Är det normalt att sakna sin affärspartner? (Omfattande guide)

kommer min affärspartner att sakna mig
silhouette of man behind frosted glass

Om du har levt med mardrömmen att bli antagen till en affär med din älskare, är det normalt att du saknar honom/henne. Men vet du att det är normalt att sakna sin partner? Är det normalt att sakna den partner du är otrogen med? Frasen “saknar honom/henne” kan låta obehagligt för vissa människor eftersom ordet “saknar” indikerar en separation från någon högt älskad, men med största sannolikhet menar vi inte denna typ av separation. I själva verket, från min synvinkel, använder vi nästan aldrig ordet “saknar” på något annat sätt än för att antyda en känsla av separation. I den här artikeln kommer vi att diskutera ämnet “Är det normalt att sakna sin affärspartner?”.

kommer min affärspartner att sakna mig

Är det normalt att sakna sin affärspartner?

Det är väldigt normalt att man saknar sin partner. För det handlar inte bara om kroppen, utan det handlar om hjärtat. Du har många stunder med din affärspartner och du delar också dina känslor med honom/henne. Så det är naturligt att sakna dem när du är skild från dem.

Du kan känna dig ensam och rädd för att vara ensam igen. Du kan känna att du förlorat något, någon som förstår och accepterar dig för den du är, någon som vill veta allt om dig. Du kanske känner att du aldrig kommer att träffa någon som den här personen igen och den känslan kan vara svår att övervinna.

Varför får du den saknande känslan?

Du kan sakna din affärspartner. Det är väldigt normalt och du saknar din affärspartner eftersom du bara inte delar dina kroppar och delar även dina känslor och du har stunder med dem. Så det är därför du får saknande känslan.

Det andra skälet är att vi alla vill bli älskade av någon eller något. Och när vi är kära i någon känner vi att vi är den viktigaste personen i deras liv. När vår älskare går ifrån oss en tid, kan en del av denna känsla gå förlorad, och vi kan börja känna oss ensamma, deprimerade och upprörda.

Det tredje skälet är att när vi är djupt kära i någon, då blir våra sinnen och hjärtan så fästa vid dem att det blir svårt för oss att tänka på något annat än dem. Så när de inte dyker upp lika ofta som de brukade, då blir det svårt för oss att koncentrera oss på något annat än bara dem. Av dessa skäl saknar du din affärspartner.

Ska du kontakta din affärspartner igen?

Om du har funderat på att kontakta din affär igen, gör det inte.

Jag vet att det är frestande att försöka få tillbaka dem. Du tänker förmodligen på hur mycket lyckligare du var när ni var tillsammans och hur mycket du skulle vilja känna så igen. Vi vet hur bra det kan kännas att komma bort från problem och ha en trevlig dag. Men det här är bara tillfälliga metoder. Problemen finns fortfarande kvar och om du verkligen vill förändra och göra ditt liv bättre måste du möta problemen och leta efter sätt att gå vidare. Först då kan du få ett riktigt bra liv.

Men hur ont det än gör, det är inte den här personen som kommer att göra dig lycklig. De kan ha kunnat tillfälligt distrahera dig från de underliggande problemen i ditt förhållande, men dessa problem finns fortfarande kvar. Om något kommer de att bli värre för nu är affären över och sanningen finns där ute.

Tänk på det: Om den här personen var så fantastisk, varför var de otrogen mot sin partner? Det är för att de inte är perfekta och inte du heller. Och om något, otrogen mot någon visar att de inte är tillräckligt bra för dem (eller åtminstone inte tillräckligt bra för dem i det ögonblicket).

Om de inte är gifta och de lever i ett förhållande med dig är det också ett problem. För om de är perfekta skulle de inte leva det här förhållandet. Så du bara tar bort dem i ditt sinne.

kommer min affärspartner att sakna mig

Hantera känslan av sakna din affärspartner och gå vidare

Om du vill sluta att känna känslan av att sakna din affärspartner och gå vidare, bör du göra något. Och dessa saker är nedan.

