Slik sletter du en Kik-konto permanent

how to delete kik account permanently

Vi vet alle hvor kjent KIKs app er. Det ble en av de mest populære meldingsappene og hadde mange nedlastinger på veldig kort tid. Du må imidlertid ta i betraktning at den er utviklet av et ukjent selskap, noe som betyr at det er stor risiko for å få kontoen din hacket eller spammet av tredjepartsapper. Så hvis du har problemer med at kontoen din blir hacket eller spammet, hvis du ønsker å slette kontoen din permanent for å beskytte din online identitet mot svindlere, vil vi forklare hvordan du gjør det i dagens artikkel.

how long does it take to disable kik

Hva er Kik?

Kik er en gratis mobilapp for direktemeldinger fra det kanadiske selskapet Kik Interactive, tilgjengelig på iOS- og Android-operativsystemer. Kik Messenger, ofte kalt Kik, er en gratis app for direktemeldinger fra det kanadiske selskapet Kik Interactive, tilgjengelig gratis på iOS- og Android-operativsystemer.

Kik Messenger ble utgitt i oktober 2010. I februar 2016 hadde Kik Messenger omtrent 240 millioner registrerte brukere og ble brukt av omtrent 40 % av USAs tenåringer. I mars 2016 la Kik til en bot-butikk i appen sin, som lar brukere bestille mat eller produkter gjennom en automatisert chat. Fra 2018 har over 300 millioner mennesker registrert seg hos Kik.

Kik har blitt kritisert for å gi utilstrekkelig foreldrekontroll over mindreåriges bruk av appen. Applikasjonens utviklere har sagt at de fra april 2016 “arbeidet for å gi bedre foreldrekontroll”, for eksempel muligheten til å slette samtaler, men de hadde ennå ikke gitt alternativer for aldersbekreftelse. Appen har blitt kritisert som utrygg for mindreårige på grunn av dens anonymitetsfunksjoner og angivelig svake foreldrekontrollmekanismer.

Kik er en mobilapplikasjon på tvers av plattformer som brukes til direktemeldinger. Med Kik messenger kan du sende og motta et ubegrenset antall meldinger til alle andre som har en Kik-konto.

Kik er kjent for sine funksjoner som bevarer brukernes anonymitet, for eksempel å la brukere registrere seg uten å oppgi et telefonnummer.

Hvorfor bør du slette Kik-kontoen din?

Kik er en mobil meldingsapp som lar brukere sende og motta meldinger fra venner og familiemedlemmer. Imidlertid har det nylig vært utsatt for spamming og barneutnyttelse. I denne artikkelen vil vi diskutere hvorfor du trenger å slette Kik-kontoen din nå.

Den første grunnen til at du bør slette Kik-kontoen din er fordi den nylig har vært målet for spamming-aktiviteter fra bot-kontoer. Disse robotene er programmert til å sende meldinger på vegne av ekte mennesker i et forsøk på å få dem til å følge linker eller kjøpe produkter.

Den andre grunnen til at du bør slette Kik-kontoen din er fordi selskapet bak appen er under etterforskning av Federal Trade Commission (FTC) for angivelig brudd på anti-spam-lovene. FTC har hevdet at Kiks praksis bryter med føderal lov, noe som kan føre til rettslige skritt mot dem samt høye bøter for eventuelle brudd funnet under denne etterforskningen.

Den tredje grunnen til at du bør slette Kik-kontoen din er på grunn av nylige rapporter om at den har blitt hacket av noen eller en gruppe hackere som var i stand til å få tilgang gjennom en utnyttelse av deres krypteringsmetoder som ble brukt for å beskytte brukernes personvern. Dette angrepet ga hackere tilgang til alle samtaler som ble foretatt gjennom tjenesten, som inkluderte personlig informasjon som tekstmeldinger sendt mellom personer de var koblet til.

Hvordan slette Kik-kontoen permanent?

1- Gå til denne siden. Logg inn og oppfi grunnen til at du ønsker å forlate dem. Merk deretter av i boksen nedenfor.

2- Gå!

3- Åpne e-posten sendt av Kik.

4- Trykk på “Permanent Deaktiver”-knappen og følg instruksjonene.

Kontoen din vil nå bli permanent slettet, og du vil ikke motta varsler. Andre brukere vil heller ikke lenger kunne se profilen din, brukernavnet og personlig informasjon. I tillegg vil du ikke kunne aktivere kontoen din på nytt. Derfor må du opprette en ny profil hvis du vil ha tilgang til appen igjen. Alle trinnene er de samme for både Android- og IOS-operativsystemer.

