Hur man hittar vänner på Kik

how to find friends on kik

Kik är en mobil snabbmeddelande-app som låter användare chatta med vem som helst på deras vänlista. Och Kik är en av de mest populära mobila meddelande plattformarna som finns. Det låter dig kommunicera med personer i din vänlista såväl som med grupper av människor genom att skicka meddelanden och bilder fram och tillbaka. Det finns flera sätt att hitta vänner på Kik, oavsett om du letar efter nya kontakter, eller vill återkoppla med gamla vänner.

Kik

Offentliga grupper 

Du kan gå med i offentliga grupper och få nya vänner.

Grupper är ett bra sätt att chatta med människor som har liknande intressen som du – från ditt favoritprogram till ditt favoritband. Det finns tusentals offentliga grupper på Kik – faktiskt mer än 100,000! Du kan upptäcka och gå med i vilken som helst av dessa grupper genom att trycka på förstoringsglas-ikonen och sedan gå till fliken “Grupper” och klicka på “Upptäck grupper”.

När du går med i en grupp ser du en lista över medlemmar i den gruppen. Om du inte känner någon i gruppen klickar du bara på deras användarnamn för att skicka ett meddelande. För att lämna en grupp, tryck på de tre prickarna längst upp till höger på skärmen och tryck sedan på “Lämna grupp”.

Träffa nya människor

Att få nya vänner är en av de bästa delarna med att använda Kik, så vi letar alltid efter sätt att göra det är lättare för dig. Det är därför vi har lagt till en ny funktion till Kik: “Meet New People.” Detta gör det ännu enklare att hitta och chatta med människor från hela världen.

Meet New People låter dig bläddra igenom människors profiler baserat på kön, ålder, plats och intressen. När du hittar någon som ser intressant ut, tryck på deras profilbild för att se mer information om dem. Om du gillar det du ser, trycker du på “Lägg till vän” för att börja chatta med dem.

Det bästa med Meet New People är att du kan använda det så mycket eller så lite du vill – det krävs ingen prenumeration eller registreringsavgift. Tryck bara upp Meet New People i appen och börja surfa!

Så här hittar du funktionen:

 1. Tryck på smiley ikonen i det nedre vänstra hörnet på huvudchattskärmen.
 2. Tryck på ikonen “People”.
 3. Tryck på “Meet New People.”

På så sätt kan du hitta nya vänner på Kik.

Webbplatser för att hitta vänner på Kik

Om du inte är nöjd med lösningarna på Kik kan du prova olika webbplatser som gör att du kan få nya vänner. Dessa webbplatser har funktioner som gör att användare kan hitta nya vänner på Kik.

Kikfriendsfinder.com – detta är en webbplats som låter dig hitta nya vänner i ditt område eller i valfritt område. Det bästa med den här sidan är att den har en karta som visar var Kik-användare befinner sig, vilket gör det enkelt för dig att hitta någon som är nära dig. För att använda denna webbplats måste du ange ditt användarnamn och välja vilken typ av personer du vill träffa.

Mykikcontacts.com – det här är också en annan bra webbplats där du kan träffa nya vänner på Kik. Så snart du loggar in på sajten kommer den att visa dig alla Kik-kontakter som är tillgängliga nära din plats. Innan du använder den här webbplatsen måste du dock vara 18 år eller äldre.

Findchatfriends.com – en annan bra sida där du kan träffa nya vänner och få deras användarnamn på Kik är Findchatfriends.com. Den här webbplatsen har många funktioner som gör den till en av de bästa webbplatserna för att träffa nya vänner på Kik. Du kan antingen söka efter personer efter ålder eller kön medan du söker efter nya vänner på Kik.

Det var allt för nu från innehållet i “Hur hittar man vänner på Kik?” förberedd av Victoria Milan! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och hålla ögonen öppna.

Dessutom är Victoria Milan den bästa dejtingsidan som låter dig hitta en partner med dess unika egenskaper. Du kan se online användare på hemsidan och hitta den perfekta partnern med filteralternativ. Du kan enkelt hitta en partner med fördelen att ha miljontals användare på samma ställe. Hitta en partner med Victoria Milan enkelt! Klicka här för att registrera dig gratis hos Victoria Milan! 

Kik

Vanliga frågor om hur man hittar vänner på Kik 

Hur hittar man vänner på Kik?

 1. Du kan prova följande sätt att få nya vänner på Kik.
 2. Gå med i offentliga grupper.
 3. Använd Kiks “Meet New People”-funktion.
 4. Du kan hitta vänner med hjälp av olika webbplatser som KikFriendsFinder.com.

Hur kan jag hitta aktiva grupper på Kik?

 1. Öppna Kik
 2. Tryck på “+”-ikonen
 3. Tryck på alternativet “Offentliga grupper”.
 4. Klicka på “+”-tecknet igen och gå med i grupperna som intresserar dig.

Kan du söka efter plats på Kik?

Ja, du kan söka på platser i Kik. Med funktionen “Meet New People” kan du filtrera användare på Kik efter plats. Du kan också filtrera användare efter alternativ som ålder och längd och hitta rätt vän för dig själv.

Kan någon hitta mig genom Kik?

Nej, det kan dem inte! Kik är en svår app att övervaka. Kik lagrar privat information som kontaktinformation och användarinformation om du inte delar den så säga. Och det tillåter inte andra att komma åt denna information. Tack vare detta är Kik en mycket säker applikation.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.