Hur ofta har gifta par sex? – Victoria Milan

how often do married couples have sex

Nöjet och lyckan med sex finns i väldigt få saker. Denna lycksaliga passion är spännande för nästan alla. Om du är gift med ditt livs kärlek, vill du njuta av detta unika nöje till fullo. Så hur ofta ska du ha sex efter äktenskapet? Om du letar efter svaret på denna fråga är du på rätt plats.

Idag förberedde Victoria Milan “Hur ofta har gifta par sex?” innehåll för dig. På så sätt kan du ta reda på hur många gånger gifta par har sex i genomsnitt och du kan göra rätt val. Om du är redo, låt oss börja! Här är innehållet vi förberett åt dig.

what is married couple sex rate

Hur ofta bör gifta par ha sex?

I själva verket behöver gifta par inte ha sex med en viss frekvens. Båda partnerna kan agera enligt deras libidonivåer. Särskilt eftersom nygifta par är mer exalterade över detta, kan sexfrekvensen vara hög. Om båda parter har hög libido kan de ha sex så ofta de vill under veckan.

Men om en av partnerna har en låg libido och den andra har en hög libido, kan paret fatta ett visst beslut. De kan ställa in en specifik sexfrekvens, till exempel 2 per vecka. Tja, om du undrar hur mycket sex gifta par har i genomsnitt, kommer vi att klargöra denna fråga i fortsättningen av vårt innehåll.

Vad är sextalet för gifta par?

I engagerade relationer ställer par frågor om hur mycket sex de bör ha i genomsnitt. Terapeuter svarade i allmänhet på denna fråga eftersom den kan variera från en gång i veckan till en gång i månaden.

Att ha sex är viktigt inte bara för nöjes skull, utan också för bindning. När det gifta paret slutar ha sex kan deras förhållande lida. Ilska kan resultera i otrohet, argument och till och med skilsmässa.

Frekvensen av sexliv för par kan variera på grund av många faktorer. Dessa faktorer är:

 • Libido.
 • Ålder.
 • Livsstil.
 • Bandet mellan par.
 • Och relationskvalitet.

Dessa påverkar det gifta parets sexfrekvens. Av denna anledning finns det inget definitivt svar på hur ofta par ska ha sex. Enligt Dr David S, i ett experiment utfört med mer än 20 000 par, hade endast 26 % av paren sex en gång i veckan. Och de flesta av dess deltagare har visat sig ha sex bara en eller två gånger i månaden.

Olika studier har dock gett olika resultat. Till exempel fann en studie från University of Chicago Press att gifta par har sex 7 gånger i månaden, vilket är något mindre än 2 gånger i veckan. Vi kan med andra ord inte säga att det finns ett bestämt och tydligt forskningsresultat för äktenskap. Detta varierar mycket beroende på par.

Så hur ska gifta par jämna ut sitt sexliv?

Sex är en önskvärd och njutbar aktivitet. När gifta par anpassar sitt sexliv i rätt proportion kan de gå över till ett bra liv på ett njutbart sätt och utan att bli uttråkad. Om din sexlust inte är på samma nivå som din partner kan du hitta en gemensam grund.

På så sätt kan du övergå till ett lyckligt sexliv. Inget pars önskan om sex sker i perfekt timing. Nyckeln till detta problem är att möta dina sexdrifter på en gemensam nämnare. Ni måste gemensamt bestämma denna tidpunkt.

Under dagen kanske du inte har sex på grund av stress i ditt arbetsliv eller tröttheten av hushållsarbete. I det här fallet är det mer vettigt att rikta din sexlust till rätta tidpunkter. Håll dig till exempel borta från stress och trötthet under helgerna. På så sätt kan du ta tid för dig själv för sex. Och ett gift par kan ta sitt sexliv till en bra nivå på det här sättet.

so how should married couples equalize their sex drive life

Hur kan gifta par göra sitt sexliv lyckligare?

Om du har varit ett gift par länge och ditt sexliv har blivit som vanliga saker, kan du prova några saker som kan göra sex roligare. Låt oss nu titta på hur man kan öka och förbättra det gifta parets sexliv.

