Ainutlaatuisen seksin salaisuudet 40-luvulla: Tyydytä 40-vuotias nainen sängyssä

Kuinka tyydyttää 40-vuotiasta naista sängyssä

Seksi on kaikille nopeaa nuorena. Koska kehosi voi saada orgasmin helpommin ja kehosi on voimakkaampi. Tällä tavalla voit liikkua helpommin ja toteuttaa seksifantasiasi helpommin. Mutta 40 -vuotiaana seksi muuttuu hieman hiljaisemmaksi ja nautinto tulee hiljalleen liikkumisesta.

Koska 40-vuotias nainen ei ole enää niin ketterä kuin ennen, hän harrastaa seksiä hitaammin, mikä joskus ei riitä orgasmin saamiseen. Victoria Milan selittää sinulle, miten tyydyttää 40-vuotias nainen “Miten tyydyttää 40-vuotiasta naista sängyssä” -sisältöä. Tässä on “Kuinka tyydyttää 40-vuotiasta naista sängyssä” -sisältö:

Kuinka tyydyttää 40-vuotiasta naista sängyssä

Kuinka tyydyttää 40-vuotiasta naista sängyssä?

1- Tutustu kumppanisi paremmin

Jos et tunne kumppaniasi 40 -vuotiaana hyvin, yritä oppia tuntemaan hänet paremmin. Halusi oppia tuntemaan hänet lisää lisää hänen luottamustaan sinuun ja saa hänet tuntemaan olonsa mukavaksi kanssasi.

Siksi pidä huolta, että opit tuntemaan hänet paremmin. Älä myöskään opi vain hänen persoonallisuudestaan, kun yrität tutustua häneen, selvitä mistä hän pitää ja ei pidä myös seksin aikana.

Tämä on tärkeää, jotta saat paremman seksikokemuksen hänen kanssaan. Jos et tunne kumppaniasi hyvin, seksistä voi tulla tylsää ja se vaikeuttaa orgasmin saamista. Myös hänen fantasioiden oppiminen helpottaa libidon lisäämistä ja hänen seksivietti on korkeampi.

2- Ole ketterä

40 -vuotiaan naisen tyydyttäminen voi olla vaikeaa. Siksi sinun on ponnisteltava enemmän tyydyttääksesi 40 -vuotias nainen. Siksi voit harrastaa urheilua pysyäksesi energisenä ja ketteränä. Lisäksi urheilu lisää libidoa ja voit nauttia seksistä enemmän. Tällä tavoin voit harrastaa aktiivisempaa seksiä sängyssä ja voit tyydyttää 40 -vuotiasta naista.

3- Rakasta enemmän

Jos haluat lisätä seksiviettiä, sinun pitäisi harrastaa seksiä enemmän 40 -vuotiaan kumppanisi kanssa. Tämä helpottaa hänen kostumistaan ja tekee hänestä innokkaamman seksiin. Älä myöskään ime vain hänen kaulaansa ja huuliaan rakastellessa. Voit helpottaa orgasmin saamista imemällä hänen rintojaan, sukupuolielimiään ja jopa jalkojaan, jotta nautinto kasvaa.

Kuinka tyydyttää 40-vuotiasta naista sängyssä

4- Lisää kontaktin ottoa

Aikuiset naiset nauttivat yleensä läheisestä kontaktista enemmän. Tästä syystä voit halata ja pitää hyvänä seksin tai rakastelun aikana. Tämä miellyttää heitä enemmän. Lisäksi, koska halaaminen tarjoaa luottamusta toiselle puolelle, voit harrastaa mukavampaa seksiä ja helpottaa orgasmin saamista.

5- Seksivietti -vyöhykkeet

Jos haluat lisätä seksiviettiä, sinun ei pitäisi keskittyä vain alueisiin, kuten emättimeen ja kaulaan. Tutkimukset ovat osoittaneet, että naisilla on erilaisia alueita, jotka helpottavat orgasmin saamista. Esimerkiksi on havaittu, että monet paikat, kuten korvanlehti,, korvan takaosan ja kaula sekä polvitaive laukaisevat orgasmin. Siksi voit helpottaa häntä saamaan paremman seksikokemuksen tarjoamalla erilaisia asioita.

6- Ime lisää

Käytä kieltäsi 40 -vuotiaiden naisten libidon ja orgasmin lisäämiseen. Tee emättimestä kosteampi. Naiset rakastavat imemistä ja nuolemista. Siksi emättimen hyvä nuoleminen helpottaa hänen orgasmiaan. Kun yhdistelmä on oikea, anna hänelle mitä hän haluaa ja ota hänet kuin vesiputous.

7- Laajenna fantasiamaailmaa

Fantasia on yleensä toimintaa, jota useimmat ihmiset eivät koe tarpeelliseksi toteuttaa. Mutta fantasiat tekevät seksistäsi tehokkaampaa ja jännittävämpää. Fantasioiden avulla voit lisätä 40 -vuotiaan kumppanisi libidoa ja saada paremman seksikokemuksen. Voit esimerkiksi saada hänet kiihottumaan käyttämällä rooliasuja, kuten opettaja, lääkäri tai poliisi. Tällä tavalla voit tyydyttää 40 -vuotiasta naista.

8- Vietä enemmän aikaa sisällä

40 -vuotiailla naisilla on alhaisempi libido kuin nuoremmilla tytöillä, mikä johtaa pidempään orgasmiin ja tulemiseen. Tästä syystä ole varovainen, että pysyt kumppanisi jalkojen välissä pidempään seksin aikana. Mutta älä vain keskity pysymään siinä pitkään, kiinnitä huomiota asioihin, jotka kiihottavat häntä enemmän seksin aikana.

