Den ultimata guiden för att bli en sugar baby [2023]

The Ultimate Guide To Become A Sugar Baby

Är du intresserad av att bli en sugar baby? Du kanske behöver lite extra pengar så att du kan bli skuldfri. Eller så kanske är du på college, och att bli en sugar baby är det enda sättet att hålla jämna steg med de höga kostnaderna för undervisning och levnad. Hur det än är så kommer den här guiden att hjälpa dig att avgöra om det är rätt för dig att bli en sugar baby, samt lära dig hur du gör det framgångsrikt.

what is a sugar baby

Vad är en Sugar Baby?

En sugar baby är någon som får gåvor eller pengar från någon de dejtar, men som inte nödvändigtvis är deras make eller partner. Personen som ger gåvorna kallas ofta för en sugar daddy eller sugar momma.

Även om detta kan låta som prostitution, är det inte det. I ett typiskt förhållande med en sugar baby förväntar sig inte personen som ger gåvorna få sex i utbyte mot sin generositet, och de vill inte heller ha en romantisk relation. De vill bara ha sällskap och någon att umgås med.

Sugar babies kan ta många former. Vanligtvis kommer de att vara högskolestudenter som söker ekonomisk hjälp så att de kan avsluta sin examen. De kan vara ensamstående mammor som behöver hjälp att betala för sina barns utbildning eller sjukvårdskostnader. Vissa människor kan till och med bara vara unga vuxna som inte vill hitta ett traditionellt jobb ännu och hellre vill leva på främlingars generositet.

Det finns också gifta kvinnor som kan ha hamnat i svåra tider ekonomiskt och inte längre har råd att försörja sig själva eller sin familj. I dessa fall kan de vända sig till att vara en sugar baby som ett sätt att tjäna extra pengar samtidigt som de kan stanna hemma och uppfostra sina barn.

Denna typ av arrangemang har funnits i århundraden. Men det har blivit vanligare under det senaste decenniet.

Saker att veta innan man blir en sugar baby

Sugar babies får bidrag, lyxgåvor och resor i utbyte mot sitt sällskap.

Sugar babies bidrag kommer från inkomsten för deras sugar daddies.

Sugar babies bidrag förhandlas vanligtvis i förväg, och beloppet varierar beroende på barnet.

Sugar daddies är ofta affärsmän eller andra yrkesverksamma, inklusive läkare och advokater.

Den genomsnittliga sugar daddy är 45 år och tjänar 250 000 dollar per år. De flesta har aldrig varit gifta tidigare, även om vissa har varit gifta mer än en gång. Sugar daddies letar efter en följeslagare som kan ta hand om dem och få dem att känna sig viktiga. De behöver ingen relation; de vill bara ha någon att umgås med som får dem att må bra med sig själva.

Fördelar och nackdelar

Fördelar:

– Du kommer att ha extra pengar att spendera på vad du vill

– Du kan köpa fler saker

– Du behöver inte oroa dig över att spendera för mycket pengar

– En gratis livsstil

– Du får träffa någon som är sannolikt ekonomiskt oberoende

– Det finns inga begränsningar

– Det är lätt att hitta sugar daddies online, via sugar baby-webbplatser och appar

Nackdelar:

– Du kan bli sårad fysiskt och känslomässigt om du inte är försiktig

– Relationen är inte alltid lätt

– Du kommer att förväntas se ditt bästa ut hela tiden

– Din sugar daddy kan vara possessiv och kontrollerande

– Det kan kännas förnedrande att ha ett förhållande som praktiskt taget är transaktionellt till sin natur

– Du kan ha problem med att hitta din egen sanna kärlek om du har dejtat sugar daddies för länge

how much do sugar babies get paid

Hur Blir man en Sugar Baby?

En sugar baby är en person som befinner sig i en specifik typ av ömsesidigt fördelaktigt förhållande för det uttryckliga syftet att uppnå ekonomisk trygghet. En sugar baby(s) manliga partner kallas ofta för en sugar daddy, medan den mindre vanliga kvinnliga motsvarigheten är en sugarmomma. Sugar babies förväntar sig att deras sugar daddy ska stödja dem ekonomiskt och ge mentorskap.

Steg ett

Det första du vill göra innan du registrerar dig på någon webbplats, är att se till att dina avsikter är tydliga från början, oavsett om det handlar om vad du letar efter och vad du erbjuder. Detta kommer att spara tid och energi från att ta itu med människor som antingen inte är synkroniserade med dina behov eller helt enkelt har andra förväntningar.

Steg två

Skapa ett konto på den webbplats du väljer. Det finns flera webbplatser som är specifikt inriktade på detta arrangemang, och de har prövats och testats av många människor som framgångsrikt har hittat rätt matchning. Det handlar om att göra din due diligence och hitta rätt webbplats som kan hjälpa dig att uppnå det du önskar. Under denna process kommer din profil att analyseras baserat på dina preferenser såsom ålder, plats och all annan demografi som kan hjälpa dig att begränsa dina val.

Steg tre

Skicka meddelanden till personer som intresserar dig. När din profil har skapats, surfa på webbplatsen och skicka ett meddelande till den som intresserar dig. Men det är bra att vara försiktig. Se först till att han verkligen är en sugar daddy, och ingen bedragare. Du kan undersöka honom för detta eller ställa några frågor för att se till att han är en sugar daddy.

Hur hittar man en Sugar Daddy eller Sugar Momma?

Det finns många sätt att hitta en sugar daddy eller sugar momma. Det bästa sättet att hitta en sugar daddy/sugar momma är genom online dejtingsajter designade för detta ändamål. De flesta av dessa webbplatser har också funnits i mer än 10 år, så de har mer erfarenhet av att hjälpa människor inom detta område än någon annan dejtingsajt på marknaden idag.

