Zoosk-arvostelu (2022) – Luotettava vai huijausta?

Zoosk Reviews

On saatavilla monia treffisivustoja, jotka eroavat toisistaan ​​suuresti toiminnoiltaan ja ominaisuuksiltaan. Jotkut keskittyvät yksinkertaisuuteen ja toiset hienostuneisuuteen. Joidenkin avulla pääset liikkeelle, kun taas toisten tunteminen ja ymmärtäminen vie aikaa. Sinulle sopivan treffisivuston valitsemiseen vaikuttavat monet tekijät, mukaan lukien niiden monimuotoisuus, turvallisuus ja arvokas asiakaspalvelu. Joten onko Zoosk yksi näistä hyvistä sivustoista? 

Zoosk on suurin treffialusta, jolla on yli 40 miljoonaa käyttäjää 80 maassa ympäri maailmaa. Zoosk tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten kasvojentunnistuksen, maantieteellisen sijainnin ja muita hauskoja lisäominaisuuksia, jotka tukevat ydintehtäväämme tehdä online-treffeistä turvallinen ja hauska kokemus jäsenillemme. Zoosk on yksi harvoista sivustoista, jotka todella auttavat sinua tapaamaan sielunkumppanisi. 

Tämä johtuu siitä, että saat koko prosessin käsiisi, jossa päätät, jatkatko chattailua jonkun kanssa vai et. Sinulla on mahdollisuus valita, millaisen henkilön kanssa haluat olla vuorovaikutuksessa ja se antaa käyttäjille paljon vapautta. Joten riittääkö tämä? Tämänpäiväisessä artikkelissa käsittelemme Zooskin arvostelua. Näin voit paremmin ymmärtää toimiiko Zoosk vai ei. Tässä on Zoosk-arvostelumme, jonka olemme valmistaneet sinua varten!

What Is Zoosk

Mikä on Zoosk?

Zooskin perustivat vuonna 2007 Shayan Zadeh ja Alex Mehr. Zoosk on treffisivusto, joka palvelee 25 kielellä ja yli 80 maassa. Yrityksen perustajat johtivat yritystä vuoteen 2014 asti, mutta vuonna 2014 Kelly Steckelberkistä tuli yhtiön uusi toimitusjohtaja ja siitä tuli osa Spark Networksia heinäkuussa 2019. 

Zoosk on maailman suurin treffisivusto, jolla on yli 50 miljoonaa käyttäjää. Siihen liittyminen on ilmaista, ja se tarjoaa valikoiman ominaisuuksia, kuten haun, viestit ja mobiilisovelluksen, jotka auttavat sinua löytämään oikean matchin. 

Zoosk on sosiaalinen verkosto, jonka avulla voit tavata uusia ihmisiä – mutta se ei anna kenenkään seurata tai käyttää tietojasi. Voit etsiä ja selata profiileja paljastamatta sähköpostiosoitettasi tai puhelinnumeroasi. Kun aloitat chattailun jonkun kanssa, voit saada hänen yhteystietonsa hänen profiilistaan ​​ilman sähköpostipyyntöä. 

Zoosk on Zooskin tytäryhtiö. Sen avulla deittailupalvelu voivat tarjota parempaa asiakaspalvelua. Zoosk-työkaluja ovat chat, viestit, puhelinvaihde ja paljon muuta.

Zoosk: Plussat

Ilmainen ja helppo rekisteröityminen. 

Ilmainen viestittely. 

Mobiilisovellus.

Voit etsiä järjestettäviä tapahtumia ympäri maan. 

Yhteisölliset foorumit. 

Zoosk: Miinukset

Ei mahdollisuutta aloittaa yksityisiä keskusteluja jäsenten kanssa. 

Sivustolla on rajoitettu määrä ihmisiä, joita voit tavata milloin tahansa, mikä tekee siitä vaikeaa palata takaisin, kun olet saanut tarpeeksesi.

Zooskin rekisteröitymisprosessin arviointi

Rekisteröityminen Zooskiin on itse asiassa melko yksinkertaista ja nopeaa. Rekisteröityminen Zooskiin kestää enintään 5 minuuttia. Zoosk kysyy noin kymmenen kysymystä ennen kuin alat etsiä matcheja tai täyttää profiiliasi. Nämä kysymykset ovat melko yksinkertaisia ​​ja ovat seuraavat: 

  • Missä asut? 
  • Lataa kuva 
  • Mikä on vartalotyyppisi? 
  • Onko sinulla lapsia? 
  • Mikä on syntyperäsi? 
  • Kuinka pitkä olet? 
  • Mikä on painosi? 
  • Mikä on uskontosi? 
  • Poltatko tai juotko alkoholia? 

