Bumble Recension – Victoria Milan

Bumble Review

Bumble är en plattform som låter dig hitta den partner du letar efter. Syftet med Bumble är att träffa människor som letar efter en partner. Men det är inte bara för att dejta. Det hjälper också människor som letar efter vänner eller nätverk att träffas. Den tjänar över hela världen med miljontals användare. Så, är det rätt att välja Bumble? Eller finns det bättre Bumble eller andra alternativ?

Om du letar efter svar på dessa frågor är dagens innehåll för dig. Victoria Milan har förberett innehållet “Bumble Recension” åt dig idag. På så sätt kan du förstå om det är lämpligt för dig och göra ditt val enligt detta resultat. Här är vårt “Bumble Recension”-innehåll som vi har förberett åt dig!

Bumble Recension

Bumble Recension: För- och nackdelar

                                Fördelar                              Nackdelar
Meddelande från kvinnor som gillar dig.Män kan inte skicka det första meddelandet. Endast kvinnor kan skicka det första meddelandet.
61 % av matcherna resulterar vanligtvis i chatt.Du måste svara inom 24 timmar efter att du fått meddelandet. Annars kommer meddelandet att raderas.
Förhållandet mellan män och kvinnor är i praktiken nästan lika. 
Att skapa ett konto är enkelt och snabbt. 

Vad är Bumble?

Bumble är en dejtingapp designad på ett liknande sätt som Tinder. Skillnaden här är dock att bara kvinnor kan skicka det första meddelandet i matcher. Manliga användare kan inte skicka det första meddelandet. Denna funktion är faktiskt en funktion som kan anses vara positiv för båda parter.

Kvinnor får ofta många meddelanden på andra dejtingplattformar, vilket kan göra det svårt att hitta den partner de söker bland de många onödiga kontakterna. Det som är bra för män är att de kan träffa en partner som verkligen gillar dem.

Anledningen till att detta är i avsnittet “Nackdelar” ovan är att män sannolikt inte pratar med en partner de verkligen gillar. Av denna anledning har vi betraktat denna situation som “Nackdelar” ovan. Förutom dessa är Bumble en mycket bra dejtingplattform. Låt oss nu ta en titt på hur Bumble fungerar.

Hur fungerar Bumble?

Det aktuella ämnet i vår Bumble Recension handlar om hur Bumble fungerar. Som vi sa, Bumble liknar Tinder. Du sveper de användare du gillar åt höger och de du inte gillar åt vänster. När matchningen är gjord skickar den kvinnliga användaren det första meddelandet.

Detta startar konversationen. Det finns också fotoreaktions-emojis på Bumble. På så sätt kan du uttrycka dina reaktioner på ett bättre sätt. Den här funktionen är densamma som emoji-reaktioner på stories på Instagram. Efter att det första meddelandet har tagits emot måste den manliga användaren svara inom 24 timmar. Annars är matchen förlorad.

Det finns också alternativ för video- och röstsamtal på Bumble. På så sätt kan du ha ett mer effektivt samtal. Detta eliminerar också behovet av att ange ditt telefonnummer. Så vi kan säga att det är en ganska bra funktion. Du kan också enkelt sudda ut din bakgrund i videokonversationer.

Eller alternativt kan du också skapa en virtuell bakgrund. Detta är en trevlig detalj när det gäller användarnas integritet och integritet. Dessutom, genom att lägga till ett “Virtual Flirt”-märke till din profil, kan du öka sannolikheten för videochatt i dina matcher. Efter att ha lärt sig om hur Bumble fungerar handlar vår nästa recension av Bumble Recension om prispolicy. Låt oss ta en titt på Bumbles prispolicy tillsammans.

Bumble Prispolicy Recension

Du kan registrera dig och använda den gratis när du har registrerat dig hos Bumble. Men som du kan föreställa dig med gratisprenumerationen är användningen begränsad. Av denna anledning kanske du vill köpa ett betalmedlemskap. Det finns två olika alternativ för Bumbles betalmedlemskap. Dessa är Bumble Boost och Bumble Premium.

Låt oss nu ta en titt på skillnaden mellan dessa medlemskap och prispolicyn.

How Does Bumble Work?

Bumble Boost-medlemskapsfunktioner och kostnad

Bumble Boost-medlemskap börjar på 72kr per vecka. Här är funktionerna du får när du får Bumble Boost:

 • Du kan ansluta i ytterligare 24 timmar med tidigare anslutningar.
 • Du kan förlänga 24-timmars matchfönstret.
 • Du kommer att få fler intryck av din profil för användare i ditt område.
 • Du får 5 Super Swipe-funktioner per vecka.
 • Med bakåtspolningsfunktionen kan du ångra ditt senaste svep.
 • Och du får obegränsad rullning.

Bumble Boost Priserna är följande;

                        Medlemsperiod                             Medlemskaps avgift
                      1 veckas medlemskap                                  72kr
                        1 månaders medlemskap                                  135kr
                        3 månaders medlemskap                                  270kr
                        6 månaders medlemskap                              430kr

Låt oss fortsätta vår Bumble Recension nu med ett Bumble Premium-medlemskap.

