Siirtyminen alkoholittomiin universumeihin: raittiit treffisovellukset

Raitis treffisovellus,Raittiita sinkkuja

Useimmat ihmiset rakastavat alkoholia ja juovat sitä usein rentoutumiseen. Tai alkoholi on välttämätön juhliin ja useimpien ihmisten hauskanpito. Vaikka sillä on hyviä puolia useimmille ihmisille, noin 30% massasta ei käytä alkoholia. Tämän seurauksena kaikki eivät nauti samoista asioista, ja tuemme myös alkoholitonta elämää terveen elämän puolesta.

Jos olet raittiina sinkkuna, meillä on sinulle hyviä uutisia. Victoria Milan on luonut “Raittiiden treffisovellukset” -sisällön raittiille sinkuille tänään. Tällä tavalla voit tavata ihmisiä, jotka eivät pidä alkoholista ja tukevat terveellistä elämää kuten sinä. Jos olet valmis, niin mennään! Tässä on “Raittiiden treffisovellukset” -sisältömme, jonka olemme valmistaneet sinulle.

Raitis treffisovellus,Raittiita sinkkuja

Raittiit treffisovellukset 2022

12 Step Match

Tapaa 12 Step Match, ensimmäinen vieras listallamme raittiiden treffisovelluksissa! 12 Step Match on alusta, joka on palvellut vuodesta 2009. 12 Step Match -alustan tarkoituksena on antaa juomattomille mahdollisuuden viettää aikaa keskenään ja tavata. Toinen 12 -vaiheisen ottelun eri näkökohta on, että sitä pidetään OG -treffisivustona. Tällä tavalla voit etsiä paremmilla suodatinvaihtoehdoilla.

Voit myös löytää etsimäsi kumppanin etsimällä suodatinvaihtoehdoista tietoja, kuten ikä, sijainti, sukupuoli 12 ottelun otteluissa. Vaikka 12 Step Matchin jäsenyys on ilmaista, tarvitset maksullisen jäsenyyden lähettääksesi viestejä. Siksi sinun on ehkä maksettava 19,99 dollaria kuukaudessa 12 -vaiheisen ottelun käyttämiseksi.

MeetMindFul

MeetMindFul on raittiidentreffisovellus, joka on luotu ihmisille, jotka rakastavat terveellistä elämää ja tekevät siitä elämäntavan. Lisäksi, jos olet henkilö, joka on juuri lopettanut juomisen ja etsit kumppania, jolla on ensisijainen asema henkisen ja emotionaalisen terveyden parantamiseksi, MeetMindFul voi olla hyvä valinta sinulle. Vaikka MeetMindFul on hieman kalliimpi kuin muut raittiit treffisovellukset, voit rekisteröityä ilmaiseksi ja tarkistaa, onko sijainnissasi paljon käyttäjiä. Näin sinun ei tarvitse tuhlata rahaa. MeetMindFulin jäsenmaksu alkaa 15,00 dollarista.

Raitis treffisovellus,Raittiita sinkkuja

SoberGrid

Sober Grid on kuin sosiaalisen median alusta, joka on tehty raittiille sinkuille. Täällä ei ole vastaavuuksia, kuten muilla raittiiden treffisovelluksilla.  Mutta tämä ei silti ole este uuden kumppanin löytämiselle. Sober Gridissä on käyttöliittymä, jonka avulla voit etsiä sinkkuja ympäriltäsi sijaintisi perusteella. Tällä tavalla voit löytää kumppanin läheisestä piiristäsi, jonka kanssa voit viettää aikaa. Myös Sober Gridillä on valmentajia, joille voit soittaa, kun tarvitset tukea. Vaikka tämä maksaa lisäkustannuksia, on hyvä vaihtoehto saada mahdollisuus hyötyä 24/7 valmentajista ja saada tukea ammattilaisilta. Sober Gridin Premium -tilaushinta on 39,99 dollaria.

Love In Recovery

Love In Recovery auttaa raittiita sinkkuja tukemaan toisiaan toipumisensa aikana ja löytämään päivämääriä. Myös tällä sivustolla matchmaking tehdään paitsi raittiille sinkuille myös tupakoimattomille. Tästä syystä Love In Recovery on foorumi, jossa ihmiset, jotka haluavat parantaa, tapaavat. Kuten useimpien muidenkin raittiiden treffisovellusten kanssa, Love In Recovery -ohjelmaan rekisteröityminen on ilmaista. Mutta sinun on saatava maksettu jäsenyys, jotta saat täyden käyttöoikeuden. Love In Recoveryn maksullisen jäsenyyden hinta alkaa 19,97 dollarista.

