Tawkify Recension (2022) – Värt det höga priset?

tawkify recension

När det gäller nätdejting kan det vara svårt att hitta rätt plattform. Det finns så många dejtingappar där ute, med varierande framgång. Dessutom har varje plattform sin egen nisch, vilket kan göra det svårt att få kontakt med människor. Det verkar som om dejtingappar i dag antingen är supernischade eller har en enorm användarbas men bara tilltalar en typ av person.

Och Tawkify är en av dessa dejtingsajter. Tawkify har blivit ganska populärt på sistone. Det mest utmärkande med denna populära dejtingsajt är att den tillåter blinddejting. Ja, du hörde rätt, blinda dejter! Låt oss nu ta en närmare titt på denna annorlunda dejtingsajt tillsammans!

Tawkify Review

Vad är Tawkify?

Tawkify grundades 2012 av E. Jean Carroll. Tawkify är en dejtingapp som låter dig träffa likasinnade människor i ditt område. Du kan använda den för att hitta en dejt eller till och med din framtida make/maka. Appen har över 1 miljon användare världen över och finns på 11 språk (engelska, spanska, franska, tyska, italienska, portugisiska, ryska, kinesiska (förenklad), kinesiska (traditionell) koreanska).

Om du är ny på nätdejting-scenen och har bestämt dig för att du vill ge det ett försök så kan Tawkify vara ditt bästa alternativ eftersom den erbjuder mer än bara en plattform där människor kan komma i kontakt med varandra. Denna plattform erbjuder också några extra funktioner som gör att den sticker ut från andra appar i samma kategori som Match och eHarmony. En av dessa funktioner är dess betalda prenumerationstjänst som ger dig tillgång till exklusiva funktioner som ett ökat antal dagliga matchningar och obegränsad meddelandehantering.

Fördelar och nackdelar med Tawkify

Tawkify Fördelar:

Tawkify har en stor variation av användare att prata med, inklusive användare från olika länder och bakgrunder.

Webbplatsen har ett bra matchningssystem.

Det är verkligen lätt att hitta en partner!

Tawkify Nackdelar:

Registreringsprocessen kan ta lite tid.

Webbplatsen är riktigt dyr.

Tawkify granskning av användarupplevelsen

Tawkify är en bra dejtingsajt. Den är verkligen lätt att använda och de har en bra användarupplevelse.

Vår gissning är att användarupplevelsen är ganska bra på den här sajten. Designen på webbplatsen ser professionell och snygg ut, utan klotter eller irriterande annonser. Vi gillar också hur lätt det är att navigera på sajten och hitta det jag söker.

Registreringsprocessen var inte snabb och enkel. Men det är ganska roligt att kunna fånga kvalitetsmatcher och träffa människor som man verkligen håller med. Därför är det acceptabelt att registreringsprocessen tar lång tid.

Tawkify Review

Tawkify Användarkvalitet granskning

Tawkify är en dejtingapp som har en enorm databas med användare och därför har de kunnat upprätthålla en hög kvalitet. Deras användare är riktigt bra. De är bara ute efter kvalitativa långsiktiga relationer. Och användarna är i allmänhet i åldern 25 – 35 år. Och den har mer än 1 miljon användare.

Det är en mycket användbar app för människor som söker seriösa relationer. Appen är utformad på ett sådant sätt att du enkelt kan hitta rätt kvinna eller man för dig själv utifrån dina preferenser och krav. Den erbjuder också gratis chatt- och videosamtalsfunktioner så att ni kan lära känna varandra bättre innan ni träffar varandra personligen.

Det finns många appar där ute som erbjuder liknande funktioner men ingen kommer i närheten av Tawkify när det gäller att hitta den perfekta matchningen för dig själv. Detta beror på att utvecklarna har lagt ner mycket arbete på att göra den här appen mer funktionell och användarvänlig än någon annan app i sin kategori.

Tawkify Prisöversikt

Typ av medlemskapMånadslängdKostnad
Premium3   Månader$1497
Premium6   Månader$2694
Premium12 Månader$5088

Tawkifys prispolitik är riktigt dyr. Vi tycker att det är onödigt dyrt att betala så mycket jämfört med andra dejtingsajter. Dessutom kan vi säga att antalet användare är mindre än andra sajter och att sannolikheten att hitta en partner är lägre än på andra sajter. Därför är vi förespråkare för att det är onödigt att köpa ett Tawkify-medlemskap.

