De ultieme gids voor het bouwen van Bots voor Kik Messenger

The Ultimate Guide to Building Bots for Kik Messenger

In staat zijn om bots te bouwen voor Kik Messenger is een uitstekende vaardigheid om te hebben. Het hebben van verschillende methoden om te communiceren met mensen is een waardevol bezit dat je in de toekomst zou kunnen helpen. je kunt al bekend zijn met de voordelen van het bouwen van bots, maar misschien niet hebben geweten dat er een gemakkelijke manier om het te doen was. Het artikel van Victoria Milan van vandaag legt uit hoe je een bot voor Kik Messenger te bouwen.

What Is Kik Bots

Wat is Kik Bots?

Kik-bots werden geïntroduceerd met de lancering van Kik Interactive’s Bot Shop in april 2016. De eerste bots waren ontworpen voor entertainment en het ontdekken van content, maar sindsdien zijn er nieuwe functies en mogelijkheden aan het platform toegevoegd, waaronder betalingen en handel.

Kik bots zijn applicaties van derden die binnen Kik draaien. Ze kunnen worden toegevoegd aan een groepschat om extra diensten zoals vertaling, zoeken, nieuws of polls te bieden. Ze kunnen ook worden gebruikt in een-op-een gesprekken en de ervaring is vergelijkbaar met het praten met een medewerker van de klantenservice in een chatvenster.

Kik is een instant messaging app die zijn gebruikers een verscheidenheid aan functies biedt, zoals online gaming, het delen van YouTube-video’s, en nog veel meer. Je kan je eigen profiel aanmaken en berichten sturen naar je vrienden op de app.

De meest populaire functie op Kik is de bot shop. Bots zijn geautomatiseerde programma’s die taken voor je kunnen uitvoeren binnen de app. Het Kik-team heeft een verscheidenheid aan bots gemaakt die beschikbaar zijn om te downloaden op de app. Deze bots kunnen je helpen met alles van het vinden van nieuwe vrienden tot het sturen van berichten naar je contacten.

Wat doen Kik Bots? 

Kik bots zijn geautomatiseerde chat agents waarmee je kunt communiceren in de Kik app. Ze kunnen van alles doen, van je helpen een film te vinden, je een weerbericht geven of je laten weten wat er gaande is in de wereld. Je kunt zelfs één-op-één met ze chatten. Bots zijn gebouwd om eenvoudig te zijn en één functie uit te voeren; als je een bot gebruikt, heb je interactie met een app die is gebouwd om je te helpen eten te bestellen, een lift te krijgen, of iets in de buurt te vinden.

Sommige bots zijn gemaakt door bedrijven als H&M en Sephora, waarmee je direct in Kik kunt winkelen voor producten. Andere laten je alleen of met je vrienden spelletjes spelen. Weer anderen zijn er om je te helpen je dag door te komen.

Bots zijn als het ware apps die binnen Kik leven. Net als apps hebben bots volledige toegang tot alle rijke functionaliteit die beschikbaar is in Kik – inclusief het verzenden en ontvangen van foto’s en video’s, het doen van suggesties op basis van locatie, het starten van websites zonder ooit de Kik-app te verlaten, en nog veel meer.

Hoe te bouwen een Kik Bots? 

 1. Download de Kik-app uit de App Store of Google Play Store.
 2. Ga naar dev.kik.com vanaf jouw desktop-apparaat.
 3. Scan je Dev-Kik code.
 4. Ga naar het bericht van Botsworth.
 5. Stel de gebruikersnaam, schermnaam en profielfoto van jouw bot in en volg de aanwijzingen.
 6. Om meer te leren over het bouwen van jouw bot, ga naar de Documentatie. (https://dev.kik.com/#/docs/getting-started)
 7. En creëer je bot.
 8. Dat is alles!

how to built a kik bots

Hoe maak je een effectieve Kik Bot te bouwen?

 Kik heeft twee platforms voor het maken van bots en je kunt kiezen tussen hen, afhankelijk van jouw behoeften. Als je een bot wil maken die eenvoudig en gemakkelijk te bouwen is dan kies je best voor het Bot Builder platform. Wil je echter meer controle en flexibiliteit over je bot en wil je iets meer geavanceerd maken dan biedt Kik een API platform aan.

