Kinky Kärlek: 12 saker du kan prova med Kinky Kvinnor

kinky love 12 things you can try with kinky women

Kinky sex är en typ av sex som faller under paraplyet av BDSM. Faktum är att vi kan säga att BDSM är kinky sex. Kinky sex är sex som består av Dominans och Submission som gör skillnad i den sexuella fantasins värld. Den undergivna måste följa och lyda den dominerande partnerns kommandon. På så sätt sker ett aktivt och fantasifullt sex.

Om du är trött på vanliga idéer och vill lägga till nya äventyr i spelet har du kommit till rätt plats. Victoria Milan har förberett innehållet “Kinky & Galna Saker Att Göra Med Din Partner” åt dig idag. På så sätt kan du lägga till nya spänningar och äventyr i ditt sovrum. Här är innehållet vi har förberett för dig.

Kinky Sex

Vad är kinky sex?

Innan kinky sexaktiviteter, låt oss lära oss definitionen av lite kinky sex tillsammans. Kinky sex är ett sexspel som involverar erotisk återhållsamhet. På så sätt håller personen fysiskt fast sig själv och den andra partnern. Det kräver disciplin, erotiskt rollspel.

Den dominerande partnern (Dom) dominerar den undergivna. Och ofta är dessa roller lärare – student, läkare – patient eller chef – anställd. Det finns också “säkra ord” som används i de fall gränser överskrids.

På så sätt inser Dom att hans partner har nått gränsen och han måste sluta. Det finns många typer av fantasi som används i kinky sex. Till exempel domineras den undergivna partnern av olika spel som handbojor eller ögonlappar. Nu när vi vet vad kinky sex är, kan vi nu gå vidare till avsnittet “Kinky & Galna Saker Att Göra Med Din Partner” där du kan prova detta.

Kinky & galna saker att göra med din partner

1- Leksaker

Med leksaker kan du göra galna saker! Leksaker kan tillföra spänning till dina sexupplevelser, och om du kan hitta rätt spel kan du öka njutningen till toppen. Du kan till exempel dominera din partner med vibrerande trosor.

Du kan aktivera de vibrerande trosorna oväntat och få din partner att önska dig medan de får orgasm. Faktum är att din partner förmodligen kommer att be dig om det om det pågår under längre tid. Det här är unika galna saker att göra med din partner.

2- Droppa massagevax på din partner

Droppande massageljus, är en kinky sak att göra! Massageljus är säkra och kommer inte att bränna dig eller din partner. Det är en underbar olja gjord för att värma och massera. Dessutom kommer värme att stimulera olika sexuella känslor.

Detta kommer att ge extra nöje till ditt spel. Efter att vaxet förvandlats till olja kommer det inte att stelna på 30 minuter. När du är säker på att den har rätt temperatur kan du försiktigt droppa den på din partner och få en trevlig sexupplevelse.

3- Kinky -med is

Efter en het spelidé, vad sägs om lite is? För en unik kinky sak att göra, kan du använda is! Vi pratar inte om en isbit tagen innan ett klassiskt oralsex. Is är ett unikt alternativ för att få din partners glöd. När du flyttar isen till olika delar av hans/hennes kropp kommer nerverna att aktiveras. Och efter lite kyla kan ett unikt sex startas. Det är därför idén om is tar plats på vår kinky att göra-lista.

4- Använd Speglar

Speglar är en unik kinky sak att göra! Sex framför spegeln kan vara en unik upplevelse. Ofta känner sig kvinnliga partners nervösa när de har sex framför spegeln.

Men för att lätta på den spänningen, berätta för henne hur sexig hon är. Och låt henne njuta av stunden. Att använda en spegel kommer att aktivera dina djursexkänslor och gör att du får en unik sexupplevelse. Det är därför vi rekommenderar spegeln på vår kinky “att göra-listan”.

dirty talk

5- Snuskprat

Snuskprat är en kinky sak att göra och det kommer att göra sexet hetare! Det vi menar med snuskprat är förstås inte att svära till din partner. När du har sex med din partner kan du få en mer spännande sexupplevelse genom att förklara vad du vill göra.

Du kan till exempel berätta för din partner hur sexig hennes kropp är och hur mycket du önskar henne. Eller hur härligt det är att komma in i det. Konversationer som detta brukar inte sägas med spänningen av sex. Men att uttrycka dessa känslor kommer det att öppna dörrarna för ett mer villigt sex.

6- Klä din partner

Att klä upp din partner är en stor kinky sak att göra! Att klä på din partner kommer att öka din lust att ha sex med din partner vid den tiden. Detta kommer att göra dig ännu mer kåt och önska din partner mer. På så sätt kan du få en mer spännande sexupplevelse.

