Elite Singles Arvostelut (2022) – Kannattaako vai onko se ajan haaskausta?

elite singles reviews

Elite Singles on yksi Amerikan johtavista deittisivustoista, ja sillä on miljoonia käyttäjiä. Se tarjoaa ainutlaatuisen yhteensovitusjärjestelmän, joka auttaa sinkkuja löytämään rakkauden nopeammin, ja sivusto on saatavilla kahdellatoista eri kielellä. Hauska ja interaktiivinen persoonallisuustesti auttaa sinua löytämään samanhenkisiä ihmisiä, ja yksityiskohtaiset hakuvaihtoehdot auttavat sinua löytämään juuri etsimäsi henkilön. Eli toimiiko Elite Singles todella vai ei? Tässä artikkelissa tarkastelemme Elite Singlesia.

What Is Elite Singles

Elite Singles
Perustajat:David Khalil ja Lukas Brosseder
Perustettu:2008
Työntekijöitä:468
Verkkosivut:https://elitesingles.com/
Pääkonttori:Germany
Sivuston tyyppi:Sugar Daddy Sivustot 
Käyttöjärjestelmä:iOS, Android, ja HMS laitteet
Alkuperäinen julkaisupäivä:2009
CategoryScore
Laadukkaat matchit9.5/10.0
Ominaisuudet8.0/10.0
Helppokäyttöisyys8.0/10.0
Tuki7,5/10.0
Hinta7.0/10.0
Kokonaisuutena8.0

Mikä on Elite Singles

Elite Singles perustettiin vuonna 2017 Affinitas GmbH:n ja Spark Networks, Inc:n fuusion kautta. Affinitas GmbH perustettiin vuonna 2008, ja sen kotipaikka oli Berliinissä, Saksassa. Spark Networks, Inc. perustettiin vuonna 1997 Los Angelesissa, ja sillä käytiin kauppaa New Yorkin pörssissä tunnuksella LOV. Spark Networksin kaikilla sivustoilla oli yhteensä yli 6 miljoonaa aktiivista käyttäjää yli 190 maassa, ja sen sivustoille oli yrityskaupan aikaan kuukausittain rekisteröitymässä yli 5 000 käyttäjää.

EliteSinglesin pääkonttori sijaitsee Berliinissä, Saksassa, ja sen toimistot sijaitsevat lisäksi Leipzigissä, Saksassa ja Lontoossa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Yritys toimii yli 25 maassa maailmanlaajuisesti ja on tarjonnut online-deittipalveluja vuodesta 2001 lähtien. Yrityksen pääasiallinen toimiala on tarjota verkkosivusto, jossa jäsenet voivat julkaista itsestään profiilin ja selata muiden jäsenten profiileja. Yritys keskittyy luomaan pitkäaikaisia suhteita ihmisille, jotka ovat valmiita asettumaan aloilleen ja perustamaan perheen.

Elite Singles on deittisivusto, jota käyttävät monenlaiset sinkkumiehet ja -naiset eri puolilta maailmaa. Elite Singlesin jäseniä yhdistävät yhteiset piirteet: esimerkiksi suurin osa jäsenistä on koulutettuja, suhteellisen varakkaita ja 30-55-vuotiaita. Tästä huolimatta sivustolla on myös suuri määrä ihmisiä, jotka etsivät jotain vakavampaa.

Elite Singles tarjoaa suoraviivaista lähestymistapaa nettideittailuun. Elite Singles ehdottaa sinulle sopivia profiileja, jotka tarjoavat 3-7 potentiaalista vastinetta päivässä. Yhteensopivuuden varmistamiseksi he käyttävät ehdotuksissaan perustana parisuhdeasetuksiasi, sijaintiasi ja ottavat huomioon yksilölliset persoonallisuustestivastauksesi.

 

Elite Singles Overview

Elite Singles yleiskatsaus

Elite Singles on ollut olemassa vuodesta 2001 ja on yksi suosituimmista deittisivustoista. Sillä on useita ominaisuuksia, jotka antavat sille etulyöntiaseman muihin deittisivustoihin verrattuna, kuten ihmisten etsiminen sijainnin, iän, elämäntapojen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Sivustolla on myös ainutlaatuinen match-algoritmi, joka lähettää sinulle viisi yhteensopivaa matchia joka päivä. Tämä poistaa paljon arvailua nettideittailusta ja antaa sinulle enemmän kontrollia osumiisi.

 

Elite Singles hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

  • Keskittyy vakaviin suhteisiin
  • Ottaa huomioon persoonallisuustestien vastaukset
  • Sisältää älykkään matchmaking-ominaisuuden, joka tarjoaa yhteensopivia osumia.
  • Sivustolla on monipuolinen joukko menestyviä, koulutettuja ja viehättäviä miehiä ja naisia.

