Overgang Til Alkoholfrie Universer: Ædru Dating Apps

Ædru dating app,Ædru singler

Alkohol er det, de fleste mennesker elsker og ofte drikker for at slappe af. Eller alkohol er uundværligt til fester og hygge for de fleste. Selvom det har gode aspekter for de fleste mennesker, indtager cirka 30% af befolkningen ikke alkohol. Det betyder, at ikke alle nyder de samme ting, og vi støtter også et alkoholfrit liv for et sundt liv.

Hvis du er en ædru single, har vi gode nyheder til dig. Victoria Milan i dag har skabt indholdet, “Ædru Dating Apps” til ædru singler. På den måde kan du møde mennesker, der ikke kan lide alkohol og støtte et sundt liv som dig. Hvis du er klar, så er vi her! Her er vores indhold, “Ædru Dating Apps”, som vi har forberedt til dig.

Ædru dating app,Ædru singler

Liste Over Ædru Dating Apps For 2022

12 Step Match

Mød 12 Step Match, den første gæst på vores liste over Ædru Dating Apps! 12 Step Match er en platform, der har i gang siden 2009. 12 Step Match-platformen skal give folk der ikke drikker mulighed for at tilbringe tid med hinanden og mødes. Et andet anderledes aspekt ved 12 Step Match er, at det betragtes som en OG-datingside. På denne måde kan du søge med bedre filtermuligheder.

Du kan også finde den partner, du leder efter, ved at søge i filtermulighederne med information som alder, lokation, køn for matches i 12 Step Match. Selvom det er gratis at blive medlem af 12 Step Match, skal du have et betalt medlemskab for at sende beskeder. Derfor skal du muligvis betale $19,99 om måneden for at bruge 12 Step Match.

MeetMindFul

MeetMindFul er en ædru dating app skabt til folk, der elsker en sund livsstil og gør det til en livsstil. Også, hvis du er en person, der lige er holdt op med at drikke og leder efter en partner med en sådan prioritet for at forbedre dit mentale og følelsesmæssige helbred, kan MeetMindFul være et godt valg for dig. Selvom MeetMindFul er en smule dyrere end andre ædru dating apps, kan du tilmelde dig gratis og se, om der er mange brugere omkring din placering. På denne måde behøver du ikke spilde penge. Medlemspris for MeetMindFul starter ved $15,00.

SoberGrid

Sober Grid er som en social medieplatform lavet til ædru singler. Der er ingen matches her som på andre ædru dating apps. Men dette er stadig ikke en hindring for at finde en ny partner. Sober Grid har en grænseflade, som du kan bruge til at finde singler omkring dig baseret på din placering. På den måde kan du finde en partner i din nære omgangskreds, som du kan bruge tid sammen med. Sober Grid har også coaches, du kan ringe til, når du har brug for støtte. Selvom det koster ekstra for dette, er det en god mulighed at have mulighed for at få glæde af coaches 24/7 og at få støtte fra professionelle folk. Sober Grids Premium abonnementspris er $39,99.

Ædru dating app,Ædru singler

Love In Recovery

Love In Recovery handler om at hjælpe ædru singler med at støtte hinanden under deres bedring og finde dates. Også på denne side laves matchmaking ikke kun til ædru singler, men også til ikke-rygere. Af denne grund er Love In Recovery en platform, hvor mennesker, der ønsker at blive bedre, mødes. Som med de fleste andre ædru dating apps er det gratis at tilmelde sig Love In Recovery. Men du skal have betalt medlemskab for fuld adgang. Prisen for betalt medlemskab til Love In Recovery starter ved $19,97.

Single And Sober

Single And Sober, der har været i gang siden 2011, er designet til at støtte mennesker, der ikke drikker alkohol og søger et følelsesmæssigt forhold. Dens grundlægger, Mike Reed, har også været alkoholfri siden 2011. Den gør det også nemt at finde partnere med sine detaljerede profiler. Du kan endda finde afvænningsdatoer i brugerprofilerne. Single And Sober har en gratis version ligesom andre ædru dating apps. For at interagere med andre brugere skal du dog købe et betalt medlemskab. Single And Sobers betalte medlemskab starter ved $9,99.

Clean And Sober Love

Vores liste over Ædru dating apps fortsætter, og vores næste gæst er; Clean And Sober Love! Clean And Sober Love understøtter ædru singler med over 22.000 personers brugerbase. Hovedformålet med appen er at gøre det muligt for personer, der ikke indtager alkohol, og som er i helingsprocessen, at finde dates. Efter tilmelding til Clean And Sober Love kan du angive dine præferencer såsom køn, alder, distance og finde det rigtige match. Derfor kan du nemt finde partnere med tilpassede filtre. Clean And Sober Love er også gratis at downloade. Du skal dog muligvis købe et Premium-medlemskab for at få fuld adgang.

Loosid

Mød en anden gæst på vores liste over Ædru dating apps; Loosid! Loosid er faktisk en app, der byder alle medlemmer velkommen. Uanset om du er en ædru person eller en, der har holdt sig fra alkohol i mange år, er formålet med denne app at få alle til at føle sig velkomne. Når du har oprettet din profil, kan du møde folk i nærheden af dig. Samtidig tilbyder Loosid en hotline til at opretholde ædruelighed. Hvis du er ny, kan du med fordel benytte dig af supportlinjen. Du kan også få nye venner med community-chatgrupper.

Det var alt for nu fra indholdet “Ædru Dating Apps For 2022” udarbejdet af Victoria Milan til dig i dag! Hvis du leder efter mere indhold som dette, kan du følge med på Victoria Milans blog. Og hvis du leder efter en sexpartner eller en date, kan Victoria Milan være den rigtige mulighed for dig. Victoria Milan er en platform, der betjener hele verden med millioner af brugere. Find nemt og hurtigt den partner, du leder efter, med brugere fra alle aldersgrupper og verificerede profiler. Det er også gratis at tilmelde sig Victoria Milan. Find nemt den partner, du leder efter, med Victoria Milan. Klik her for at tilmelde dig Victoria Milan!

Ædru dating app,Ædru singler

Ofte Stillede Spørgsmål Om Ædru Dating Apps

Er Der Nogen Ædru Dating Apps?

Helt sikkert! Du kan nemt finde den partner, du leder efter, med Ædru Dating Apps, der er skabt til folk, der er holdt op med at drikke alkohol eller er i gang med afvænning. Uanset om det er en date eller en ven, gør ædru dating apps det nemt at finde det, du leder efter. Med vores “Ædru Dating Apps”-liste kan du finde den, der passer bedst til dig.

Findes Der En Datingside For Alkoholikere I Afvænning?

Find nemt den støtte, du leder efter, med vores “Ædru Dating Apps”-liste. Victoria Milan har undersøgt og fundet apps til folk, der ikke drikker alkohol, eller som er i bedringsprocessen, og kan få støtte. Du kan nemt finde den støtte, du leder efter, med indholdet, som Victoria Milan har udarbejdet til dig.

Hvor Kan Jeg Møde Mennesker Der Ikke Drikker Alkohol?

Der er mange ædru dating apps til at folk, der ikke drikker alkohol eller lige er holdt op, kan mødes. Du kan nemt finde den partner, du leder efter, i disse apps. Med vores “Ædru Dating Apps Liste For 2022” kan du finde de apps, der passer bedst til dig.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.