4 beprövade sätt att träffa någon på Snapchat

snapchat hookup

Snapchat är en populär app. Och om du vill ha kontakt på Snapchat måste du verkligen veta något om den här appen. Om du är ny på Snapchat kommer den här artikeln att hjälpa dig att komma i gång med den här appen.

Om du redan använder den här appen och vill utforska mer, läs då denna artikel noggrant eftersom vi kommer att dela med oss av några av de bästa tipsen som kan hjälpa dig att komma i gång med denna app.

snapchat hookup

Hur får man kontakter på Snapchat?

Det finns många olika sätt att få vänner på Snapchat. Genom dessa sätt kan du få vänner och hitta en kontaktpartner. Hur du kan hitta kontaktpartners i den här delen av vår artikel – vi kommer att förklara det.

1: Dina kontakter

Om du vill ha en kontakt på Snapchat kan du börja från din kontaktlista. Sök efter din potentiella partner genom att använda sökfältet och skriva in hans eller hennes namn.

Om du vill lägga till någon som du inte har i din kontaktlista kan du lägga till dem genom att använda deras användarnamn eller telefonnummer. Du kan göra det från fliken Lägg till vänner till vänster på skärmen.

Du hittar alla personer som använder Snapchat på den här listan, men bara om de redan har lagt till sitt användarnamn eller telefonnummer i appen. Om de inte har lagt till det ännu kommer de inte att visas här.

När du hittar dem på listan trycker du på deras namn för att lägga till dem som vänner på Snapchat!

2: Kartor

Med Snapchat kartan kan du hitta en partner för att få ihop en dejt. Snapchat Map är en funktion som visar användarna var andra Snapchatters befinner sig. Den visar människors platser på en karta och ger dig möjlighet att gå fram till dem och börja chatta.

Kartfunktionen på Snapchat är avsedd för att ta reda på var dina vänner befinner sig och vad de gör, men den kan också användas som ett sätt att hitta potentiella dejter i närheten. Du får tillgång till den här funktionen genom att trycka på ikonen med kikaren uppe i högra hörnet av skärmen och sedan trycka på “Karta”.

Väl där ser du personer som har lagt till sina platser med hjälp av en serie färgade prickar på kartan runt den plats där de bor eller arbetar. Det kommer också att visas i dina sökresultat under “Närliggande vänner”. Om du trycker på en av dessa prickar kan du se mer information om dem, inklusive deras namn och åldersintervall samt alla tillgängliga foton eller videor från dem som nyligen skickats via Snapchat.

3: Snapcodes på Instagram

Om du letar efter en dejt på Snapchat kan du använda Snapcodes på Instagram för att hitta någon som är intresserad av att träffas.

Snapcodes är QR-koder som du kan skanna med din telefon. Om du skannar en tar den dig vanligtvis till deras konto på Snapchat, men ibland tar den dig till andra platser. Vissa personer använder dem till exempel som ett sätt att dela sin plats med andra personer.

Om du vill ta reda på vad en Snapcode leder till innan du skannar den är det bara att hålla kameran över koden så dyker det upp information om vad det är och vart den leder.

4: Spotlight

Spotlight är en funktion på Snapchat som gör att du kan se berättelser från hela världen. Det är ett roligt sätt att utforska nya platser och inspireras av människor som gör coola saker.

Appen kan också användas för att få kontakt. Om du letar efter någon att komma i kontakt med är allt du behöver göra att lägga till dem och sedan skicka dem ett meddelande. Om de svarar, toppen! Du har hittat din dejtpartner. Om de inte svarar går du bara vidare och försöker igen senare.

10 Best Older Women Hookup Sites

Hur interagerar du för att få en kontakt på Snapchat?

Kommentera hennes berättelser

Om du vill ha en kontakt på Snapchat bör du kommentera hennes berättelser i första hand. Det är inte nödvändigt att gilla alla hennes berättelser, men kommentera åtminstone några av dem. Om hon ser att du är aktiv i hennes liv kommer hon definitivt att vara intresserad av dig och det blir lättare för dig att ta ett steg senare.

Skicka inte för många meddelanden

Ett av de vanligaste misstagen som folk gör när de försöker få ett ligg på Snapchat är att de skickar för många meddelanden. Om du skickar ett meddelande till någon varje gång de lägger upp något kommer du att framstå som irriterande och desperat. Det är bättre att vänta tills de postar något intressant innan du svarar.

Var snäll

Alla personer på Snapchat är inte där för att hitta en kontakt, men om du vill träffa någon bör du vara snäll. Detta gäller i alla situationer, men särskilt på Snapchat eftersom det är en så visuell plattform.

Om du är oförskämd mot någon eller skickar elaka snaps till dem kommer de att komma ihåg det och vill förmodligen inte prata med dig längre. Så var snäll!

Om någon skickar en snap till dig och ber om råd om något, ha tålamod med dem och försök att inte se det som irriterande. De kanske bara vill ha lite stöd eller så kanske de verkligen behöver hjälp och inte vet vem de annars ska fråga. Hur som helst kommer du bara att tjäna på att vara snäll i det långa loppet genom att få fler vänner på Snapchat som kanske så småningom leder till att du blir ihop med någon.

