Narcissistiskt Kärleksdilemma: Narcissistiska otrohetsmönster

narcissist cheating patterns

Har du någonsin haft ett förhållande med en narcissistisk person? Eller har du någonsin trott att din partner är en narcissist? Narcissistiska människor är egentligen inte lika beroende av sina relationer som de är förtryckande i sina relationer. De vill bara att deras egna önskemål ska komma först och de bryr sig inte om dig. Och även om de inte kan köra manipulerings-tekniken är de skickliga på att isolera sig lite i taget. Dessa människor tenderar ofta att bedra. Och om du vill försäkra dig om att din partner är en narcissist, finns det några saker du behöver veta.

Victoria Milan har förberett innehållet “Narcissistisk Kärleksdilemma: Narcissistisk Otrohetsmönster” åt dig idag. På så sätt kan du förstå om du har en narcissistisk partner och observera den igen enligt dessa kriterier i ditt förhållande. Här är vårt “Narcissistiska kärleksdilemma: Narcissistiska otrohetsmönster” som vi har förberett åt dig.

Why Do Narcissists Cheat

Varför bedrar narcissister?

Narcissister vill ofta tillfredsställa sitt ego och njuta av alla människors beundran. Samtidigt vill de att deras partner bara ska hålla sig till dem och inte skiljas från dem. Narcissistiska människor är i allmänhet människor som älskar makt och gillar att behålla den.

Bedrar alla narcissister?

Svaret är förstås nej! Men narcissistiska personer är i allmänhet mer benägna att vara otrogna än andra. Personer med narcissistisk personlighetsstörning (NPD) åtnjuter uppmärksamhet, och för mycket uppmärksamhet de åtnjuter leder ofta till otrohet. Alla narcissister tenderar inte att bedra, även om det vanligtvis är så.

Därför kan vi inte säga att detta gäller för alla. Men vi kan undersöka egenskaperna hos otrogna narcissister tillsammans och göra en situationsbedömning. Låt oss nu ta en titt på mönstren för narcissister som är otrogna, tillsammans.

Narcissistiska otrohetsmönster

Vi har sagt tidigare att narcissistiska människor tenderar att vara otrogna. Men detta är inte sant för alla narcissister. Faktum är att varje individ i världen tenderar att vara en narcissist. Därför kan du observera några av mönstren som vi kommer att lista här i dina partners. Men om du har att göra med mer än en kan din partner vara en narcissistisk person. Och han kanske är otrogen mot dig. Låt oss nu undersöka dessa mönster tillsammans.

do all narcissists cheat

1- De gillar att tillfredsställa sitt narcissistiska ego

Manipulativ, aka narcissister, behöver en bottenlös egotillfredsställelse. Och denna egobrunn fylls aldrig helt. Narcissister letar ständigt efter nya sätt att tillfredsställa sitt ego. Även nya människor. Detta är en av de största anledningarna till att de tenderar att bedra. Alla gillar att bli omtyckta och omhändertagna. Och de använder dem för att tillfredsställa sitt ego. De tenderar också att vara mindre ansvarsfulla i sina relationer och har låg självdisciplin. Detta är ett av de narcissistiska otrohetsmönstren.

2- De får dig att känna dig värdelös

I början av ditt förhållande är allt vackert. Det är till och med spännande och full av passion. De säger att du är perfekt och att du har allt de letar efter. Och de konstaterar att det de känner är väldigt olika. Men även om man gör ett litet misstag med tiden så framställer de det som ett stort misstag.

Med tiden förändras saker och din relation blir annorlunda och i denna punkt. Detta för att nu vet narcissisten att du är beroende av honom/henne. Och från den tidpunkten börjar hen oftast försöka manipulera dig som han/hon vill. Du letar efter skuld hos dig själv, men i själva verket ligger problemet inte hos dig. Allt handlar om den narcissistiska personen. Detta är ett av narcissisternas otrohetsmönster.

3- Förvränger Situationen

Det är en av de tekniker som narcissister använder mycket. De får sig att se oskyldiga ut och säger att du bedrar. Med denna teknik handlar det faktiskt om att bli av med sina egna synder och få dem att tro att det är du som är orsaken.

Det är också början på försök att isolera dig och distansera dig från potentiella partners. Men du behöver inte känna skuld! Det är ofta narcissister som är ansvariga för bedrägeri. Och det är ett av sätten att distrahera dig själv. På så sätt uppnår de många saker. Detta är ett av de narcissistiska otrohetsmönstren.

4- Dom Dömer Dig

Ett av de narcissistiska otrohetmönstren är när narcissister dömer utan bevis. Narcissister kan anklaga dig för att lura vad som helst. De kan anklaga dig för otrohet, även när du inte svarar i telefonen, svarar sent på deras sms eller till och med vänder huvudet åt andra hållet.

För det är faktiskt de som har potential att bedra dig. Och därför kan han/hon hela tiden anklaga dig för dem. “Eller är du otrogen mot mig?” innan du ens vet vad det är kan du stöta på frågan. Under den här tiden, medan du försöker övertyga dem, kommer de att lura dig vid den tiden 🙂 Ett intressant tillvägagångssätt, eller hur? Men de brukar lyckas med detta.

5- De skyddar inte sig själva sexuellt

Narcissister bryr sig ofta inte om sin sexuella hälsa och hävdar att de använder skydd. De vidtog dock inga skyddsåtgärder när de bedrog. Därför kan din sexuella hälsa vara i fara. Se därför till att testa dig med jämna mellanrum så snart som möjligt.

Narcissistiska människor kompromissar aldrig med sin känsla av tillfredsställelse eftersom de alltid är säkra på sig själva. Och de vill uppleva varje tillfredsställande känsla till fullo. Detta är en av anledningarna till att de inte vidtar försiktighetsåtgärder för sex. Detta är ett av de narcissistiska otrohetsmönstren.

