Vad tycker killar om deras hookups?

tänker killar på sina hookups
Selective focus of muscular tattooed man smiling at beautiful girlfriend in lingerie on bed

Sex kan vara roligt, mystiskt och fullt av spänning. Men det är också svårt att veta exakt vad en kille tänker om sina anslutningar. Tänker killar på anslutningar? Ja det gör de. Vad de tycker skiljer sig från en kille till en annan. Vissa tänker en gång och aldrig igen medan andra bara inte kan sluta haka på med olika tjejer. I den här artikeln kommer vi att diskutera vad killar tycker om sina anslutningar.

tänker killar på sina hookups

Varje kille är olika, så deras tankar om hookups kommer att vara olika

Varje kille är olika, så deras tankar om hookups kommer att vara olika. Vissa killar är mer för dem än andra, men det beror verkligen på.

Vissa killar gillar att ha sex och sedan sparka flickan ur sängen så fort han är klar. Han vill inte att hon ska hänga runt eftersom han inte har något intresse av att vara hennes pojkvän eller något liknande.

Andra killar är inte lika snabba att bli av med tjejer efter sex. De gillar företaget och vill spendera mer tid med tjejen innan de går vidare till andra saker.

Killar som gillar hookups tänker inte för mycket på dem eller överanalyserar vad de menar. De följer bara sin maginstinkt och gör vad de vill göra i det ögonblicket.

De kanske knappt kommer ihåg det alls

Killar kanske knappt kommer ihåg det alls efter hookups eller något liknande. De kan dricka för mycket eller så vill de inte komma ihåg det. Orsaken kan ändras men om en man inte ringer dig eller inte skickar ett meddelande vill de inte ha ett förhållande. Det är inte så svårt att lista ut. Om han är intresserad av dig kommer han att följa upp dig och försöka träffa dig igen. Om han inte är intresserad kommer han inte ens försöka.

De kanske tycker att det var lite konstigt

Killar kanske tycker att det var lite konstigt att tänka på relationer efter en hookup. De kanske tror att du försöker få dem att engagera sig, eller att du försöker få dem att bli din pojkvän.

De kanske också tror att du vill ha ett förhållande och då kommer de att gå för det.

Det är okej att vilja ha ett förhållande, men tryck inte på det. Om han frågar om du vill gå på en dejt så ja, men säg inte något som “jag vill gå ut med dig”.

Du kan också bara säga till honom att du skulle vilja ses igen, kanske en annan dag eller annan tid, så inte direkt eftersom du inte vill att han ska tycka att det här går för fort någonstans och få honom att känna sig pressad att göra något han inte vill göra.

Det är möjligt att din hookup kommer att tänka på dig av andra skäl senare,

Tänk på det så här: Du kanske inte är i ett förhållande, men du har fortfarande mycket arbete att göra. Kvinnor ska ha sina egna liv och mål, och män ska ha sina.

Det betyder att båda parter bör tänka på sig själva och sina egna personliga mål, såväl som vad de vill ha ut av livet. Detta är särskilt viktigt om du letar efter någon som kommer att vara i ditt liv under lång tid – för det räcker inte att de bara kan passa in i ditt schema eller uppfylla alla dina behov. De måste kunna växa med dig och bli någon som är nöjd med sina liv också.

Så när vi säger “hookups” pratar vi inte bara om one-night stands eller tillfälliga sexpartners. Vi pratar om vilken person du dejtar som inte uppfyller kriterierna för att vara en riktig pojkvän eller flickvän – oavsett om det beror på att du fortfarande kommer på vad du vill ha av livet eller för att det inte finns någon chans i alls att den här personen någonsin kommer att träffas dessa kriterier.

Men även om dessa människor bara är hookups, betyder det inte att de inte kan växa till något större längre fram i tiden! Det är faktiskt möjligt att en av dina anslutningar kommer att tänka på dig.

tänker killar på sina hookups

Vissa killar tänker på tjejen efteråt

Först och främst tycker jag att det är viktigt att notera att det här inte är något slags test för att se om du är en bra person eller inte. Du vet vad du gjorde, och du kan inte göra om eller ångra det.

För det andra är det viktigt att förstå att inte alla killar är likadana. Vissa människor är mer känslomässigt investerade än andra, och det är bra! Om killen du låg med ville prata om det nästa dag, så var han förmodligen intresserad av att träffa dig igen. Han kanske har letat efter ett förhållande också. Om han inte ville prata om det, så ville han förmodligen bara ha en engångsgrej och bryr sig inte om han ser dig igen eller inte.

Anledningen till att killar inte vill prata om hookup efteråt är för att tjejer av någon anledning känner att de behöver låtsas som om ingenting har hänt – vilket låter riktigt illa när jag säger det högt men vad som helst.

Många gånger säger killar saker som “Jag tänker inte på det” eller “Jag bryr mig inte” för att de är rädda för att se svaga eller dumma ut om de erkänner att de tänker på det.

Ibland tänker de på en hookup

Ibland tänker killar också på en hookup. Om du umgås med en man ibland kan de tänka på hookup, men anledningen kan vara annorlunda. Vissa killar tänker på sina njutningstider men vissa killar kan tänka på känslorna.

Eftersom vi alla vet att män är mer sexuella än kvinnor, så när de vill ha sex kommer de inte att vänta länge. De kommer att hitta någon som har samma intresse som dem och börja göra den saken. Och om du är i ett förhållande med honom kommer det att vara svårt för dig att kontrollera dina känslor när han har sex med en annan tjej, eftersom du känner dig svartsjuk

om du är i ett förhållande med en kille och han vill alltid ha sex men inte redo för engagemang då är det svårt för dig att förstå hans känsla eftersom det inte finns någon förklaring bakom det.