1: Ta kommandot av dina känslor

Den viktigaste delen av att sluta sakna din affär är att ta kontroll av dina känslor. Att styra dina känslor innebär att du erkänner hur du känner, och försöker förstå varför du känner på detta sätt. Det är en process av självreflektion, så det kommer förmodligen att ta lite tid innan du helt kan förstå varför du känner som du gör.

När jag pratar om att “styra” dina känslor betyder det inte att du måste gilla dem eller tycka att de är berättigade. Det betyder bara att du accepterar dem och inte försöker rationalisera bort dem. Om du försöker gömma dig för dina känslor eller ignorera dem, kommer de att hitta sätt att komma ut ändå – förmodligen vid en obekväm tid när de kan vara mer skadliga än hjälpsamma! Så ta kontroll av dina känslor och försök att göra rätt saker.

2: Prata om dina känslor med din make eller maka

Om du vill leva ett bra liv, prata om dina känslor med din make/maka.

En ny studie från University of Washington fann att par som kunde prata öppet om sina känslor hade ett lyckligare äktenskap än sina motsvarigheter. Detta var sant även om de ofta hade fler argument och konflikter.

Forskarna följde mer än 200 gifta par under fem år. De fann att de par som var mest effektiva på att kommunicera sina känslor hade bättre relationer och lägre nivåer av depression och stress än de andra paren.

Forskarna fann också att genom att prata om känslor inte bara är viktigt i romantiska relationer utan också i vänskap och familjerelationer. När människor kan vara öppna med andra känner de sig mindre ensamma och isolerade.

Att prata om känslor är inte lätt. Vi har alla en tendens att undvika ämnet känslor. Vi vill vara starka, tuffa och ha kontroll – speciellt när det kommer till våra egna känslor.

Men att vara känslomässigt ärlig mot din make/maka är en av de viktigaste sakerna du kan göra för ett lyckligt äktenskap. Ju mer du pratar om dina känslor, desto mer kommer ditt förhållande att växa och frodas.

3: Försök att lösa dina problem med din make/maka

Det finns tillfällen då du kommer att ha ett problem som du inte kan lösa på egen hand. Du kan känna dig fast, och det finns ingen väg ut. Vid sådana tillfällen är det viktigt att du diskuterar frågan med din make eller maka.

När du försöker lösa dina problem med din make/maka, kommer det att hjälpa till att stärka bandet mellan er två. Du kan också använda denna möjlighet att dela dina känslor och känslor med varandra. Detta kommer att hjälpa till att utveckla förtroende mellan er två och se till att det finns harmoni i er relation.

Det är mycket viktigt för par att prata om sina problem och bekymmer med varandra så att de kan lösa dem tillsammans istället för att låta dem vara i deras huvuden eller hjärtan. Det är också bra för par att prata om sina känslor såväl som sina tankar eftersom det hjälper dem att förstå varandra bättre och bygga starkare band mellan dem.

Om du vill leva ett lyckligt liv, försök då att lösa alla dina problem med din make/maka istället för att försöka göra allt på egen hand utan att tänka.

4: Gör något som gör dig lycklig varje dag

Om du vill få bort känslan av att sakna din affärspartner och gå vidare, gör något som gör dig lycklig varje dag.

Du kan börja med att göra allt du tycker om, som att läsa eller lyssna på musik. Om tanken på att göra detta känns för överväldigande, börja smått. Försök att göra en sak på en dag som gör dig glad (och hoppa över saker som inte gör det). Poängen är att göra det till en vana så att det så småningom blir en del av den du är.

Ett sätt att göra det lättare är att tänka på vad som gör dig lycklig utan att ens behöva göra något. Vad tycker du om? Vilka aktiviteter ger glädje i ditt liv? Inspirerar de till kreativitet? Hjälper de andra?

Om detta inte är lätt för dig, försök att skriva ner alla de saker som utgör ditt ideala liv och se sedan på dessa saker som mål istället för bara drömmar.

