Elite Singles Recension (2022) – Värt det eller ett slöseri med tid?

elite singles reviews

Elite Singles är en av de ledande dejtingsajterna i Amerika och har miljontals användare. Den erbjuder ett unikt matchningssystem för att hjälpa singlar att hitta kärleken snabbare och webbplatsen är tillgänglig på tolv språk. Ett roligt och interaktivt personlighetstest hjälper dig att matcha dig med likasinnade, medan de detaljerade sökalternativen hjälper dig att hitta exakt vem du letar efter. Så, fungerar verkligen Elite Singles eller inte? I dagens artikel kommer vi att recensera Elite Singles.

What Is Elite Singles

Elite Singles
Grundare:David Khalil och Lukas Brosseder
Grundat:2008
Anställda:468
Webbplats:https://elitesingles.com/
Huvudkontor:Tyskland
Typ av sajt:Sugar Daddy Sajt 
Operativsystem:iOS-, Android- och HMS-enheter
Releasedatum:2009
KategoriPoäng
Kvalitets Matchningar9,5/10,0
Funktioner8,0/10,0
Användarvänlighet8,0/10,0
Support7,5/10,0
Kostnad7,0/10,0
Totalt8,0

Vad är Elite Singles

Elite Singles bildades 2017 genom en sammanslagning av Affinitas GmbH och Spark Networks, Inc. Affinitas GmbH hade grundats 2008 och var baserat i Berlin, Tyskland. Spark Networks, Inc. grundades 1997 i Los Angeles och handlas på New York Stock Exchange under tickersymbolen LOV. Med mer än 6 miljoner kombinerade månatliga aktiva användare i över 190 länder för alla sina sajter, hade Spark Networks mer än 5 000 medlemmar som prenumererar på sina sajter varje månad vid tidpunkten för sammanslagningen.

Elite Singles huvudkontor ligger i Berlin, Tyskland med ytterligare kontor i Leipzig, Tyskland och London, Storbritannien. Företaget är aktivt i mer än 25 länder över hela världen och har bedrivit online dejtingtjänster sedan 2001. Företagets huvudsakliga verksamhet är att erbjuda en webbplats där medlemmar kan lägga upp en profil på sig själva och bläddra igenom andra medlemmars profiler. Företaget fokuserar på långsiktiga relationer för människor som är redo att slå sig ner och bilda familj.

Elite Singles är en dejtingsajt som används av ett brett utbud av ensamstående män och ensamstående kvinnor som kommer från hela världen. Det finns några gemensamma drag som för samman Elite Singles -medlemmar: till exempel är majoriteten av våra medlemmar är utbildade, relativt välbärgade och mellan 30 och 55 år. Som sagt, det finns också ett stort antal personer på webbplatsen som letar efter något mer seriöst.

Hos Elite Singles erbjuder de ett strömlinjeformat förhållningssätt till internetdejting. Elite Singles föreslår lämpliga profiler för dig och levererar 3-7 potentiella matchningar om dagen. För att säkerställa kompatibilitet baserar de dessa förslag på dina relations preferenser, din plats och dina individuella personlighetstestsvar.

Elite Singles Overview

Elite Singles – Översikt 

Elite Singles har funnits sedan 2001 och är en av de mest populära dejtingsidorna där ute. Den har flera funktioner som ger den en fördel gentemot andra dejtingsajter, inklusive att söka efter personer baserat på plats, ålder, livsstilsvanor och intressen. Webbplatsen har också en unik matchningsalgoritm som skickar dig fem kompatibla matchningar varje dag. Detta tar mycket av gissningarna från onlinedejting och ger dig mer kontroll över dina matchningar.

Elite Singles Fördelar och Nackdelar (H2)

Fördelar:

  • Fokuserar på seriösa relationer
  • Tar hänsyn till personlighetstesternas svar
  • Har en intelligent matchningsfunktion som ger kompatibla matchningar.
  • Sajten har en mångsidig pool av framgångsrika, utbildade och attraktiva män och kvinnor.

Nackdelar:

  • Begränsade funktioner tillgängliga till gratisanvändare.
  • Betalt medlemskap krävs för att se bilder på potentiella matchningar.

Elite Singles – Registreringsprocessen 

Elite Singles registreringsprocess är snabb och enkel, och du kan göra det direkt genom din smartphone. Appens design är ren, med allt du behöver för att navigera på webbplatsen direkt till hands.

Registreringsprocessen för Elite Singles tar bara några minuter, men det kommer att kräva att du svarar på några personliga frågor för att slutföra din profil. Denna information inkluderar ditt kön, ålder, plats samt vilken typ av relation du letar efter.