Det kan spela roll hur länge de har känt tjejen

Om du vill veta om killarna tänker på sina hookups kan det spela roll hur länge de har känt tjejen.

En studie av studenter fann att män som hade känt sina hookup-partners i mer än en månad var mindre benägna att betrakta deras förhållande som “avslappnad sex”, medan män som hade känt dem i mindre än en månad var mer benägna att tänka på det sätt.

Författarna till denna artikel hävdar att orsaken till denna skillnad har att göra med hur män och kvinnor ser olika på relationer: Män ser sex som något de kan njuta av utan engagemang, medan kvinnor ser sex som en del av en bredare uppvaktning process.

Eftersom män är mer benägna att betrakta sex som en aktivitet utan begränsningar, kan de vara mindre bekymrade över vad som händer i efterhand – om eller hur ofta de ser personen igen – medan kvinnor kan vara mer känsliga för tecken på att deras partner gör det. vill inte ha något mer än bara sex.

Så om du vill veta om din kille tänker på sin hookup, titta på hur länge han har känt henne och vad han tycker om tillfälliga relationer i allmänhet.

Det beror på hur de känner om personen

Om du vill veta om killarna tänker på sina hookup, beror det på hur de känner för personen.

Om du träffar en kille och han ringer dig, sms:ar dig och vill umgås, är han förmodligen förtjust i dig. Om han inte sms:ar tillbaka i timmar eller dagar åt gången, är han förmodligen inte intresserad av att fortsätta med dig.

Men om han inte ringer eller sms:ar på ett tag men ändå vill umgås när han ser dig igen, kan det betyda att han helt enkelt inte är redo än. Han kanske inte vill fästa sig för tidigt på grund av någon anledning som hans ex-flickvän eller något liknande.

Men om det har gått månader sedan du såg honom och han fortfarande vill umgås med dig varje gång han ser dig, så finns det en god chans att han verkligen gillar att umgås med dig!

De kanske är tveksamma huruvida hookup var värd det eller inte

Killar kan vara på stängslet om huruvida hookupen var värt det. Detta beror på att de försöker ta reda på om de skulle vilja se dig igen. De kanske också undrar om de har en chans med dig eller inte, och i så fall vilken typ av ansträngning det skulle ta för att nå dit.

Om han är intresserad av att träffa dig igen, kommer han att göra upp planer eller be dig ut igen. Om han ännu inte är säker på vad hans känslor är kan han säga något som “jag vet inte” eller “låt oss vänta och se” när du frågar honom om han vill umgås igen. Om han säger detta, kom ihåg att det inte betyder att han inte vill träffa dig igen – bara att han behöver lite tid att tänka på saker innan han fattar ett beslut.

Det var allt för nu från “Vad tycker killar om deras hookups?” innehåll utarbetat av Victoria Milan för dig! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka vår blogg och hålla ögonen öppna.

Dessutom är Victoria Milan den bästa dejtingsajten där du kan hitta någon. Med miljontals användare, modern design och unika funktioner erbjuder Victoria Milan dig den bästa användarupplevelsen. %100 anonym och du kan se online användare på hemsidan och starta en snabb chatt. Eller så kan du enkelt hitta den perfekta partnern med filtreringsalternativ. Dessutom är registreringen på Victoria Milan gratis. Hitta en partner enkelt och snabbt med Victoria Milan. Klicka bara för att registrera dig på Victoria Milan.

tänker killar på sina hookups

Vanliga frågor om Tänker killar på sin hookup 

Tänker killar på tjejer efter att ha parats ihop?

Vissa killar kan tänka på sin hookup men vissa av dem gör det inte. Om du har parat ihop dig med en kille och han inte kommer tillbaka till dig, betyder det att han inte är intresserad av att dejta dig. Om han är intresserad av att dejta dig, varför skulle han då ignorera dina meddelanden? Om han är intresserad av dig kommer han att visa sitt intresse. Han skulle hänga med dig. Så det beror på killen.

Hur känner män efter att ha parat ihop sig?

Det är viktigt att komma ihåg att alla är olika, och hur du känner dig efter en hookup kanske inte är på samma sätt som en annan kille känner. Det finns många faktorer som påverkar dina känslor efter hookupen. Vissa killar kan bli besvikna eller frustrerade om de inte fick vad de ville av upplevelsen, men andra kanske är nöjda med det och vill upprepa det. Vissa killar kan känna sig skyldiga över att ha kontakt med någon som inte delar deras värderingar, medan andra kanske inte bryr sig alls. Vissa män känner sig bemyndigade av sex, medan andra känner sig skamsna och ångra efteråt.

Pratar killar om hookups?

Det korta svaret är ja – men bara när de känner för det. Du kan inte tvinga en kille att öppna sig eller berätta vad som hände. Men om han vill dela sin erfarenhet med dig, så gör han det. Men om du vill veta hur länge efter en hookup ska du vänta tills du sms:ar honom? Det är en helt annan sak.

Varför beter killar konstigt efter att ha parat ihop sig?

Om du har träffat en kille och han plötsligt beter sig konstigt, finns det några anledningar till varför. Han är inte säker på om du är “den ena”. Om du bara parar upp dig, då är det vad det är – tillfällig sex. Och om han letar efter något mer seriöst, kan han vara rädd för att skrämma dig genom att agera för intresserad. Så han kanske ger sig själv lite utrymme att ta reda på vad han vill ha av förhållandet. Han har känslor för dig men vill inte skrämma bort dig genom att berätta hur han känner i detta tidiga skede av spelet. Istället agerar han avlägset för att inte fastna för snabbt.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.