Den ultimate guiden til å bygge bots for Kik Messenger

The Ultimate Guide to Building Bots for Kik Messenger

Å kunne bygge bots for Kik Messenger er en utmerket ferdighet å ha. Å ha forskjellige metoder for å kommunisere med mennesker er en verdifull ressurs som kan hjelpe deg i fremtiden. Du er kanskje allerede kjent med fordelene med å bygge roboter, men visste kanskje ikke at det var en enkel måte å gjøre det på. Dagens artikkel Victoria Milan forklarer hvordan du bygger en bot for Kik Messenger.

What Is Kik Bots

Hva er Kik Bots? 

Kik-bots ble introdusert med lanseringen av Kik Interactives Bot Shop i april 2016. De første botene ble designet for underholdning og innholdsoppdagelse, men nye funksjoner og muligheter har siden blitt lagt til plattformen, inkludert betalinger og handel.

Kik-bots er tredjepartsapplikasjoner som kjører inne i Kik. De kan legges til i en gruppechat for å tilby tilleggstjenester som oversettelse, søk, nyheter eller avstemninger. De kan også brukes i en-til-en-samtaler og opplevelsen er omtrent som å snakke med en kundebehandler i et chattevindu.

Kik er en direktemeldingsapp som tilbyr brukerne en rekke funksjoner som nettspill, deling av YouTube-videoer og mye mer. Den lar deg lage din egen profil og sende meldinger til vennene dine på appen.

Den mest populære funksjonen på Kik er bot-butikken. Bots er automatiserte programmer som kan utføre oppgaver for deg i appen. Kik-teamet har laget en rekke roboter som er tilgjengelige for nedlasting på appen. Disse robotene kan hjelpe deg med alt fra å finne nye venner til å sende meldinger til kontaktene dine.

Hva gjør Kik Bots? 

Kik-roboter er automatiserte chat-agenter som du kan samhandle med i Kik-appen. De kan gjøre alt fra å hjelpe deg med å finne en film, gi deg en værmelding eller fortelle deg hva som skjer i verden. Du kan til og med chatte med dem en-til-en. Bots er bygget for å være enkle og utføre én funksjon; når du bruker en bot, samhandler du med en app som er laget for å hjelpe deg med å bestille mat, få en tur eller finne noe i nærheten.

Noen roboter er laget av selskaper som H&M og Sephora som lar deg handle produkter direkte i Kik. Andre lar deg spille alene eller med vennene dine. Atter andre er der for å hjelpe deg gjennom dagen.

Bots er som apper som bor inne i Kik. Akkurat som apper, har roboter full tilgang til all den rike funksjonaliteten som er tilgjengelig i Kik – inkludert sending og mottak av bilder og videoer, forslag basert på plassering, lansering av nettsteder uten å forlate Kik-appen, og mye mer.

Hvordan bygge en Kik Bots? 

 1. Last ned Kik-appen fra App Store eller Google Play Store.
 2. Besøk dev.kik.comfra din stasjonære enhet.
 3. Skann Dev-Kik-koden din.
 4. Gå til meldingen fra Botsworth.
 5. Angi botens brukernavn, visningsnavn og profilbilde og følg instruksjonene.
 6. For å lære mer om å bygge boten din, gå til dokumentasjonen. (https://dev.kik.com/#/docs/getting-started)
 7. Og lag din bot.
 8. Det er alt!

how to built a kik bots

Hvordan bygge en effektiv Kik Bot?

Kik har to plattformer for å lage roboter og du kan velge mellom dem avhengig av dine behov. Hvis du vil lage en bot som er enkel og lett å bygge, bør du velge Bot Builder-plattformen. Men hvis du vil ha mer kontroll og fleksibilitet over boten din og ønsker å lage noe mer avansert, tilbyr Kik en API-plattform.