Huonot puolet:

  • Ilmaiskäyttäjien käytettävissä on rajoitetusti ominaisuuksia
  • Valokuvien katseleminen osumista vaatii maksullisen jäsenyyden

Elite Singles rekisteröitymisprosessin arvostelu

Elite Singles -rekisteröintiprosessi on nopea ja helppo, ja voit tehdä sen suoraan älypuhelimellasi. Sovelluksen ulkoasu on siisti, sisältäen kaiken, mitä tarvitset sivustolla liikkumiseen, heti käden ulottuvilla.

Elite Singlesin rekisteröitymisprosessi kestää vain muutaman minuutin, mutta se pyytää sinua vastaamaan joihinkin henkilökohtaisiin kysymyksiin profiilisi täydentämiseksi. Näihin tietoihin kuuluvat sukupuolesi, ikäsi, sijaintisi sekä etsimäsi suhteen tyyppi.

Sinulta kysytään myös persoonallisuudestasi, mitä etsit kumppanilta ja millaisia elämäntapoja sinulla on. Lisäksi sinua pyydetään vastaamaan joihinkin kysymyksiin taustastasi ja siitä, minkälainen henkilö sopisi kanssasi yhteen kokemuksesi perusteella. Täydellisen persoonallisuustestin jälkeen voit aloittaa Elite Singelesin käytön. Jos tarkastelemme näitä prosesseja Elite Singlesiin rekisteröityminen on pitkä prosessi. Mutta sen yhteensopivuusalgoritmi auttaa löytämään parhaan kumppanin. Joten sen voi sivuuttaa. Näiden syiden vuoksi se on läpäissyt meidän Elite Singles rekisteröitymisprosessin tarkastelun.

Elite Singles ominaisuuksien arvostelu

Jos etsit parisuhdetta, Elite Singles on paras paikka aloittaa. Tämä sivusto on kuin deittisovellus sinkkuammattilaisille: Jäsenet muodostavat todennäköisemmin vakaan, sitoutuneen suhteen kuin joku, joka käyttää valtavirran deittisovelluksia. Sivuston houkuttelevin ominaisuus on sen sisäänrakennettu yhteensopivuuden valintajärjestelmä, joka löytää parit profiilisi ja mahdollisten kumppanien ominaisuuksien perusteella. Sillä on myös kaikista deittisivustoista ja -sovelluksista suurin käyttäjäkunta, mikä helpottaa laadukkaiden osumien löytämistä – ja se on hyvä uutinen sinulle, jos etsit rakkautta.

Hakutoiminto:

Sivustolla on hyvin tarkka hakutoiminto, jonka avulla voit rajata mahdolliset kumppanit niihin, jotka täyttävät määrätyt mieltymykset. Voit tehdä hakuja iän, sijainnin ja pituuden sekä monien muiden tunnisteiden perusteella. Voit myös tehdä mukautetun haun, jossa suodatat tulokset sen mukaan, mitä etsit kumppanilta.

Oletteko tavanneet? -ominaisuus:

Elite Singles -palvelussa on ainutlaatuinen “Oletteko tavanneet?” -ominaisuus, jossa sinulle esitellään yksi kumppani kerrallaan, ja sinä päätät, haluatko ottaa heihin yhteyttä. Jos haluat, hienoa! Jos et, sinulle näytetään toinen profiili. Se on ihanteellinen niille, jotka eivät halua selata satoja profiileja vain löytääkseen yhden kiinnostavan profiilin.

Lisäominaisuudet:

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi Elite Singles tarjoaa jäsenilleen muitakin tapoja yhteydenpitoon. Heillä on pelejä ja tietokilpailuja, joihin jäsenet voivat osallistua, jos he haluavat olla vuorovaikutuksessa leikkisämmällä tavalla. Tämän lisäksi heillä on myös osio, jossa jäsenet voivat lähettää toisilleen kysymyksiä ja vastauksia jäänmurtajina.

Kun tarkastelemme näitä ominaisuuksia, on selvää, että Elite Singles tarjoaa hämmästyttäviä toimintoja. Niinpä se on läpäissyt Elite Singlesin ominaisuuksien tarkastelun.

Is Elite Singles Easy To Use

Onko Elite Singles helppokäyttöinen?