Single And Sober

Single And Sober on vuodesta 2011 lähtien palvellut ihmisiä, jotka eivät käytä alkoholia ja etsivät emotionaalista suhdetta. Myös sen perustaja Mike Reed on ollut alkoholiton vuodesta 2011. Sen avulla on myös helppo löytää kumppaneita yksityiskohtaisilla profiileillaan. Voit jopa löytää raittiuspäivät  käyttäjäprofiileista. Single And Soberilla on ilmainen versio, kuten muillakin raittiiden treffisovelluksilla. Jotta voit olla vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa, sinun on kuitenkin ostettava maksettu jäsenyys. Single And Soberin maksullinen jäsenyys alkaa 9,99 dollarista.

Clean And Sober Love

Luettelomme Raittiiden treffisovelluksista jatkuu ja seuraava vieraamme on; Clean and Sober love! Clean And Sober Love tukee raittiita sinkkuja yli 22 000 käyttäjäkunnan kanssa. Sovelluksen päätarkoitus on antaa ihmisille, jotka eivät käytä alkoholia ja jotka ovat parantumisprosessissa, löytää deitti. Kun olet rekisteröitynyt Clean And Sober Love -palveluun, voit määrittää mieltymyksesi, kuten sukupuolen, iän, etäisyyden ja löytää oikean ottelun. Siksi voit helposti löytää kumppaneita räätälöidyillä suodattimilla. Myös Clean and Sober Love on ladattavissa ilmaiseksi. Saatat kuitenkin joutua ostamaan Premium -jäsenyyden saadaksesi täyden käyttöoikeuden.

Looside

Tapaa vieras luettelostamme Raittiiden treffisovellukset; loosid! Loosid on itse asiassa sovellus, joka toivottaa kaikki jäsenet tervetulleiksi. Olitpa raittiina tai joku, joka on pidättäytynyt alkoholista monta vuotta, tämän sovelluksen tarkoitus on saada kaikki tuntemaan olonsa tervetulleiksi. Kun olet luonut profiilisi, voit tavata ihmisiä lähelläsi. Samaan aikaan Loosid tarjoaa vihjelinjan raittiuden ylläpitämiseksi. Jos olet uusi luovuttaja, voit hyödyntää tukilinjaa. Voit myös saada uusia ystäviä yhteisön chat -ryhmien kanssa.Siinä kaikki toistaiseksi Victoria Milanin tänään valmistamasta “Raittiiden treffisovellukset 2021” -sisällöstä! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit pysyä kuulolla Victoria Milanin blogista. Lisäksi, jos etsit seksikumppania tai treffejä, Victoria Milan voi olla oikea osoite sinulle. Victoria Milan on alusta, joka palvelee kaikkialla maailmassa miljoonien käyttäjien kanssa. Löydä etsimäsi kumppani helposti ja nopeasti kaikkien ikäryhmien ja vahvistettujen profiilien käyttäjien kanssa. Rekisteröityminen Victoria Milaniin on myös ilmaista. Löydä etsimäsi kumppani helposti Victoria Milanin kanssa. Rekisteröidy Victoria Milaniin napsauttamalla tätä!

Raitis treffisovellus,Raittiita sinkkuja

FAQ Tietoja Raittiiden treffisovelluksista

Onko olemassa raittiiden treffisovelluksia?

Varmasti! Löydät etsimäsi kumppanin helposti Raittiiden treffisovelluksilla, jotka on luotu ihmisille, jotka ovat lopettaneet alkoholin tai ovat toipumassa. Olipa kyseessä deitti tai ystävä, raittiiden treffisovellusten avulla on helppo löytää etsimäsi. “Raittiiden treffisovellukset” -luettelostamme löydät itsellesi sopivimman.

Onko olemassa treffisivusto alkoholistien pelastamiseksi?

Löydät etsimäsi tuen helposti ”Raittiiden treffisovellukset” -luettelomme avulla. Victoria Milan on tutkinut ja löytänyt sovelluksia ihmisille, jotka eivät juo alkoholia tai jotka ovat toipumisprosessissa ja voivat saada tukea. Löydät helposti etsimäsi tuen Victoria Milanin sinulle valmistaman sisällön avulla.

Missä voin tavata ihmisiä, jotka eivät juo alkoholia?

On monia raittiiden treffisovelluksia, joissa voi tavata ihmisiä, jotka eivät juo alkoholia tai ovat juuri lopettaneet. Löydät etsimäsi kumppanin helposti näistä sovelluksista. “Raittiiden treffisovellukset 2022” -sisältömme avulla löydät itsellesi sopivimmat sovellukset.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.