7- Smisk

Smisk under sex kan låta vanligt för dig, men en bra kinky sak att göra! Smisk kommer att både öka spänning och entusiasm till spelet. Dessutom, som ett resultat av forskningen, konstaterades det att ge små smisk under sex aktiverar venerna och nerverna.

Detta innebär mer sensuell sex. Men glöm inte att justera doseringen när du smiskar din partners skinkor. En hård smäll kan till och med göra ett slut på allt sex. Så var försiktig när du smiskar.

8- Dra i håret

Dra försiktigt i din partners hår, galna saker att göra! Du kanske tror att det inte fungerar att dra i håret. Men i det kinky sexspelet är det en av rörelserna där den dominerande karaktären uttrycker sin dominans. Detta kommer också att glädja den undergivna partnern mer. Att dra i håret långsamt och linda in det i din hand kommer att göra din partner mer villig.

9- Prova nya positioner

Prova nya sexställningar, en kinky sak att göra! Att prova nya sexställningar kommer att göra din sexupplevelse unik. Nya positioner kommer att vara annorlunda och kul för båda parter än att köra dom vanliga sexställningarna. För exempel på olika sexställningar kan du prova olika positioner som Good Ex, Balestrieri, spindel och sittande Skottkärra.

10- Titta på porr tillsammans

Att titta på porr tillsammans med din partner, är också en kinky sak att göra! Du kan få en unik sexupplevelse med din partner genom att titta på porr tillsammans. Detta gör att du kan få en mer spännande sexupplevelse. Du kan till och med ta spelet till en högre nivå och göra samma sexställningar i porrfilmerna ni tittar på. På så sätt kan du få en spännande sexupplevelse.

11- Sex i offentliga utrymmen

Att ha sex offentligt, är en galen sak att göra! Att ha sex offentligt kan vara spännande. Du kan prova detta i en hiss, på ett flygplan eller till och med i kabinen i en butik. Du kan ta din sexnivå till en annan dimension med både rädslan och spänningen att bli påkommen att ha sex på offentliga platser.

12- Använd inte trosor

Här är en annan unik idé att överraska din partner! Använd inte trosor! Organisera en speciell kväll och bär inte trosor den dagen. Det blir en överraskning för din partner och det blir spännande. Detta skulle vara en bra början för upphetsning till prompt sex. Det är därför att inte bära trosor är på vår lista över galna saker att göra.

13- Prova sexiga underkläder

Sexiga underkläder är en unik kinky sak att göra! Sexiga underkläder är en outfit som attraherar och sätter glöd i partnern. När din partner ser dig i de där underkläderna kommer de förmodligen att längta efter dig. Det är därför du bör ta med sexiga underkläder i spelet.

Det var allt för nu från innehållet “Kinky & Galna Saker Att Göra Med Din Partner” som Victoria Milan har utarbetat åt dig! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och hålla ögonen öppna.

Om du också letar efter en sexpartner är Victoria Milan det bästa valet för dig. Det är väldigt lätt att hitta den partner du letar efter i Victoria Milan, som betjänar världen över med miljontals användare. Det låter dig hitta de kinky kvinnor du letar efter, med sin unika design, lättanvända gränssnitt och funktioner för att visa online användare på hemsidan. Inte bara det! Registrering på Victoria Milan är gratis! Kom igen, hitta de kinky kvinnor du letar efter med Victoria Milan! Klicka för att registrera dig hos Victoria Milan!

Kinky Sex Mean

Vanliga frågor om kinky & galna saker att göra med din partner?

Vad betyder kinky sex?

Kinky sex är en del av BDSM-relationsgenren. Vi kan till och med säga att det är BDSM i sig. Den består av Dom och Sub-partners. Den undergivna partnern gör vad den dominante säger åt dem och tillfredsställer därmed varandras sexuella begär.

Vad är de olika kinky sex sakerna att göra?

1- Leksaker

2- Droppa massagevax på din partner

3- Kinky -med is

4- Använd speglar

5- Snuskprat

6- Klä din partner

7- Smisk

8- Dra i håret

9- Prova nya positioner

  1. Titta på porr tillsammans

11- Sex i offentliga utrymmen

12- Använd inte trosor

13- Prova sexiga underkläder

Vad kan man göra för att förbättra den kinky sexupplevelsen?

1- Leksaker

2- Droppa massagevax på din partner

3- Kinky -med is

4- Använd speglar

5- Snuskprat

6- Klä din partner

7- Smisk

8- Dra i håret

9- Prova nya positioner

  1. Titta på porr tillsammans

11- Sex i offentliga utrymmen

12- Använd inte trosor

13- Prova sexiga underkläder

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.