Övergång till alkoholfria universum: nykterhets dejtingappar

Nykterhets dejtingapp,Nykterist singlar

Alkohol är vad de flesta älskar och dricker ofta för avkoppling. Eller alkohol är oumbärlig för fester och adressen till roligt för de flesta. Även om det har bra aspekter för de flesta människor, konsumerar cirka 30% av massan inte alkohol. Som ett resultat tycker inte alla om samma saker, och vi stöder också ett alkoholfritt liv för ett hälsosamt liv.

Om du är en nykter singel har vi goda nyheter för dig. Victoria Milan har skapat “Nykterhets Dejtingapp” -innehåll för nyktra singlar idag. På så sätt kan du träffa människor som inte gillar alkohol och stöder ett hälsosamt liv som du. Om du är redo, så kör vi! Här är vårt innehåll av “nykterhets dejtingappar” som vi har förberett för dig.

Nykterhets dejtingapp,Nykterist singlar

Nykterhets dejtingapp lista 2022

12 Step Match

Möt 12 Step Match, den första gästen på vår lista över nykterhets dejtingappar! 12 Step Match är en plattform som har fungerat sedan 2009. 12 Step Match-plattformen är att låta icke-drickare spendera tid med varandra och träffas. En annan aspekt av 12 Step Match är att den anses vara en OG -dejtingsajt. På så sätt kan du söka med bättre filteralternativ.

Du kan också hitta den partner du letar efter genom att söka i filteralternativen med information som ålder, plats, kön för matcher i 12 Step Match. Även om det är gratis att bli medlem i 12 Step Match, behöver du ett betalt medlemskap för att skicka meddelanden. Därför kan du behöva betala $ 19,99 (172,16Kr) per månad för att använda 12 Step Match.

MeetMindFul

MeetMindFul är en nykterhets dejtingapp som skapats för människor som älskar ett hälsosamt liv och gör det till en livsstil. Om du är en person som precis har slutat dricka och letar efter en partner med en sådan prioritet för att förbättra din mentala och känslomässiga hälsa, kan MeetMindFul vara ett bra val för dig. Även om MeetMindFul är lite dyrare än andra nykterhets dejtingappar, kan du registrera dig gratis och se om det finns många användare på din plats. På så sätt slipper du slösa pengar. Medlemskapspriset för MeetMindFul börjar på $ 15,00 (129.19Kr).

SoberGrid

Sober Grid är som en plattform för sociala medier för nykterist singlar. Det finns inga matcher här som andra nykterhets dejtingappar. Men detta är fortfarande inget hinder för att hitta en ny partner. Sober Grid har ett gränssnitt som du kan använda för att hitta singlar runt omkring dig baserat på din plats. På så sätt kan du hitta en partner i din omkrets som du kan umgås med. Sober Grid har också coacher du kan ringa när du behöver support. Även om det kostar extra för detta är det ett bra alternativ att ha möjlighet att dra nytta av stöd dygnet runt och för att få stöd av professionella människor. Sober Grids Premium -prenumerationspris är $ 39,99 (344.41Kr).

Nykterhets dejtingapp,Nykterist singlar

Love In Recovery

Love In Recovery handlar om att hjälpa nykterist singlar att stödja varandra under återhämtningen och hitta dejter. Även på denna webbplats görs matchmaking inte bara för nykterist singlar, utan också för icke-rökare. Av denna anledning är Love In Recovery en plattform där människor som vill bli bättre, träffas. Som med de flesta andra nykterhets dejtingappar är det gratis att registrera sig för Love In Recovery. Men du måste få betalt medlemskap för full åtkomst. Priset för betalt medlemskap till Love In Recovery börjar på $ 19,97 (172.80Kr).

Single And Sober

Single And Sober har tjänat sedan 2011 och är utformat för att stödja människor som inte använder alkohol och söker en känslomässig relation. Dess grundare, Mike Reed, har också varit alkoholfri sedan 2011. Det gör det också lätt att hitta partners med sina detaljerade profiler. Du kan till och med hitta återhämtnings dejter i användarprofiler. Single And Sober har en gratisversion som andra nykterhets dejtingappar. För att interagera med andra användare måste du dock köpa ett betalt medlemskap. Single And Sobers betalda medlemskap börjar på $ 9,99 (85.94Kr).

Clean And Sober Love

Vår lista med nykterhets dejtingappar fortsätter och vår nästa gäst är; Clean And Sober Love! Clean And Sober Love stöder nykterist singlar med över 22 000 användare. Huvudsyftet med applikationen är att göra det möjligt för personer som inte dricker alkohol och som är i läkningsprocessen att hitta dejting. Efter att du har registrerat dig till Clean And Sober Love kan du ange dina preferenser som kön, ålder, distans och hitta rätt matchning. Därför kan du enkelt hitta partners med anpassade filter. Clean And Sober Love är också gratis att ladda ner. Du kan dock behöva köpa ett Premium -medlemskap för full åtkomst.

Looside

Möt en annan gäst i vår lista över nykterhets dejtingappar; Looside! Looside är faktiskt en applikation som välkomnar alla medlemmar. Oavsett om du är en nykter person eller någon som har avstått från alkohol i många år, är syftet med den här appen att få alla att känna sig välkomna. När du har skapat din profil kan du träffa människor nära dig. Samtidigt erbjuder Looside en hotline för att upprätthålla nykterhet. Om du är en ny-nykterist kan du dra nytta av supportlinjen. Du kan också få nya vänner med gemenskapschattgrupper.Det är allt för nu från innehållet “Nykterhets dejtingappar 2022” som Victoria Milan har tagit fram för dig idag! Om du letar efter mer innehåll som detta kan du hålla koll på Victoria Milans blogg. Om du letar efter en sexpartner eller en dejt kan Victoria Milan vara rätt plats för dig. Victoria Milan är en plattform som tjänar över hela världen med miljontals användare. Hitta den partner du letar efter enkelt och snabbt med användare från alla åldersgrupper och verifierade profiler. Det är också gratis att registrera sig för Victoria Milan. Hitta enkelt den partner du letar efter med Victoria Milan. Klicka här för att registrera dig för Victoria Milan!

Nykterhets dejtingapp,Nykterist singlar

FAQ Om nykterhets dejtingappar

Finns det några nykterhets dejtingappar?

Självklart! Du kan enkelt hitta den partner du letar efter med Nykterhets Dejtingappar, skapade för personer som har slutat med alkohol eller håller på att återhämta sig. Oavsett om det är en dejt eller en vän, nykterhets dejtingappar gör det enkelt att hitta det du letar efter. Med vår “Nykterhets dejtingapp” -lista kan du hitta den som passar dig bäst.

Finns det en dejtingsajt för att rädda alkoholister?

Hitta enkelt det stöd du letar efter med vår “Nykterhets dejtingapp” -lista. Victoria Milan har undersökt och hittat appar för personer som inte dricker alkohol eller som är i återhämtningsprocessen kan få stöd. Du kan enkelt hitta det stöd du letar efter med innehållet som beretts av Victoria Milan åt dig.

Var kan jag träffa människor som inte dricker alkohol?

Det finns många nykterhets dejtingappar för att träffa människor som inte dricker alkohol eller precis har slutat. Du kan enkelt hitta den partner du letar efter i dessa appar. Med vårt innehåll av “Nykterhets Dejtingappar -Lista 2022” kan du hitta dom mest lämpliga apparna för dig.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.