Mikä tekee naisesta puuman? 

What Makes a Woman a Cougar

Puuma on termi, joka on tullut valtavirtaan noin viimeisen vuosikymmenen aikana ja sitä on käytetty kuvaamaan vanhempaa naista, joka deittailee huomattavasti nuorempien miesten kanssa. Vaikka puumat saattavat olla suosittuja popkulttuurissa, on erilaisia ​​mielipiteitä siitä, mikä tekee ihmisestä todellisen puuman.

35–45-vuotiaita naisia ​​kutsutaan usein “puumaksi”. Tässä on katsaus siihen, mikä tekee naisesta puuman. Onko kaikki fyysistä? Vai onko puumissa muutakin? Tämänpäiväisessä artikkelissa tutkimme puumanaisten ominaisuuksia ja selvitämme mikä tekee heistä puuman. Aloitetaan vastaamalla kysymykseen, mitä ovat puumanaiset?

Cougar Women

Mitä puumanaiset ovat?

Termi puumanaiset viittaa iäkkääseen naiseen, joka deittailee nuorempien miesten kanssa. Vaikka sanan alkuperästä keskustellaan, yksi asia on selvä: sen käyttö on lisääntynyt räjähdysmäisesti. Kanadalainen deittisivusto Cougardate.com teki termiä suosituksi vuonna 2002 ja se suoritti tutkimuksen, jonka mukaan kolmasosa 40–60-vuotiaista naisista haluaa deittailla vähintään 10 vuotta nuorempien miesten kanssa. Kaksi vuotta myöhemmin, vuonna 2004, sana puuma ilmestyi Valerie Gibsonin Cougar: A Guide for Older Women Dating Younger Men -kirjan kannessa. 

Sana on sittemmin tullut valtavirran sanastoon lukuisilla verkkosivustoilla, jotka tarjoavat neuvoja nuorille miehille, jotka deittailevat vanhempia naisia ​​​​ja päinvastoin. Puumanaisten suosio johtuu Hollywood-näyttelijöistä, kuten Demi Mooresta ja Jennifer Lopezista, jotka on yhdistetty nuorempiin miehiin. Televisio-ohjelmien, kuten Täydelliset naiset ja Cougar Town lisäksi aiheesta on nyt kirjoja. Termiä voidaan käyttää positiivisesti tai negatiivisesti. 

Puumanaiset on termi, jota käytetään kuvaamaan naisia, jotka haluavat metsästää nuorempia miehiä. Heillä on tiedetty olevan suuri määrä kumppaneita, yleensä heitä nuorempia. Se on peräisin vanhemmilta nelikymppisiä naisilta, jotka tykkäävät mennä ulos nuorempien miesten kanssa. 

Puumanaiset voivat olla hauskoja ja mukavia, mutta heitä ei ole helppo saada. He etsivät aina uutta saalista.

Mikä tekee naisesta puuman ja mitä ovat puumanaisen ominaisuudet

Hän tietää mitä haluaa 

Puumanaiset ovat päättäväisiä ja tietävät mitä haluavat. He eivät häiritse sinua ja ovat vain tavoitteellisia. Eivätkä puumanaiset tuhlaa aikaasi. 

He ovat vähemmän huolissaan elämän ongelmista ja keskittyvät enemmän nauttimaan elämästään ja ottamaan kaiken irti jokaisesta päivästä. 

He nauttivat sellaisten miesten seurasta, jotka ovat myös itsevarmoja, mutta eivät ole ylimielisiä.

Puumanainen on taloudellisesti vapaa 

Puumanaiset eivät välitä rahasta. He haluavat vain elää onnellista elämää ja tekevät kumppaninsa onnelliseksi. Sinkkupuumat ovat itsenäisiä, mikä tarkoittaa, että he voivat huolehtia itsestään, joten sinun ei tarvitse huolehtia heidän taloudestaan. 

Lisäksi puumanaiset voivat opettaa nuorempia miehiä säästämään ja tienaamaan, sijoittamaan rahaa ja myös käyttämään sitä viisaasti. 

