t4t

Du kan träffa nya transpersoner med r/4t -funktionen på Reddit, en av de populära webbplatserna. Huvudsyftet med Reddit är att skapa ett gemenskapsutrymme för transpersoner och göra det möjligt för dem att hitta dejter. Du kan använda användarfiltret tack vare många funktioner som TF4A, M4T, TM4T och TF4F.

Du kan också dela dina åsikter och erfarenheter här och enkelt uttrycka dina tankar. Nackdelen med Reddit är att den inte har många användare och det är svårt att träffa personer i din omkrets. Bortsett från dessa kan vi säga att Reddit är en kvalitets transdejting app.

9- TransGenderDate

Möt denna transdejtingsapp som har tjänat sedan 2007. TransGenderDate! TransGenderDate är en transsexuell dejtingsajt som serverar med sin nyligen förnyade design och säkerhetsåtgärder.

TransGenderDate -appen är också helt gratis. Du kan chatta, läsa bloggar eller titta på videor så mycket du vill. Alla dessa är gratis. Tack till TransGenderDate för att göra dessa funktioner tillgängliga gratis. Och alla medlemmar har verifierade profiler.

Så du kommer sannolikt inte att stöta på falska konton. Nackdelen med TransGenderDate är att den kanske inte tilltalar alla vad gäller design. Annat än det är det en ganska bra Transdejtingapp.

10- Zoosk

Zooks är en plattform som har tjänat sedan 2007 och som transseksuella singlar uppskattar. Syftet med appen är att tillhandahålla ett dejtingsområde för transpersoner. Du kan också snabbt registrera dig med ditt Facebook- och Google -konto. Det är också gratis att skicka hälsningar och gilla någon på Zoosk. Men du måste få betalt medlemskap för att prata. Därför har Zooks en underläge i detta avseende. Bortsett från dessa är Zooks en bra plattform som du kan välja som en transdejtingapp.

Trans dejting app

FAQ Transdejtingappar

Fungerar Transdejtingappar verkligen?

Ja, Transdejtingappar fungerar verkligen. Med de applikationer som används av miljoner ensamstående transpersoner kan du enkelt hitta den partner du letar efter. De flesta transdejtingappar är också säkra. Om du har säkerhetsproblem behöver du inte vara rädd. Du kan kolla in vår “Transdejtingapp” -artikel för att lära dig om de bästa transdejtingsapparna.

Kan jag hitta mig själv en flirt med Transdejtingappar?

Ja självklart! Syftet med transdejtingsappar är att låta ensamstående transpersoner träffas och umgås. Miljontals människor träffar nya människor genom transdejtingappar. Om du letar efter en dejt föreslår vi att du försöker dejtingappar för transpersoner. Du kan besöka Victoria Milan Blog för att lära dig om transdejtingappar.

Kan jag hitta en sexpartner med Transdejtingappar?

Ja, du kan enkelt hitta alla typer av partner du letar efter med Transdejtingsappar. Det finns många trans -dejting -appar som är lämpliga för olika ändamål. Du kan välja den som passar dig bäst och hitta den partner du letar efter.

Är Transdejtingappar betalda?

Ja och nej! Vissa appar betalas, medan andra är gratis. I linje med dina personliga preferenser kan du hitta den som passar dig bäst och träffa nya människor. Om du inte vet vilken som är rätt transdejtingapp. Kan du hitta  den som är mest lämplig för dig från vår “transdejtingapps” -innehåll.

Vilka är de bästa Transdejtingapparna?

1- TSDates

2- Butterfly

3- Okcupid

4- Mytranssexualdate

5- Her

6- Transdr

7- Trans4Date

8- Reddit r/t4t

9- TransGenderDate

10- Zoosk.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.