När det gäller att hitta en sugar daddy/sugar mama är det viktigt att du förstår de olika typerna av människor som letar efter någon som du. Du måste veta vilken typ av person du vill träffa innan du ens börjar leta efter dem. Vissa människor letar efter högklassiga individer som har gott om pengar och är villiga att spendera pengar på dem. Andra kanske letar efter någon som kan ge dem sällskap och omsorg utan att vara alltför krävande. Här är webbplatserna där du kan hitta sugar daddy eller sugar momma:

 1. Seeking Arrangement
 2. Sudy
 3. Cougar Life
 4. Elite Singles
 5. Sugar Book
 6. Older Women Dating
 7. SugarDaddycom
 8. Sugar Daddy Meet

how can i start as a sugar baby

Efter att man har hittat en Sugar Daddy eller Sugar Momma

Efter att ha hittat en sugar daddy eller sugar momma finns det några saker du bör göra och veta. Dessa är följande.

Hitta ditt värde

Sugardejting är roligt och det kan vara ett bra sätt att träffa människor, att få vänner och till och med hitta kärleken, men sugardejting är inte bara solsken och regnbågar. För att få ut det mesta av din sugardejting-upplevelse måste du känna till ditt värde. 

Till exempel, om du är en sugar baby, måste du veta vad en sugar daddy bör vara villig att betala. Om du är en sugar daddy måste du veta hur mycket en sugar baby bör förvänta sig att få.

När du vet ditt värde kan du förhandla om villkoren för ditt förhållande, inklusive bidraget eller gåvorna som kommer att bytas ut. Du kan också ingå ett arrangemang med tillförsikt i vetskap om att det är lika och rättvist.

Skapa gränser

Regel nummer ett är att du inte är en prostituerad. Prostituerade tillhandahåller sexuella tjänster för pengar. Sugar babies får pengar och presenter för sällskap och förmånen att ses med en generös man eller kvinna. 

Villkoren för förhållandet förhandlas mellan de två parterna, och det finns inget rätt eller fel sätt att hitta ett arrangemang. Men att söka efter ett arrangemang som en karriär kan leda till allvarliga psykiska problem och sänka ditt värde som person. Även om du inte är en sugar baby på heltid, se till att du hittar andra sätt att fylla din tid och njuta av ditt liv så att hela ditt liv inte kretsar kring arrangemanget.

När du bestämmer dig för att värdera dig själv måste du skapa gränser. Till exempel, om du är obekväm med att gå på dejter med gifta män, är det förbjudet att dejta gifta män när det kommer till sugar daddy-relationer för dig. Om du har religiösa övertygelser som inte tillåter vissa handlingar, är det också förbjudet att utöva dessa handlingar. Gränser inkluderar också att sätta gränser för hur mycket pengar du kommer att acceptera från någon samt hur mycket tid du är villig att spendera med dem.

Var på den säkra zonen

Vi måste säga att det finns vissa risker med att vara en sugar baby. Men du kan vara säker med dessa risker. Du kan skydda dig själv genom att använda ditt sunda förnuft. Det finns några saker som du bör veta innan du kontaktar en främling.

1-Lär dig om personen du vill träffa. Se till att han inte är en falsk person, använd google-sökning och se till att hans bilder är äkta.

2- Skapa en kommunikation mellan varandra, se till att samla alla detaljer om honom, som var han arbetar, var han bor, hans ålder etc..

3- Träffas alltid på en offentlig plats och låt dina vänner veta var du är. Det kommer informera dem om tid och plats som du träffar han och när du kommer tillbaka.

4- Låt honom inte veta var du bor eller någon detalj om ditt personliga liv. Ge honom heller ingen information som han kan använda för att ta reda på var du bor.

5- Gå inte in i hans bil och låt honom aldrig hämta dig hemifrån. Han kan ta dig någonstans som är farlig eller kidnappa dig när som helst om han vill göra det.

6- Lämna aldrig din drink utan uppsikt eller acceptera drycker från främlingar eftersom dessa drycker kan innehålla droger som gör dig medvetslös eller ännu värre dödar dig.

Var noga med att vidta dessa försiktighetsåtgärder tills du är helt säker på det. Om han eller hon är en person som verkligen värdesätter dig kan du sakta börja lossa repen.

Are Sugar Babies Legal

Vanliga frågor om att bli en Sugar Baby

Hur kan jag börja som en Sugar Baby?

 1. Välj en pålitlig webbplats
 2. Registrera dig.
 3. Bestäm ditt värde.
 4. Sätta gränser.
 5. Se till att du är säker.
 6. Och dela aldrig din personliga information.
 7. Välj mötesplatser i offentliga platser.

Är Sugar Babies lagligt?

Det finns ingen laglig reglering angående sugar babies. Sugar babies handlar inte med sex eller något liknande. Därför är de oförenliga med sådana lagar. Därför kan man säga att det är lagligt för sugar babies, om än delvis.

Hur mycket får Sugar Babies betalt?

Det kan variera beroende på dessa relationer. Men det brukar variera mellan 2400 och 6000 kr per dag. Eller så kan de få en månadslön. Detta är helt upp till folks preferenser.

Vilka är reglerna för att vara en Sugar Baby?

 1. Detta är inte ett riktigt förhållande, så fäst dig aldrig.
 2. Var dig själv.
 3. Var snäll.
 4. Var försiktig.
 5. Var ärlig och sätt gränser.
 6. Bestäm ditt värde och fatta beslut.

Vilka är de bästa webbplatserna för Sugar Daddy och Sugar Momma?

 1. Seeking Arrangement
 2. Sudy
 3. Cougar Life
 4. Elite Singles
 5. Sugar Book
 6. Older Women Dating
 7. SugarDaddycom
 8. Sugar Daddy Meet 
Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.