Vaikka tämä saattaa kuulostaa hieman liian vakavalta joillekin ihmisille, on tärkeää tietää, että puumanaisen tapaamisesta on silti joitain etuja.

Puumanaiset ovat kauniita

Puumanaiset ovat hyvin hoidettuja ja kauniita naisia. Olet vaikuttunut, kun näet heidän kävelevän. Heillä on itsevarma asenne ja kauneus. 

Ensimmäinen asia on, että vanhemmat 20-vuotiaat miehet näyttävät erittäin houkuttelevilta. He eivät ole ujoja, he voivat kävellä luottavaisesti tyylikkäissä vaatteissaan. He näyttävät erittäin itsevarmoilta. Nuoremmat miehet pelkäävät usein tällaisia ​​vanhempia naisia, koska he eivät pidä ajatuksesta, että he päihittäväh heidät . 

Nuoremmat miehet saattavat pelätä, että vanhemmat naiset ovat heitä vahvempia, koska he luulevat, että heillä on enemmän valtaa kuin heillä.

Desperate Housewives and Cougar Town

Puumanaisilla on myös parempi tyylitaju ja maku nuorempiin naisiin verrattuna

Puumanaiset eivät ole vain kauniita, vaan myös erittäin seksikkäitä, itsevarmoja ja älykkäitä. Ei ihme, että nuoret miehet ovat kiinnostuneita heistä. 

Puumanaiset eivät seuraa muotia, koska heillä on oma ainutlaatuinen tyylinsä ja viehätyksensä. Sen perusteella he näyttävät supermalleilta. 

Puumanaisilla on hyvä huumorintaju. He voivat nauraa itselleen ja nauttia elämästä täysillä. He viihtyvät kehossaan, eivätkä välitä esitellä sitä muiden edessä.

Puumanaiset ovat itsevarmempia kuin nuoret naiset

Nuoremmat naiset ovat kiinnostuneempia julkkiksista ja sosiaalisesta mediasta ja he pelaavat todennäköisemmin kanssasi. Puumat ovat nähneet kaiken ennenkin eikä heillä ole aikaa sellaiseen hölynpölyyn. Hän on suorapuheinen, joka on rehellinen ja suorasukainen siinä, mitä haluaa. 

Nuoremmat naiset voivat olla hauskempia, mutta puumat tuovat vielä enemmän itseluottamusta kuin nuoremmat kollegansa. Miksi? Koska he tietävät tarkalleen mitä haluavat ja miten sen saa. He ovat jo tehneet nuoruutensa virheet, oppineet niistä ja kypsyneet itsevarmoiksi naisiksi, joilla on vahva elämänhalu. Puumanaiset eroavat muista naisista myös siinä, että he eivät pelkää ottaa hallintaa treffien suunnittelussa tai päätösten tekemisessä.

Puumanaiset ovat kokeneita

Puumanaiset ovat kokeneita. He eivät tuhlaa aikaansa lapsellisiin asioihin. Heidän suhteissaan he ovat loogisia. Heillä on paljon kokemusta ja he osaavat tehdä asiat oikein. 

Puumat ovat kypsiä ja älykkäitä. He ovat kokeneita elämässä ja voivat opettaa sinulle paljon elämästä, rakkaudesta ja seksistä. 

He tietävät mitä haluavat suhteelta. Puuma on käynyt ympäriinsä jo useita kertoja, joten hän tietää mitä haluaa suhteelta

Puumanaiset todellakin ovat viisaampia kuin parikymppiset 

Puumat ovat naisia, joilla on elämänkokemusta. He tietävät mitä haluavat mieheltä ja parisuhteelta. He eivät tuhlaa aikaa hölynpölyyn. Jos olet parikymppinen jätkä, et huomaa sen olevan kaikkien parikymppisten naisten kohdalla. 

