Hva er en Sugar Daddy? : Definisjon og betydning

What Is A Sugar Daddy

En Sugar Daddy er noen som gir et forhold til en yngre person der den eldste partneren vil gi penger, gaver og til og med et sted å bo så vel som kjærlighet. Sugar Daddies ser ofte på forholdet deres som en slags fantasi som går i oppfyllelse, mens noen ser det som en mulighet til å unnslippe deres ensomme liv. Essensen av å være en ekte sukkerpappa eller sukkerbaby betyr imidlertid å få mest mulig ut av forholdet ditt uten å gå på akkord med målet eller reglene. I dagens artikkel vil vi undersøke emnet “hva er sugar daddy” i detalj.

Who Is A Sugar Daddy

Hva er Sugar Daddy?

Den tradisjonelle definisjonen av en sugar daddy er vanligvis en eldre mann som har mye penger, og som er villig til å bruke dem på ting som dyre klær, smykker og ferier i bytte mot selskap med en yngre kvinne. Begrepet “sukkerbaby” refererer til en yngre person, vanligvis i 20-årene, som får økonomisk utbytte fra en eldre sukkerpappa eller sukkermamma.

En sugar daddy er en eldre herre, vanligvis fra 35 år og oppover, som har rikdom og status, som leter etter vennskap med en yngre kvinne. Alderen hans betyr at han allerede har oppnådd suksess i livet og at han nå ser etter noen å dele suksessen med.

Begrepet “sugar daddy” antyder at denne herren leter etter mer enn bare en date; han vil ha noen som vil være hans følgesvenn, venn, fortrolige og kjæreste. Han vil ha noen som forstår det travle livet hans og hvor vanskelig det kan være å sjonglere med ansvar både på jobb og hjemme.

Han vil ikke ha noen trengende, som forventer at han alltid tar regningen og tar seg av dem økonomisk. Han vil ha noen som kan matche livsstilen hans – noen som kan holde tritt med ham, men også holde seg selv uten å prøve å konkurrere med ham eller overstråle ham.

Hvem er en sukkerpappa?

Sugar Daddy er en velstående mann, ofte en gründer som liker å skjemme bort vakre kvinner. En Sugar Daddy lar en Sugar Baby oppleve en luksuriøs livsstil, og bli bortskjemt med fine middager, eksotiske turer og godtgjørelser. Sugar Babies får oppleve en luksuriøs livsstil og møte rike mennesker med jevne mellomrom.

En Sugar Daddy er raus, omsorgsfull, erfaren og ønsker å skjemme bort noen spesiell. A Sugar Baby er en voksen (over 18 år) mann eller kvinne som er attraktiv, ambisiøs, intelligent og søker en livsstil som matcher drømmene og målene deres i livet. De er ikke redde for å definere nøyaktig hva de vil ha i en partner og et forhold, enten det er høyde, kondisjon eller yrke.

Sugar Daddies er ofte forretningsmenn som føler behov for selskap uten noen strenge krav. Det er ingen forventninger utover den opprinnelige avtalen om hva hver part forventer av ordningen. Imidlertid ønsker mange Sugar Daddies mer enn bare armgodteri og vil gjøre alt for å sikre at sukkerbarnet deres blir tatt vare på og glad på alle mulige måter.

Hva gjør Sugar Daddies?

Vanligvis utvikler sugar daddies og sugar babys en ordning som passer dem begge. I de fleste tilfeller er sugar daddy en velstående mann som bor i en stor by – New York City og London er populære steder å finne sugar daddies. Til gjengjeld for å gi vennskap eller seksuelle tjenester, vil en sugardaddy vanligvis gi sukkerbarnet sitt månedlige kontantgodtgjørelser, gaver og ferier. Sukkerbabyer kan være menn eller kvinner, men de er vanligvis unge kvinner som nettopp har uteksaminert seg fra college og ønsker å starte karrieren, men som ikke ønsker å jobbe 9-til-5.

sugar babies

Hva skal til for å bli en sukkerpappa?

Du må være rik. Hvis du vil bli en sugardaddy, må du ha nok penger til å bruke på sukkerbabyen din. Hvis du tror du ikke har råd til det, så bare hold deg unna denne datingscenen. Sukkerbabyer vil ikke ha noen økonomisk byrde. De vil ha noen som har råd til å overøse dem med gaver og betale for utgiftene deres uten å forvente noe tilbake. Og hvis du ikke har midler, så er ikke dette noe for deg!

Du må være voksen. Det kreves en seriøs forpliktelse når man inngår et sugar daddy-forhold, og bare modne individer kan virkelig forstå verdien av et slikt forhold. Du må også ha stor selvtillit og stabilitet som person.

Fordelene ved å være Sugar Daddy

Sugar daddy dating er en type forhold som ikke er for alle. Det er mange mennesker der ute som leter etter noe mer seriøst og langsiktig, og hvis du er en av disse menneskene, så er ikke sugar daddy dating noe for deg. Hvis du derimot er ute etter noe mer uformelt og morsomt, kan det være det perfekte alternativet. Her er noen av fordelene med å være en sugar daddy:

Du kan få all den spoilingen du ønsker!

