Zoosk Recensioner (2022) – Pålitlig eller en bluff?

Zoosk Reviews

Det finns många dejtingsajter tillgängliga som skiljer sig mycket åt i sina funktioner och egenskaper. Vissa fokuserar på enkelhet och andra på sofistikering. Vissa låter dig slå igång och andra som tar tid att lära känna och förstå. Ett antal faktorer spelar in för att välja en dejtingsajt som är rätt för dig, inklusive deras mångfald, säkerhet och värdefulla kundtjänst. Så Zoosk är en av de bra sajterna?

Zoosk är den största dejting plattformen där ute med över 40 miljoner användare i 80 länder runt om i världen. Zoosk erbjuder ett brett utbud av unika funktioner som ansiktsigenkänning, geo-lokalisering och andra roliga extrafunktioner som stödjer vårt kärnuppdrag att göra onlinedejting till en säker, rolig upplevelse för våra medlemmar. Zoosk är en av få sajter som faktiskt hjälper dig att träffa din själsfrände.

Eftersom det lägger hela processen i dina händer, där du bestämmer om du ska fortsätta chatta med någon eller inte. Du har möjlighet att välja vilken typ av person du vill interagera med och det ger stor frihet för användarna. Så räcker dessa? I dagens artikel kommer vi att detaljera Zoosk recensionen. På så sätt kan du bättre förstå om Zoosk fungerar eller inte. Här är vårt Zoosk Recension-innehåll som vi förberett åt dig!

What Is Zoosk

Vad är Zoosk?

Zoosk grundades 2007 av Shayan Zadeh och Alex Mehr. Zoosk är en dejtingsajt som betjänar 25 språk och mer än 80 länder. Grundarna av företaget ledde företaget fram till 2014. Men 2014 blev Kelly Steckelberk ny vd för företaget. Och det blev en del av Spark Networks i juli 2019.

Zoosk är den största dejtingsajten i världen med över 50 miljoner användare. Det är gratis att gå med och erbjuder en rad funktioner, inklusive sökning, meddelanden och en mobilapp, för att hjälpa dig hitta rätt matchning.

Zoosk är ett socialt nätverk som hjälper dig att träffa nya människor – men det låter inte någon spåra eller använda din data. Du kan söka och bläddra i profiler utan att avslöja din e-postadress eller ditt telefonnummer. När du börjar chatta med någon finns det ett alternativ att få deras kontaktuppgifter från deras profil utan att någonsin få en e-post förfrågan.

Zoosk är ett dotterbolag till Zoosk. Det tillåter datingtjänster att ge bättre kundservice. Zoosk-verktyg inkluderar chatt, meddelanden, telefontråd och mer.

Zoosk Fördelar

Gratis och enkel registrering.

Gratis meddelanden.

Mobilappar.

Du kan söka efter evenemang som äger rum över hela landet.

Gemenskaps forum.

Zoosk Nackdelar

Ingen möjlighet att starta privata chattar med medlemmar.

Det finns ett begränsat antal personer du kan träffa på webbplatsen vid varje given tidpunkt, vilket gör det svårt att komma tillbaka dit igen efter att du har fått nog.

Zoosk Registreringsprocess

Att registrera sig hos Zoosk är faktiskt ganska enkelt och snabbt. Det tar max 5 minuter att registrera sig hos Zoosk. Zoosk ställer ett tiotal frågor innan du börjar söka efter dina matchningar eller fyller i din profil. Dessa frågor är ganska enkla och är som följer.

  • Var bor du?
  • Ladda upp en bild
  • Vad är din kroppstyp?
  • Har du barn?
  • Vilken är din etnicitet?
  • Hur lång är du?
  • Vad väger du?
  • Vilken är din religion?
  • Röker du eller dricker du alkohol?

Efter att ha fyllt i dessa frågor kan du fylla i din profil och gå in för matchningar. Det är en trevlig funktion att Zoosk inte har en lång mängd frågor som andra webbplatser. Det hjälper mycket att registrera sig enkelt och komma igång snabbt. Av dessa skäl har Zoosk framgångsrikt klarat vår granskning av registreringsprocessen.

is zoosk a good dating site

Kan jag få kvalitets matchningar på Zoosk?

Med mer än 50 miljoner medlemmar och olika funktioner ger Zoosk en ganska bra användarupplevelse. Men räcker detta? En av de bästa sakerna med Zoosk är att det är en hybrid av Tinder och eHarmony. Detta gör att du kan fånga både lättanvända och högkvalitativa matchningar. Zoosk använder en avancerad matchningsalgoritm som eHarmony. Det låter dig fånga bra matchningar genom att ta hänsyn till användarnas profiler och önskemål. Det är därför Zoosk får godkänt betyg i vår matchmaking-recension.

Zoosk Gränssnitt

Gränssnittet för Zoosk är mycket lätt att använda. Det finns definierade menyer och ordnade alternativ. Designmässigt är den ganska modern och av hög kvalitet. Med karusellfunktionen kan du snabbt se dina matchningar. Detta liknar svepfunktionen på Tinder. Detta ger användarna användarvänlighet. Dessutom fungerar alla funktioner sömlöst både i mobilapplikationen. Du kan ladda ner Zoosk mobilapplikation gratis från både Android- och IOS-marknaderna.