1- Skippa inte förspel

Hoppa inte över förspel. Detta är viktigt för båda parter. Att komma till rätt nivå av sexuell lust för partners kommer att säkerställa en bättre sexupplevelse. Du kan prova detta i 10 till 15 minuter. Ett långt förspel öppnar dörren till ett lustfyllt sex. Därför är det viktigt att uppmärksamma gifta pars sexlust.

2- Snygga Underkläder

Om du vill lägga till action, lust och nöje till ditt sexliv kan du välja underkläder av fantasi. Underkläder med livlig fantasi kommer att öppna dörrarna för spännande sex för dig och din partner. På så sätt kan gifta par öka sexlivet.

3- Prova nya positioner

Tänker du inte på hur en ändring av nya positioner och ställningar kommer att ge till ditt sexliv? Olika sexställningar ger olika penetrations grader. Av denna anledning ökar också nöjet du får av sex. På så sätt kan du få en bättre sexupplevelse och få mer nöje. Av denna anledning bör gifta par försöka till nya sexställningar.

4- Rollspel

Alla har en fantasi de vill göra. Vad du behöver göra för detta är väldigt enkelt. Du kan till exempel spela rollen som lärare – elev. Eller så kan du prova en massa fantasier som hembiträde och hyresvärd eller som kriminell eller polis. Rollspel kommer att öka din partners lust ännu mer. Och det kommer att få dig att ha ett härligare sex. Av denna anledning är det viktigt att gifta par prövar rollspel för att öka deras sexlust.

5- Ta en avkopplande semester

Att ta en avkopplande semester är alltid en aktivitet som ökar din lust efter sex. Välj en plats där du tycker om att vara med din partner. Och ha en lugn avslappnad semester ensamma tillsammans. Din sexlust kommer att öka i en miljö fri från stress och trötthet. Och det kommer att tillåta dig att ha en roligare och mer spännande sexupplevelse. Därför är det en viktig sak att vara avkopplad och fri från stress i det gifta parets sexliv.

6- Prata med varandra och spendera tid tillsammans

Vad har prat med sex att göra? Ja, vi vet att du kanske tänker så, men lugn, vi förklarar det för dig direkt. Att prata stärker banden mellan er. Tänk nu på det, förutom de första åren av ditt äktenskap, har du någonsin haft långa samtal?

Vi verkar höra några av er säga “nej” 🙂 Tro inte att “vi behöver inte prata länge, vi bor i samma hus i alla fall”. Fråga din partner uppriktigt: “Hur mår du egentligen? Finns det något du inte är nöjd med?” Att ens ställa en sådan fråga räcker för att stärka bandet mellan er. Ett starkt band kommer också att öka sexlusten hos gifta par. Förstärk därför dina band med din partner.

Det är allt för nu “Hur ofta har gifta par sex?” innehåll som förberetts för dig av Victoria Milan! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och håll ögonen öppna.

Och Victoria Milan är det bästa valet för att hitta den partner du letar efter. Det är väldigt enkelt att hitta den partner du letar efter i Victoria Milan, som betjänar över hela världen med miljontals användare. Den erbjuder dig den bästa användarupplevelsen med sina unika funktioner, moderna och lättanvända gränssnitt. Det är också gratis att registrera sig. Hitta enkelt den partner du letar efter med Victoria Milan! Klicka här för att registrera dig hos Victoria Milan.

what should married couples do to improve their sex life

Vanliga frågor om sexliv för gifta par

Hur ofta bör gifta par ha sex?

Det är faktiskt fel att ange en specifik sexfrekvens för gifta par. Många studier har gett många olika resultat. En korrekt sexfrekvens bör bestämmas av partnernas preferenser. Besök “Hur ofta gifta par har sex?” för mer information om korrekt sexfrekvens. Du kan granska vårt innehåll.

Vad bör gifta par göra för att förbättra sitt sexliv?

 • Hoppa inte över förspel.
 • Prova snygga underkläder.
 • Prova nya positioner.
 • Rollspel.
 • Ha en avkopplande semester.
 • Prata med varandra.
Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.