SilverSingles-arvostelu (2022)

SilverSingles Review

SilverSingles on yli 50-vuotiaiden sinkkujen treffisivusto, jotka etsivät kaveruutta ja/tai romanssia. Tällä sivulla on usein aktiivisia senioreita, jotka ovat eläkeläisten lisäksi vielä työelämässä. Jos olet uusi online-treffimaailmassa, Silversinglesin jäseniä yhdistää vain yksi asia: he ovat kaikki yli 50-vuotiaita. Jos etsit rakkautta, romantiikkaa ja seikkailua, SilverSingles on 50-vuotiaiden ja sitä vanhempien sinkkujen suosima sivusto, koska sen mutkaton muotoilu tekee deittailusta erityisen mukavaa ja turvallista. Joten onko SilverSingles todellakin hyvä vai ei? Tämän päivän artikkelissa tarkastelemme SilverSinglesiä.

what is silversingles

Mikä on SilverSingles?

SilverSingles on sosiaalinen verkosto, joka palvelee yli 50-vuotiaita sinkkuja. Se on yksi suurimmista eläkeläisten treffisivustoista ja sillä on miljoonia jäseniä Yhdysvalloissa ja yli 100 maassa. Teemme mahdollisimman helpoksi vanhempien sinkkujen löytää ja tutustua toisiinsa. 

SilverSingles lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2002, mutta jatkaa edelleen vahvana. SilverSinglesin päätehtävä on auttaa iäkkäitä sinkkuja löytämään rakkautta ja kumppanuutta laajan haettavan tietokantamme kautta ympäri maailmaa asuvista ihmisistä yhdistämällä heidät ihmisiin, jotka haluavat kypsän kumppanin merkitykselliseen suhteeseen omalla alueellaan tai maailmalla.

Jos olet yli 50-vuotias ja etsit kumppania samankaltaisesta henkilöstä, SilverSingles voi auttaa sinua löytämään samanhenkisiä ihmisiä lähialueeltasi tai maailmanlaajuisesti!

SilverSingles: Yleiskatsaus

SilverSingles on treffisivusto yksinomaan yli 50-vuotiaille sinkuille, jotka etsivät syviä suhteita muiden vanhempien sinkkujen kanssa. Sivusto on erittäin selkeä ja helppokäyttöinen, joten se on helposti lähestyttävä vanhemmille aikuisille, jotka eivät välttämättä pääse nettiin yhtä paljon. 

SilverSingles tarjoaa kolme erilaista jäsenyyttä: ilmaisen perusjäsenyyden, jonka avulla voit luoda profiilin ja selata muiden profiileja, premium-jäsenyyden, joka tuo lisää ominaisuuksia (ja voit lähettää rajattomasti viestejä) ja Affinity-jäsenyyden, joka tarjoaa kaikki premium-edut. , sekä yhteensopivuustestauksen persoonallisuustestisi perusteella. 

Jos olet kiinnostunut tutustumaan treffivaihtoehtoihisi 50-vuotiaana, SilverSingles voi olla sinulle oikea valinta. Voit oppia lisää lukemalla SilverSingles-arvostelumme alla.

SilverSingles: Plussat ja miinukset

SilverSinglesin plussat

  • Premium-jäsenyys on järkevästi hinno
  • Sivustolla on siisti ja tunnelmallinen ulkoasu 
  • Tarjoaa 3 päivän ilmaisen kokeilun

SilverSinglesin miinukset

  • Ei ole persoonallisuustestejä, kuten eHarmonyssa tai Matchcomissa
  • Et voi hakea muita käyttäjiä. Sinun täytyy luottaa yhteensopivuusalgoritmiin

silver singles

SilverSinglesin rekisteröintiprosessin arvostelu

Sen päätehtävänä on auttaa sinua oppimaan lisää itsestäsi ja mieltymyksistäsi, jotta voit päättää, sopisitko jonkun toisen jäsenen kanssa yhteen vai et. Se on täysin ilmainen ja helppokäyttöinen: täytät vain pyydetyt perustiedot (nimi, ikä, sijainti), vastaat joihinkin elämäntapaasi ja kiinnostuksen kohteitasi koskeviin kysymyksiin ja napsautat “Olen valmis”, kun olet valmis tavata jonkun, joka vastaa etsimääsi kumppania. Näistä syistä SilverSingles läpäisi rekisteröintiprosessin arvostelun.

