Hemligheter Om Unikt Sex Med En 40 åring: Tillfredsställ En 40-årig kvinna i sängen

Hur man tillfredsställer en 40-årig kvinna i sängen

Sex är väldigt snabbt för alla när de är unga. Eftersom din kropp lättare kan nå orgasm och din kropp är piggare. På så sätt kan du röra dig lättare och förverkliga dina sexfantasier lättare. Men efter 40 års ålder blir sex lite tystare och njutas genom att röra sig långsamt.

För en 40-årig kvinna är hon inte längre lika smidig som hon brukade vara. Det är därför hon har sex i långsammare takt, vilket ibland inte räcker för att få en orgasm. Victoria Milan förklarar för dig hur du tillfredsställer en kvinna i 40-årsåldern med innehållet “Hur man tillfredsställer en 40-årig kvinna i sängen”. Här är vårt innehåll “Hur man tillfredsställer en 40-årig kvinna i sängen”:

Hur man tillfredsställer en 40-årig kvinna i sängen

Hur ska man behaga en 40-årig kvinna i sängen?

1- Lär känna din partner bättre

Om du inte känner din partner i 40 -årsåldern väl, försök lära känna dem bättre. Din önskan att lära känna henne mer kommer att öka hennes förtroende för dig och få henne att känna sig mer bekväm med dig.

Var därför noga med att lära känna henne bättre. Lär dig inte bara om hennes personlighet när du försöker lära känna henne, ta reda på vad hon gillar och ogillar under sex också.

Detta är viktigt för att du ska få en bättre sexupplevelse med henne. Om du inte känner din partner väl kan sex bli tråkigt för dem och göra det svårt för dem att få en orgasm. Att lära sig om hennes fantasier kommer också att göra det lättare att öka hennes libido och hennes sexlust blir högre.

2- Var smidig

Det kan vara svårt att tillfredsställa en kvinna i 40 -årsåldern. Det är därför du måste anstränga dig mer för att tillfredsställa en kvinna i 40 -årsåldern. Därför kan du göra träna för att hålla dig pigg och smidig. Dessutom kommer idrott att öka din libido och du kan njuta av sex mer. På så sätt kan du ha mer aktivt sex i sängen och du kan glädja en kvinna i 40 år.

3- Ge mer kärlek

För att öka sexlusten bör du älska mer med din 40 -tals partner. Detta kommer att göra det lättare för henne att vattna och göra henne mer sugen på sex. Sug inte heller hennes hals och läppar när du älskar. Du kan göra det ännu lättare att få en orgasm genom att suga på hennes bröst, könsorgan och till och med benen för att öka njutningen.

Hur man tillfredsställer en 40-årig kvinna i sängen

4- Öka kontakten

Mogna kvinnor har i allmänhet mer nära kontakt. Av denna anledning kan du kramas och gosa under sex eller kärlek. Det kommer att glädja dem mer. Dessutom, eftersom kramning ger förtroende för den andra sidan, kan du ha ett mer bekvämt sex och göra det lättare att få en orgasm.

5- Sexlust

För att öka sexlusten bör du inte bara fokusera på områden som slidan och nacken. Studier har visat att kvinnor har olika delar som gör det lättare för dem att få orgasm. Till exempel har det märkts att många platser som örsnibben, korsningen av baksidan av örat och nacken och knäskålen utlöser orgasm. Därför kan du göra det lättare för henne att få en bättre sexupplevelse genom att erbjuda olika saker.

6- Sug mer

Använd tungan för att öka libido och orgasmnivåer hos kvinnor i 40 -årsåldern. Gör det ännu mer blött i hennes vagina. Kvinnor älskar att bli sugna och slickade. Därför kan genom att slicka slidan att underlätta hennes utlösning. När den har rätt konsistens, ge hon vad hon vill och få henne komma som ett vattenfall.

7- Utöka din fantasivärld

Fantasi är vanligtvis en aktivitet som de flesta inte behöver göra. Men fantasier gör ditt kön mer effektivt och mer spännande. Med fantasier kan du öka din 40 -tals partners libido och få en bättre sexupplevelse. Till exempel kan du få henne att öka lust genom att bära kostymer som en lärare, läkare eller polis. På detta sätt kan du glädja en kvinna i 40 års åldern.

8- Tillbringa mer tid inne

Kvinnor i 40 -årsåldern har en lägre libido än yngre tjejer, vilket kommer att leda till längre perioder av orgasm och utlösning. Av denna anledning, var noga med att stanna mellan din partners ben längre medan du har sex. Men fokusera inte bara på att stanna kvar i slidan länge, var uppmärksam på saker som kommer att öka lusten mer när hon har sex.

