Hvordan finne venner på Kik

how to find friends on kik

Kik er en mobil direktemeldingsapp som lar brukere chatte med hvem som helst på vennelisten deres. Og Kik er en av de mest populære mobile meldingsplattformene som er tilgjengelige. Den lar deg kommunisere med vennelisten din så vel som grupper av mennesker ved å sende meldinger og bilder frem og tilbake. Det er flere måter å finne venner på Kik, enten du er på utkikk etter nye kontakter, eller ønsker å gjenoppta kontakt med gamle venner.

Kik

Offentlige grupper

Du kan bli med i offentlige grupper og få nye venner.

Grupper er en fin måte å chatte med folk som har lignende interesser som deg – fra favoritt-TV-programmet til favorittbandet ditt. Det er tusenvis av offentlige grupper på Kik – mer enn 100 000, faktisk! Du kan oppdage og bli med i hvilken som helst av disse gruppene ved å trykke på forstørrelsesglassikonet, deretter gå til kategorien Grupper og klikke på Oppdag grupper.

Når du blir med i en gruppe, vil du se en liste over medlemmer i den gruppen. Hvis du ikke kjenner noen i gruppen, klikker du ganske enkelt på brukernavnet deres for å sende dem en melding. For å forlate en gruppe, trykk på de tre prikkene øverst til høyre på skjermen, og trykk deretter på Forlat gruppe

Møt nye mennesker

Å få nye venner er en av de beste delene med å bruke Kik, så vi leter alltid etter måter å gjøre det enklere for deg. Det er derfor vi har lagt til en ny funksjon til Kik: «Møt nye mennesker». Dette gjør det enda enklere å finne og chatte med folk fra hele verden.

Meet New People lar deg bla gjennom folks profiler basert på kjønn, alder, plassering og interesser. Når du finner noen som ser interessant ut, trykk på profilbildet deres for å se mer informasjon om vedkommende. Hvis du liker det du ser, trykker du på Legg til venn for å begynne å chatte med vedkommende.

Det beste med Meet New People er at du kan bruke det så mye eller så lite du vil – det kreves ingen abonnement eller registreringsavgift. Bare trekk opp Møt nye mennesker i appen og begynn å surfe!

Slik finner du funksjonen:

 1. Trykk på smiley-ikonet nederst til venstre på hovedchatskjermen.
 2. Trykk på “Folk”-ikonet.
 3. Trykk på «Møt nye mennesker».

På denne måten kan du finne nye venner på Kik.

Nettsteder for å finne venner på Kik

Hvis du ikke er fornøyd med løsningene på Kik, kan du prøve forskjellige nettsider som lar deg få nye venner. Disse nettstedene har funksjoner som lar brukere finne nye venner på Kik.

Kikfriendsfinder.com – dette er et nettsted som lar deg finne nye venner i ditt område eller i et hvilket som helst område du ønsker. Det beste med denne siden er at den har et kart som viser plasseringen til Kik-brukere, noe som gjør det enkelt for deg å finne noen som er i nærheten av deg. For å bruke denne nettsiden må du skrive inn brukernavnet ditt og velge hva slags mennesker du vil møte.

Mykikcontacts.com – dette er også en annen god nettside hvor du kan møte nye venner på Kik. Så snart du logger inn på nettstedet, vil det vise deg alle Kik-kontaktene som er tilgjengelige i nærheten av din plassering. Før du bruker dette nettstedet, må du imidlertid være 18 år og eldre.

Findchatfriends.com – en annen god side hvor du kan møte nye venner og få brukernavnene deres på Kik er Findchatfriends.com. Denne nettsiden har mange funksjoner som gjør den til en av de beste sidene for å møte nye venner på Kik. Du kan enten søke etter personer etter alder eller kjønn mens du søker etter nye venner på Kik.

Det var alt for nå fra innholdet i “Hvordan finne venner på Kik?” utarbeidet av Victoria Milan! Hvis du ser etter mer innhold som dette, kan du besøke bloggen til Victoria Milan og følge med.

I tillegg er Victoria Milan den beste datingsiden som lar deg finne en partner med sine unike egenskaper. Du kan se nettbrukere på hjemmesiden og finne den perfekte partneren med filteralternativer. Du kan enkelt finne en partner med fordelen av å ha millioner av brukere. Finn en partner med Victoria Milan enkelt! Klikk her for å registrere deg for Victoria Milan gratis!

Kik

Vanlige spørsmål om hvordan finne venner på Kik 

Hvordan finne venner på Kik?

 1. Du kan prøve følgende måter å få nye venner på Kik.
 2. Bli med i offentlige grupper.
 3. Bruk Kiks «Møt nye mennesker»-funksjonen.
 4. Du kan finne venner ved å bruke forskjellige nettsteder som Kik Friends Finder.

Hvordan kan jeg finne aktive grupper på Kik?

 1. Åpne Kik
 2. Trykk på “+”-ikonet
 3. Trykk på alternativet “Offentlige grupper”.
 4. Klikk på “+”-tegnet igjen og bli med i gruppene som interesserer deg.

Kan du søke etter plassering på Kik?

Ja, du kan søke etter plassering i kiki. Med «Møt nye mennesker»-funksjonen kan du filtrere brukere på Kik etter sted. Du kan også filtrere brukere etter alternativer som alder og høyde og finne den rette vennen for deg selv.

Kan noen finne meg gjennom Kik?

Nei, det kan det ikke! Kik er en vanskelig app å overvåke. Kik lagrer privat informasjon som kontaktinformasjon og brukerinformasjon med mindre du deler den. Og det tillater ikke andre å få tilgang til denne informasjonen. Takket være dette er Kik en veldig sikker applikasjon.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.