Zoosk-anmeldelser (2022) – Pålitelig eller en svindel?

Zoosk Reviews

Det er mange datingsider tilgjengelig som varierer sterkt i funksjoner og funksjoner. Noen fokuserer på enkelhet og andre på raffinement. Noen lar deg treffe bakken og andre som tar tid å bli kjent med og forstå. En rekke faktorer spiller inn for å velge en datingside som passer for deg, inkludert deres mangfold, sikkerhet og verdifull kundestøtte. Så Zoosk er en av de gode sidene?

Zoosk er den største datingplattformen der ute med over 40 millioner brukere i 80 land rundt om i verden. Zoosk tilbyr et bredt utvalg av unike funksjoner som ansiktsgjenkjenning, geo-plassering og andre morsomme tilleggsfunksjoner som støtter vårt kjerneoppdrag for å gjøre nettdating til en trygg og morsom opplevelse for medlemmene våre. Zoosk er et av få nettsteder som faktisk vil hjelpe deg å møte din sjelevenn.

Dette er fordi det legger hele prosessen i dine hender, der du bestemmer om du vil fortsette å chatte med noen eller ikke. Du har muligheten til å velge hva slags person du ønsker å samhandle med, og det gir mye frihet til brukerne. Så er disse nok? I dagens artikkel vil vi detaljere Zoosk Review. På denne måten kan du bedre forstå om Zoosk fungerer eller ikke. Her er vårt Zoosk Review-innhold vi har forberedt for deg!

What Is Zoosk

Hva er Zoosk?

Zoosk ble grunnlagt i 2007 av Shayan Zadeh og Alex Mehr. Zoosk er en datingside som serverer 25 språk og mer enn 80 land. Grunnleggerne av selskapet ledet selskapet frem til 2014. Men i 2014 ble Kelly Steckelberk ny administrerende direktør i selskapet. Og det ble en del av Spark Networks i juli 2019.

Zoosk er den største datingsiden i verden med over 50 millioner brukere. Det er gratis å bli med og tilbyr en rekke funksjoner, inkludert søk, meldinger og en mobilapp, for å hjelpe deg med å finne den rette matchen.

Zoosk er et sosialt nettverk som hjelper deg å møte nye mennesker – men det lar ingen spore eller bruke dataene dine. Du kan søke og bla gjennom profiler uten å oppgi e-postadresse eller telefonnummer. Når du begynner å chatte med noen, er det et alternativ for å få kontaktinformasjonen deres fra profilen deres uten å motta en e-postforespørsel.

Zoosk er et datterselskap av Zoosk. Det lar datingtjenester gi bedre kundeservice. Zoosk-verktøy inkluderer chat, meldinger, telefon og mer.

Zoosk Pros

Gratis og enkel registrering.

Gratis meldinger.

Mobilapper.

Du kan søke etter arrangementer som finner sted over hele landet.

Fellesskapsfora.

Zoosk Cons

Ingen mulighet til å starte private chatter med medlemmer.

Det er et begrenset antall personer du kan møte på siden til enhver tid, noe som gjør det vanskelig å komme tilbake dit igjen etter at du har fått nok.

Zoosk registreringsprosess gjennomgang

Å registrere seg hos Zoosk er faktisk ganske enkelt og raskt. Det tar maksimalt 5 minutter å registrere seg hos Zoosk. Zoosk stiller omtrent ti spørsmål før du begynner å søke etter matchene dine eller fyller ut profilen din. Disse spørsmålene er ganske enkle og er som følger.

  • Hvor bor du?
  • Last opp et bilde
  • Hva er din kroppstype?
  • Har du barn?
  • Hva er din etnisitet?
  • Hvor høy er du?
  • Hva veier du?
  • Hva er din religion?
  • Røyker eller drikker du alkohol?

Etter å ha fullført disse spørsmålene kan du fylle ut profilen din og gå inn for matcher. Det er en fin funksjon at Zoosk ikke har en lang rekke spørsmål som andre nettsteder. Det hjelper mye å registrere seg enkelt og komme raskt i gang. Av disse grunnene har Zoosk bestått vår registreringsprosessgjennomgang.

is zoosk a good dating site

Kan jeg få kvalitetstreff på Zoosk?

Med mer enn 50 millioner medlemmer og ulike funksjoner, gir Zoosk en ganske god brukeropplevelse. Men er dette nok? Noe av det beste med Zoosk er at det er en hybrid av Tinder og eHarmony. Dette lar deg fange både brukervennlige og høykvalitets matcher. Zoosk bruker en avansert matchingsalgoritme som eHarmony. Det lar deg fange gode matcher ved å ta hensyn til profiler og forespørsler fra brukerne. Det er derfor Zoosk får bestått karakter i vår matchmaking-anmeldelse.

Gjennomgang av bruk av Zoosks nettsted

Grensesnittet til Zoosk er veldig enkelt å bruke. Det er definerte menyer og tilrettelagte alternativer. Designmessig er den ganske moderne og av høy kvalitet. Med karusellfunksjonen kan du raskt se matchene dine. Dette ligner på sveipefunksjonen på Tinder. Dette gir brukerne brukervennlighet. I tillegg fungerer alle funksjonene sømløst både i mobilapplikasjonen. Du kan laste ned Zoosks mobilapplikasjon gratis fra både Android- og IOS-markedet.

Zoosk funksjoner gjennomgang

SmartPick-teknologi

Smartpick er en av hjerneteknologiene til Zoosk-plattformen. Med denne algoritmen, som lar deg fange en god match, blir det lettere å finne en partner. På denne måten kan du få med deg både gode matcher og raske matcher.

