De 10 reglerna för puma dejting 2022

The 10 Rules of Cougar Dating

Som en yngre singel kan du ha bestämt dig för att du vill dejta en puma. Kanske har du haft kul med puma-dejtingsajter, eller så har du kanske träffat några på din lokala bar. Eller så kanske du bara letar efter sätt att förbättra ditt nuvarande spel. Hur som helst kommer du sannolikt att möta några utmaningar när du försöker få dina drömmars puma. I den här artikeln kommer vi att förklara hur man dejtar en puma.

Cougar Dating In 2022

1- Var säker på förhållandet 

Innan du börjar ett förhållande med en puma, var säker på förhållandet. Lär känna henne och vad hon gillar eller inte. Ta reda på vad hon vill ha av ett förhållande och vad hon förväntar sig av dig. Eftersom du inte skulle vilja fastna i ett förhållande som inte passar dig, på samma sätt gillar inte pumor att vara i ett förhållande som inte ger henne lycka.

Det är viktigt för dig att veta vilka förväntningar du har på detta förhållande, eftersom det kommer att skilja sig från andra relationer som du har haft tidigare. Om ni är tydliga med era förväntningar och relationen blir det lätt för er båda att veta vad ni kan förvänta er av varandra och hur ni två kan få relationen att fungera.

2- Var uppriktig och autentisk

En puma kvinna har varit runt kvarteret. Hon vet vad hon vill, och hon behöver inte att du ska imponera på henne. Hon behöver att du är uppriktig, ärlig och autentisk. Var dig själv. Var verklig. Om du försöker vara något som du inte är, kommer det att synas i dina handlingar och hur du bär dig själv och din puma kommer att se rakt igenom det.

En av de största fördelarna med att dejta en mogen äldre kvinna är att hon är mer benägen att uppskatta vem du är jämfört med att vara fokuserad på den hon tror att hon vill att du ska vara.

Don’t Call Her A Cougar

3- Kalla inte henne för en puma

“Puma” är slangordet eller smeknamnet för en äldre kvinna som föredrar att dejta yngre män. Det är förmodligen en kombination av termerna “puma”, som syftar på en äldre kvinna som fortfarande är attraktiv, och “prärievarg”, en inte så attraktiv äldre kvinna som söker yngre män (termen populariserades av Valerie Gibson från Cougar: A Guide for Older Women Dating Younger Men). Det kan förolämpa henne, och samtidigt är det här talesättet lite respektlöst.

4- Lyssna på henne

Kvinnor vill bli lyssnade på. Om du nickar med huvudet och tror att du redan visste detta och att det inte är något nytt, så har du fel. Varför? För väldigt få män lyssnar faktiskt på sina kvinnor.

Majoriteten av männen tror att de lyssnar, men när det kommer till kritan hör de bara vad deras kvinnor säger. Det här är inte samma sak som att verkligen lyssna och förstå. De flesta män väntar helt enkelt tills kvinnan har pratat klart innan de säger något som svar.

Att lyssna är mycket mer än att bara vänta på ett ögonblick när det är din tur att tala. Det innebär att vara noggrann uppmärksam på vad hon säger, särskilt notera tonen och icke-verbala signaler, såsom kroppsspråk och ansiktsuttryck, samt överväga hur hennes ord relaterar till hennes tidigare erfarenheter och känslor.

En kvinna vill ha en man som kan känna empati med hennes ord och känslor; en som visar henne att han förstår vad hon går igenom genom att reflektera tillbaka på vad hon har sagt. Kvinnor vill ha en man som kan titta in i deras ögon medan de pratar – en som inte tittar bort eller på sin klocka eller telefon medan de pratar.

5- Var vuxen

När du är i ett förhållande med en puma-kvinna måste du bete dig som en vuxen. Du måste kunna sätta gränser och stå på dig. Hon kommer att testa dig, så det är viktigt att du håller dig kall och inte sjunker till hennes nivå.

Om hon har problem med något du gör, prata om det på ett moget sätt så att hon vet att du inte kommer att ändra vem du är eller vad du vill bara för att hon säger till dig att det är fel. Du måste kunna göra det som gör dig glad och inte oroa dig för vad hon tycker.

Om hon vill gå ut och dricka, festa och ha kul med sina vänner hela natten, släpp henne då. Du behöver inte gå med på vad hon vill bara för att hon säger det. Om du vill stanna hemma och titta på film, gör det då. Du behöver inte gå ut och dricka eller festa om du inte vill. Se bara till att hon vet vad som är acceptabelt beteende för ett förhållande och vad som inte är det.

6- Var ärlig om vad du vill ha från ett förhållande

I ett förhållande med en puma-kvinna kan du vara mer ärlig om vad du vill ha av ett förhållande. Du behöver inte spela spel och försöka vara något du inte är. Du behöver inte låtsas som att du inte vill gifta dig och skaffa barn. Om du vill ha dessa saker, se till att hon vet i början! På detta sätt, om hon inte letar efter ett långsiktigt engagemang eller barn, kan du gå vidare utan att slösa tid.

