De Ultieme Gids om een Sugar Baby te worden [2023]

The Ultimate Guide To Become A Sugar Baby

Ben je geïnteresseerd in het worden van een sugar baby? Misschien heb je wat extra geld nodig om uit de schulden te komen. Misschien zit je op de universiteit, en is een sugar baby de enige manier om de hoge kosten van het collegegeld te kunnen betalen. Wat het geval ook mag zijn, dit boek zal je helpen beslissen of het worden van een sugar baby is geschikt voor u, evenals leert u hoe het te doen met succes.

what is a sugar baby

Wat is een sugar baby?

Een sugarbaby is iemand die geschenken of geld ontvangt van iemand met wie hij uitgaat, maar die niet noodzakelijk zijn echtgenoot of partner is. De persoon die de geschenken geeft wordt vaak een sugar daddy of sugar mommy genoemd.

Hoewel dit klinkt als prostitutie, is het dat niet. In een typische relatie met een sugar baby, verwacht de persoon die de geschenken geeft geen seks in ruil voor hun vrijgevigheid, noch willen ze een romantische relatie. Ze willen gewoon gezelschap en iemand om tijd mee door te brengen.

Sugar babies kunnen vele vormen aannemen. Meestal zijn het studenten die financiële hulp zoeken om hun studie af te maken. Het kunnen alleenstaande moeders zijn die hulp nodig hebben bij het betalen voor de opleiding van hun kinderen of medische kosten. Sommigen zijn zelfs gewoon jongvolwassenen die nog geen traditionele baan willen vinden en liever leven van de vrijgevigheid van vreemden.

Er zijn ook getrouwde vrouwen die het financieel moeilijk hebben en het zich niet meer kunnen veroorloven om zichzelf of hun gezin te onderhouden. In deze gevallen kunnen ze zich wenden tot het zijn van een sugar baby als een manier om extra geld te verdienen, terwijl ze nog steeds in staat zijn om thuis te blijven en hun kinderen op te voeden.

Dit soort regelingen bestaat al eeuwen, maar is de laatste tien jaar steeds gangbaarder geworden

Dingen die je moet weten voor je een Sugar Baby wordt

Sugarbaby’s zijn jonge, aantrekkelijke vrouwen of mannen die op zoek zijn naar gezelschap van oudere, rijke mannen of vrouwen.

Sugarbaby’s krijgen zakgeld, luxe cadeaus en reisjes in ruil voor hun gezelschap.

De toelage van sugarbaby’s komt van het inkomen van hun sugaroompje.

Over de toelage voor sugarbaby’s wordt gewoonlijk van tevoren onderhandeld, en het bedrag varieert naar gelang van de baby.

Sugar daddies zijn vaak zakenlieden of andere professionals, zoals dokters en advocaten.

De gemiddelde sugaroom is 45 jaar oud en verdient 250.000 dollar per jaar. De meesten zijn nog nooit getrouwd geweest, hoewel sommigen meer dan eens getrouwd zijn geweest. Sugar daddy’s zijn op zoek naar een metgezel die voor hen kan zorgen en hen het gevoel kan geven belangrijk te zijn. Ze hebben geen behoefte aan een relatie; ze willen gewoon iemand om tijd mee door te brengen die hen een goed gevoel geeft over zichzelf.

Voors en Tegens

Voors:

– U zult extra geld hebben om te besteden aan wat u maar wilt

– Je kunt meer spullen kopen

– Je hoeft je niet zoveel zorgen te maken over geld

– Een vrije levensstijl

– Je gaat uit met iemand die waarschijnlijk financieel welgesteld is

– Er zijn geen voorwaarden aan verbonden

– Het is makkelijk om sugar daddy’s online te vinden, via sugar baby websites en apps

Minpunten:

– Je kunt lichamelijk en emotioneel gewond raken als je niet voorzichtig bent.

– De relatie is niet altijd gemakkelijk

– Er wordt van je verwacht dat je er altijd op je best uitziet

– Je sugaroom kan bezitterig en controlerend zijn

– Het kan vernederend aanvoelen om een relatie te hebben die praktisch transactioneel van aard is

– Je kunt moeite hebben je eigen ware liefde te vinden als je al te lang met sugaroompjes uitgaat

how much do sugar babies get paid

Hoe word je een sugar baby?