SilverSinglesin ominaisuuksien arvostelu

SilverSingles on yksi nopeimmin kasvavista treffisivustoista yli 50-vuotiaille sinkuille. Treffisivustolla on niin monia uskomattomia ominaisuuksia, jotka tekevät online-treffikokemuksestasi hauskan ja ikimuistoisen. 

Yksi verkkosivuston hämmästyttävimmistä ominaisuuksista on sen yhteensopivuustesti. Testi koostuu noin 200 kysymyksestä ja se mittaa käyttäjän persoonallisuuden piirteitä ja kiinnostuksen kohteita. Tuloksia käytetään sitten mahdollisten osumien etsimiseen sinulle. 

Tämän lisäksi SilverSingles tarjoaa käyttäjille myös luettelon päivittäisistä ehdotuksista, joista voit valita mahdollisen matchin mieltymystesi perusteella. Voit rajata hakutuloksia asettamalla asetuksia, kuten iän, sijainnin, elämäntapavalintojen ja ulkonäön. 

Treffisivusto käyttää myös kehittynyttä petosten havaitsemisjärjestelmää, joka varmistaa, että kaikki sivuston profiilit ovat aitoja, eivät robotteja tai väärennettyjä tilejä. Näistä syistä SilverSingles läpäisi ominaisuuksien arvioinnin.

SilverSinglesin käyttöliittymän arvostelu

Ensimmäinen asia, jonka huomaat SilverSinglesissä, on sen helppokäyttöinen käyttöliittymä. Tämä on yksi syistä, miksi monet ihmiset pitävät tätä sivustoa parempana kuin muut. Se on myös erittäin edullinen treffisivusto, joten voit käyttää sivustoa ilman, että sinun tarvitsee maksaa mitään! 

Yksi asia, joka tekee tästä treffisivustosta niin helppokäyttöisen, on sen hakutoiminto. Tämän ominaisuuden avulla voit etsiä ihmisiä iän, sijainnin, harrastusten ja kiinnostusten kohteiden perusteella. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa etsittävän henkilön nimi ja napsauttaa hakupainiketta. Jos alueeltasi ei löydy tuloksia, saattaa olla syytä harkita tämän ominaisuuden käyttöä saadaksesi enemmän irti kokemuksestasi SilverSinglesin kanssa. Tästä syystä arviomme SilverSinglesin käyttöliittymästä on myönteinen ja se läpäisi tämän testin onnistuneesti.

SilverSinglesin jäsenyyksien arvostelu

SilverSingles on yli 50-vuotiaille sinkkujen treffisivusto, josta voit löytää rakkautta ja ystävyyttä. Sen lisäksi, että sivusto yhdistää ihmisiä yhteisten kiinnostuksen kohteiden ja yhteisten tavoitteiden perusteella, se tarjoaa jäsenille yhteisötyökaluja, sosiaalisen median jakamisvaihtoehtoja ja online-treffialustan, jonka avulla he voivat olla yhteydessä muihin heidän elämäänsä liittyvillä tavoilla. 

SilverSinglesin jäsenet ovat löytäneet rakkautta ja ystävyyttä sivustolta, mutta siellä on paljon muutakin. 

Sivusto tarjoaa vankan joukon ominaisuuksia, jotka on suunniteltu auttamaan jäseniä saamaan kaiken irti kokemuksestaan.

Näitä ovat: 

ilmainen, ladattava henkilökohtaisen profiilin hallinta 

Ilmainen ladattava kalenteri 

Ilmainen jäsenfoorumi 

Ilmainen Singles in the City -tilaus 

Ilmainen sinkkujen chat 

Online-treffialusta, jonka avulla jäsenet voivat selata profiileja ja kommunikoida mahdollisten matchien kanssa. 