Bottenbouwer

Op het hoogste niveau is Bot Builder een set tools waarmee ontwikkelaars Kik bots kunnen bouwen zonder dat ze back-end logica hoeven te coderen. Je kunt bestaande templates gebruiken of verschillende functies naar je bot slepen. Hier zijn alle functies van Bot Builder:

Basis Chatbot

Een eenvoudige chatbot zonder ingebouwde functionaliteit. Je kunt reacties triggeren op basis van specifieke berichten, maar hebt geen andere configuratiemogelijkheden.

Restaurant Bot

Een uitbreiding van de basis chatbot met sjablonen voor het samenstellen van een restaurant menu. De conversatiestromen zijn gebaseerd op het bestellen van eten, inclusief het specificeren van dieetbeperkingen en allergieën

Product Bot

Een uitbreiding van de basis chatbot met sjablonen voor het bouwen van een e-commerce winkel. De conversatiestromen zijn gebaseerd op het bestellen van producten en het navigeren door een productcatalogus.

Aangepaste Bot

Een volledig vrije bot die je volledige vrijheid geeft om te bepalen wat er gebeurt wanneer gebruikers een bericht naar je sturen.

Welke softwaretalen moet ik kennen om bots te maken op Kik? 

 Als je bots wilt maken op Kik, moet je de talen Java en Python kennen.

De Kik bot registratie tool stelt de gebruiker in staat om bots te creëren in een paar eenvoudige stappen. Om dat te doen, moet je een formulier invullen met persoonlijke informatie en informatie over de bot. Daarna moet je een gebruikersnaam voor je bot kiezen. Daarna kan je jouw bot coderen met behulp van Java of Python.

Zodra je deze stappen hebt voltooid, zal je bot klaar zijn! Je kunt hem gebruiken in gesprekken met andere gebruikers, wat is waar de meeste mensen hem voor gebruiken.

Hoe werkt het?

Allereerst moet je Java op je computer geïnstalleerd hebben. Je hebt ook Python nodig als je van plan bent om de Kik API (Application Programming Interface) te gebruiken om bots te bouwen.

Zodra je Java en Python hebt gedownload, kun je beginnen met het coderen van je bot. Je kunt elke programmeertaal gebruiken die werkt met de API van Kik, zoals NodeJS (Javascript) of Python (Python).

Dat is voorlopig alles van de inhoud van “The Ultimate Guide to Building Bots for Kik Messenger” opgesteld door Victoria Milan! Als je op zoek bent naar meer inhoud zoals deze, kun je een bezoek brengen aan Victoria Milan’s blog en blijf op de hoogte.

Bovendien is Victoria Milan de beste dating site die je toelaat om een partner te vinden met zijn unieke functies. je kunt online gebruikers zien op de homepage en de perfecte partner vinden met filteropties. je kunt gemakkelijk een partner vinden met het voordeel dat er miljoenen gebruikers zijn. Vind gemakkelijk een partner met Victoria Milan! Klik hier om je gratis aan te melden bij Victoria Milaan!

FAQ over Kik Bots

Hoe gebruik je Kik Bots? 

U kunt downloaden en gebruiken Kik bots van Google Play Store of App Store. Met Kik bots, kan je het gebruiken voor het weer, geautomatiseerde messaging en zelfs winkelen functies. Kik bots bieden veel comfort aan gebruikers binnen de applicatie.

Hoe kan ik gratis een Kik Bot maken?

 1. Download de Kik-app uit de App Store of Google Play Store.
 2. Ga naar dev.kik.com vanaf jouw desktop-apparaat.
 3. Scan je Dev-Kik code.
 4. Ga naar het bericht van Botsworth.
 5. Stel de gebruikersnaam, displaynaam en profielfoto van jouw bot in en volg de aanwijzingen.
 6. Om meer te leren over het bouwen van jouw bot, ga naar de Documentatie. (https://dev.kik.com/#/docs/getting-started)
 7. En creëer je bot.
 8. Dat is alles!

Zijn er chatbots op Kik?

Ja, je kunt sinds 2016 berichten versturen met automatische bots op Kik Messenger. Deze berichten stellen gebruikers in staat om tijd te besparen en te winkelen van andere markten zonder de applicatie te verlaten. Daarom zijn Kik bots erg nuttig en behulpzaam.

Wat is Kik Bots? 

Kik bots zijn geautomatiseerde chat agents waarmee je kunt communiceren in de Kik app. Ze kunnen alles doen, van je helpen een film te vinden, je een weerbericht geven of je laten weten wat er gaande is in de wereld.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.