Hinge Review: Is Hinge legitiem of oplichterij?

hinge review is hinge legit or a scam

Een van de namen die in je opkomt als dating apps worden genoemd is Hinge. Hinge is een van de dating apps die dient met miljoenen gebruikers. Hinge is een dating applicatie die aantrekkelijke communicatie tools en kwaliteit design biedt. Maar zijn deze genoeg voor een dating app?

Vandaag, Victoria Milan bereid “Hinge Review: Is Hinge Legit Or A Scam?” inhoud voor u! Op deze manier kunt u te weten komen of u Hinge moet gebruiken of niet. Als u klaar bent, laten we dan snel naar onze review details gaan. Hier is onze Hinge Recensie inhoud.

Hinge Review

Hinge Review: Overzicht

Laten we onze Hinge review beginnen met een overzicht. Laten we de voor- en nadelen eens samen bekijken en de functies onder de loep nemen.

ProsMinpunten
Krachtige ProfielenDe app biedt beperkte “likes” voor leden die geen Premium kopen.
Je kunt profielen op veel verschillende manieren leuk vinden.Er is geen desktopversie.
Sterke interactie tussen foto’s en tekst. 
Video chat en audio opname mogelijkheden. 

 

Scharnier kenmerken 
Video oproepJa
Desktop toepassingGeen
Mobiele toepassingJa
Mogelijkheid tot gebruik met een gratis accountJa
Minimale premium lidmaatschapsbijdrageMaandelijks $19,99

Scharnier Registratie Proces Herziening

Hinge heeft helaas geen website versie. Daarom moet je de Hinge applicatie downloaden op je telefoon. Je kunt de applicatie zowel op de Android als op de IOS applicatiemarkt downloaden.

Na het downloaden van de applicatie, kunt u het registratieproces voltooien met uw Facebook-account of uw mobiele telefoonnummer. Wanneer u zich registreert met uw Facebook-account en toegang toestaat, zal Hinge proberen om u te matchen met wederzijdse vrienden van uw vrienden. Natuurlijk, bij het maken van deze matches, zal het ook rekening houden met uw criteria.

Daarna moet u uw persoonlijke gegevens invoeren. U moet uw buurt, lengte, etniciteit, en informatie zoals religie kiezen. Als je dat niet wilt, kun je ook de knop “Liever niet vertellen” gebruiken. Hinge heeft de “over jou” sectie in drieën verdeeld.

Dit zijn: “Deugden, Vitale Voorwaarden en Kwaden”. U kunt ook deze vragen beantwoorden of ze vertrouwelijk houden. Je kunt ook een tekst van 150 karakters maken. Als we kijken naar deze functies, kunnen we zeggen dat hij wil een andere profiel structuur te creëren door te stappen uit het gewone. Om deze reden is onze Hinge Review in dit opzicht positief.

Scharnier Interface en Profielen Review

Nu, laten we onze Hinge review voortzetten met de interface en profielen. Hinge is eigenlijk een mix van apps zoals Tinder, Okcupid, en Match. We kunnen zeggen dat het is als het verzamelen van de goede eigenschappen van alle van hen op een enkel platform.

Als je profielen bekijkt, zie je een grote profielfoto die je misschien leuk vindt of waarmee je meer kans maakt. We kunnen zeggen dat dit een functie is die is overgenomen van Tinder. En met deze, Match en Okcupidin, een structuur die het begrip van plezier en diepte aanneemt, verwelkomt u.

Hinge Profiles bedient zijn gebruikers met verschillende en levendige profielontwerpen. Je komt biografieën tegen die stijlvol zijn en vaak intense informatie bevatten in monochroom. De informatie in het profiel is niet versnipperd en je kunt snel bij de informatie.

Deze diepgaande en hoogwaardige benadering verklaart de scharnierprofielen heel goed.

Als we naar deze resultaten kijken, kunnen we zeggen dat Hinge een zeer aangenaam, kwalitatief hoogstaand en efficiënt ontwerp heeft in termen van interface en profielen. Om deze redenen kunnen we zeggen dat het een goede beoordeling heeft in onze Hinge Review in termen van interface en profielen.

hinge registration process review

Hinge Premium Lidmaatschap Beoordeling

Laten we onze Hinge Review nu voortzetten met de Premium lidmaatschap dienst. Hinge laat ook gratis gebruikers toe om het te gebruiken. Maar zoals je je kunt voorstellen, is deze versie vrij beperkt. Hinge biedt niet veel “likes” gedurende de dag.

