Kuinka vanhoja puumanaiset ovat? (Täydellinen opas 2022)

how old are cougar women

Heitä on kaikkialla, et voi välttyä heiltä. Oletko koskaan miettinyt, kuinka vanhoja puumat ovat? Nykyään ihmiset eivät todellakaan välitä iästään, kunhan he näyttävät kuumalta ja nauttivat tekemisistään (tai niin toivomme). Ikä vaikuttaa kuitenkin kaikkeen. Siksi päätimme käydä tiedot läpi ja luoda täydellisen oppaan siitä, kuinka vanhoja pidetään puumina ja tulisiko sinun haluta sellainen itsellesi.

what is cougar woman

Mikä on puumanainen?

Puuma on vanhempi nainen, joka etsii nuorempaa miestä. Slangitermiä “puuma” on käytetty yhä enemmän viime vuosina, kun yhä useammat naiset ovat päässeet treffailun makuun eron tai puolisonsa kuoleman jälkeen. Puumailmiö on dokumentoitu myös popkulttuurissa, mistä on osoituksena siitä tehtyjen elokuvien määrä. 

Puumailmiö ei ole mikään uusi, mutta nuorempien miesten kanssa seurustelun määrä on lisääntynyt viimeisen 10 vuoden aikana. Jotkut asiantuntijat uskovat tämän johtuvan siitä, että monet 30-40-vuotiaat miehet haluavat päästä takaisin deittailun makuun ollessaan asumuserossa tai erottuaan vaimostaan. Jos he haluavat seurustella itseään vanhemman henkilön kanssa, he etsivät usein vanhemman naisen, johon he voivat samaistua jollain tasolla.

Minkä ikäisiä pidetään puumana?

Puuma on vanhempi nainen, joka jahtaa nuorempia miehiä. Termiä on sovellettu eri tavoin naisiin, jotka ovat seksisuhteessa yli kahdeksan vuotta nuorempien miesten kanssa sekä yli 40-vuotiaisiin naisiin, jotka aggressiivisesti hakevat seksisuhdetta 20-30-vuotiaiden miesten kanssa. 

Puumanaiset ovat yksinkertaisesti seksuaalisessa huipussaan ja pitävät nuorempien miesten seurasta verrattuna niihin puumanaisiin, jotka saalistavat nuoria poikia saadakseen taloudellista hyötyä. 

Tähän kategoriaan sopivat suosivat yleensä aktiivisempaa elämäntapaa, minkä vuoksi he suosivat nuorempia miehiä, jotka pysyvät heidän perässään.

Puumanainen ei näytä ikäiseltään. Hän säilyttää usein parikymppisen naisen nuorekkaan vartalon ja ulkonäön, vaikka hän saattaakin olla lähellä tai yli 40-vuotias. 

Suurin osa puumanaisista on ollut naimisissa vähintään kerran, ja monilla on lapsia. He etsivät houkuttelevaa, kunnossa olevaa miestä, joka osaa myös kohdella naista kunnioittavasti.

how to find cougar partner

Puumanaisen ominaispiirteet

Puumanaiset ovat itsenäisiä, mutta he haluavat silti olla hemmoteltuja ja tulla kohdelluksi kuin nainen. Puumanaiset näyttävät yleensä todellista ikäänsä nuoremmilta. Heillä on todennäköisesti oma ura, mikä tarkoittaa, että he eivät ole riippuvaisia ​​sinusta taloudellisesti. Sen sijaan, että he olisivat parisuhteessa, jossa pääpaino on siinä, miten nainen voi pitää huolta miehestään, puumanaiset keskittyvät yleensä enemmän etsimään kumppania, joka huolehtii heistä. 

Puumanaisia ei haittaa olla heitä nuorempien miesten kanssa, koska tämä saa heidät tuntemaan itsensä jälleen nuoremmiksi. Naisia houkuttelee nuoruus ja elinvoima ja sen seurauksena monien mielestä on erittäin virkistävää seurustella jonkun kanssa, jolla on nämä ominaisuudet. 

