Zoosk Beoordelingen (2022) – Betrouwbaar of een Scam?

Zoosk Reviews

Er zijn veel datingsites beschikbaar die sterk verschillen in hun functies en kenmerken. Sommigen richten zich op eenvoud en anderen op verfijning. Sommigen stellen je in staat om meteen aan de slag te gaan, terwijl anderen tijd nodig hebben om je te leren kennen en begrijpen. Een aantal factoren spelen een rol bij het kiezen van een datingsite die geschikt is voor jou, waaronder hun diversiteit, veiligheid en waardevolle klantenservice. Dus Zoosk is een van die goede sites?

Zoosk is het grootste dating platform dat er is met meer dan 40 miljoen gebruikers in 80 landen over de hele wereld. Zoosk biedt een breed scala aan unieke functies, zoals gezichtsherkenning, geo-locatie, en andere leuke extra’s die onze kernmissie ondersteunen om online dating een veilige, leuke ervaring voor onze leden te maken. Zoosk is een van de weinige sites die je daadwerkelijk zal helpen om je zielsverwant te ontmoeten.

Dit is omdat het het hele proces in uw handen legt, waarin u beslist of u met iemand zult blijven chatten of niet. Je hebt de mogelijkheid om het soort persoon te kiezen waarmee je wilt communiceren en het geeft veel vrijheid aan de gebruikers. Dus zijn deze genoeg? In het artikel van vandaag, zullen we Zoosk Review in detail bespreken. Op deze manier kunt u beter begrijpen of Zoosk werkt of niet. Hier is onze Zoosk Review inhoud die we voor je hebben voorbereid!

What Is Zoosk

Wat is Zoosk?

Zoosk werd in 2007 opgericht door Shayan Zadeh en Alex Mehr. Zoosk is een datingsite die 25 talen en meer dan 80 landen bedient. De oprichters van het bedrijf leidden het bedrijf tot 2014. Maar in 2014 werd Kelly Steckelberk de nieuwe CEO van het bedrijf. En het werd in juli 2019 onderdeel van Spark Networks.

Zoosk is de grootste datingsite ter wereld met meer dan 50 miljoen gebruikers. Het is gratis om lid te worden en biedt een scala aan functies, waaronder zoeken, messaging en een mobiele app, om je te helpen de juiste match te vinden.

Zoosk is een sociaal netwerk dat je helpt nieuwe mensen te ontmoeten – maar het laat niemand je gegevens volgen of gebruiken. Je kunt profielen zoeken en doorbladeren zonder je e-mailadres of telefoonnummer prijs te geven. Zodra je met iemand begint te chatten, is er een optie om hun contactgegevens van hun profiel te halen zonder ooit een e-mailverzoek te ontvangen.

Zoosk is een dochteronderneming van Zoosk. Het stelt datingdiensten in staat om een betere klantenservice te bieden. Zoosk tools omvatten chat, messaging, telefoon boom en meer.

Zoosk Pro’s

Gratis en eenvoudig aanmelden.

Gratis berichtgeving.

Mobiele apps.

U kunt zoeken naar evenementen die in het hele land plaatsvinden.

Gemeenschapsforums.

Zoosk Tegens

Geen mogelijkheid om privé-chats met leden te beginnen.

Er is een beperkt aantal mensen waarmee je op elk moment op de site kunt afspreken, waardoor het moeilijk is om weer terug te keren als je er genoeg van hebt.

Zoosk Registratie Proces Herziening

Registreren bij Zoosk is eigenlijk heel eenvoudig en snel. Het duurt maximaal 5 minuten om je te registreren bij Zoosk. Zoosk stelt ongeveer tien vragen voordat je begint met het zoeken naar je matches of het invullen van je profiel. Deze vragen zijn vrij eenvoudig en zijn als volgt.

  • Waar woon je?
  • Upload een foto
  • Wat is uw lichaamstype?
  • Heb je kinderen?
  • Wat is je etniciteit?
  • Hoe lang ben je?
  • Wat is je gewicht?
  • Wat is je religie?
  • Rookt u of drinkt u alcohol?