50+ Date” -tapahtumamme, joissa järjestetään live-tapahtumia yli 50-vuotiaille sinkkuille.

SilverSinglesin jäsenyyshintojen arvostelu

50-vuotiaille ja sitä vanhemmille SilverSingles tarjoaa hyviä vaihtoehtoja maksullisiin jäsenyyksiin. Onko se siis edullinen? Nyt tutkitaan sitä. 

Premium-jäsenillä on täysi pääsy kaikkiin sivuston upeisiin ominaisuuksiin. Tilauksia tarjotaan kolmen kuukauden, kuuden kuukauden tai kahdentoista kuukauden alennuksella pidempiin sopimuksiin. 

Premium Simple Plan 3 kk 37,95 $ 

Premium Classic 6 kk 21,95 $ 

Premium Comfort 12 kk $ 19,95 

Kun tarkastelemme näitä hintoja, voimme sanoa, että sillä on erittäin onnistunut hinnoittelupolitiikka. Siksi se on läpäissyt SilverSingles-arvostelumme tässä osiossa.

SilverSinglesin asiakaspalvelun arvostelu

SilverSinglesin asiakaspalvelu on melko hyvää. Asiakaspalveluun, joka palvelee maanantaista perjantaihin klo 9.00-18.00, pääset näillä aikavyöhykkeillä. Asiakastukitiimi on erittäin laadukas ja he toimivat ongelmien ratkaisemiseksi. Tänä aikana et odota puhelimessa pitkiä minuutteja, jotta pyyntösi täytetään, koska asiakastukitiimi on erittäin ratkaisukeskeinen. Siksi se on läpäissyt SilverSingles-arvostelumme tässä osiossa. 

SilverSingles-arvostelumme tuloksena se on melko hyvä vaihtoehto löytää kumppani, jos olet yli 50-vuotias. Löydät etsimäsi kumppanin SilverSinglesistä. Siinä kaikki toistaiseksi Victoria Milanin laatiman “SilverSingles-arvostelu (2022)” -artikkelin sisällöstä! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla.

Lisäksi Victoria Milan on paras treffisivusto, jonka avulla voit löytää kumppanin sen ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta. Näet online-käyttäjät etusivulla ja löydät täydellisen kumppanin suodatusvaihtoehtojen avulla. Löydät helposti kumppanin Victoria Milanista, jonka etuna on miljoonia käyttäjiä. Löydä kumppani Victoria Milanin kanssa helposti! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin ilmaiseksi!

Can I Find a Partner with SilverSingles

UKK SilverSingles-arvostelu

Onko SilverSingles aito sivusto?

Kyllä SilverSingles on aito verkkosivusto. Ja se on turvallinen verkkosivusto, jonka avulla voit löytää etsimäsi kumppanin. Yritys perustettiin Kaliforniassa vuonna 2002. Joten voit käyttää SilverSinglesiä mielenrauhalla.

Voinko löytää kumppanin SilverSinglesistä?

Jos olet yli 50-vuotias, voit löytää kumppanin SilverSinglesistä. SilverSingles tarjoaa monia ominaisuuksia, jotka helpottavat kumppanin löytämistä. Nykyaikaisesti suunnitellun verkkosivuston käyttö on myös erittäin helppoa. Tämän lisäksi sivustolla on miljoonia käyttäjiä. Lisätietoja SilverSinglesistä on “SilverSingles-arvostelu” -artikkelissamme.

Mikä on SilverSinglesin kuukausittainen kustannus?

Premium Simple Plan 3 kk $37.95

Premium Classic Plan 6 kk $21.95

Premium Comfort Plan 12 kk $19.95

Onko SilverSingles turvallinen?

Kyllä, SilverSingles on erittäin turvallinen verkkosivusto. Käyttäjäprofiilit on vahvistettu. Tällä tavalla et kohtaa väärennettyjä tilejä tai huijareita. Lisäksi sivusto on suojattu SSL-palomuurilla. Tämä tarkoittaa, että henkilötietosi on suojattu vahvalla palomuurilla.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.