Jos haluat seurustella puumanaisen kanssa, on tärkeää, että tiedät, mitkä puumanaisen ominaisuudet vetoavat sinuun eniten. Tämä auttaa sinua houkuttelemaan häntä ja pitämään hänet kiinnostuneena sinusta, kun hän alkaa olla kiinnostunut sinusta. 

Jos esimerkiksi etsit naista, joka on jännittävä, seikkailunhaluinen sielu, sinun tulee harkita seurustelua tämän tyyppisten naisten kanssa. Tämäntyyppiset naiset rakastavat ulkoilua ja hauskanpitoa, mutta arvostavat myös elämän hienompia asioita, kuten hyvää viiniä ja eksoottisia ruokia.

Kuinka löytää puuma kumppaniksi?

Kumppaneita on helppo löytää. Puumien treffisivustot ja -sovellukset antavat sinulle mahdollisuuden tavata puuma ja pitää hauskaa hänen kanssaan. Näiltä verkkosivustoilta tai sovelluksilta löydät myös lähistöltäsi paikallisia puumia. Ne antavat sinulle mahdollisuuden tavata puuma alueellasi. Parasta puumien treffisivustoissa on, että ne ovat ilmaisia. Näillä verkkosivustoilla tai sovelluksissa voit tavata monia puumoja maksamatta rahaa. Voit myös löytää kumppanin ilmaiseksi näiltä verkkosivustoilta tai sovelluksista. Useimmat ihmiset rakastavat vierailla puumien treffisivustoilla ja sovelluksissa, koska ne ovat ilmaisia. 

Voit myös löytää kumppanin vierailemalla paikallisissa baareissa, klubeissa ja muissa paikoissa, joissa ihmiset tapaavat toisensa. Alueellasi on monia treffisivustoja sinkkujen tapaamiseen. Nämä sivustot auttavat sinua löytämään alueeltasi naimattomia miehiä ja naisia, jotka haluavat tavata kaltaisesi.

characteristics of cougar women

Mikä on paras puumien treffisivusto ja -sovellus

Victoria Milan on paras puumien treffisivusto ja -sovellus. Voit löytää puuman kumppaniksi Victoria Milanista. 

Victoria Milan on uusi eurooppalainen ja amerikkalainen treffisivusto puumille ja kiintyneille ihmisille, jotka etsivät luottamuksellisia suhteita. Etsitpä sitten viatonta ja ystävällistä onlineflirttailua, rentoa yhden yön juttua tai pitkäaikaista tosielämän suhdetta, Victoria Milan lupaa tarjota sinulle turvallisen, anonyymin ja luottamuksellisen onlineympäristön. Etsi ja ole vuorovaikutuksessa anonyymisti tuhansien naimisissa olevien ja kiintyneiden jäsenten kanssa kaikkialta Amerikasta, Euroopasta ja Skandinaviasta. Jäsenemme ovat ihmisiä kuten sinä, jotka haluavat kokea sen maagisen tunteen uudelleen. 

Victoria Milan on Norjassa sijaitsevan innovatiivisen internetyrityksen rekisteröity tavaramerkki, joka on erikoistunut uusimpien rento- ja sosiaalisten treffisivustojen kehittämiseen. Vuonna 2012 lanseerasimme Victoria Milanin maailmanlaajuisesti vastauksena yhteiskunnan muuttuvien asenteiden tarpeisiin rakkautta, avioliittoa ja yksiavioisuutta kohtaan. 

Victoria Milan tarjoaa käyttäjille myös erikoisominaisuuksia, kuten paniikkinappulan, jonka avulla voit nopeasti poistua mahdollisista vaarallisista tilanteista ohjaten sinut neutraalille verkkosivustolle siltä varalta, että sinun on poistuttava kohtaamisestasi nopeasti. Matkustava mies/nainen, jonka avulla voit luoda automaattisia hakuja, kun vierailet muissa kaupungeissa; ja jäsenten esto. Myös rekisteröityminen on ilmaista ja nopeaa. Voit helposti liittyä Victoria Milaniin ja löytää kumppanin helposti. Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin!

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.