Het geeft misschien 10 tot 12 likes. Maar je zult ook een veel sneller algoritme tegenkomen in vergelijking met Tinder, dat meer dan 100 likes per dag geeft, afhankelijk van de relatiestatus waar je naar op zoek bent. Met andere woorden, je kunt de partner die je zoekt sneller vinden in de Hinge app dan Tinder.

Als u Hinge echt wilt gebruiken, moet u overstappen op een betaald lidmaatschap. De prijzen voor een betaald lidmaatschap zijn als volgt;

1-maand abonnement: $19.99.

3 maanden lidmaatschap: $39,99.

6-maanden abonnement: $59,99.

Met een betaald lidmaatschap, krijg je onbeperkt likes. Je kunt echter wel de mensen zien die jou leuk vinden. Als je een gratis gebruiker bent, kun je alleen de likes zien als ze wederzijds zijn. Je kunt ook matches filteren op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld de juiste matches vinden met vele filters zoals opleiding, slechte gewoontes, religie, familieplan en politiek. Om deze redenen is onze Hinge Review zeer positief als het gaat om Premium lidmaatschap.

Hinge Video Chat Review

Laten we onze Hinge review nu voortzetten met de video chat functie. We willen Hinge hiermee feliciteren. Omdat het de video chat functie heeft toegevoegd die niet beschikbaar is in de meeste dating apps en het naar een andere dimensie heeft gebracht. Hinge staat je niet alleen toe om te videochatten.

Het bevat ook tips om uw gesprek gaande te houden tijdens het videogesprek. Het biedt u 8 categorieën tijdens het video gesprek. En het geeft je 5 verschillende opties waar je op een van deze categorieën klikt. Op deze manier kunt u het gesprek zonder onderbreking voortzetten.

Naar onze mening, is deze unieke functie vrij origineel en van hoge kwaliteit. Met deze functie, kunnen we zeggen dat Hinge video chat naar een andere dimensie heeft gebracht. Om deze redenen heeft de videochat functie een hoge beoordeling gekregen in onze Hinge Review.

Hinge Review: Conclusie

In het algemeen kunnen we zeggen dat Hinge een kwaliteit dating app is die zeer mooie functies biedt. Als je Hinge wilt gebruiken, is dit een goede keuze. Als negatief kenmerk kunnen we alleen zeggen dat er geen website is en een beperkte gratis versie. Afgezien van deze, is Hinge een vrij goede applicatie om te gebruiken.

“Hinge Review: Is Hinge Legit Or A Scam?” voor u voorbereid door Victoria Milan. Dat is het voor de beoordeling voor nu! Als u op zoek bent naar meer inhoud als deze, kunt u een bezoek brengen aan Victoria Milan’s blog en blijf op de hoogte. Tot ziens in ons volgende artikel.

FAQ over Hinge Review

Is Hinge een goede datingsite?

Ja, Hinge is een goede dating site als je kijkt naar de algemene kenmerken en lijnen. Het biedt een goede gebruikerservaring met zijn verschillende functies en modern design. Voor meer informatie over Hinge, ga naar “Hinge Review: Is Hinge Legit Or A Scam?” U kunt bladeren door onze inhoud.

Is Hinge een hoer app?

Eigenlijk is Hinge meer een relatiegerichte praktijk. Het doel van de applicatie is al in die richting. Maar als je je geluk wilt beproeven, dan kan dat natuurlijk! Want niet alle gebruikers gebruiken de applicatie alleen voor dit doel. Voor meer informatie over Hinge, ga naar “Hinge Review: Is Hinge Legit Or A Scam?” U kunt onze inhoud doorbladeren.

Is Hinge veilig?

Ja, natuurlijk! Hinge is een legale app en zeer veilig. Het heeft een sterk ontwikkelde encryptie-infrastructuur voor gebruikers. Op deze manier kunt u Hinge met een gerust hart gebruiken. Voor meer informatie over Hinge, ga naar “Hinge Review: Is Hinge Legit Or A Scam?” U kunt onze inhoud doorbladeren.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.