Itse asiassa voit huomata, että monet nuoret naiset eivät todellakaan tiedä mitä haluavat, ja he näyttävät elävän fantasiamaailmassa, jossa kaikki menee juuri niin kuin he haluavat. Kun asiat eivät suju suunnitellusti, nämä nuoret naiset ovat usein turhautuneita ja hämmentyneitä siitä kuinka edetä. 

Puumanaiset ovat oppineet aiemmista suhteistaan ​​ja tietävät mikä toimii heille ja mikä ei. Ei ole mitään arvuuttelua mitä tulee kypsien naisten kanssa seurustelemiseen. Tiedät tarkalleen missä olet ja jos et ole valmis haasteeseen, hän ilmoittaa sinulle heti!

He tarjoavat kypsän ja laadukkaan parisuhteen

Sinulla tulee olemaan laadukas ja kypsä suhde puumanaisten kanssa. Et kohtaa tunnekomplekseja ja kaikki on hyvin selkeää. Lisäksi, koska puumanaiset ovat menestyviä bisnesnaisia, voit tehdä aktiviteetteja, joissa voit nauttia elämästä ilman taloudellisia ongelmia. 

Tämä on puumasuhteiden tärkein etu. Vietät aikaa korkeimmalla tasolla heidän kanssaan ja sinulla on hauskaa. On helppo luottaa naiseen, joka tietää mitä haluaa elämältä, joka on käynyt läpi vaikeita tilanteita, joka on kypsynyt ja haluaa edelleen nauttia elämästä. 

Et usko, että suhteesi päättyy nopeasti, koska tämä nainen on sinua vanhempi. Päinvastoin! Hän ei halua aloittaa uutta suhdetta joka vuosi ja kyllästyä jokaiseen tapaamaansa mieheen. Hän on saanut tarpeekseen näiden miesten asenteista ennenkin ja nyt hän haluaa olla rakastunut johonkin, jonka kanssa hän todella haluaa olla. 

“Mikä tekee naisesta puuman?” kirjoittanut Victoria Milan. Tässä kaikki tältä erää! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla blogissamme ja pysyä kuulolla. 

Victoria Milan on myös paras alusta puumanaisten löytämiseen. Se tarjoaa sinulle parhaan palvelun miljoonilla käyttäjillä, ainutlaatuisilla ominaisuuksilla ja modernilla suunnittelulla. Kumppanin löytäminen Victoria Milanista on helppoa vahvistetun profiilin, käyttäjien tarkastelun ja suodattamisen ansiosta etusivun ominaisuuksissa. Siinä on myös ilmainen rekisteröityminen. Löydä kumppani nopeasti ja helposti Victoria Milanin avulla. Napsauta rekisteröityäksesi Victoria Milaniin!

Why Do Cougar Women Like Young Men

UKK Puumanaiset

Mikä on puumanainen?

Puumanaiset on termi, jota käytetään kuvaamaan naisia, jotka haluavat metsästää nuorempia miehiä. Heillä on tiedetty olevan suuri määrä kumppaneita, yleensä heitä nuorempia. Se on peräisin vanhemmilta nelikymppisiä naisilta, jotka tykkäävät mennä ulos nuorempien miesten kanssa.

Miksi puumanaiset pitävät nuorista miehistä?

Puumanaiset ovat innostuneita, iloisia ja energisiä ihmisiä, joten he haluavat sellaisen kumppanin. Siksi he pitävät enemmän nuorista miehistä, koska vanhat miehet ovat tylsiä ja luovat energian puutetta heille.

Miksi kutsutaan ihmistä, joka deittailee puumanaista?

Sitä, joka deittailee puumanaisten kanssa, kutsutaan pojuksi. Poju on nuori mies ja on suhteessa kypsään naiseen. Poju haluaa kypsän ja laadukkaan suhteen, joka on saanut taloudellisen vapauden. Tätä varten heillä on suhde puumanaiseen.

Mitä puumanaiset etsivät miehestä?

  1. Viehättävä ja itsevarma asenne
  2. Hyvin hoidettu mies
  3. Nautittava
  4. Energinen ja dynaaminen
  5. Rakastaa pitää hauskaa
Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.