Na het invullen van deze vragen, kun je je profiel invullen en op zoek gaan naar matches. Het is een leuke functie dat Zoosk geen lange spervuur van vragen heeft zoals andere websites. Het helpt enorm om je gemakkelijk te registreren en snel aan de slag te gaan. Om deze redenen heeft Zoosk met succes onze Registratieprocesbeoordeling doorstaan.

is zoosk a good dating site

Kan ik kwaliteitsmatches krijgen op Zoosk?

Met meer dan 50 miljoen leden en verschillende functies, biedt Zoosk een vrij goede gebruikerservaring. Maar is dit genoeg? Een van de beste dingen aan Zoosk is dat het een hybride is van Tinder en eHarmony. Hierdoor kun je zowel gebruiksvriendelijke als hoogwaardige matches maken. Zoosk maakt gebruik van een geavanceerd matching-algoritme zoals eHarmony. Het stelt je in staat om goede matches te vangen door rekening te houden met de profielen en verzoeken van haar gebruikers. Dat is waarom Zoosk een passerend cijfer krijgt in onze matchmaking review.

Zoosk Website Gebruik Review

De interface van Zoosk is zeer eenvoudig te gebruiken. Er zijn gedefinieerde menu’s en geordende opties. Qua design is het vrij modern en van hoge kwaliteit. Met de Carrousel-functie kun je snel je matches zien. Dit is vergelijkbaar met de swipe-functie op Tinder. Dit biedt gebruikers gebruiksgemak. Bovendien werken alle functies naadloos in zowel de mobiele applicatie. Je kunt de mobiele applicatie van Zoosk gratis downloaden van zowel de Android- als de IOS-markt.

Zoosk kenmerken Review

SmartPick Technologie

Smartpick is een van de brein technologieën van Zoosk platform. Met dit algoritme, dat je in staat stelt om een goede match te vangen, wordt het makkelijker om een partner te vinden. Op deze manier kun je zowel goede matches als snelle matches vangen.

Carrousel functie

De Carrousel functie is eigenlijk een functie die je kent van Tinder. Het stelt je in staat om potentiële matches te vangen door naar links en rechts te swipen. Je kunt op de “Green Tick” knoppen drukken voor degenen die je leuk vindt en op de “Red X” knoppen voor degenen die je niet leuk vindt. En als er een gebruiker is die je echt leuk vindt, druk dan op de “Gele Ster” knop. Als twee gebruikers elkaar leuk vinden, wordt er een match gemaakt en wordt er een notificatie naar beide gebruikers gestuurd.

Facebook-verificatie

Een van de vervelende aspecten van online dating websites zijn nep-accounts. Je bent misschien al veel nepaccounts tegengekomen en je hebt misschien een vooroordeel tegen datingsites. Maar een van de beste dingen van Zoosk is dat het gebruikersprofielen verifieert met Facebook. Op deze manier zul je geen nep-accounts tegenkomen en zul je geen tijd verspillen.

Zoosk munt Boost

Met Zoosk Coins kun je je profiel versterken en opvallen in de zoekresultaten. Het is ook leuk als je maar een paar dollar betaalt. Als je een profielboost krijgt, valt je profiel op en kun je meer gebruikers inhalen.

Al met al, Zoosk biedt een vrij goede functie-ervaring. Om deze redenen is onze Zoosk functiebeoordeling in dit opzicht positief.

Zoosk Klantenservice Recensie

Er zijn twee verschillende opties voor u om contact op te nemen met de Zoosk klantenservice. Dit zijn het contactformulier en de FAQ. Het contactformulier is misschien een beetje moeilijk te vinden, maar het stelt je in staat om direct contact op te nemen met het klantenserviceteam. Hoewel het vrij vervelend is dat er geen optie is om telefonisch contact op te nemen, is de Zoosk klantendienst zeer behulpzaam bij het oplossen van je problemen in een iets langere tijd. Het is echter wel vervelend dat het proces lang duurt en alleen via berichten wordt gecommuniceerd. Dat is de reden waarom Zoosk een negatieve beoordeling krijgt in onze Klantenservice Recensie.