Bumble Premium-medlemskapsfunktioner och kostnad

 • Möjligheten att se alla som har gillat din profil.
 • Möjligheten att endast visas för personer som du sveper åt höger i inkognitoläge.
 • Möjligheten att matcha människor från olika regioner när du reser.
 • Avancerad filtreringsfunktion.
 • Möjlighet att använda alla funktioner som kommer med Bumble Boost.
                        Medlemsperiod                             Medlemskaps avgift
                      1 veckas medlemskap                                  162kr
                        1 månaders medlemskap                                  296kr
                        3 månaders medlemskap                                  600kr
                        6 månaders medlemskap                              1795kr

Bumble Registreringsprocess Recension

Låt oss nu fortsätta vår Bumble Recension med registreringsprocessen. När du registrerar dig hos Bumble har du två alternativ. Du kan registrera dig med ditt Facebook-konto eller ditt telefonnummer.

Efter att ha utfört denna registrering, uppmanar Bumble dig att ladda upp bilder innan du anger din allmänna information. Efter denna process måste du fylla i dina uppgifter som namn och ålder.

Denna process är dock giltig för dem som registrerar sig per telefon. Om du har registrerat dig hos Facebook kommer den att komma åt denna information via Facebook och fylla i den åt dig. Då kommer du att se 3 olika alternativ.

Dessa alternativ är relaterade till vilken typ av partner du letar efter. Dessa alternativ är Dejting, Nya vänner och Nätverk. På så sätt kan du göra val efter ditt syfte. Då måste du välja kön.

Efter att ha angett denna information, ber den dig att verifiera information som ditt namn och födelsedatum med Facebook i verifieringssyfte. Efter alla dessa processer är du nu redo att använda Bumble! Låt oss nu fortsätta vår Bumble Recension med gränssnittet och profilerna.

Bumble Gränssnitt Och Profilrecension

Vi går snabbt vidare till vår Bumble Recension! Vårt aktuella ämne är gränssnitt och profiler. Bumble-gränssnittet är väldigt likt Tinder. Men som du kan föreställa dig finns det skillnader i färg. Användningsmässigt är det ganska enkelt och flytande. Genom att svepa åt vänster eller höger kan du välja dina potentiella partners. Men på dina svep vill Bumble att du ska bläddra bland profiler. Det är därför du inte kan scrolla kontinuerligt. Även om det finns en funktion för snabb rullning i teorin, förhindrar denna funktion det faktiskt.

Om vi ​​går till vår Bumble-profilrecension; Profiler är ofta fotoorienterade. Biografier inkluderar många funktioner som höjd, utbildningsnivå och hobbyer. Dessutom förhindrar Bumbles AI-system nakenbilder. På så sätt kommer du inte att stöta på ett absurt foto när du minst anar det.

Vi gratulerar Bumble för denna funktion. Matchningssystemet däremot omfattar en 24-timmarsperiod, som vi sa tidigare. Matchade användare måste börja chatta med varandra inom 24 timmar. Annars är matchen förlorad. Vi kan säga att förhållandet mellan män och kvinnor är ganska balanserat. Bumble består av 55 % manliga och 45 % kvinnliga användare. Därför är det ett mycket bra alternativ för matcher.

Bumble Recensionsresultat

Som ett resultat av våra olika recensioner fick Bumble ett godkänt betyg av oss. Det är ett bra alternativ för snabba matchningar med sina olika funktioner och olika tillvägagångssätt för sina användare.

Även om den har en tidsgräns på 24 timmar, ger Bumble en bra användarupplevelse med miljontals användare och ett balanserat förhållande mellan män och kvinnor. Dessutom liknar betalda medlemspriser som konkurrerande plattformar.

Av dessa skäl, som ett resultat av vår Bumble Recension, är vår åsikt om Bumble positiv. Om du funderar på att använda Bumble är det ett bra val för dig.

Det var allt för nu från innehållet “Bumble Recension” som Victoria Milan förberedde åt dig! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och hålla ögonen öppna.

Dessutom låter Victoria Milan dig hitta den partner du letar efter med sina unika egenskaper. Med sin avancerade algoritm, lättanvända gränssnitt och moderna design kan du enkelt hitta den partner du letar efter. Dessutom kan du enkelt hitta den partner du letar efter med funktionen att se online användare på hemsidan. Victoria Milans fördelar är inte begränsade till dessa! Det är också gratis att registrera sig hos Victoria Milan. Hitta enkelt den partner du letar efter med Victoria Milan! Klicka för att registrera dig hos Victoria Milan!

Bumble Recension

Vanliga frågor om Bumble Recension

Är Bumble en bra dejtingsajt?

Som ett resultat av vår Bumble Recension är Bumble ett bra val som dejtingsajt. Det ger dig också en bra användarupplevelse med sina olika funktioner. Utöver dessa är Bumbles förhållande mellan man och kvinna ganska balanserad. Detta är en indikation på att din potentiella matchningssannolikhet är hög.

Är Bumble en bra dejtingapp för killar?

Bumble kan vara ett bra val för män. För att kvinnor borde skicka det första meddelandet på Bumble. Detta gör att bara kvinnor som verkligen har ett intresse för dig kan nå dig. Dessutom är applikationen ganska balanserad när det gäller förhållandet mellan man och kvinna. Bumble består av 55 % manliga och 45 % kvinnliga användare.

Vilken åldersgrupp är lämplig för Bumble?

I teorin är den lämplig för alla användare över 18 år. Men vanligtvis är åldersintervallet mellan 18 och 29 år. Av denna anledning kan vi säga att Bumble inte är lämplig för lite äldre människor. Om du är i denna åldersgrupp är Bumble ett bra alternativ för dig.

Vad är kvinnliga manliga förhållandet på Bumble?

Som ett resultat av vår Bumble Recension kan vi säga att förhållandet mellan man och kvinna i Bumble är ganska balanserat. Bumble har 55 % manliga och 45 % kvinnliga användare. Detta är ett ganska bra val för potentiella matcher.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.