6 sätt att undvika bedrägerier för sugar baby 2022

6 Ways To Avoid Sugar Baby Scams

Du har säkert hört att internet är full av bedrägerier som folk kan använda för att försöka stjäla dina pengar. En av de nyare online bedrägerierna som har dykt upp under de senaste åren är bedrägerier med sugar babies. Dessa bedrägerier är specifikt inriktade på attraktiva unga kvinnor (sugar babies) som söker rika, äldre sugar daddies eller sugar mommas som följeslagare. I dagens artikel kommer vi att förklara sugar baby bedrägerierna. Och på så sätt kan du hålla dig säker.

go where the sugar daddies are

1- Gå inte med på att träffa människor personligen från en dejtingapp i första hand

Gå inte med på att träffa människor personligen från en dejtingapp i första hand. Var särskilt försiktig om du vill träffa dem personligen direkt. Du bör alltid chatta med någon i appen ett tag innan du träffar dem personligen. Om någon insisterar på att träffas personligen är det bäst att följa med. Träffas bara offentligt och berätta för en vän vart du ska. Ju mer planering du lägger på ditt möte, desto bättre..

Om du bestämmer dig för att träffa någon personligen, vidta extra försiktighetsåtgärder och kolla upp dem först. En bakgrundskontroll kan vara ett klokt drag med tanke på att de flesta dejtingsajter inte gör en sådan. På så sätt kan du undvika bedrägerier med sugar babies.

2- Ge inte personlig information

Lämna inte ut personlig information. Om du inte är säker på någon, ge inte personen din personliga information, såsom ditt telefonnummer, e-postadress eller ens ditt namn (ja, verkligen). Om de kontaktar dig direkt, (säg via ett meddelande på sajten), kör deras profil genom en omvänd bildsökning. Du kan göra detta gratis med Google Bilder eller TinEye. Bedragare är kända för att använda falska profilbilder som faktiskt är stockfoton och andras bilder från sociala medier.

Lita inte på någon direkt bara för att de säger att de älskar dig. Människor som har romantiska känslor för varandra tenderar att ha kemi och gemensamma intressen – inte en omedelbar kärleksförklaring. Om du träffar någon på nätet som säger att de älskar dig direkt, ta det med en nypa salt och håll din vakt. På så sätt kan du undvika bedrägerier med sugar babies.

3- Efterforskning

Ett sätt att en sugar baby kan undvika att bli lurad är genom att göra lite undersökning om personen hon går ut med. De flesta webbplatser låter dig komma åt deras profiler och se om de har varit inblandade i någon form av bedrägeri. Det finns många webbplatser som riktar sig specifikt till kvinnor som letar efter ett förhållande, så det här borde inte vara alltför svårt att ta reda på om någon på deras profil.

En annan sak som en sugar baby kan göra för att se till att de inte blir lurad, är att ställa frågor så snart som möjligt efter att ha träffat någon ny på nätet. Detta kommer att ge dem tid att tänka på vad de har lärt sig och om de vill eller inte.

4- Dela aldrig några intima bilder med någon på första plats

En annan röd flagga att hålla utkik efter, är om en sugar daddy ber om intima bilder på dig under ert första möte. En riktig sugar daddy förstår att den här typen av relationer tar tid och förtroende att bygga upp, och han kommer inte att fråga dig om dessa saker förrän långt senare i ditt förhållande. Om mannen pressar dig att skicka nakenbilder till honom eller något annat liknande, innan han ens har träffat dig personligen, finns det en stor chans att han bara är intresserad av en sak, och det är inte ditt sinne eller personlighet!

what is a sugar baby sugar baby definition meaning

5- Ge aldrig pengar till någon du aldrig har träffat personligen

Detta kan tyckas vara en okunnig men många sugar babies har fallit offer för denna speciella typ av bedrägeri. Det finns massor av historier om män eller kvinnor som hävdar att de behöver pengar för en eller annan anledning och sedan ber om det från sina potentiella matcher. Om någon frågar efter din kreditkortsinformation, bankkontonummer eller om de ber om pengar i förväg är detta en enorm röd flagga. Oavsett vad ursäkten är, ge aldrig ut den här typen av information till någon du inte känner väl och skicka definitivt aldrig pengar över internet.

6- Om du träffar någon för första gången och han säger att han vill skriva på ett kontrakt – spring 

Om du träffar någon för första gången och han säger att han vill skriva på ett kontrakt – spring! Du måste springa så fort du kan från den här personen, eftersom han förmodligen bara försöker lura dig på dina pengar. Om en person ber dig att dela personlig information som dina bankuppgifter, kan de försöka dra fördel av dig.

Det är också viktigt att veta vilken typ av saker som är acceptabla när man kommunicerar med andra människor online; till exempel skulle de flesta av oss inte ens tänka på att dela vår bankkontoinformation med någon vi just träffat i verkligheten. Om du bestämmer dig för att den här killen är värd att träffa personligen, se till att han vet vilken typ av relation han vill ha från början så att det inte kommer några överraskningar senare på vägen.