Tawkify kundsupport granskning

Du kan endast kontakta Tawkifys kundtjänst via e-post. När du har fyllt i formuläret “Kontakta oss” där du skriver ditt namn, efternamn och e-postadress kommer kundtjänsten att kontakta dig. Det är synd att det inte finns någon livechatt eller telefontjänst för en dejtingsajt som betalar så mycket. Av denna anledning har Tawkify’s kundtjänst halkat efter andra sajter.

Tawkify Slutresultat

Tawkify är en plattform som gör det möjligt att fånga mycket bra matcher i allmänhet. Men prispolicyn som den tillämpar är verkligen onödigt dyr. Naturligtvis kan det vara ett bra alternativ för dem som inte har något emot dessa avgifter, men det finns många sajter som erbjuder nästan liknande tjänster och är av nästan samma kvalitet. Och dessutom är antalet användare på andra webbplatser högre. Därför tycker vi att Tawkify har misslyckats som dejtingsajt och app.

Det är allt för nu från “Tawkify Recension (2022) – Värt det höga priset?” innehåll förberett av Victoria Milan för dig! Om du letar efter mer innehåll som detta kan du besöka vår blogg och hålla dig uppdaterad.

Dessutom är Victoria Milan den bästa tillfälliga dejtingsajten där du kan hitta någon. Det är den perfekta platsen för dig om du letar efter en diskret affär eller bara vill ha lite kul vid sidan om. Med 10 miljoner användare, modern design och unika funktioner erbjuder Victoria Milan dig den bästa användarupplevelsen. %100 anonymt och du kan se onlineanvändare på hemsidan och starta en snabb chatt. Eller så kan du enkelt hitta den perfekta partnern med filtreringsalternativ. Dessutom är registreringen på Victoria Milan gratis. Hitta en partner enkelt och snabbt med Victoria Milan. Klicka bara för att registrera dig på Victoria Milan.

Tawkify Review

Vanliga frågor om Tawkify

Fungerar Tawkify verkligen?

Ja. Tawkify är en plattform där du kan träffa andra i ditt område som söker en dejt, vänskap eller relation. Appen erbjuder ett brett utbud av funktioner som hjälper dig att göra detta, bland annat. Men prispolicyn är dyrare än de andra dejtingsajterna. Så om du funderar på att registrera dig på sajten bör du tänka på det.

Hur stor är Tawkifys framgång?

Tawkify är en matchningstjänst som hjälper dig att hitta din perfekta match, baserat på din personlighet och dina intressen. Tawkify har en framgångsprocent på 80 %. Det betyder att du verkligen kan hitta en partner som du söker.

Hur mycket kostar det att gå med i Tawkify?

Tawkify-medlemskap kostar 1497 dollar för 3 månader. Detta är ett ganska dyrt pris jämfört med andra program. Dessutom har programmet i allmänhet färre användare än andra program. Dessutom erbjuder liknande applikationer som erbjuder kvalitetsmatcher fler användare till ett mer överkomligt pris.

Vilken åldersgrupp använder sig av Tawkify?

Tawkify vänder sig till personer i åldern 25-35 år, men det är också till för alla som vill hitta en relation. Om du är äldre eller yngre än denna åldersgrupp och vill använda Tawkify är det helt okej!

Vilka länder använder Tawkify?

Tawkify används i allmänhet i USA och Kanada, men finns även i flera andra länder. Tawkify är en dejtingapp som kopplar samman personer med liknande intressen. Tawkify är en ny mobil dejtingapp som växer snabbt. Det är en lättanvänd dejtingapp där du kan träffa nya människor och chatta med dem.

Vem äger Tawkify?

Företaget grundades 2012 av E. Jean Carroll, som har över 20 års erfarenhet av dejtingsajter och appar. Tawkify är en plattform för sociala upptäckter som gör det möjligt för människor att komma i kontakt med varandra i realtid.

Hur länge har Tawkify funnits?

Tawkify är ett socialt nätverk som syftar till att matcha människor med någon som kan hjälpa dem med deras problem. Webbplatsen skapades 2012 av E. Jean Carroll, som ville göra det lättare för människor att hitta partners som kunde hjälpa dem med sina problem.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.