Den ultimative guide til at blive en sugar baby [2023]

The Ultimate Guide To Become A Sugar Baby

Er du interesseret i at blive sugar baby? Måske har du brug for nogle ekstra penge, så du kan få dig selv ud af gælden. Måske går du på college, og at være sugar baby er den eneste måde at holde trit med de høje udgifter til undervisning. Uanset hvad tilfældet måtte være, vil denne bog hjælpe dig med at beslutte, om det er det rigtige for dig at blive sugar baby, samt lære dig, hvordan du gør det med succes.

what is a sugar baby

Hvad er en sugar baby?

En sugar baby er en person, der modtager gaver eller penge fra en person, de dater, men som ikke nødvendigvis er deres ægtefælle eller kæreste. Den person, der giver gaverne, omtales ofte som en sugar daddy eller sugar mamma.

Det lyder måske som prostitution, men det er det ikke. I et typisk forhold til en sugar baby forventer den person, der giver gaverne, ikke sex til gengæld for deres generøsitet, og de ønsker heller ikke et romantisk forhold. De vil bare have selskab og en at være sammen med.

Sugar babies kan antage mange former. Typisk vil de være universitetsstuderende på udkig efter økonomisk hjælp, så de kan afslutte deres eksamen. De kan være enlige mødre, der har brug for hjælp til at betale for deres børns uddannelse eller lægeudgifter. Nogle mennesker kan endda være bare unge voksne, der ikke ønsker at finde et traditionelt job endnu og hellere vil leve af fremmedes generøsitet.

Der er også gifte kvinder, som måske er kommet i en vanskelig økonomisk situation og ikke længere har råd til at forsørge sig selv eller deres familie. I disse tilfælde kan de vende sig mod at være en sugar baby som en måde at tjene ekstra penge, mens de stadig er i stand til at blive hjemme og opdrage deres børn.

Denne type arrangement har eksisteret i århundreder, men det er blevet mere almindeligt i løbet af det seneste årti

Ting at vide, før du er bliver en sugar baby

Sugar babies er unge, attraktive kvinder eller mænd, der søger selskab med ældre, rige mænd eller kvinder.

Sugar babies får godtgørelse, luksus gaver og rejser i bytte for deres selskab.

Sugar babies’ godtgørelse kommer fra indtægterne fra deres sugar daddies.

Sugar babyers godtgørelse er normalt forhandlet på forhånd, og beløbet varierer afhængigt af babyen.

Sukker daddies er ofte forretningsmænd eller andre fagfolk, herunder læger og advokater.

Den gennemsnitlige sugar daddy er 45 år gammel og tjener 250.000 dollars om året. De fleste har aldrig været gift før, selv om nogle har været gift mere end én gang. Sukker daddies er på udkig efter en ledsager, der kan tage sig af dem og få dem til at føle sig vigtige. De har ikke brug for et forhold; de vil bare have nogen at tilbringe tid med, der vil få dem til at have det godt med sig selv.

Fordele og ulemper

Fordele:

– Du vil have ekstra penge til at bruge på, hvad du vil

– Du kan købe flere ting

– Du behøver ikke bekymre dig så meget om penge.

– En fri livsstil

– Du kommer til at gå ud med en, der sandsynligvis har det godt økonomisk

– Der er ingen forpligtelse

– Det er nemt at finde sugar daddies online, via sugar baby hjemmesider og apps

Ulemper:

– Du kan komme til skade fysisk og følelsesmæssigt, hvis du ikke er forsigtig

– Forholdet er ikke altid nemt

– Det forventes at du ser godt ud hele tiden

– Din sugar daddy kan være besiddende og kontrollerende

– Det kan føles nedværdigende at have et forhold, der praktisk talt er baseret på transaktioner.

– Du kan have svært ved at finde din egen ægte kærlighed, hvis du har været sammen med sugar daddies for længe

how much do sugar babies get paid

Sådan bliver du en sugar baby?