Sugar baby bedrägerier är verkliga och kan vara förödande

Människor har använt internet för att lura intet ont anande offer i årtionden, men det verkar som om bedrägerier aldrig tidigare har varit så rikliga och så snåla. Framväxten av sociala medier har bara ökat frekvensen med vilka människor luras, eftersom dåliga skådespelare kan nå miljontals potentiella offer på några sekunder.

Sociala medier är också en grogrund för bedrägerier med sugar babies, som lockar utsatta kvinnor in i relationer där de utnyttjas ekonomiskt under falska förevändningar. Det finns många sätt som dessa bedrägerier fungerar, men de handlar alla om att bygga en relation med någon som vill bli omhändertagen ekonomiskt på något sätt och sedan dra nytta av den personens förtroende.

Varför sugar babies?

Enligt en färsk rapport från CNBC är sugar babies alla som använder onlinedejting för att få presenter eller pengar från människor de går på dejt med; Många sugar babies är “högskolestudenter som kämpar ekonomiskt”, säger rapporten; men det finns även medelålders kvinnor och män som använder sajterna. De kommer från alla olika socioekonomiska bakgrunder och har ofta små barn. Vissa är frånskilda, vissa är änkor och andra har helt enkelt aldrig varit i seriösa förhållanden tidigare.

Sugar baby system kan ta många former, och inte alla leder till juridiska problem för de inblandade. Faktum är att vissa arrangemang till och med görs med full kunskap och samtycke från en make som kan ha svårt att försörja sin familj.

I andra fall kan dock sugar babies fångas i relationer som är exploaterande, farliga eller både och. Även om det ofta väcks åtal mot sugar daddies, kan sugar babies också åtalas i vissa fall. Dessa kan inkludera:

sexuella övergrepp eller våldtäkt. Anklagelser om sexuella övergrepp kan uppstå när en part inte gett sitt fullständiga samtycke till sexuell aktivitet eller var för berusad för att göra det från början.

Prostitution. Enligt Alabamas lag uppstår prostitution när “någon person engagerar sig eller erbjuder eller går med på att delta i sexuellt umgänge eller avviker från sexuellt umgänge med en annan person för en avgift.”

Uppmaning av en minderårig/lagstadgad våldtäkt. Om en sugar daddy är medveten om att hans partner är minderårig kan han åtalas för uppmaning av en minderårig, vilket anses vara ett våldsbrott.

Det var allt för nu från innehållet i “6 Sätt Att Undvika Bedrägerier För Sugar Babies 2022” utarbetat av Victoria Milan! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka vår blogg och hålla ögonen öppna.

Victoria Milan är också det bästa alternativet som en sugar baby-dejtingsajt för dig att hitta en partner. Med miljontals användare och unika funktioner låter Victoria Milan dig hitta den partner du letar efter. Du kan se online användare på hemsidan, använda filtreringsalternativ och träffa riktiga sugar mommas med sina verifierade profiler. Dessutom är det helt gratis att registrera sig hos Victoria Milan! Hitta den bästa partnern du letar efter med Victoria Milan! Klicka här för att registrera dig hos Victoria Milan!

7 ways to avoid sugar mama scams in 2022

Vanliga frågor om Sugar Baby Bedrägerier

Hur blir Sugar Babies lurade?

Sugar Babies blir ofta lurade av bedragare. För att undvika att bli lurad bör du veta hur bedrägerierna ser ut och vem som är mest sannolikt att bli utsatt för. Den vanligaste bluffen riktar sig till kvinnliga sugar babies. Bedragaren kan kontakta dig via din favorit sociala media eller dejtingapp. Han kommer att försöka etablera en relation med dig. Ibland kan han be om pengar för att köpa en flygbiljett eller ett presentkort om han vill träffa dig personligen.

Vad är den genomsnittliga betalningen för en Sugar Baby? 

Det genomsnittliga Sugar Baby-bidraget är någonstans mellan 9 800 kr och 49 000 kr per månad. Naturligtvis varierar denna siffra beroende på ett antal faktorer. Åldern på sugar babies varierar från 18 till mitten av 40-år, med genomsnittet 25-26. Sugar babies i 20-årsåldern får en ersättning på cirka 29 400 kr/månad i genomsnitt, medan sugar babies över 30 år kräver cirka 39 200 kr/månad i genomsnitt.

Hur brukar Sugar Daddies betala?

Vissa relationer är BPM, eller “betala per möte” – i dessa arrangemang ger sugar daddy sugar baby en specificerad summa per dejt. I en annan typ av relation ger sugar daddies ett “bidrag” enligt ett fastställt schema, som månadsvis eller varannan vecka, antingen kontant eller via en betalningsapp som PayPal. Det är upp till parterna att bestämma vad de anser vara lämpligt.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.