Zoosk Funktioner

SmartPick Technology

Smartpick är en av Zoosks plattforms hjärnteknologier. Med denna algoritm, som gör att du kan fånga en bra matchning, blir det lättare att hitta en partner. På så sätt kan du fånga både bra matcher och snabba matcher.

Karusellfunktion

Karusellfunktionen är faktiskt en funktion du är bekant med från Tinder. Det låter dig fånga potentiella matchningar genom att svepa åt vänster och höger. Du kan trycka på “Gröna bock”-knapparna för de du gillar och “Röda X”-knapparna för de du inte gillar. Och om det finns en användare du verkligen gillar, tryck bara på knappen “Yellow Star”. Om två användare gillar varandra görs en matchning och ett meddelande skickas till båda användarna.

Facebook-verifiering

En av de irriterande aspekterna av nätdejtingsajter är falska konton. Du kanske har stött på många falska konton tidigare och du kan ha en fördom mot dejtingsajter. Men en av de bästa sakerna med Zoosk är att den verifierar användarprofiler med Facebook. På så sätt kommer du inte att stöta på falska konton och du kommer inte att slösa tid.

Zoosk Coin Boost

Med Zoosk Coins kan du stärka din profil och sticka ut i sökresultaten. Det är också kul om du bara betalar några få dollar. När du får en profilboost kommer din profil att sticka ut och låta dig komma ikapp med fler användare.

Allt som allt ger Zoosk en ganska bra funktions upplevelse. Av dessa skäl är vår recension av Zoosk-funktioner positiv i detta avseende.

Zoosk Kundtjänst

Det finns två olika alternativ för dig att kontakta Zoosk kundtjänst. Dessa är kontaktformuläret och FAQ. Kontaktformuläret kan vara lite svårt att hitta, men det låter dig kontakta kundsupporten direkt. Även om det är ganska irriterande att det inte finns något alternativ att ringa via telefon, är Zoosks kundsupport team till stor hjälp för att lösa dina problem på lite längre tid. Det är dock ganska irriterande att processen är lång och endast kommuniceras via meddelande. Det är därför Zoosk får ett negativt betyg i vår kundtjänst betyg.

Zoosk Betalmedlemskap

Zoosk är något dyrare än sina konkurrenter och prispolicyn är som följer.

MedlemskapLängdPris /månadTotalkostnad
Premium1 månad280 kr280 kr
Premium3 månad186 kr560 kr
Premium6 månader116 kr700 kr
Premium12 månader116 kr1401 kr

Medlemskap varierar för 1, 3, 6 och 12 månader. Ju längre månad, desto mer sparar du. Zoosk säljer även Coins för profilhöjningar och presenter. Om du köper ett medlemskap måste du köpa Zoosk Coins som extra. Det är irriterande att det både är dyrt och måste köpa mynt som en extra topp. Det är därför Zoosk fick ett negativt betyg i vårt betyg av betalda medlemskap.

Är Zoosk värt att köpa?

Faktiskt, även om svaret på denna fråga beror på dig, är svaret för oss både ja och nej. Zoosk erbjuder några ganska coola funktioner och har över 50 miljoner medlemmar. Detta är ett element som avsevärt ökar dina chanser att bli matchad. Det finns dock många irriterande aspekter som att prispolicyn är dyr och kundtjänst endast nås via meddelande. Om vi ​​tittar på dessa funktioner kan vi säga att det är en halvvägs-plattform. Om det inte är ett problem för dig att det är dyrt och kundtjänsten är lite svår att nå kan du använda Zoosk med sinnesro.

Det var allt för nu från innehållet “Zoosk Recension 2022” som Victoria Milan förberedde åt dig! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och hålla ögonen öppna.

Victoria Milan är också det bästa alternativet du kan välja som dejtingsajt. Det ger dig den bästa användarupplevelsen med sin överkomliga prispolicy, filtreringsfunktioner och funktioner för att se online användare på hemsidan. Registrering på Victoria Milan är dessutom helt gratis. Hitta den partner du letar efter enkelt och snabbt med Victoria Milan! Miljontals användare väntar på dig på denna plattform! Klicka här för att registrera dig hos Victoria Milan. 

Zoosk Features Review

Vanliga frågor om Zoosk Recensionen

Är Zoosk gratis?

Även om den har en gratisversion är Zoosk inte helt gratis. För att få tillgång till alla funktioner måste du köpa ett betalmedlemskap. Dessutom räcker det inte att få betalt medlemskap för att din profil ska sticka ut. För att din profil ska sticka ut och skicka presenter till andra användare måste du köpa Zoosk Coins.

Är Zoosk en bra dejtingsajt?

Både ja och nej! Zoosk är en dejtingsajt som erbjuder mycket trevliga funktioner, men den har nackdelar på grund av sin prispolicy och kundservice. Så det här är en helt halvvägs webbplats.

Finns det falska profiler på Zoosk?

Det finns falska profiler på nästan alla plattformar, men det viktiga är att de är få. Zoosk är en av de mest framgångsrika plattformarna i detta avseende. Plattformen verifierar användare med Facebook och säkerställer därmed att du inte stöter på många bedragare.

Är Zoosk säkert?

Ja Zoosk är en säker app. Plattformen skyddar användarinformation med SSL-brandvägg. Och du kan kontakta kundtjänst när du har några problem. Dessutom verifieras användarprofiler med Facebook.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.