Overgang naar alcoholvrije Universums: Nuchtere Dating Apps

Nuchter dating app,Nuchtere singles

Alcohol is waar de meeste mensen van houden en vaak drinken voor ontspanning. Of alcohol is onmisbaar voor feestjes en het adres van plezier voor de meeste mensen. Hoewel het voor de meeste mensen goede kanten heeft, drinkt ongeveer 30% van de massa geen alcohol. Niet iedereen geniet dus van dezelfde dingen, en ook wij zijn voorstander van een alcoholvrij leven voor een gezond leven.

Als je een nuchtere single bent, hebben we goed nieuws voor je. Victoria Milan heeft “Nuchtere Dating Apps” inhoud gemaakt voor nuchtere singles vandaag. Op deze manier kunt u mensen ontmoeten die niet van alcohol houden en een gezond leven zoals u ondersteunen. Als je er klaar voor bent, hier gaan we! Hier is onze “Nuchtere Dating Apps” inhoud die we voor je hebben voorbereid.

Nuchter dating app,Nuchtere singles

Nuchtere Dating Apps Lijst voor 2022

12 stappen wedstrijd

Maak kennis met 12 Step Match, de eerste gast op onze lijst van nuchtere dating apps! 12 Step Match is een platform dat sinds 2009 dienst doet. 12 Step Match platform is om niet-drinkers de mogelijkheid te bieden tijd met elkaar door te brengen en elkaar te ontmoeten. Een ander verschillend aspect van 12 Step Match is dat het wordt beschouwd als een OG dating site. Op deze manier kunt u zoeken met betere filteropties.

Je kunt ook de partner vinden die je zoekt door te zoeken in de filteropties met informatie zoals leeftijd, locatie, geslacht voor matches in 12 Step Match. Hoewel het gratis is om lid te worden van 12 Step Match, heb je een betaald lidmaatschap nodig om berichten te versturen. Daarom kan het zijn dat u $19,99 per maand moet betalen om 12 Step Match te gebruiken.

MeetMindFul

MeetMindFul is een nuchtere dating apps gemaakt voor mensen die houden van gezond leven en maken het een levensstijl. Ook als je een persoon bent die net gestopt is met drinken en op zoek bent naar een partner met zo’n prioriteit om je mentale en emotionele gezondheid te verbeteren, kan MeetMindFul een goede keuze voor je zijn. Hoewel MeetMindFul een beetje duurder is dan andere nuchtere dating apps, kun je je gratis aanmelden en kijken of er veel gebruikers in jouw locatie zijn. Op deze manier hoef je geen geld te verspillen. De lidmaatschaps prijs voor MeetMindFul begint bij $15.00.

SoberGrid

Sober Grid is als een social media platform gemaakt voor nuchtere singles. Er zijn hier geen matches zoals bij andere nuchtere dating apps. Maar dit is nog steeds geen belemmering voor het vinden van een nieuwe partner. Sober Grid heeft een interface die je kunt gebruiken om singles in je omgeving te vinden op basis van je locatie. Op deze manier kun je een partner vinden in je naaste omgeving waar je tijd mee kunt doorbrengen. Ook heeft Sober Grid coaches die je kunt bellen als je steun nodig hebt. Hoewel dit extra kost, is het een goede optie om de mogelijkheid te hebben om te profiteren van 24/7 coaches en om steun te krijgen van professionele mensen. De Premium abonnementsprijs van Sober Grid is $39,99.

Nuchter dating app,Nuchtere singles

Liefde in herstel

Love In Recovery is bedoeld om nuchtere singles te helpen elkaar te steunen tijdens hun herstel en dates te vinden. Ook op deze site wordt matchmaking niet alleen voor nuchtere singles gemaakt, maar ook voor niet-rokers. Om deze reden is Love In Recovery een platform waar mensen die beter willen worden elkaar ontmoeten. Net als bij de meeste andere nuchtere dating apps, is het aanmelden bij Love In Recovery gratis. Maar je moet betaald lidmaatschap krijgen voor volledige toegang. De prijs van betaald lidmaatschap voor Love In Recovery begint bij $19,97.