Verkkosivuston ulkoasu on moderni, ja sen ominaisuudet ovat helposti nähtävissä. Sivuston suunnittelu ja muotoilu on vaikuttava. Suunnittelijat ovat tehneet siitä helppokäyttöisen käyttämällä siistiä ulkoasua ja yksinkertaisia värejä, jotka kiinnittävät huomion siihen, mikä on todella tärkeää. Tarpeettomia yksityiskohtia ei ole, ja sivut latautuvat nopeasti. Koko kokemus on miellyttävä, sillä sinun ei tarvitse tuhlata aikaa siihen mitä et tarvitse.

Ensimmäinen asia, jonka näet avatessasi Elite Singlesin on etusivu. Sinua vastaan tulee suuri kuvagalleria (joka vaihtuu parin sekunnin välein), jossa näytetään uudet käyttäjät ja ilmoitetaan joitakin sivustoa koskevia tilastoja, kuten “kuinka monta sinkkua on jo rekisteröitynyt” tai “kuinka monta treffiä syntyi viime viikolla”. Kun selaat alaspäin, näet kuvia hiljattain liittyneistä jäsenistä ja joitakin menestystarinoita pariskunnista, jotka ovat löytäneet rakkauden tämän sivuston kautta. Näillä suunnitteluominaisuuksilla se on läpäissyt Elite Singles -arvosteluosastomme.

Onko Elite Singlesissä väärennettyjä profiileja?

Voit saada käsityksen Elite Singlesin profiileista tutustumalla arvosteluumme. Ei ole epäilystäkään siitä, että Elite Singlesillä on parhaimman näköisiä profiileja.

Joillakin sivustoilla on paljon väärennettyjä profiileja, ja on vaikea sanoa, mitkä niistä ovat aitoja ja mitkä eivät. Ongelmana on se, että useimmat ihmiset eivät näytä malleilta, joten on vaikea sanoa, näyttääkö joku kuviensa kaltaiselta vai ei.

Elite Singlesin hieno puoli on se, että jokainen profiili on tarkistettu. Jokaisen kuvan on ladannut kuvassa esiintyvä henkilö, joten tiedät tarkalleen, miltä hän näyttää, kun tapaatte.

Tämä on uskomaton ominaisuus, koska se tarkoittaa, ettei sinun tarvitse tuhlata aikaasi väärennettyihin profiileihin. Se tarkoittaa myös sitä, että tällä sivustolla ei ole huijareita, koska kaikilla on oma kuvansa. Näistä syistä Elite Singles -arvostelumme on positiivinen tältä osin.

Elite Singles asiakastuen arvostelu

Elite Singles auttaa sinua etsimään täydellistä kumppania. Sivustolla on oma tukipuhelin ja live-chat, joka auttaa sinua kysymyksissäsi ja tiedusteluissasi. Tämä voidaan tehdä sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella, faksilla tai jopa puhelinsoitolla.

Jos haluat ottaa yhteyttä Elite Singlesin asiakastukitiimiin, mene heidän sivustolleen. Käytettävissäsi on useita välilehtiä, joista voit valita mieltymyksesi mukaan. Valitse UKK, Ota yhteyttä, Ohjeet tai Puhelinnumero -välilehti.

Jos haluat henkilökohtaisemman vastauksen kyselyihisi, voit täyttää suoraan sivun oikealla puolella olevan yhteydenottolomakkeen. Tämä yhteydenottolomake pyytää sinua täyttämään tiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, jos olet rekisteröitynyt sivustolle. Varmista myös, että olet valinnut pudotusvalikosta kysymykseesi parhaiten sopivan aiheen. Kun olet valmis, klikkaa “Lähetä viesti” lähettääksesi sen Elite Singlesin tukitiimille.

Elite Singlesin asiakaspalvelutiimi on asiakkaidensa ja käyttäjiensä käytettävissä ympäri viikon ja ympärivuotisesti 24/7. Voit odottaa vastausta viimeistään kolmen arkipäivän kuluttua. Voit ottaa heihin yhteyttä myös faksin välityksellä. Näiden tukien avulla Elite Singles auttaa käyttäjiään. Joten sivusto läpäisi Elite Singles -asiakaspalvelun arvostelumme.

Elite Singles jäsenyyden hinta ja ominaisuuksien arvostelu 

TilausKestoKuukausihintaKokonaiskulut
Premium1 kuukausi$59.95$59.95
Premium3 kuukautta$57.95$173.85
Premium6 kuukautta$44.95$269.70

EliteSingles on deittisivusto, joka painottaa yhdistävänsä sinut ihmisten kanssa, jotka ovat omalla alueellasi sekä ihmisiä, jotka jakavat kiinnostuksen kohteet ja prioriteetit. Arvostelijat sanovat, että sivusto auttaa heitä löytämään parempia osumia nopeasti ja he pitävät siitä, että voivat käyttää sivustoa ilmaiseksi lyhyen aikaa.