Karusellfunksjon

Karusell-funksjonen er faktisk en funksjon du er kjent med fra Tinder. Den lar deg fange potensielle treff ved å sveipe til venstre og høyre. Du kan trykke på “Green Tick”-knappene for de du liker og “Red X”-knappene for de du ikke liker. Og hvis det er en bruker du virkelig liker, er det bare å trykke på “Yellow Star”-knappen. Hvis to brukere liker hverandre, blir det laget en match og et varsel sendes til begge brukerne.

Facebook-verifisering

En av de irriterende aspektene ved online dating-nettsteder er falske kontoer. Du har kanskje møtt mange falske kontoer før, og du kan ha en fordommer mot datingsider. Men en av de beste tingene med Zoosk er at den verifiserer brukerprofiler med Facebook. På denne måten vil du ikke støte på falske kontoer og du vil ikke kaste bort tid.

Zoosk Coin Boost

Med Zoosk Coins kan du styrke profilen din og skille deg ut i søkeresultatene. Det er også gøy hvis du bare betaler noen få dollar. Når du får et profilløft, vil profilen din skille seg ut og la deg ta igjen flere brukere.

Alt i alt gir Zoosk en ganske god funksjonsopplevelse. Av disse grunnene er vår Zoosk-funksjonsanmeldelse positiv i denne forbindelse.

Zoosk Kundeservice Anmeldelse

Det er to forskjellige alternativer for deg å kontakte Zoosk kundeservice. Dette er kontaktskjemaet og FAQ. Kontaktskjemaet kan være litt vanskelig å finne, men det lar deg kontakte kundestøtteteamet direkte. Selv om det er ganske irriterende at det ikke er noen mulighet til å ringe på telefon, er Zoosks kundestøtteteam veldig hjelpsomme med å løse problemene dine på litt lengre tid. Det er imidlertid ganske irriterende at prosessen er lang og kun kommunisert via melding. Derfor får Zoosk en negativ vurdering i vår kundeserviceanmeldelse.

Zoosk gjennomgang av betalt medlemskap

Zoosk er litt dyrere enn konkurrentene, og prispolitikken er som følger.

MedlemskapLengdePris per månedTotalpris
Premium1 måned$29,95$29,95
Premium3 måneder$19,98$59,95
Premium6 måneder$12,49$74,95
Premium12 måneder$12,49$149,88

Medlemskap varierer i 1, 3, 6 og 12 måneder. Jo lengre måneden er, jo mer sparer du. Zoosk selger også Mynter for profilløft og gaver. Hvis du kjøper et medlemskap, må du kjøpe Zoosk Coins som tillegg. Det er irriterende at det både er dyrt og må kjøpe Mynter i tillegg. Det er derfor Zoosk fikk en negativ vurdering i vår anmeldelse av betalt medlemskap.

Er Zoosk verdt å kjøpe?

Selv om svaret på dette spørsmålet avhenger av deg, er svaret for oss både ja og nei. Zoosk tilbyr noen ganske kule funksjoner og har over 50 millioner medlemmer. Dette er et element som i stor grad øker sjansene dine for å bli matchet. Det er imidlertid mange irriterende aspekter som at prispolitikken er dyr og kundeservice kun kan nås via melding. Når vi ser på disse funksjonene, kan vi si at det er en midtveis plattform. Hvis det ikke er et problem for deg at det er dyrt og kundeservice er litt vanskelig å nå, kan du bruke Zoosk med trygghet.

Det var alt for nå fra «Zoosk Anmeldelse 2022»-innholdet utarbeidet av Victoria Milan for deg! Hvis du ser etter mer innhold som dette, kan du besøke bloggen til Victoria Milan og følge med.

Victoria Milan er også det beste alternativet du kan velge som datingside. Den gir deg den beste brukeropplevelsen med sin rimelige prispolicy, filtreringsfunksjoner og funksjoner for å se online brukere på hjemmesiden. Dessuten er registrering hos Victoria Milan helt gratis. Finn partneren du leter etter enkelt og raskt med Victoria Milan! Millioner av brukere venter på deg på denne plattformen! Klikk her for å registrere deg hos Victoria Milan.

Zoosk Features Review

Vanlige spørsmål om Zoosk Review

Er Zoosk gratis?

Selv om den har en gratisversjon, er ikke Zoosk helt gratis. For å få tilgang til alle funksjonene, må du kjøpe et betalt medlemskap. I tillegg er det ikke nok å få betalt medlemskap for at profilen din skal skille seg ut. For at profilen din skal skille seg ut og sende gaver til andre brukere, må du kjøpe Zoosk Coins.

Er Zoosk en god datingside?

Både ja og nei! Zoosk er en datingside som tilbyr veldig fine funksjoner, men den har ulemper på grunn av sin prispolitikk og kundeservice. Så dette er en helt midtveis nettside.

Er det falske profiler på Zoosk?

Det er falske profiler på nesten alle plattformer, men det viktigste er at de er få. Zoosk er en av de mest suksessrike plattformene i denne forbindelse. Plattformen verifiserer brukere med Facebook og sikrer dermed at du ikke møter mange svindlere.

Er Zoosk trygt?

Ja Zoosk er en trygg app. Plattformen beskytter brukerinformasjon med SSL-brannmur. Og du kan kontakte kundeservice når du har problemer. I tillegg verifiseres brukerprofiler med Facebook.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.