Botbygger

På høyeste nivå er Bot Builder et sett med verktøy som gjør det mulig for utviklere å bygge Kik-bots uten å måtte kode noen back-end-logikk. Du kan bruke eksisterende maler eller dra og slippe forskjellige funksjoner i boten din. Her er alle funksjonene til Bot Builder:

Grunnleggende Chatbot

En grunnleggende chatbot uten innebygd funksjonalitet. Du kan utløse svar basert på spesifikke meldinger, men har ingen andre alternativer for konfigurasjon.

Restaurant Bot

En utvidelse av den grunnleggende chatboten som inkluderer maler for å bygge ut en restaurantmeny. Samtaleflytene er basert på bestilling av mat, inkludert spesifisering av kostholdsrestriksjoner og allergier

Produkt Bot

En utvidelse av den grunnleggende chatboten som inkluderer maler for å bygge ut en e-handelsbutikk. Samtaleflytene er basert på bestilling av produkter og navigering i en produktkatalog.

Egendefinert bot

En fullstendig friform bot som gir deg full frihet til å definere hva som skjer når brukere sender en melding til deg.

Hvilke programvarespråk bør jeg kunne for å lage bots på Kik?

Hvis du vil lage roboter på Kik, må du kunne språkene Java og Python.

Kik bot-registreringsverktøyet lar brukeren lage roboter i noen få enkle trinn. For å gjøre det, må du fylle ut et skjema med personlig informasjon og informasjon om boten. Deretter må du velge et brukernavn for boten din. Etter det kan du kode boten din ved å bruke Java eller Python.

Når du har fullført disse trinnene, vil boten din være klar! Du kan bruke den i samtaler med andre brukere, noe de fleste bruker den til.

Hvordan virker det?

Først av alt, må du ha Java installert på datamaskinen. Du trenger også Python hvis du planlegger å bruke Kik API (Application Programming Interface) for å bygge roboter.

Når du har lastet ned Java og Python, kan du begynne å kode boten din. Du kan bruke et hvilket som helst programmeringsspråk som fungerer med Kiks API som NodeJS (Javascript) eller Python (Python).

Det var alt for nå fra innholdet i “The Ultimate Guide to Building Bots for Kik Messenger” utarbeidet av Victoria Milan! Hvis du ser etter mer innhold som dette, kan du besøke bloggen til Victoria Milan og følge med.

I tillegg er Victoria Milan den beste datingsiden som lar deg finne en partner med sine unike egenskaper. Du kan se nettbrukere på hjemmesiden og finne den perfekte partneren med filteralternativer. Du kan enkelt finne en partner med fordelen av å ha millioner av brukere. Finn en partner med Victoria Milan enkelt! Klikk her for å registrere deg for Victoria Milan gratis!

Vanlige spørsmål om Kik Bots 

Hvordan bruker du Kik Bots? 

Du kan laste ned og bruke Kik-roboter fra Google Play Store eller App Store. Med Kik-roboter kan du bruke den til vær, automatiserte meldinger og til og med shoppingfunksjoner. Kik-bots gir mye komfort til brukere i applikasjonen.

Hvordan kan jeg lage en Kik Bot gratis?

 1. Last ned Kik-appen fra App Store eller Google Play Store.
 2. Besøk dev.kik.com fra din stasjonære enhet.
 3. Skann Dev-Kik-koden din.
 4. Gå til meldingen fra Botsworth.
 5. Angi botens brukernavn, visningsnavn og profilbilde og følg instruksjonene.
 6. For å lære mer om å bygge boten din, gå til dokumentasjonen. (https://dev.kik.com/#/docs/getting-started)
 7. Og lag din bot.
 8. Det er alt!

Er det chatbots på Kik?

Ja, du kan sende meldinger med automatiske roboter på Kik Messenger siden 2016. Disse meldingene lar brukere spare tid og handle fra andre markeder uten å forlate applikasjonen. Det er derfor Kik-roboter er veldig nyttige og hjelpsomme.

Hva er Kik Bots?

Kik-roboter er automatiserte chat-agenter som du kan samhandle med i Kik-appen. De kan gjøre alt fra å hjelpe deg med å finne en film, gi deg en værmelding eller fortelle deg hva som skjer i verden.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.