Datingapper for avholdsmennesker

Datingapper for avholdsmennesker,Edru og singel

Folk flest elsker alkohol og drikker ofte for å slappe av. Alkohol er en uunnværlig del av fest og moro for de fleste. Selv om de fleste liker å drikke, så er omtrent 30% av alle mennesker avholds. Vi støtter alle typer mennesker, også de som velger å leve et sunt, alkoholfritt liv.

Hvis du er en singel og avholds, har vi gode nyheter til deg. Victoria Milan har laget “Datingapper for avholdsmennesker”-innholdet for deg i dag. På denne måten kan du møte mennesker som ikke liker alkohol og som ønsker å leve et sunt liv som deg. Hvis du er klar, så starter vi nå! Her er “Datingapper for avholdsmennesker”-innholdet vi har forberedt for deg.

Datingapper for avholdsmennesker,Edru og singel

Datingappliste for avholdsmennesker i 2022

12 Step Match

12 Step Match, er den første appen på listen vår over datingapper for avholdsmennesker! 12 Step Match er en plattform som har eksistert siden 2009. 12 Step Match-plattformen lar folk som ikke drikker tilbringe tid med hverandre og møtes. Et annet aspekt ved 12 Step Match er at det anses som en OG-datingside. På denne måten kan du søke med bedre filteralternativer.

Du kan også finne partneren du leter etter ved å søke i filteralternativene med informasjon som alder, lokasjon og kjønn for treff i 12 Step Match. Selv om det er gratis å bli medlem av 12 Step Match, trenger du et betalt medlemskap for å sende meldinger. Derfor kan det hende du må betale $19,99 per måned for å bruke 12 Step Match.

MeetMindFul

MeetMindFul er en nøktern datingapp laget for folk som lever en sunn livsstil. Dessuten, hvis du er en person som nettopp har sluttet å drikke og leter etter en partner som også ønsker å forbedre sin mentale og følelsesmessige helse, kan MeetMindFul være et godt valg for deg. Selv om MeetMindFul er litt dyrere enn andre datingapper for avholdsmennesker, kan du registrere deg gratis og se om det er mange brukere der du befinner deg. På denne måten slipper du å kaste bort penger. Medlemspris for MeetMindFul starter på $15,00.

SoberGrid

Sober Grid er som en sosial medieplattform laget for avholdsmennesker som er single. Sober Grid har et grensesnitt som du kan bruke til å finne single mennesker rundt deg basert på posisjonen din. På denne måten kan du finne en partner i nærheten som du kan tilbringe tid med. Dessuten har Sober Grid et støtteapparat som du kan ringe hvis du trenger støtte. Selv om det koster ekstra for dette, er det et godt alternativ å ha muligheten til å dra nytte av et 24/7 støtteapparat og å få støtte fra profesjonelle folk. Sober Grids Premium-abonnementspris er $39,99.

Datingapper for avholdsmennesker,Edru og singel

Love In Recovery

Love In Recovery handler om å hjelpe edru single ved å støtte hverandre under tilfriskningen og finne dater. Også på denne siden er ikke matchmakingen bare for edru single, men også for ikke-røykere. Av denne grunn er Love In Recovery en plattform der mennesker som ønsker å bli friskere kan møtes. Som med de fleste andre datingapper for avholdsmennesker, er det gratis å registrere seg hos Love In Recovery. Men du må ha et betalt medlemskap for å få full tilgang. Prisen for betalt medlemskap til Love In Recovery starter på $19,97.

Single And Sober

Single And Sober, som har eksistert siden 2011, er designet for å støtte folk som ikke bruker alkohol og som søker et følelsesmessig forhold. Grunnleggeren, Mike Reed, har vært alkoholfri siden 2011. Det er også enkelt å finne partnere ved hjelp av detaljerte profiler. Du kan til og med se hvor lenge folk har vært rusfrie i brukerprofilene. Single And Sober har en gratisversjon som andre datingapper for avholdsmennesker. Men for å samhandle med andre brukere, må du ha et betalt medlemskap. Single And Sobers betalte medlemskap starter på $9,99.

Clean And Sober Love

Listen vår over datingapper for avholdsmennesker fortsetter og vår neste gjest er; Clean and Sober love! Clean And Sober Love støtter folk som er edru og singel og har over 22 tusen brukere. Hovedformålet med applikasjonen er å gjøre det mulig for personer som ikke bruker alkohol og som er i tilfriskningsprosessen å finne kjærligheten. Etter å ha registrert deg hos Clean And Sober Love, kan du spesifisere dine preferanser som kjønn, alder, avstand for å finne riktig match. Derfor kan du enkelt finne en partner med tilpassede filtre. Dessuten er Clean And Sober Love gratis å laste ned. Det kan imidlertid hende du må kjøpe et Premium-medlemskap for full tilgang.

Loosid

Møt en annen gjest på listen vår over Datingapper for avholdsmennesker; loosid! Loosid er faktisk en applikasjon som ønsker alle medlemmer velkommen. Enten du er en edru person eller en som har vært avholdende fra alkohol i mange år, er formålet med denne appen å få alle til å føle seg velkommen. Etter at du har opprettet profilen din, kan du møte folk i nærheten av deg. Samtidig tilbyr Loosid en hotline for å hjelpe deg med å forbli rusfri. Hvis du akkurat har sluttet, kan du dra nytte av hjelpetelefonen. Du kan også få nye venner med chat-grupper i fellesskapet.

Det var alt for nå fra «Datingapper for avholdsmennesker i 2022»-innholdet utarbeidet av Victoria Milan for deg i dag! Hvis du ser etter mer innhold som dette, kan du følge med på bloggen til Victoria Milan. Hvis du leter etter en sexpartner eller en date, kan Victoria Milan være den rette siden for deg. Victoria Milan er en plattform som har millioner av brukere over hele verden. Finn partneren du leter etter enkelt og raskt med brukere fra alle aldersgrupper og med verifiserte profiler. Det er også gratis å registrere seg hos Victoria Milan. Finn enkelt partneren du leter etter med Victoria Milan. Klikk her for å registrere deg hos Victoria Milan!

Datingapper for avholdsmennesker,Edru og singel

Vanlige spørsmål om Datingapper for avholdsmennesker

Finnes det noen datingapper for folk som er rusfri?

Ja! Du kan enkelt finne partneren du leter etter med Datingapper for avholdsmennesker listen, som er laget for folk som har sluttet med alkohol eller er i tilfriskningsprosessen. Enten du søker etter en date eller en venn, kan du lett finne det du leter etter med datingapper for avholdsmennesker. Med vår “Datingapper for avholdsmennesker”-liste kan du finne den appen som passer best for deg.

Finnes det en datingside for alkoholikere som trenger hjelp?

Finn støtten du ser etter med vår “Datingapper for avholdsmennesker”-liste. Victoria Milan har undersøkt og funnet apper for personer som ikke drikker alkohol eller som er i tilfriskningsprosessen som trenger støtte. Du kan enkelt finne støtten du leter etter med innholdet utarbeidet av Victoria Milan for deg.

Hvor kan jeg møte folk som ikke drikker alkohol?

Det finnes mange datingapper for avholdsmennesker hvor du kan møte folk som ikke drikker alkohol eller som nettopp har sluttet. Du kan enkelt finne partneren du leter etter i disse appene. Med innholdet vårt “Datingapper for avholdsmennesker i 2022” kan du finne den appen som passer best for deg.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.