Var vänlig

Om du vill ha kontakt på Snapchat ska du vara vänlig. När du börjar träffa någon för första gången vill du inte stöta bort personen genom att vara överdrivet aggressiv eller framfusig.

Och var också dig själv. Se till att dina snapsar inte är supersexuella eller något som skulle göra den andra personen obekväm. Om de inte svarar direkt ska du inte ta det personligt – de kanske bara är upptagna eller distraherade av något annat för tillfället.

Var rolig

Om du vill ha kontakt på Snapchat ska du ha roligt. Om du inte är rolig är det nämligen svårt för någon att falla för dig eller ens tycka att du är attraktiv.

Var självsäker

Om du vill ha kontakt på Snapchat måste du vara självsäker. Det betyder att du inte ska tveka när du skickar en snap, utan bara skicka den. Du kommer att känna dig säkrare om du vet vad din partner vill ha ut av samtalet och hur de reagerar när de får dina snapar.

Var kreativ

Snapchat är en app som gör det möjligt för användare att skicka korta videor eller bilder som bara kan ses i några sekunder innan de försvinner från mottagarens telefon. Om du vill ha en kontakt via Snapchat är det viktigt att du använder denna funktion på ett kreativt sätt för att imponera på din partner och få honom eller henne att vilja se mer av det du har!

Komplimang till henne

Kvinnor älskar när män säger att de är vackra, men det är viktigt att inte överdriva. Om dina komplimanger är för frekventa kan de verka oärliga. Och om hon vet att allt hon behöver göra är att le och fladdra med ögonfransarna för att du ska falla över dig själv, kommer hon inte att vara intresserad av att sträva efter en djupare kontakt med dig. Behåll dina komplimanger för speciella tillfällen när hon verkligen förtjänar dem och se till att de är äkta och uppriktiga.

Bjud henne på kaffe

Det här är det stora ögonblicket som du har väntat på. Om hon är intresserad borde det inte vara alltför svårt att få hennes nummer och boka en kaffedate. Om hon säger nej bör du fråga varför hon inte vill träffas igen.

Om hon säger ja och ger dig sitt nummer ska du inte bli för upphetsad än! Hon kanske vill se om du kan fullfölja ditt löfte om att inte vara läskig innan du ger ut hennes nummer.

Om hon ger dig sitt nummer ska du inte sms:a eller ringa direkt. Vänta en dag eller två så att hon inte tror att du bara försökte få hennes nummer (även om du verkligen gjorde det).

Det var allt för nu från “4 beprövade sätt att träffa någon på Snapchat” som Victoria Milan har förberett för dig! Om du letar efter mer innehåll som detta kan du besöka vår blogg och hålla dig uppdaterad.

Dessutom är Victoria Milan den bästa tillfälliga dejtingsajten där du kan hitta någon. Det är den perfekta platsen för dig om du letar efter en diskret affär eller bara vill ha lite kul vid sidan om. Med 10 miljoner användare, modern design och unika funktioner erbjuder Victoria Milan dig den bästa användarupplevelsen. %100 anonymt och du kan se onlineanvändare på hemsidan och starta en snabb chatt. Eller så kan du enkelt hitta den perfekta partnern med filtreringsalternativ. Dessutom är registreringen på Victoria Milan gratis. Hitta en partner enkelt och snabbt med Victoria Milan. Klicka bara för att registrera dig på Victoria Milan.

snapchat träffas

Vanliga frågor om Snapchat

Kan du använda Snapchat för att få kontakt?

Ja, du kan använda Snapchat för att få kontakt, men det är inte det bästa sättet att göra det. Snapchat är ett bra sätt att träffa människor, men om du letar efter något mer än en uppkoppling är det förmodligen inte det bästa valet. Det är lite svårare att skicka meddelanden till någon på Snapchat än på andra sociala medier som Facebook eller Instagram eftersom du måste känna till deras snapkod (och hoppas att de inte har ändrat den) innan du kan skicka ett privat meddelande till dem. När du skickar ett meddelande till någon på Snapchat är det också mycket lättare för dem att skärmdumpa ditt meddelande om de inte vill att du kontaktar dem igen.

Hur frågar du efter en dejt på Snapchat?

  1. Lägg ner tid på att prata med henne i början.
  2. Var rolig när du pratar
  3. Ge henne komplimanger
  4. Säg att du tycker om att prata med henne.
  5. Säg att du vill tillbringa tid tillsammans.

Används Snapchat för att flirta?

Snapchat har blivit populärt bland tonåringar eftersom det är ett sätt för dem att kommunicera utan att använda ord. Många tonåringar använder Snapchat-flirtar som ett alternativt sätt att kommunicera med sina förälskelser utan att ha för mycket press på sig om de inte får något svar tillbaka. Det är också ett enkelt sätt för tonåringar att flirta utan att behöva oroa sig för att bli avvisade ansikte mot ansikte eftersom meddelandena försvinner efter att de har setts!

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.