9- Ole aktiivinen seksin aikana

Mainitsimme, että sinun pitäisi viettää enemmän aikaa jalkojen välissä seksin aikana. Nyt on aika oppia joitakin asioita, jotka sinun pitäisi tehdä viettäessä aikaa jalkojen välissä. Pääsy naisen emättimeen ja ajan viettäminen siellä pitkään ei riitä 40 -vuotiaalle naiselle orgasmin saamiseksi.

Siksi, kun laitat sen emättimeen, asiat, jotka kiihottavat häntä, helpottavat myös hänen orgasmiaan. Voit esimerkiksi imeä hänen nänneitään, kun nait häntä, tai voit puristaa hänen lantiotaan ja kuljettaa kätesi hänen vartalonsa yli, tai mikä vielä parempaa, saada hänet haluamaan enemmän läppäisemällä häntä lanteille. Valinta on sinun, mutta älä unohda käyttää ohjeita.

10- Kokeile uusia asentoja

Tavalliset asennot voivat olla tylsiä 40 -vuotiaalle naiselle, joten voit kokeilla erilaisia seksiasentoja lisätäksesi libidoa. Eri asennot ovat jännittäviä kumppanillesi 40 -vuotiaana. Hänen kanssaan voit kokeilla suosikkiseksiäsi, kuten Korkkiruuvi, Pretzelin dippaus ja Kottikärryt, ja harrastaa jännittävää ja orgasmista seksiä.

11- Kokeile anaalia

Yleensä anaaliseksiä ei suositella kypsien parien keskuudessa. Anaaliseksi on pelätty valinta, koska se on aluksi kivuliasta ja naiset pelkäävät sitä. Mutta toisin kuin yleisesti uskotaan, anaaliseksi voi olla miellyttävämpää.

Syy siihen, miksi anaaliseksiä on hyvä valinta, on itse asiassa hermomme. Anaalialueella on monia hermosoluja ja ne ovat tuoreita, koska niitä ei ole käytetty aiemmin. Siksi, kun harrastat anaali seksiä, 40 -vuotias kumppanisi tuntee enemmän ja se lisää seksiviettiä. Hän pitää siitä, koska se on hänelle uusi kokemus. Siksi voit lisätä anaaliseksiä uuteen seksifantasia listaasi.

Victoria Milanin “Kuinka tyydyttää 40-vuotiasta naista sängyssä?” sisältö on siinä. Jos haluat oppia lisää seksistä ja ihmissuhteista, voit seurata Victoria Milanin blogia. Voit myös löytää uuden seksikumppanin tai deitin rekisteröitymällä Victoria Milanin verkkosivustolle tylsistyneille naimisissa oleville tai niille, jotka haluavat olla salaisessa suhteessa. Hanki uusi ystävä Victoria Milanin kaiken ikäisten jäsenten joukosta. Mitä odotat rekisteröityessäsi Victoria Milaniin? Rekisteröidy Victoria Milaniin napsauttamalla tätä.

Kuinka tyydyttää 40-vuotiasta naista sängyssä

Usein kysyttyjä kysymyksiä siitä, miten tyydyttää 40-vuotiasta naista sängyssä?

Kuinka kauan kestää tyydyttää nainen sängyssä?

Tutkimusten mukaan naisten aika, joka kestää naisen tyydyttämiseen seksissä on 3–13 minuuttia. Vaikka tämä vaihtelee naisesta toiseen, se kestää yleensä enintään 13 minuuttia.

Kuinka voin tyydyttää naiseni nopeasti sängyssä?

Jos haluat tyydyttää naisen nopeasti sängyssä, rakastele häntä kauemmin ja ime paljon. Imeminen ja rakastelu lisää naisten seksiviettiä ja helpottaa orgasmia. Tällä tavalla voit nopeasti tyydyttää hänet sängyssä.

Mitä 40 -vuotiaat naiset haluavat sängyssä?

40-vuotiaat naiset haluavat monia asioita sängyssä, ja voit oppia niistä yksityiskohtaisesti “Kuinka tyydyttää 40-vuotiasta naista sängyssä” -sisällöstä. Lyhyesti sanottuna 40 -vuotiaat naiset tarvitsevat mukavamman tilan ja enemmän imua, koska heille on vaikeampaa saada orgasmeja. Varmista siis, että imet kaikki paikat.

Kuinka monta kertaa viikossa 40 -vuotiaat naiset harrastavat seksiä keskimäärin?

40 -vuotiaat naiset harrastavat seksiä keskimäärin 1,7 kertaa viikossa. 40 -vuotiaat naiset tarvitsevat vähemmän seksiä kuin nuoremmat tytöt. Mutta heidän tyytyväisyytensä on tärkeää. Siksi voit lukea “Kuinka tyydyttää 40-vuotiasta naista sängyssä” -oppaan tyydyttääksesi 40-vuotiaan kumppanisi sängyssä.

Kuinka monta kertaa 40 -vuotias nainen voi tulla seksin aikana?

Naiset voivat saada orgasmin 3 tai 4 kertaa seksin aikana ja jopa huippuna 20 kertaa yhdellä kertaa. Mutta se riippuu vähän miehestä. Jos haluat tyydyttää 40 -vuotiaan naisen. Voit lukea Victoria Milanin “Kuinka tyydyttää 40-vuotiasta naista sängyssä”.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.