Een sugar baby is een persoon die in een specifiek type van wederzijds voordelige relatie met het uitdrukkelijke doel om economische zekerheid te bereiken. De mannelijke partner van een sugar baby wordt vaak een sugar daddy genoemd, terwijl de minder voorkomende vrouwelijke tegenhanger een sugar momma is. Sugar babies verwachten van hun sugar daddy dat hij hen financieel ondersteunt en mentorschap biedt.

Stap één

Het eerste wat u wilt doen voordat u zich aanmeldt op een website, is ervoor zorgen dat uw bedoelingen vanaf het begin duidelijk zijn, of het nu gaat om wat u zoekt of wat u aanbiedt. Dit bespaart u tijd en energie van het omgaan met mensen die ofwel niet in sync met uw behoeften of gewoon andere verwachtingen hebben.

Stap Twee

Maak een account aan op de website van uw keuze. Er zijn verschillende websites die zich specifiek op deze regeling richten, en ze zijn beproefd door veel mensen die met succes de juiste match hebben gevonden. Het gaat erom dat je je best doet en de juiste website vindt die je kan helpen om te bereiken wat je wenst. Tijdens dit proces zal je profiel worden geanalyseerd op basis van je voorkeuren zoals leeftijd, locatie en alle andere demografische gegevens die je kunnen helpen je keuzes te beperken.

Stap drie 

Bericht mensen die je interesseren. Zodra je profiel is aangemaakt, blader je door de website en bericht je de mannen die je interesseren. Maar het is goed om voorzichtig te zijn. Ten eerste, zorg ervoor dat hij echt een sugar daddy is of een oplichter. Je kunt hem hiervoor onderzoeken of een paar vragen stellen om er zeker van te zijn dat hij een sugar daddy is.

Hoe vind je een Sugar Daddy of Sugar Mama?

Er zijn vele manieren om een sugar daddy of sugar mama te vinden. De beste manier om een sugar daddy/sugar mama te vinden is via online dating websites die voor dat doel zijn ontworpen. De meeste van deze websites bestaan ook al meer dan 10 jaar, dus ze hebben meer ervaring in het helpen van mensen op dit gebied dan welke andere dating site op de markt vandaag.

Als het gaat om het vinden van een sugar daddy/sugar mama, is het belangrijk dat je de verschillende soorten mensen begrijpt die op zoek zijn naar iemand zoals jij. Je moet weten wat voor soort persoon je wilt ontmoeten voordat je zelfs begint te zoeken naar hen. Sommige mensen zijn op zoek naar high-class individuen die veel geld hebben en bereid zijn om het uit te geven aan hen. Anderen kunnen op zoek zijn naar iemand die hen kan voorzien van gezelschap en zorg zonder al te veeleisend te zijn. Hier zijn de websites waar je sugar daddy of sugar mama kunt vinden:

 1. Studie
 2. Cougar Life
 3. Elite Singles
 4. Sugar Boek
 5. Oudere Vrouwen Dating
 6. SugarDaddycom
 7. Sugar Daddy ontmoet

how can i start as a sugar baby

Na het vinden van een Sugar Daddy of Sugar Mama

Na het vinden van een sugar daddy of sugar mama, zijn er een aantal dingen die je moet doen en weten. Deze zijn als volgt.

Vind uw waarde

Sugar dating is leuk en het kan een geweldige manier zijn om mensen te ontmoeten, vrienden te maken en zelfs liefde te vinden, maar sugar dating is niet allemaal zonneschijn en regenbogen. Om het meeste uit je sugar dating ervaring te halen, moet je weten wat je waarde is. 

Bijvoorbeeld, als je een sugar baby, moet je weten wat een sugar papa moet bereid zijn te betalen. Als je een sugar daddy bent, moet je weten hoeveel een sugar baby mag verwachten te ontvangen.

Zodra u uw waarde kent, kunt u onderhandelen over de voorwaarden van uw relatie, met inbegrip van de vergoeding of geschenken die zullen worden uitgewisseld. U kunt ook met vertrouwen een regeling aangaan in de wetenschap dat die gelijkwaardig en eerlijk is.

Grenzen trekken

De nummer één regel is dat je geen prostituee bent. Prostituees verlenen seksuele diensten voor geld. Sugar babies krijgen geld en geschenken voor gezelschap en het voorrecht gezien te worden met een vrijgevige man of vrouw. 