Tässä ovat kaikki yksityiskohdat, joiden avulla voit päättää, onko Elite Singles aikasi arvoinen:

Elite Singles -jäsenyyden ominaisuudet:

 Ilmaisjäsenet voivat tehdä persoonallisuustestin, katsella kuvia ja saada osumia; sinun on kuitenkin rekisteröidyttävä, jotta voit ottaa yhteyttä muihin jäseniin.

Maksulliset jäsenet saavat rajoittamattoman viestittelymahdollisuuden chatin tai sähköpostin välityksellä, näkevät valokuvavaihtoehtoja ja pääsevät käsiksi tarkempiin persoonallisuusprofiileihin.

Elite Singlesin premium-jäsenyysvaihtoehtoja tarjotaan kuukausittaisena tai kolmen, kuuden tai 12 kuukauden tilauspakettina.

Sivuston ainutlaatuinen algoritmi tunnistaa mieltymyksesi tekemiesi toimien perusteella. Mitä enemmän olet vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, sitä paremmin se voi yhdistää sinut ihanteelliseen kumppaniin.

Tämä deittisivusto tarjoaa kahdenlaisia jäsenyyksiä, vakiosuunnitelma, ja premium-suunnitelma. Premium-paketti antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää monia ominaisuuksia, kuten “lukukuittaukset”, jotka kertovat käyttäjälle, onko viesti luettu.

Näiden ominaisuuksien avulla Elite Singles tarjoilee siis hienoja toimintoja käyttäjilleen. Niinpä Elite Singles on läpäissyt arvostelumme tässä osiossa.

Elite Singles arvostelun tulos 

Elite Singles on hyödyllinen kumppanin löytämiseksi. Tähän eliitti deittisivustoon on maksuton pääsy, joten monet jäsenet ovat hyvin aktiivisia tällä sivustolla. Voit lähettää viestin toiselle jäsenelle ja jakaa kuvia toisillenne. Tämä eliitti deittisivusto todella auttaa sinua löytämään rakkauden. Jos liityt tälle sivustolle, voit hyötyä siitä löytämällä todellisen rakkauden.

Siinä kaikki toistaiseksi sisällöstä “Elite Singles arvostelut (2022)”, jonka on laatinut Victoria Milan! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja olla kuulolla.

Lisäksi Victoria Milan on paras deittisivusto, jonka ainutlaatuisten ominaisuuksien avulla voit löytää itsellesi kumppanin. Voit nähdä online käyttäjiä etusivulla ja löytää täydellisen kumppanin suodatinvalinnoilla. Voit helposti löytää kumppanin, kun etuna on miljoonat käyttäjät. Löydä kumppani Victoria Milanin avulla helposti! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin ilmaiseksi!

Reasons Of Dating an Older Woman

Usein kysytyt kysymykset Elite Singles arvostelusta 

Mikä on Elite Singlesin onnistumisprosentti?

Elite Singles väittää, että sillä on melko hyvä onnistumisprosentti. Tosin sivusto ei tarkentanut asiaa koskevia lukuja. Vaikka Elite Singles ei jakanut onnistumisprosentin lukuja, on selvää, että he tarjoavat yleisesti ottaen erittäin hyvää palvelua ja Elite Singlesin käyttäjät antavat yleensä hyviä arvosteluita.

Voinko saada rahani takaisin jos en ole tyytyväinen Elite Singlesiin?

Kyllä, voit saada rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen, mutta maksamiasi summia ei hyvitetä takaisin tilillesi. Sinua ei laskuteta jäsenyyden peruuttamisen jälkeisinä kuukausina.

Onko Elite Singles ilmainen?

Ei, Elite Singles on maksullinen alusta, ja sinun on ostettava maksullinen jäsenyys voidaksesi käyttää sitä. Vaikka rekisteröidytkin ilmaiseksi, sinun on ostettava maksullinen jäsenyys, jotta voit käyttää Elite Singlesin toimintoja.

Toimiiko Elite Singles oikeasti?

Elite Singles on alusta, joka on palvellut jo pitkään, ja sen menestys perustuu oikean palvelun tarjoamiseen käyttäjilleen. Joten kyllä Elite Singles todella toimii. Jos etsit todellista ja laadukasta rakkautta, voit valita Elite Singlesin.

Onko Elite Singles turvallinen?

Kyllä Elite Singles on melko turvallinen deittisivusto. Sivustolla ei ole väärennettyjä profiileja ja käyttäjien henkilökohtaiset tiedot on suojattu SSL-tekniikalla.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.