Single en nuchter

Single And Sober, dat sinds 2011 actief is, is ontworpen om mensen te ondersteunen die geen alcohol gebruiken en een emotionele relatie zoeken. Ook is de oprichter, Mike Reed, sinds 2011 alcoholvrij. Het maakt het ook gemakkelijk om partners te vinden met zijn gedetailleerde profielen. Je kunt zelfs herstel data vinden in gebruikersprofielen. Single And Sober heeft een gratis versie net als andere nuchtere dating apps. Echter, om te communiceren met andere gebruikers, moet u een betaald lidmaatschap te kopen. Single And Sober’s betaalde lidmaatschap begint bij $9.99.

Clean And Sober Love

Onze lijst van Nuchtere Dating Apps gaat verder en onze volgende gast is; Clean And Sober Love! Clean And Sober Love ondersteunt nuchtere singles met meer dan 22k user base. Het belangrijkste doel van de applicatie is om mensen die geen alcohol gebruiken en die in het genezingsproces zitten in staat te stellen om dating te vinden. Na het registreren op Clean And Sober Love, kunt u uw voorkeuren opgeven zoals geslacht, leeftijd, afstand en de juiste match vinden. Daarom kunt u gemakkelijk partners vinden met aangepaste filters. Ook is Clean And Sober Love gratis te downloaden. Het kan echter nodig zijn om een Premium lidmaatschap aan te schaffen voor volledige toegang.

Looside

Ontmoet een andere gast van onze lijst van nuchtere dating apps; loosid! Loosid is eigenlijk een applicatie die alle leden verwelkomt. Of je nu een nuchter persoon bent of iemand die al vele jaren abstinent is van alcohol, het doel van deze app is om iedereen zich welkom te laten voelen. Nadat je je profiel hebt aangemaakt, kun je mensen ontmoeten bij jou in de buurt. Tegelijkertijd biedt Loosid een hotline om nuchter te blijven. Als je een nieuwe stopper bent, kun je gebruik maken van de ondersteuningslijn. Je kunt ook nieuwe vrienden maken met community chat groepen.Dat is alles voor nu van de “Nuchtere Dating Apps Voor 2021” inhoud die Victoria Milan vandaag voor u heeft voorbereid! Als u op zoek bent naar meer inhoud als deze, kunt u op de hoogte blijven van Victoria Milan’s blog. Ook als je op zoek bent naar een sekspartner of een date, ben je bij Victoria Milan misschien aan het juiste adres.

Victoria Milan is een platform dat miljoenen gebruikers over de hele wereld bedient. Vind de partner die u zoekt gemakkelijk en snel met gebruikers uit alle leeftijdsgroepen en geverifieerde profielen. Het is bovendien gratis om u in te schrijven bij Victoria Milan. Vind gemakkelijk de partner die u zoekt met Victoria Milaan. Klik hier om u aan te melden voor Victoria Milaan!

Nuchter dating app,Nuchtere singles

FAQ over Nuchtere Dating Apps

Zijn er nuchtere dating apps?

Zeker! Je kunt gemakkelijk de partner vinden die je zoekt met Nuchtere Dating Apps, gemaakt voor mensen die gestopt zijn met alcohol of in een herstelproces zitten. Of het nu gaat om een date of een vriend, nuchtere dating apps maken het gemakkelijk om te vinden waar je naar op zoek bent. Met onze “Nuchtere Dating Apps” lijst, kunt u de meest geschikte voor u vinden.

Is er een datingsite voor het redden van alcoholisten?

Vind gemakkelijk de steun die je zoekt met onze “Nuchtere Dating Apps” lijst. Victoria Milan heeft onderzoek gedaan en apps gevonden waar mensen die geen alcohol drinken of in het herstelproces zitten steun kunnen krijgen. Je kunt gemakkelijk de steun vinden die je zoekt met de inhoud die Victoria Milan voor je heeft voorbereid.

Waar kan ik mensen ontmoeten die geen alcohol drinken?

Er zijn veel nuchtere dating apps om mensen te ontmoeten die geen alcohol drinken of net gestopt zijn. Je kunt in deze apps gemakkelijk de partner vinden waar je naar op zoek bent. Met onze “Nuchtere Dating Apps Lijst Voor 2021” inhoud, kunt u de meest geschikte apps voor u vinden.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.