Du kan också berätta för henne exakt vad du letar efter hos en partner. Behöver du någon som ska betala din hyra? Vill du ha en kvinna som kommer att försörja dig ekonomiskt? Tja, om så är fallet, var ärlig! Om hon vill dejta yngre män för att ha kul och inte bli för seriös, då kan hon meddela dig om det. Du kommer inte att slösa bort din tid om ni två är på samma sida.

7- Fråga henne aldrig om hennes ex-man

Att fråga om ex-män är ett nybörjarmisstag när man dejtar en puma. Det är inte så att hon inte kommer att berätta om honom, det är bara det att hon inte vill. Hon vill inte prata om sitt förflutna, särskilt om det var smärtsamt.

Du kan bli frestad att fråga hur många män hon har haft eller vad som hände dem emellan, men motstå denna drift. Du kommer bara att få henne att tro att du är ointresserad av henne och istället bara är intresserad av skvaller.

Om hon vill berätta om sitt förflutna och sina erfarenheter med män, så gör hon det. Lämna det till henne, och du kommer att upptäcka att ämnet kommer upp naturligt i konversationen, utan att någon som helst maning från dig.

8- Försök inte att sova med henne på första dejten

När du dejtar en puma-kvinna, respektera henne. Du ska inte försöka ligga med henne på första dejten. Att hamna i säcken med någon man precis träffat är ingen bra etikett och ses som väldigt dåligt uppförande.

Du vill inte framstå som någon som bara vill ha sex eller någon som menar allvar med förhållandet. Du vill ses som en gentleman och en kille som är intresserad av att faktiskt lära känna henne bättre. När det kommer till att vara en puma kvinna, är respekt något hon kommer att kräva av dig.

9- Var rolig

Om du vill hålla din puma-kvinna glad, få henne att skratta. Hon har varit där, gjort det och har bristningar för att bevisa det, så hon behöver inte någon gnällig liten pojke som säger till henne att hon inte vet hur man ska vara lycklig. Hon vill ha någon som kan få henne att le och skratta.

Ditt sinne för humor är förmodligen det viktigaste för en puma kvinna. Om du kan få henne att må bra med sig själv, kommer hon att vara mer benägen att umgås med dig. Hon kommer inte att känna sig som din mamma eller en gammal kvinna. Hon kommer att känna sig ung och vacker igen, som hon gjorde när hon träffade din pappa första gången.

Om du vill imponera på en puma-kvinna, lär dig hur man är rolig. Gå inte bara runt och berättar dumma skämt hela tiden. Berätta för henne roliga historier om dig själv eller roliga saker som har hänt i ditt liv. Få henne att skratta på din bekostnad om det kommer att få ett skratt ur henne.

Var rolig med avsikt och vid tillfällen när det är lämpligt. Det är inte bra att alltid skämta för att du kan verka som att du försöker för mycket eller inte tar saker på allvar (vilket är vad yngre män gör).

7 Best Dating Apps for Men

10- Var hänsynsfull och omtänksam

Var hänsynsfull och omtänksam när du är i ett förhållande med en puma kvinna. Detta tips är mycket viktigt, eftersom äldre kvinnor vanligtvis är mer omtänksamma, de tänker på dina känslor innan de agerar eller gör något.

De skulle göra allt för att göra dig lycklig, så var omtänksam och hänsynsfull i gengäld, ta initiativet och tänk på de saker som kommer att göra henne lycklig. Ta steg för att få dessa saker att hända, överraska henne då och då genom att ge henne något hon älskar eller ta henne till ett bra ställe för en semester.

Det är viktigt att vara hänsynsfull och omtänksam när du är i ett förhållande med en puma kvinna.

Så här är några tips till dig:

  •       Kom ihåg hennes födelsedag och se till att skicka en present eller blommor till henne. Se till att hon vet hur mycket du bryr dig om henne.
  •       Var romantisk och gå ut ur ditt sätt att berätta för henne hur speciell hon är för dig.
  •       Håll kommunikations linjerna öppna. Låt henne veta vad som händer i ditt liv – bra eller dåligt. När ni kommunicerar med varandra gör det ert band starkare och tillåter er relation att växa ännu mer.
  •       Ta inte bara från relationen, ge tillbaka också! Känner du till talesättet, “det är bättre att ge än att få”? Nå, det är sant! Så var inte rädd för att göra något trevligt för henne. Hon kommer att uppskatta det och det kommer att få henne att må bra!

Det var allt för nu från innehållet i “De 10 Reglerna För Puma Dejting 2022” utarbetat av Victoria Milan! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka vår blogg och hålla ögonen öppna.

Victoria Milan är också det bästa alternativet som en puma-dejtingsajt för dig att hitta en partner. Med miljontals användare och unika funktioner låter Victoria Milan dig hitta den partner du letar efter. Du kan se online användare på hemsidan, använda filtreringsalternativ och träffa riktiga pumor med sina verifierade profiler. Dessutom är det helt gratis att registrera sig hos Victoria Milan! Hitta den bästa partnern du letar efter med Victoria Milan! Klicka här för att registrera dig hos Victoria Milan!

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.