6- De förväntar sig att du är tolerant men de är inte toleranta själva

Människor som är narcissistiska klarar kaosögonblicket mycket bra. De förväntar sig att du alltid ska vara tolerant för att uppnå sina mål. Även om du har en motsatt åsikt om något så spelar det ingen roll för dem.

Eftersom deras egna önskemål och förnödenheter är viktigare. När du har några motsatta önskemål, förvandlar de den här situationen till kaotisk. De visar en intolerant och intolerant attityd. I det här fallet tar de en bestämd ställning för att övertyga dig om att du har fel.

Och när dina idéer inte stämmer överens och beslutade att lämna dem; de säger ofta, “Ingen kommer att älska dig som jag!” eller “Du kan gå, dörren är där!” uppvisa sådana attityder. Detta är ett av de narcissistiska otrohetsmönstren.

7- Han/hon vill vinna dig tillbaka

Narcissistiska människor kommer att försöka nå dig efter ett tag. Tanken på separation triggar narcissistens rädsla och får dem att visa en lust att ge upp. De kommer att komma med många ursäkter för att komma in i ditt liv igen.

Ibland kommer de tillbaka för att reagera genom att skrika åt dig. Men det här är ett försök att väcka uppmärksamhet. Ibland försöker de nå dig igen genom att komma med ursäkter som “Jag har glömt mina saker hemma”. Men detta är faktiskt ett försök att återfå förlorat intresse.

Om du har varit i ett långvarigt förhållande kommer det förmodligen att ta lång tid för honom/henne att hitta ett offer som du. Samtidigt kommer de att försöka tillfredsställa sin djupare rädsla för att bli övergiven. Detta är ett av de narcissistiska otrohetsmönstren.

8- Han/hon kommer att lämna igen efter att ha fått dig

En av narcissisters favoritelement är att lätt ge upp efter att ha fått tillbaka dig. Detta är ett av de narcissistiska otrohetsmönstren. Narcissister kan inte skrämma dig att ge upp sig själva, och de föreslår för sig själva hur de ska lämna mig.

Detta är återigen ett element som gör att de kan anstränga sig för att tillfredsställa sina egon. När de väl får dig ger de lätt upp dig och lämnar dig halvvägs. För narcissister har nu tillfredsställt sina egon och kan fortsätta sin väg med sinnesfrid.

9- De vill få dig att hålla dig borta från andra

En av de mest utmärkande egenskaperna hos narcissister är att få dig att inte tro och lita på andra. Detta är ett av de narcissistiska fuskmönstren. De vill bara att du ska lita på dem och försöka övertyga dig om att andra är lögnare.

Detta är faktiskt en taktik för att få dig att komma tillbaka. Det faktum att deras partner bara är engagerade i sig själva tillfredsställer deras egokänsla. Detta är också en del av egospelet. De vill se till att du inte ser andra människor, även om du gör slut med dem.

Det var allt för nu från innehållet i “Narcissistisk Kärleksdilemma: Narcissistisk Otrohetsmönster” som Victoria Milan har utarbetat åt dig! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och hålla ögonen öppna. Dessutom, om du vill förstå att din partner är otrogen mot dig, kan du besöka vårt “10 egenskaper hos en otrogen partner”. På så sätt kan du vara säker på om din partner är otrogen mot dig eller inte.

Dessutom är Victoria Milan det rätta valet för dig för att hitta den partner du letar efter. Det är väldigt lätt att hitta den partner du letar efter i Victoria Milan, som betjänar världen över med miljontals användare. Det ger dig den bästa användarupplevelsen med sin avancerade matchningsalgoritm, moderna och lättanvända gränssnitt. Du kan också se online användare på hemsidan och starta en snabb chatt. Hitta enkelt den partner du letar efter med Victoria Milan! Det är också helt gratis att registrera sig. Klicka bara för att registrera dig hos Victoria Milan!

how do you know if a narcissist is cheating on you

Vanliga frågor om narcissisters otrohetsmönster

Hur vet du om en narcissist är otrogen mot dig?

Narcissister visar ofta en anklagande attityd. Och de anklagar dig ofta för att bedra, samtidigt som de själva är otrogna. Detta är en av de mest framträdande egenskaperna. För mer detaljerad information om detta ämne kan du besöka vårt “Narcissistiska kärleksdilemma: Narcissistiska otrohetsmönster”.

Hur agerar en narcissist när hen bedrar?

Narcissister försöker övertyga dig om att de är lojala mot dig, även om de ertappas med att bedra. Även om du har bevis på att han/hon har bedragit dig, kan de förneka det. Detta är ett av narcissistiska otrohetsmönster. För mer detaljerad information om detta ämne, kan du besöka vårt innehåll “Narcissistisk kärleksdilemma: narcissistiska otrohetsmönster”.

Vad kännetecknar fusknarcissister?

  • De gillar att tillfredsställa sitt narcissistiska ego
  • De får dig att känna dig värdelösa
  • Förvränger situationen
  • Dom dömer dig
  • De skyddar inte sig själva sexuellt
  • De förväntar sig att du är tolerant men de är inte toleranta själva
  • De vill vinna dig tillbaka
  • De kommer att lämna igen efter att ha fått dig
  • De vill få dig att hålla dig borta från andra.

Är alla narcissister otrogna?

Svaret är nej! Men narcissister gillar de flesta människors uppmärksamhet för att tillfredsställa sitt ego, och de tenderar ofta att bedra. Detta är ett av deras sätt att tillfredsställa sitt ego. För mer information om narcissister kan du besöka vårt innehåll “Narcissistisk kärleksdilemma: narcissistiska otrohetsmönster”.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.