En sugar baby er en person, der befinder sig i en særlig form for gensidigt fordelagtigt forhold med det udtrykkelige formål at opnå økonomisk sikkerhed. En sugar babys mandlige partner omtales ofte som en sugar daddy, mens det mindre almindelige kvindelige modstykke er en sugar mamma. Sugar babyer forventer at deres sugar daddy støtter dem finansielt, og giver mentorskab.

Trin 1

Den første ting, du skal gøre, før du tilmelder dig på en hjemmeside, er at sikre, at dine intentioner er klare fra begyndelsen, det være sig på, hvad du leder efter, og hvad du tilbyder. Dette vil spare dig tid og energi fra at beskæftige dig med mennesker, der enten ikke er synkroniseret med dine behov eller simpelthen har andre forventninger.

Trin 2

Opret en konto på webstedet efter eget valg. Der er flere hjemmesider, der er specielt rettet mod dette arrangement, og de er blevet afprøvet og testet af mange mennesker, der har haft succes med at finde det rigtige match. Det handler om at gøre hjemmearbejde og finde den rigtige hjemmeside, der kan hjælpe dig med at opnå, hvad du ønsker. Under denne proces vil din profil blive analyseret baseret på dine præferencer såsom alder, placering og alle andre demografiske data, der kan hjælpe med at indsnævre dine valg.

Trin 3

Send beskeder til folk, der interesserer dig. Når din profil er oprettet, skal du gennemse hjemmesiden og sende en besked til de fyre, der interesserer dig. Men det er godt at være forsigtig. Først skal du sørge for, om han virkelig er en sugar daddy eller en svindler. Du kan undersøge ham for dette eller stille et par spørgsmål for at sikre, at han er en sugar daddy.

Hvordan finder man en sugar daddy eller sugar mama?

Der er mange måder at finde en sugar daddy eller sugar mama. Den bedste måde at finde en sugar daddy/sugar mama er gennem online dating websites designet til dette formål. De fleste af disse hjemmesider har også eksisteret i mere end 10 år, så de har mere erfaring med at hjælpe folk på dette område end nogen anden datingside på markedet i dag.

Når det kommer til at finde en sugar daddy/sugar mama, er det vigtigt, at du forstår de forskellige typer af mennesker, der leder efter en som dig. Du skal vide, hvilken slags person du ønsker at møde, før du overhovedet begynder at lede efter dem. Nogle mennesker er på udkig efter personer i høj klasse, der har masser af penge og er villige til at bruge dem på dem. Andre leder måske efter en person, der kan give dem selskab og omsorg uden at være for krævende. Her er de hjemmesider, hvor du kan finde en sugar daddy eller sugar mama:

 1. Seeking Arrangement
 2. Sudy
 3. Cougar Life
 4. Elite Singles
 5. Sugar Book
 6. Older Women Dating
 7. SugarDaddycom
 8. Sugar Daddy Meet

how can i start as a sugar baby

Efter man har fundet en sugar daddy eller sugar mama

Efter at have fundet en sugar daddy eller sugar mama, er der nogle ting, du skal gøre og vide. Det drejer sig om følgende:

Find din værdi

Sugar dating er sjovt, og det kan være en fantastisk måde at møde mennesker, få venner og endda finde kærlighed, men sugar dating er ikke kun solskin og regnbuer. For at få mest muligt ud af din sugar dating oplevelse, er du nødt til at kende din værdi. 

For eksempel, hvis du er en sugar baby, har du brug for at vide, hvad en sugar daddy skal være villig til at betale. Hvis du er en sugar daddy, skal du vide, hvor meget en sugar baby skal forvente at modtage.

Når du kender din værdi, kan du forhandle vilkårene for jeres forhold, herunder den ydelse eller gaver, der vil blive udvekslet. Du kan også indgå et arrangement med tillid vel vidende, at det er lige og retfærdigt.

Opret grænser

Reglen er, at du ikke er prostitueret. Prostituerede tilbyder seksuelle tjenester for penge. Sugar babies modtager penge og gaver for selskab og privilegiet at blive set med en generøs mand eller kvinde. 