Kun olet täyttänyt nämä kysymykset, voit täyttää profiilisi ja alkaa etsiä matcheja. On hieno ominaisuus, että Zooskissa ei ole pitkiä kysymyksiä, kuten muilla verkkosivustoilla. Tämä helpottaa rekisteröitymistä ja nopeaa alkuun pääsemistä. Näistä syistä Zoosk on läpäissyt rekisteröintiprosessin tarkistuksen.

is zoosk a good dating site

Voinko saada laadukkaita matcheja Zooskissa?

Yli 50 miljoonalla jäsenellä ja erilaisilla ominaisuuksilla varustettu Zoosk tarjoaa melko hyvän käyttökokemuksen. Mutta riittääkö tämä? Yksi parhaista asioista Zooskissa on, että se on Tinderin ja eHarmonyn yhdistelmä. Näin voit tallentaa sekä helppokäyttöisiä että laadukkaita matcheja. Zoosk käyttää kehittynyttä hakualgoritmia, kuten eHarmony. Sen avulla voit löytää hyviä matcheja ottamalla huomioon käyttäjiensä profiilit ja pyynnöt. Siksi Zoosk saa läpäisevän arvosanan matchmaking-arvostelussamme.

Zooskin nettisivujen käytettävyyden arviointi

Zooskin käyttöliittymä on erittäin helppokäyttöinen. Siinä on määritellyt valikot ja järjestetyt vaihtoehdot. Muotoilultaan se on melko moderni ja laadukas. Karuselli-ominaisuuden avulla näet matchisi nopeasti. Tämä on samanlainen kuin Tinderin pyyhkäisyominaisuus. Tämä tarjoaa käyttäjille helpon käytettävyyden. Lisäksi kaikki ominaisuudet toimivat saumattomasti myös mobiilisovelluksessa. Voit ladata Zooskin mobiilisovelluksen ilmaiseksi sekä Android- että IOS-kaupoista.

Zooskin ominaisuuksien arviointi

SmartPick-teknologia

Smartpick is one of the brain technologies of Zoosk platform. With this algorithm, which allows you to catch a good match, it becomes easier to find a partner. In this way, you can catch both good matches and fast matches.

Smartpick on yksi Zoosk-alustan aivotekniikoista. Tämän algoritmin avulla, jonka avulla voit löytää hyvän matchin, on helpompi löytää kumppani. Tällä tavalla voit saada sekä hyviä että nopeita matcheja.

Karuselliominaisuus

Karuselliominaisuus on itse asiassa ominaisuus, joka on tuttu Tinderistä. Sen avulla voit löytää mahdolliset matchit pyyhkäisemällä vasemmalle ja oikealle. Voit painaa “Green Tick” -painiketta niiden kohdalla, joista pidät, ja “Punainen X” -painiketta niiden kohdalla, joista et pidä. Ja jos on käyttäjä, josta todella pidät, paina “Keltainen tähti” -painiketta. Jos kaksi käyttäjää pitävät toisistaan, luodaan osuma ja molemmille käyttäjille lähetetään ilmoitus.

Facebook-vahvistus

Yksi online-treffisivustojen ärsyttävistä puolista on väärennetyt tilit. Olet saattanut kohdata monia väärennettyjä tilejä aiemmin ja sinulla voi olla ennakkoluuloja treffisivustoja kohtaan. Mutta yksi parhaista asioista Zooskissa on, että se tarkistaa käyttäjäprofiilit Facebookin avulla. Tällä tavalla et kohtaa väärennettyjä tilejä etkä tuhlaa aikaa.

Zoosk Coin Boost

Zoosk Coinsin avulla voit vahvistaa profiiliasi ja erottua hakutuloksista. Se on myös hauskaa, jos maksat muutaman dollarin. Kun saat profiilin vahvistuksen, profiilisi erottuu joukosta ja voit tavoittaa useampia käyttäjiä. Kaiken kaikkiaan Zoosk tarjoaa melko hyvän kokemuksen ominaisuuksillaan. Näistä syistä Zooskin ominaisuuksien sarvostelumme on tältä osin myönteinen.