9- Var aktiv under sex

Vi nämnde att du borde spendera mer tid mellan hennes ben under sex. Nu är det dags att lära sig några av de saker du bör göra medan du spenderar tid mellan hennes ben. Att komma in i en kvinnas slida och spendera tid där länge räcker inte för att en kvinna i 40 -årsåldern ska få utlösning.

Därför, när du sätter in penisen i hennes vagina, kommer saker som kommer att öka hennes lust också att underlätta hennes utlösning. Till exempel kan du suga på hennes bröstvårtor medan du knullar henne, eller så kan du klämma hennes höfter och köra handen över hennes kropp, eller ännu bättre, få henne att vilja mer genom att slå henne lätt på höfterna. Det är ditt val, men glöm inte att använda dem.

10- Prova nya positioner

Vanliga positioner kan vara tråkiga för en kvinna i 40 -årsåldern, så du kan prova olika sexställningar för att öka hennes libido. Olika positioner kommer att vara spännande för din partner i 40 -årsåldern. Med honom kan du prova dina favorit sexställningar som korkskruven, kringled dopp och skottkärran och ha spännande och orgasmiskt sex.

11- Prova Anal

Generellt sett är analsex inte en föredragen metod bland mogna par. Analsex är ett fruktat val eftersom det är smärtsamt i början och kvinnor är rädda för det. Men i motsats till vad många tror, kan analsex vara roligare.

Anledningen till att analsex är ett bra val är faktiskt våra nerver. Det finns många nervceller i analregionen och de är färska eftersom de inte har använts tidigare. Därför, när du har analsex, kommer din 40 -tals partner att känna mer och öka sexlusten. Hon kommer att gilla det eftersom det blir en ny upplevelse för henne. Det är därför du kan lägga till analsex till din nya sexfantasilista.Victoria Milans “Hur man tillfredsställer en 40-årig kvinna i sängen?” Det är det för innehållet. Om du vill lära dig mer om sex och relationer kan du följa Victoria Milans blogg. Du kan också hitta en ny sexpartner eller en dejt genom att registrera dig på Victoria Milans webbplats för uttråkade gifta eller dem som vill ha ett hemligt förhållande. Få en ny vän med Victoria Milans medlemmar i alla åldrar. Vad väntar du på? Registrera dig hos Victoria Milan! Klicka här för att registrera dig för Victoria Milan.

Hur man tillfredsställer en 40-årig kvinna i sängen

Vanliga frågor om hur man ska behaga en 40-årig kvinna i sängen?

Hur lång tid tar det att tillfredsställa en kvinna i sängen?

Enligt undersökningar är tiden för kvinnor att vara nöjd med sexuella aktiviteter mellan 3 och 13 minuter. Även om detta varierar från kvinna till kvinna, tar det vanligtvis max 13 minuter.

Hur kan jag tillfredsställa min kvinna i sängen snabbt?

Om du snabbt vill tillfredsställa en kvinna i sängen, älska henne längre och för att bli mer sugen. Att slicka, suga och älska ökar kvinnors sexlust och gör orgasm lättare. På detta sätt kan du snabbt tillfredsställa henne i sängen.

Vad vill kvinnor i 40 -årsåldern i sängen?

Kvinnor i 40-årsåldern vill ha många saker i sängen, och du kan lära dig mer om dem i vårt innehåll “Hur man tillfredsställer en 40-årig kvinna i sängen”. Men kort sagt, kvinnor i 40 -årsåldern behöver ett mer bekvämt utrymme och mer sugning och slickning eftersom de har svårare att få orgasmer. Se därför till att du utforskar alla delar av den.

Hur många gånger i veckan har kvinnor i 40 -årsåldern sex i genomsnitt?

Kvinnor i 40 -årsåldern har sex i genomsnitt 1,7 gånger i veckan. Kvinnor i 40 -årsåldern behöver mindre sex än yngre flickor. Men deras tillfredsställelse är viktig. Därför kan du läsa vår guide “Hur man tillfredsställer en 40-årig kvinna i sängen” för att tillfredsställa din 40-talspartner i sängen.

Hur många gånger kan en kvinna i 40 -årsåldern komma under sex?

Kvinnor kan få orgasm 3 eller 4 gånger under sex, och till och med klimax 20 gånger i en enda session. Men det beror lite på mannen. Om du vill tillfredsställa en kvinna i 40 -årsåldern. Du kan läsa Victoria Milans “Hur man tillfredsställer en 40-årig kvinna i sängen”.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.