Hvis du har jobbet hardt og tjent penger, er det ingenting i veien med å ville skjemme deg selv bort til gjengjeld. Vi fortjener alle å unne oss selv noe av og til, og hvis du er singel, er det ingen grunn til at du ikke skal nyte de finere tingene i livet. Sugar daddies liker ofte å skjemme bort dates, men de liker også å bli bortskjemt selv. Hvis dette høres ut som noe som vil interessere deg, så er det kanskje på tide å prøve denne typen dating.

Hvordan kan jeg bli en Sugar Daddy? : Sugar Daddy-nettsteder

Sugar Daddy er en slangbetegnelse for en mann som tilbyr støtte (vanligvis økonomisk og materiell) til en yngre følgesvenn eller kjæreste. Sugar daddy-forhold er vanligvis eldre velstående menn med yngre attraktive kvinner. Sukkerbabyer er vanligvis unge attraktive kvinner som leter etter økonomisk støtte fra en eldre mann. Begge parter får det som de vil og har det hyggelig sammen. “Sukkeret” refererer til penger, da sugar daddies ofte er veldig sjenerøse med sukkerbarnene sine.

Sukkerpappa/sukkerbarn-forholdet har eksistert i århundrer som en måte for yngre kvinner å møte velstående menn og få en slags økonomisk fordel av det. Nå, takket være internett, trenger du ikke å være rik eller berømt for å finne deg en sukkerbaby. Du kan bli med på en av flere nettsteder som spesifikt henvender seg til de som søker sugar daddy-ordninger og begynne å chatte med noen potensielle partnere i ditt område. De fleste nettsteder lar deg sette opp en profil med bilder og personlige opplysninger om deg selv, slik at du kan komme i kontakt med andre likesinnede som søker lignende ordninger.

Enten du leter etter vennskap eller noe mer seriøst, er det sannsynligvis noen der ute som venter bare på deg!

Beste Sugar Daddy-nettsteder

 1. Victoria Milan
 2. Rich Meet Beautiful
 3. SugarDaddycom
 4. Ashley Madison
 5. Sugar Daddy Meet
 6. SugarDaddyForMe
 7. Seeking arrangement
 8. MillionaireMatch
 9. Elitesingler
 10. Wealthy Men

Det var alt for nå fra «Hva er Sugar Daddy»-innholdet utarbeidet av Victoria Milan for deg! Hvis du ser etter mer innhold som dette, kan du besøke bloggen til Victoria Milan og følge med.

Victoria Milan er også den beste sugar daddy-nettsiden. Med millioner av brukere, moderne design og unike funksjoner er det veldig enkelt å finne en partner. Du kan se brukerne som er online på hjemmesiden og med filterfunksjonen kan du filtrere brukerne etter mange kriterier som etnisitet, alder, høyde, vekt, kroppstype og etc. Registrering hos Victoria Milan er også gratis. Finn en partner raskt og enkelt med Victoria Milan! Klikk for å registrere deg hos Victoria Milan!

Where Can I Find Sugar Daddy

Vanlige spørsmål om Sugar Daddy

Hva gjør Sugar Daddies vanligvis?

Sugar daddies støtter ofte sukkerbarnet deres økonomisk og har et forhold til ham. I dette forholdet kan de reise, ha det gøy eller gjøre mange ting sammen. Også dette forholdet kan være for sex eller et ekte kjærlighetsforhold. Dette er opp til folks preferanser.

Hva er egentlig Sugar Daddy?

Sugar Daddy er en personen som har en affære med og støtter en ung kvinne økonomisk. De tilbringer tid sammen, har det gøy og har et forhold. Sugar daddies er vanligvis de velstående.

Hvor kan jeg finne Sugar Daddy?

 1. Victoria Milan
 2. Rich Meet Beautiful
 3. SugarDaddycom
 4. Ashley Madison
 5. Sugar Daddy Meet
 6. SugarDaddyForMe
 7. Seeking arrangement
 8. MillionaireMatch
 9. Elitesingler
 10. Wealthy men

Gifter Sugar Daddies seg?

Ja, selvfølgelig! Millioner av sugar daddy har giftet seg og skapt et liv med sine unge partnere. Dette kan imidlertid variere i henhold til personens ønsker.

Hvor gamle er Sugar Daddys?

Sugar Daddies er vanligvis personer som er 30 år eller eldre. Disse menneskene har oppnådd mange ting økonomisk og er rike mennesker. De ser etter sukkerbarn å tilbringe tid med og ha det gøy med.

Hvor kan jeg finne Sugar Baby?

 1. Victoria Milan
 2. Rich Meet Beautiful
 3. SugarDaddycom
 4. Ashley Madison
 5. Sugar Daddy Meet
 6. SugarDaddyForMe
 7. Seeking arrangement
 8. MillionaireMatch
 9. Elitesingler
 10. Wealthy Men
Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.