4 askelta Plenty of Fish-tilin poistamiseksi 2022

4 steps to delete your plenty of fish account in 2022

POF on valtava alusta, jolla on miljoonia käyttäjiä. Kuitenkin se, että sillä on maailmanlaajuisesti käyttäjiä ja monia väärennettyjä tilejä, vaikeuttaa kumppanin löytämistä. Tämä voi johtaa siihen, että käyttäjät menettävät aikaa ja rahaa. Jos olet kyllästynyt tähän tilanteeseen ja haluat poistaa POF-tilisi, tämä artikkeli opastaa sinut POF-tilisi poistamisprosessin läpi. 

POF-tilin poistamisen oppiminen voi olla hankalaa. POF-tilin poistamiseen on monia eri tapoja ja prosessi vaihtelee sen mukaan, haluatko poistaa profiilisi kokonaan vai yksinkertaisesti poistaa tilin verkkosivustolta.

poista pof

Asiat, jotka tulee tietää ennen POF-tilisi poistamista

Ennen kuin poistat tilisi, sinun on tiedettävä muutama seikka. Jos poistat tilisi, profiilisi ja kaikki siinä olevat tiedot poistetaan pysyvästi. Myös kaikki matchit ja viestit poistetaan pysyvästi. Et voi koskaan palauttaa tiliäsi, jos poistat sen, joten sinun on ensin varmistettava, että kaikki tärkeät viestisi ja valokuvasi varmuuskopioidaan toiseen paikkaan.

how to delete pof account

Kuinka poistaa POF-tili?

 1. Kirjaudu tilillesi POF-alustalla.
 2. Klikkaa “Profiilini-nappia ja mene “Profiilini”-osioon. 
 3. Klikkaa asetuksia ja klikkaa “poista tili”. 
 4. Kirjoita miksi haluat poistaa tilisi ja täytä kysely. 

Näiden toimien jälkeen tilisi poistetaan pysyvästi. 

Kuinka piilottaa POF-tili?

Jos et halua poistaa POF-tiliäsi kokonaan ja haluat vain piilottaa sen, voit piilottaa POF-tilisi. Pääset silti käyttämään tiliäsi, mutta profiilisi poistetaan verkkosivustolta, eivätkä muut käyttäjät voi tarkastella sitä. Tämä estää muita käyttämästä sinua. Voit piilottaa POF-tilisi noudattamalla näitä ohjeita.

 1. Kirjaudu POF-tilillesi.
 2. Mene “Profiilini”-osioon ja klikkaa “Profiilini”-nappia alasvetovalikosta.
 3. Klikkaa “Piilota profiilini” osiosta “Profiilin näkyvyys” sivun oikealla laidalla.
 4. POF-tilisi on nyt piilotettu ja ei näy muille käyttäjille.

Kuinka peruuttaa POF-tilaus?

You can cancel your Plenty Of Fish subscription at any time, but you should be aware that the subscription fee is evenly distributed. This means that you can access the subscription benefits of the subscription you have paid for until the end of the term. But you cannot get a refund for unused time. Therefore, it is useful to review your POF subscription before canceling it. To cancel your POF subscription, simply follow the instructions below.

Voit peruuttaa Plenty Of Fish -tilauksesi milloin tahansa, mutta sinun tulee huomioida, että tilausmaksu jakautuu tasaisesti. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää maksamasi tilauksen tilaajaetuja kauden loppuun asti. Mutta käyttämättömästä ajasta ei voi saada hyvitystä. Siksi on hyödyllistä tarkistaa POF-tilauksesi ennen sen peruuttamista. Peruuta POF-tilauksesi noudattamalla alla olevia ohjeita.

 1. Avaa POF-tilisi sivu.
 2. Klikkaa “Premium”-valintaa sivun yläosassa.
 3. Klikkaa “Klikkaa tästä tilauksesi päättämiseksi”-valintaa.

Peruuta POF-tilauksesi Iphonellasi

 1. Klikkaa asetuksia.
 2. Klikkaa Apple ID:täsi.
 3. Napsauta tilauksia.
 4. Klikkaa “Plenty of Fish”-tilaustasi.
 5. Klikkaa peruutusta tilauksellasi.

Tällä tavalla Applen POF-tilauksesi peruuntuu. 

Peruuta POF-tilauksesi Google Playssa

 1. Klikkaa Google Play Storea.
 2. Napsauta profiilikuvaasi ylhäällä oikealla.
 3. Klikkaa maksu ja tilaukset-nappia.
 4. Napsauta tilauksia.
 5. Klikkaa Plenty of Fish-tilausta.
 6. Valitse tilauksen peruutus.

Tällä tavalla POF-tilauksesi Google Playlla peruuntuu. 

Miten voin perua tilaukseni kirjautumatta POF-tililleni

Olet ehkä unohtanut tilisi salasanan etkä voi kirjautua tilillesi. Voit korjata tämän kolmella eri tavalla. Ensin voit napsauttaa unohtunut salasana -painiketta ja uusia salasanasi sähköpostitse. Toiseksi voit ottaa yhteyttä POF:n asiakaspalveluun ja peruuttaa tilauksesi. Kolmanneksi voit ottaa yhteyttä pankkiisi ja peruuttaa tilauksesi.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.