Vilkårene for forholdet forhandles mellem de to parter, og der er ingen rigtig eller forkert måde at finde en ordning på. Men at opsøge en ordning som en karriere kan føre til alvorlige mentale sundhedsproblemer og sænke din værdi som person. Selvom du ikke er en fuldtids sugar baby, så sørg for at finde andre måder at fylde din tid og nyde dit liv, så hele dit liv ikke kredser om arrangementet.

Når du beslutter dig for at værdsætte dig selv, skal du skabe grænser. For eksempel, hvis du er ukomfortabel med at gå på date med gifte mænd, er det at date gifte mænd en forbudt grænser, når det kommer til sugar daddy relationer for dig. Hvis du har religiøse overbevisninger, der ikke tillader visse handlinger, er det også forbudt at praktisere disse handlinger. Grænser omfatter også fastsættelse af grænser for, hvor mange penge du vil acceptere fra nogen, samt hvor meget tid du er villig til at tilbringe med dem.

Vær i sikkerhedszone

Vi må sige, at der er visse risici ved at være en sugar baby. Men du kan være sikker, selv med denne risiko. Du kan beskytte dig selv ved at bruge din sunde fornuft. Der er nogle ting, du bør vide, før du kontakter en fremmed.

1 – Lær den person, du ønsker at møde, at kende. Sørg for, at han ikke er en falsk person, brug google søgning og sørg for hans fotos online er ham.

2- Opret en kommunikation mellem hinanden, find ud af alle detaljer om ham, såsom hvor han arbejder, hvor han bor, hans alder osv..

3- Sørg altid for at mødes på et offentligt sted og lad dine venner vide, hvor du skal hen, informer dem om det tidspunkt og sted, I skal mødes, og hvornår du vil vende tilbage.

4- Lad ham ikke vide, hvor du bor eller nogen detaljer om dit privatliv. Du skal heller ikke give ham nogen oplysninger, som han kan bruge til at finde ud af, hvor du bor.

5 – Sæt dig ikke ind i hans bil og lad ham aldrig hente dig hjemmefra. Han kan tage dig et farligt sted hen eller kidnappe dig når som helst, hvis han vil gøre det.

6- Efterlad aldrig din drink uden opsyn, eller accepter drikkevarer fra fremmede, fordi disse drikkevarer kan indeholde stoffer, som vil gøre dig bevidstløs eller endnu værre, slå dig ihjel.

Sørg for at tage disse forholdsregler, indtil du er helt sikker på det. Hvis han eller hun er en person, der virkelig værdsætter dig, kan du langsomt begynde at løsne rebene.

 

Are Sugar Babies Legal

Ofte stillede spørgsmål om at blive en sugar baby

Hvordan kan jeg starte som sugar baby?

 1. Vælg et pålideligt websted
 2. Registrér dig.
 3. Bestem din værdi.
 4. Sæt grænser.
 5. Sørg for, at du er i sikkerhed.
 6. Og del aldrig dine personlige oplysninger.
 7. Vælg mødesteder på offentlige områder.

Er Sugar Babies lovlige?

Der findes ingen lovbestemmelser om sugar babyer. Sugar babyer handler ikke med sex eller sådan noget. De er derfor uforenelige med sådanne love. Derfor kan man sige, at det er lovligt for sugar babyer, om end delvist.

Hvor meget bliver Sugar Babies betalt?

Det kan variere afhængigt af disse relationer. Men det varierer normalt mellem 250 og 650 dollars om dagen. Eller de kan få en månedsløn. Det er helt op til folk selv.

Hvad er reglerne for at være en sugar baby?

 1. Det er ikke et rigtigt forhold, så bliv aldrig knyttet til hinanden.
 2. Vær dig selv.
 3. Vær venlig.
 4. Pas godt på dig selv.
 5. Vær ærlig og sæt grænser.
 6. Bestem din værdi og træf beslutninger.

Hvad er de bedste Sugar Daddy og Sugar Mama hjemmesider?

 1. Seeking Arrangement
 2. Sudy
 3. Ashley Madison
 4. Cougar Life
 5. Elite Singles
 6. Sugar Book
 7. Older Women Dating
 8. SugarDaddycom
 9. Sugar Daddy Meet 
Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.