Over de voorwaarden van de relatie wordt tussen de twee partijen onderhandeld, en er is geen goede of foute manier om een regeling te zoeken. Het zoeken naar een regeling als carrière kan echter leiden tot ernstige mentale gezondheidsproblemen en je waarde als persoon verlagen. Zelfs als je geen fulltime sugar baby bent, zorg er dan voor dat je andere manieren vindt om je tijd te vullen en van je leven te genieten, zodat niet je hele leven om de regeling draait.

Wanneer je besluit om jezelf te waarderen, moet je grenzen stellen. Bijvoorbeeld, als je je ongemakkelijk voelt om op date te gaan met getrouwde mannen, is uitgaan met getrouwde mannen voor jou verboden terrein als het gaat om sugar daddy relaties. Als je religieuze overtuigingen hebt die bepaalde acties niet toestaan, is het beoefenen van die acties ook verboden terrein. Grenzen houden ook in dat je grenzen stelt aan hoeveel geld je van iemand accepteert en hoeveel tijd je bereid bent met hem door te brengen.

Be On Safety Zone

We moeten zeggen dat er enkele risico’s zijn om een sugarbaby te zijn. Maar je kunt veilig zijn met deze risico’s. Je kunt jezelf beschermen door je gezond verstand te gebruiken. Er zijn een aantal dingen die je moet weten voordat je in contact komt met een vreemde.

1-Leer de persoon die je wilt ontmoeten. Zorg ervoor dat hij niet een nep persoon, gebruik google zoeken en zorg ervoor dat zijn foto’s online.

2- Zet een communicatie tussen elkaar op, zorg ervoor dat alle details over hem, zoals waar hij werkt, waar hij woont, zijn leeftijd etc..

3- Spreek altijd op een openbare plaats af en laat uw vrienden weten waar u heen gaat, waar en wanneer u afspreekt en wanneer u terugkomt.

4- Laat hem niet weten waar je woont of wat voor details dan ook over je persoonlijke leven. Geef hem ook geen informatie die hij kan gebruiken om erachter te komen waar je woont.

5- Stap niet in zijn auto en laat hem je nooit van huis ophalen. Hij kan je naar een gevaarlijke plaats brengen of je ontvoeren als hij dat wil.

6- Laat je drankje nooit onbeheerd achter en neem geen drankjes van vreemden aan, want deze drankjes kunnen drugs bevatten die je bewusteloos kunnen maken of je zelfs kunnen doden.

Neem deze voorzorgsmaatregelen totdat je er helemaal zeker van bent. Als hij of zij een persoon is die je echt waardeert, kun je langzaam de touwen beginnen los te maken.

Are Sugar Babies Legal

FAQ over Sugar Baby Worden

Hoe kan ik beginnen als een Sugar Baby? 

 1. Kies een betrouwbare website
 2. Schrijf je in.
 3. Bepaal je waarde.
 4. Stel grenzen.
 5. Zorg dat je veilig bent.
 6. En deel nooit je persoonlijke informatie.
 7. Kies ontmoetingsplaatsen in openbare ruimtes.

Zijn Sugar Babies legaal?

Er is geen wettelijke regeling voor sugarbaby’s. Sugarbaby’s handelen niet in seks of iets dergelijks. Daarom zijn ze onverenigbaar met dergelijke wetten. Daarom kan worden gezegd dat het legaal is voor sugarbaby’s, zij het gedeeltelijk.

Hoeveel krijgen Sugar Babies betaald?

Het kan variëren naargelang deze relaties. Maar meestal varieert het tussen 250 en 650 dollar per dag. Of ze kunnen een maandsalaris krijgen. Dit is geheel afhankelijk van de voorkeur van de mensen.

Wat zijn de regels om een Sugar Baby te zijn?

 1. Dit is geen echte relatie, dus raak nooit gehecht.
 2. Wees jezelf.
 3. Wees aardig.
 4. Blijf veilig.
 5. Wees eerlijk en stel grenzen.
 6. Bepaal je waarde en neem beslissingen.

Wat zijn de beste Sugar Daddy en Sugar Mama websites?

 1. Cougar Life
 2. Elite singles
 3. Sugar Boek
 4. Oudere Vrouwen Dating
 5. SugarDaddycom
 6. Sugar Daddy ontmoet 
Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.