5: Bekämpa lusten att kontakta honom/henne

När du försöker att få bort känslan av sakna din affärspartner är det naturligt att ha lust att kontakta honom/henne. Men om du vill gå vidare, här är några tips för att bekämpa lusten:

 1. Håll dig upptagen.
 2. Öva egenvård.
 3. Tillbringa tid med vänner och familj som stöttar dig och vill att du ska läka från affären.
 4. Distrahera dig själv med hobbyer eller projekt som ger dig en känsla av prestation när de är klara – som att städa ur garderoben, organisera ditt garage eller göra hemgjorda presenter till vänner.
 5. Ta upp nya aktiviteter som intresserar dig – som att ta yogaklasser eller gå med i en bokklubb eller volontärarbeta på ett härbärge för kvinnor som har blivit utsatta för övergrepp av sin partner (antingen fysiskt eller känslomässigt).
 6. Om du fortfarande känner dig lockad att kontakta efter att ha provat dessa tips i flera veckor, sök rådgivning så att du kan få extra stöd för att gå vidare från din affärspartner.

6: Upplev nya saker

Om du vill stänga av dina saknande känslor för din affärspartner, bör du uppleva nya saker.

Om du saknar din affärspartner kanske du undrar hur du ska klara av det. Att sakna någon är en normal känsla när du gör slut med dem, men det bästa sättet att komma över smärtan av att sakna någon är att hålla dig sysselsatt och fokusera på andra saker.

Det finns många sätt av hur du kan hantera känslan att sakna din affär och gå vidare:

Spendera tid med vänner och familjemedlemmar: Om dina vänner och familjemedlemmar känner till dina relationsproblem, spendera då lite kvalitetstid med dem. De kan hjälpa dig på många sätt genom att erbjuda stöd och råd.

Lär dig något nytt: Att lära dig något nytt kommer att hjälpa dig att fokusera på något annat än din ex-affärspartner som gjorde slut med dig eller var otrogen mot dig eller vilken anledning han/hon hade för att avsluta förhållandet. Du kan anmäla dig till klasser som danslektioner eller matlagningskurser eller gå med i klubbar som yogaklubbar eller vandringsklubbar.

Det var allt för nu från innehållet “Är Det Normalt Att Sakna Sin Affärspartner? (Omfattande guide)” som Victoria Milan har utarbetat åt dig! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka vår blogg och hålla ögonen öppna.

Dessutom är Victoria Milan den bästa dejtingsajten där du kan hitta någon. Med miljontals användare, modern design och unika funktioner erbjuder Victoria Milan dig den bästa användarupplevelsen. %100 anonym och du kan se online användare på hemsidan och starta en snabb chatt. Eller så kan du enkelt hitta den perfekta partnern med filtreringsalternativ. Dessutom är registreringen på Victoria Milan gratis. Hitta en partner enkelt och snabbt med Victoria Milan. Klicka bara för att registrera dig på Victoria Milan.

kommer min affärspartner att sakna mig

Vanliga frågor om att sakna sin affärspartner

Hur lång tid tar det att komma över en affärspartner?

Det är svårt att säga hur lång tid det tar för dig att komma över en affär. Allas situation är olika och det finns inga fasta regler. Men generellt tar det sex månader men det kan vara annorlunda för vissa människor. Läkningsprocessen är olika för alla. Vissa människor läker inte alls, eller så läker de bara tillfälligt. Andra upplever att smärtan aldrig försvinner helt – den blir bara mindre intensiv med tiden.

Hur kommer du över personen du haft en affär med?

 1. Ta kommandot av dina känslor
 2. Prata om dina känslor med din make/maka
 3. Försök att lösa dina problem med din make/maka
 4. Gör något som gör dig lycklig varje dag
 5. Bekämpa lusten att kontakta honom/henne
 6. Upplev nytt Saker

Vad är stadierna av saknad efter en affär?

 1. Förnekelse
 2. Ilska
 3. Chock
 4. Sorgsenhet
 5. Tomhet
 6. Och vända normala känslor.
Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.