Du kommer också att få frågan om din personlighet, vad du letar efter hos en partner och vilken typ av livsstil du leder. Dessutom kommer du att bli ombedd att svara på några frågor om din bakgrund och vilken typ av person som skulle vara kompatibel med dig baserat på din erfarenhet. Efter det fullständiga personlighetstestet kan du börja använda Elite Singles. Om vi ​​tittar på dessa processer har Elite Singles en lång process att registrera sig. Men dess kompatibilitet algoritm hjälper till att hitta den bästa partnern för dig. Så den långa processen är givetvis värt det. Av dessa skäl har den klarat vår registreringsprocess-test för Elite Singles.

Elite Singles – Funktioner 

Om du letar efter ett förhållande är Elite Singles det bästa stället att börja. Den här sidan är som en dejtingapp för singel proffs: Medlemmar är mer benägna att ha ett stabilt, engagerat förhållande än någon som använder vanliga dejtingappar. Sajtens mest attraktiva funktion är dess inbyggda kompatibilitet matchningssystem, som hittar matchningar baserat på viktiga datapunkter i din profil och dina potentiella partners. Den har också den största användarbasen av alla dejtingsidor eller appar, vilket gör det lättare att hitta kvalitets matchningar – och det är fantastiska nyheter för dig som letar efter kärlek.

Sökfunktionen:

Sajten har en mycket specifik sökfunktion som låter dig begränsa potentiella partners till de som uppfyller vissa preferenser. Du kan söka efter ålder, plats och höjd, tillsammans med många andra identifierare. Du kan också göra en anpassad sökning, där du filtrerar resultaten efter vad du letar efter hos en partner.

Have You Met? Funktion:

Elite Singles har en unik funktion som heter “Have You Met?” där du presenteras för en match i taget och du bestämmer om du vill ansluta till dem eller inte. Om du gör det, bra! Om inte, visas en annan profil för dig. Det är idealiskt för dem som inte gillar att bläddra igenom hundratals profiler bara för att hitta en som verkar intressant.

Ytterligare funktioner:

Utöver funktionerna ovan, erbjuder Elite Singles också fler sätt för medlemmar att ansluta. De har spel och frågesporter som medlemmar kan delta i om de känner för att interagera på ett mer lekfullt sätt. Utöver detta har de även en sektion där medlemmar kan skicka frågor och svar till varandra som en isbrytare.

Om vi ​​tittar på dessa funktioner har Elite Singles fantastiska funktioner. Så den har klarat vår funktionstest för Elite Singles.

Är Elite Singles lätt att använda?

Webbplatsens design är modern och du kan enkelt se funktionerna. Designen och layouten på webbplatsen är fantastisk. Designerna har gjort det enkelt att använda Elite Singles genom att använda en ren layout med enkla färger som fokuserar din uppmärksamhet på det som verkligen betyder något. Det finns inga onödiga detaljer och sidorna laddas snabbt. Hela upplevelsen är trevlig, eftersom du inte behöver slösa tid på det du inte behöver.

Det första du ser när du öppnar Elite Singles är hemsidan. Du kommer att mötas med ett stort bildgalleri (som ändras med några sekunders mellanrum) som visar nya användare och anger lite statistik om sajten, som “hur många singlar har redan registrerat sig” eller “hur många dejter skapades förra veckan”. När du rullar ner kommer du att se bilder på medlemmar som nyligen gått med och några framgångsberättelser från par som hittat kärleken via denna webbplats. Med dessa designfunktioner har den passerat vår användarvänlighet test för Elite Singles.

Finns det falska profiler hos Elite Singles?

Du kan få en känsla av profilerna på Elite Singles genom att kolla in vår recension. Det råder ingen tvekan om att Elite Singles har några av de snyggaste profilerna som finns.

Vissa sajter har många falska profiler, och det är svårt att säga vilka som är riktiga och vilka som inte är det. Problemet är att de flesta inte ser ut som modeller, så det är svårt att säga om någon ser ut som deras bilder eller inte.

Det fina med Elite Singles är att varje profil är verifierad. Varje bild laddas upp av personen på bilden, så att du vet exakt hur du ser ut när du träffar dem.

Detta är en otrolig funktion eftersom det betyder att du inte behöver slösa din tid på falska profiler. Det betyder också att det inte finns några havskatter på denna sida, eftersom alla har sin bild uppe. Av dessa skäl är vår recension av Elite Singles positiv i det här avsnittet.

Elite Singles – Kundtjänst 

Elite Singles hjälper dig i ditt sökande efter den perfekta matchningen. Webbplatsen har en dedikerad hjälplinje och livechatt för att hjälpa dig med dina frågor och funderingar. Detta kan göras via e-post, kontaktformulär, fax eller till och med telefonsamtal.

För att komma i kontakt med Elite Singles kundsupport, gå till deras webbplats. Ett antal flikar finns tillgängliga för dig att välja mellan baserat på dina önskemål. Välj från fliken “FAQ”, “Kontakta oss”, “Hjälp” eller “Telefonnummer”.