Slett kik,slett kik-konto permanent,deaktiver kik-konto

Hvordan deaktivere Kik-kontoen?

Å deaktivere en Kik-konto er enklere enn å slette den. Når du deaktiverer kontoen din, vil du heller ikke motta e-post eller varsling. Brukere kan ikke se profilen din og kan ikke sende deg meldinger. For å aktivere den igjen, trenger du bare å logge på. Her er trinnene du må gjøre.

1- Gå først til denne siden

2- Skriv inn e-postadressen din.

3- Klikk på lenken i e-posten din.

4- Bekreft på den omdirigerte siden.

Kik-kontoen din er nå midlertidig deaktivert.

Hvordan slette Kik-konto uten e-postadresse?

Kik lar brukerne slette kontoene sine uten krav om e-postadresse eller påloggingsdetaljer. Men hvis du har tilgang til e-postadressen og passordet, foreslår jeg at du bør gå gjennom det fordi det er enkelt og mer effektivt på den måten.

Hvis du ikke har tilgang til påloggingsopplysningene dine, eller hvis du ikke husker dem, er det fortsatt en vei ut av denne situasjonen. Du kan kontakte Kik kundeservice for dette. Etter å ha verifisert brukeren og legitimasjonen din, vil Kik-profilen din bli slettet av kundeservice. På denne måten kan du slette kontoen din uten å bruke e-postadressen din.

Det var alt for nå fra innholdet vårt “Hvordan slette Kik-konto permanent” utarbeidet av Victoria Milan for deg! Hvis du ser etter mer innhold som dette, kan du besøke bloggen til Victoria Milan og følge med der.

Victoria Milan er den beste uformelle datingappen. Med sine millioner av brukere og unike funksjoner lar den deg enkelt finne en partner. Du kan se online brukere på hjemmesiden, filtrere brukere og bruke Victoria Milan med en verifisert profil. Registrering på Victoria Milan er også gratis. Finn en partner enkelt og raskt med Victoria Milan. Klikk her for å registrere deg hos Victoria Milan.

Er Kik trygt?

Den nye videochatfunksjonen i Kik kan sette tenåringer i fare for å bli kontaktet av misbrukere, samt introdusere dem for provoserende og voksent innhold.

Selv om selskapet har en historie med å jobbe med rettshåndhevelse og iverksette tiltak mot upassende bruk av appen, er det fortsatt opp til foreldre å være klar over hva barna deres gjør på nettet.

Upassende innhold

Kik er en app som lar brukere sende og motta meldinger, bilder og videoer over Wi-Fi eller et mobildata. Appen lar også brukere se YouTube-videoer uten å forlate appen.

Appen gjør det enkelt for barn å finne andre personer i deres område å chatte med, men det er liten beskyttelse mot upassende innhold eller kontakt med eldre brukere.

Tenåringer har også tilgang til pornografi gjennom appen, i tillegg til innhold som kun er beregnet på et voksent publikum. I følge Kik-bloggen er det mer enn 1 milliard offentlige chatter på tjenesten hver måned.

Misbrukere

Den nye videochatfunksjonen betyr at barn kan snakke ansikt til ansikt med fremmede, noe som kan være farlig hvis de chatter med noen de ikke kjenner. Misbrukere har vært kjent for å bruke apper som Kik for å kontakte barn og be om upassende bilder fra dem.

confirmation sent delete kik permanently

Vanlige spørsmål om å Slette Kik-konto

Hvordan sletter jeg Kik-kontoen min permanent?

1- Gå først til denne siden

2- Skriv inn e-postadressen din.

3- Klikk på lenken i e-posten din.

4- Bekreft på den omdirigerte siden.

Kik-kontoen din er nå midlertidig deaktivert.

Hvor lang tid tar det å deaktivere Kik?

Det tar omtrent 1 eller 2 dager å slette en Kik-konto. Det er ikke det at de ikke vil ha virksomheten din – det er på grunn av den politiske prosessen.

Kik er laget med mange funksjoner, og en av dem er å la folk fra 13 år og oppover bruke Kik. Dette har vært et kontroversielt tema i mange år, men dette er også en grunn til at du må vente i 1 eller 2 dager før du kan slette kontoen din.

Så når du sender en forespørsel om å slette kontoen din, skjer det ikke med en gang fordi Kik må følge den politiske prosessen slik at de kan bekrefte om du virkelig er gammel nok til å deaktivere kontoen din.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.