Zoosk Betaald Lidmaatschap Bespreking

Zoosk is iets duurder dan hun concurrenten en het prijsbeleid is als volgt.

LidmaatschapLengtePrijs per maandTotale prijs
Premium1 maand$29,95$29,95
Premium3 Maand$19,98$59,95
Premium6 Maand$12,49$74,95
Premium12 maanden$12,49$149,88

Lidmaatschappen variëren voor 1, 3, 6 en 12 maanden. Hoe langer de maand, hoe meer je bespaart. Zoosk verkoopt ook Coins voor profiel boosts en cadeaus. Als je een lidmaatschap koopt, moet je als extra Zoosk Coins kopen. Het is vervelend dat het zowel duur is als dat je Coins als extra moet kopen. Dat is waarom Zoosk een negatieve beoordeling kreeg in onze Betaald Lidmaatschap Recensie.

Is Zoosk de moeite waard om te kopen?

Eigenlijk, hoewel het antwoord op deze vraag van jou afhangt, is het antwoord voor ons zowel ja als nee. Zoosk biedt een aantal behoorlijk coole functies en heeft meer dan 50 miljoen leden. Dit is een element dat je kansen om gematcht te worden enorm vergroot. Er zijn echter veel vervelende aspecten, zoals het prijsbeleid is duur en de klantenservice kan alleen worden bereikt via een bericht. Kijkend naar deze kenmerken, kunnen we zeggen dat het een middenweg platform is. Als het geen probleem voor je is dat het duur is en de klantenservice een beetje moeilijk te bereiken is, kun je Zoosk met een gerust hart gebruiken.

Dat is alles voor nu van de “Zoosk Review 2022” inhoud voorbereid door Victoria Milan voor jou! Als u op zoek bent naar meer content zoals deze, kunt u een bezoek brengen aan de blog van Victoria Milan en blijf op de hoogte.

Ook, Victoria Milan is de beste optie die u kunt kiezen als een dating site. Het biedt u de beste gebruikerservaring met zijn betaalbare prijsbeleid, filterfuncties en functies om online gebruikers te zien op de homepage. Ook is de registratie bij Victoria Milan volledig gratis. Vind de partner waar u naar op zoek bent gemakkelijk en snel met Victoria Milan! Miljoenen gebruikers wachten op u op dit platform! Klik hier om u aan te melden bij Victoria Milaan.

Zoosk Features Review

FAQ over Zoosk Review

Is Zoosk gratis?

Hoewel het een gratis versie heeft, is Zoosk niet helemaal gratis. Om toegang te krijgen tot alle functies, moet je een betaald lidmaatschap kopen. Bovendien is een betaald lidmaatschap niet genoeg om je profiel te laten opvallen. Om je profiel te laten opvallen en om cadeaus naar andere gebruikers te sturen, moet je Zoosk Coins kopen.

Is Zoosk een goede datingsite?

Zowel ja als nee! Zoosk is een datingsite die erg leuke functies biedt, maar het heeft nadelen vanwege zijn prijsbeleid en klantenservice. Dit is dus een website die volledig in het midden staat.

Zijn er valse profielen op Zoosk?

Er zijn nepprofielen op bijna elk platform, maar het belangrijkste is dat het er weinig zijn. Zoosk is een van de meest succesvolle platforms in dit opzicht. Het platform verifieert gebruikers met Facebook en zorgt er zo voor dat je niet veel oplichters tegenkomt.

Is Zoosk veilig?

Ja Zoosk is een veilige app. Het platform beschermt gebruikersinformatie met SSL firewall. En je kunt contact opnemen met de klantenservice als je problemen hebt. Bovendien worden gebruikersprofielen geverifieerd met Facebook.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.