Om du vill ha ett mer personligt svar på något av dina frågor kan du direkt fylla i ett kontaktformulär som finns tillgängligt till höger på sidan. Detta kontaktformulär kommer att be dig fylla i uppgifter som ditt namn, e-postadress och lösenord om du är registrerad hos dem. Se också till att du har valt ett ämne från rullgardinsmenyn som bäst passar din fråga. När du är klar klickar du på “Skicka meddelande” för att skicka det till supportteamet på Elite Singles.

Elite Singles kundservice team är tillgängligt varje dag i veckan och året runt 24/7 för sina kunder och användare. Du kan förvänta dig ett svar inom högst tre arbetsdagar om inte tidigare. Du kan också komma i kontakt med dem via fax. Med detta stöd hjälper Elite Singles sina användare med alla frågor, hjälp och problem. Så Elite Singles klarade vår kundtjänst test för Elite Singles.

Elite Singles – Medlemskostnader och funktioner 

PlanLängdMånadskostnadTotal kostnad
Premium1 månad570 kr570 kr
Premium3 månader550 kr1654 kr
Premium6 månader427 kr2567 kr

Elite Singles är en dejtingsajt som betonar att matcha dig med personer som finns i ditt område, såväl som personer som delar dina intressen och prioriteringar. Recensenter säger att sajten hjälper dem att snabbt hitta bättre matchningar, och de gillar det faktum att de kan använda den gratis under en kort tid.

Här är all information du behöver för att avgöra om Elite Singles är värt din tid:

Elite Singles – Medlemskaps funktioner:

Gratis medlemmar kan göra personlighetstestet, se bilder och få matchningar; du måste dock prenumerera för att kontakta andra medlemmar.

Betalda medlemmar får obegränsad kommunikation via chatt eller e-post, se foto alternativ och har tillgång till mer detaljerade personlighetsprofiler.

Elite Singles premium medlems alternativ läggs upp från månad till månad eller som; 1- 3-, 6- eller 12-månaders prenumerationspaket.

Webbplatsens unika algoritm känner igen dina preferenser genom de åtgärder du vidtar. Ju mer du interagerar med sajten, desto bättre kan den matcha dig med din idealiska partner.

Denna dejtingsajt erbjuder två typer av medlemskap, standard planen och premium planen. Premium planen ger användare tillgång till många funktioner, inklusive “läskvitton”, som talar om för användaren om meddelandet har lästs.

Så med dessa funktioner erbjuder Elite Singles fantastiska funktioner för sina användare. Så den har klarat vår recension av Elite Singles i det här avsnittet.

Elite Singles – Slutsats

Elite Singles är användbart för att hitta en partner. Elite Singles dejtingsajt är gratis att komma åt. Så många medlemmar är väldigt aktiva på denna sida. Du kan skicka meddelanden till en annan medlem och dela foton med varandra. Dessa elit dejtingsajter hjälper dig verkligen att hitta din kärlekspartner. Genom att gå med på den här sidan kommer du att få förmåner för att hitta sann kärlek.

Det var allt för nu från innehållet i “Elite Singles Recension (2022)” utarbetat av Victoria Milan! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och hålla ögonen öppna.

Dessutom är Victoria Milan den bästa dejtingsidan som låter dig hitta en partner med dess unika egenskaper. Du kan se online användare på hemsidan och hitta den perfekta partnern med filteralternativ. Du kan enkelt hitta en partner med fördelen att ha miljontals användare. Hitta enkelt en partner med Victoria Milan! Klicka här för att registrera dig gratis hos Victoria Milan!

Reasons Of Dating an Older Woman

Vanliga frågor om Elite Singles 

Vad är Elite Singles framgångsfrekvens? 

Elite Singles säger sig ha en ganska stor framgångsfrekvens. Det specificerade dock inte de relevanta siffrorna. Även om Elite Singles inte delade framgångs siffrorna är det uppenbart att de ger en mycket bra service i allmänhet. Och användare av Elite Singles ger generellt bra recensioner.

Kan jag få tillbaka mina pengar om jag inte är nöjd med Elite SIngles?

Ja, du kan få tillbaka dina pengar om du inte är nöjd, men beloppen du betalat kommer inte att krediteras tillbaka till ditt konto. Det kommer ingen fakturering under månaderna efter att du säger upp ditt medlemskap.

Är Elite Singles gratis?

Nej, Elite Singles är en betalplattform och du måste köpa ett betalmedlemskap för att använda den. Även om du registrerar dig gratis, måste du köpa ett betalmedlemskap för att få tillgång till funktionerna i Elite Singles som behövs.

Fungerar verkligen Elite Singles?

Elite Singles är en plattform som har tjänat under lång tid och dess framgång är faktiskt att tillhandahålla rätt tjänst till sina användare. Så ja, Elite Singles fungerar verkligen. Om du letar efter sann kärlek av hög kvalitet kan du välja Elite Singles.

Är Elite Singles säker? 

Ja, Elite Singles är en ganska säker dejtingsajt. Det är svårt att säga men om det gör det, så finns det verkligen inte många falska profiler, samt skyddas användarnas personuppgifter med hjälp av SSL-teknik.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.