Zooskin asiakaspalvelun arvostelu

Voit ottaa yhteyttä Zooskin asiakaspalveluun kahdella eri tavalla. Näitä ovat yhteydenottolomake ja usein kysytyt kysymykset. Yhteydenottolomake voi olla hieman vaikea löytää, mutta sen avulla voit ottaa suoraan yhteyttä asiakastukitiimiin. Vaikka onkin melko ärsyttävää, että puhelimitse ei ole mahdollista soittaa, Zoosk-asiakastukitiimi on erittäin hyödyllinen ratkaisemaan ongelmasi hieman pidemmässä ajassa. On kuitenkin melko ärsyttävää, että prosessi on pitkä ja viestitään vain viesteillä. Tästä syystä Zoosk saa negatiivisen arvosanan asiakaspalveluarvostelussamme.

Zooskin maksetun jäsenyyden arvostelu

Zoosk on hieman kalliimpi kuin kilpailijansa ja hinnoittelupolitiikka on seuraava:

JäsenyysKestoHinta per kkKokonaishinta
Premium1 kuukausi$29,95$29,95
Premium3 kuukautta$19,98$59,95
Premium6 kuukautta$12,49$74,95
Premium12 kuukautta$12,49$149,88

Jäsenyys vaihtelee 1, 3, 6 ja 12 kuukauden ajoilla. Mitä pidempi aika, sitä enemmän säästät. Zoosk myy myös kolikoita profiilin parantamiseen ja lahjoihin. Jos ostat jäsenyyden, sinun on ostettava Zoosk Coins -kolikoita lisävarusteena. On ärsyttävää, että se on kallista sekä joudut ostamaan kolikoita lisänä. Tästä syystä Zoosk sai negatiivisen arvosanan maksullisen jäsenyyden arvostelussamme.

Onko Zoosk maksamisen arvoinen?

Itse asiassa, vaikka vastaus tähän kysymykseen riippuu sinusta, vastaus meille on sekä kyllä ​​että ei. Zoosk tarjoaa hienoja ominaisuuksia, ja sillä on yli 50 miljoonaa jäsentä. Tämä on elementti, joka lisää huomattavasti mahdollisuuksiasi löytää match. On kuitenkin monia ärsyttäviä puolia, kuten kallis hintapolitiikka ja asiakaspalveluun saa yhteyttä vain viestillä. Näitä ominaisuuksia tarkasteltaessa voimme sanoa, että se on keskitason alusta. Jos sinulle ei ole ongelma, että se on kallis ja asiakaspalvelu on hieman vaikea tavoittaa, voit käyttää Zooskia rauhallisin mielin.

Siinä kaikki toistaiseksi “Zoosk-arvostelu 2022” -artikkelista, jonka Victoria Milan on valmistellut sinulle! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla. 

Victoria Milan on myös paras vaihtoehto, jonka voit valita treffisivustoksi. Se tarjoaa sinulle parhaan käyttökokemuksen edullisella hintapolitiikalla, suodatusominaisuuksilla ja ominaisuuksilla, joiden avulla voit nähdä online-käyttäjät etusivulla. Myös rekisteröityminen Victoria Milaniin on täysin ilmaista. Löydä etsimäsi kumppani helposti ja nopeasti Victoria Milanin avulla! Miljoonat käyttäjät odottavat sinua tällä alustalla! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin.

Zoosk Features Review

UKK Zoosk-arvostelu

Onko Zoosk ilmainen?

Vaikka Zooskilla on ilmainen versio, se ei ole täysin ilmainen. Jotta voit käyttää kaikkia ominaisuuksia, sinun on ostettava maksullinen jäsenyys. Lisäksi maksullisen jäsenyyden saaminen ei riitä profiilisi erottumiseen. Jotta profiilisi erottuisi joukosta ja voit lähettää lahjoja muille käyttäjille, sinun on ostettava Zoosk-kolikoita.

Onko Zoosk hyvä treffisivusto?

Sekä kyllä ​​että ei! Zoosk on treffisivusto, joka tarjoaa erittäin mukavia ominaisuuksia, mutta sillä on haittoja hinnoittelupolitiikan ja asiakaspalvelun vuoksi. Tämä on siis täysin keskitasoa oleva verkkosivusto.

Onko Zooskissa väärennettyjä profiileja?

Väärennettyjä profiileja on melkein kaikilla alustoilla, mutta tärkeintä on, että niitä on vähän. Zoosk on yksi menestyneimmistä alustoista tässä suhteessa. Alusta tarkistaa käyttäjät Facebookin avulla ja varmistaa siten, että et kohtaa monia huijareita.

Onko Zoosk turvallinen?

Kyllä Zoosk on turvallinen sovellus. Alusta suojaa käyttäjätietoja SSL-palomuurilla. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, kun sinulla on ongelmia. Lisäksi käyttäjäprofiilit tarkistetaan Facebookin kautta.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.