Catholic Match Recension (2022) – En ärlig titt på CatholicMatch.com

catholic match

Catholic Match är en online dejtingsajt för katoliker och de som vill träffa andra katoliker. Webbplatsen skapades för dem som ville hjälpa andra katoliker att hitta kärleken och bygga upp hälsosamma relationer.

Sedan starten har Catholic Match hjälpt singlar och kärlekssökande att träffas. Det är lätt att hitta partners från samma religion med Catholic Match. 

Webbplatsen skapades av två katolska systrar, Pat och Diane Radecki, som ville hjälpa andra katoliker att hitta kärleken och bygga upp hälsosamma relationer.

Sedan starten har Catholic Match hjälpt singlar och kärlekssökande att träffas. Det är lätt att hitta partners från samma religion med Catholic Match. Och i den här artikeln kommer vi att granska Catholic Match!

catholicmatch

Vad är Catholic Match?

Catholic Match grundades 1999. Det är en katolsk dejtingsajt för singlar som letar efter andra katoliker att dejta, chatta med, flirta med och bli förälskade i.

Sajten kan skryta med att den har över 1 miljon medlemmar från hela världen. Den hävdar också att den är den största online gemenskapen för katoliker på Internet. Webbplatsen finns på engelska och spanska, men majoriteten av användarna har engelska som modersmål.

Medlemmar i Catholic Match får skapa profiler på webbplatsen som innehåller namn, ålder, bostadsort, yrke, religion och civilstånd (singel eller gift). Användarna kan också ladda upp foton och videor till sina profiler för att göra dem mer intressanta och attraktiva för andra medlemmar.

Catholic Match erbjuder användarna en möjlighet att hitta kärleken genom att skapa en profil som innehåller information om dem själva som namn, ålder, plats, yrke och religion. Den här webbplatsen ger andra katoliker som har liknande intressen en möjlighet att hitta någon som de kan tänkas gilla enbart på grundval av dessa likheter.

Fördelar och nackdelar med Catholic Match

Catholic Match Fördelar:

Gratis provperiod

Personer med samma trosbekännelse

Snabb registrering

Stöds av framstående präster

Catholic Match Nackdelar:

Icke-medlemmar kan inte skicka meddelanden

Catholic Match granskning av användarupplevelsen

Catholic Match är lätt att använda. Webbplatsen är okomplicerad och det tar bara några minuter att skapa din profil, ladda upp foton och lägga till dina favoritfilmer, böcker och musik.

Webbplatsen har också en blogg med artiklar om dejting, relationer och äktenskap. Bloggen erbjuder användbara råd för alla par, men särskilt för katoliker eftersom den fokuserar på ämnen som intresserar den här gruppen användare.

Appen Catholic Match finns tillgänglig för både iOS- och Android-enheter. Appen gör det enkelt att logga in och bläddra bland profiler från bekvämligheten av din telefon eller surfplatta.

catholic match

Catholic Match Användargranskning

Catholic Match har över 1 miljon användare och deras ålder är i allmänhet 35-50 år. Catholic Match-användarna är likasinnade och söker seriösa relationer.

Det är en utmärkt webbplats för dem som vill hitta någon med liknande religiös bakgrund. Den är också bra för dem som letar efter äktenskap eller ett långvarigt förhållande.

Catholic Match är en av de mest populära dejtingsajterna på nätet för katoliker. Sajten har funnits sedan 1999, så de har stor erfarenhet av att hitta matchningar för personer som delar deras tro.

Den enda nackdelen med den här sajten är att det inte finns tillräckligt många medlemmar för att tillgodose allas behov. Detta kan vara frustrerande när du letar efter någon i ditt område och det verkar som om det inte finns någon på sajten i närheten av dig.

Men om du letar efter någon som delar din tro kan den här sajten fungera bra för dig!

Catholic Match Funktion granskning

Catholic Match är en online dejtingsajt som hjälper miljontals singlar att hitta sin perfekta match. Den ger sina medlemmar många funktioner för att göra deras sökande efter kärlek enklare och mer framgångsrikt. Här är några av de viktigaste funktionerna på denna webbplats:

Du behöver inte betala någon medlemsavgift för att gå med på denna dejtingsajt. Du kan dock uppgradera din medlemskapsnivå om du vill ha fler fördelar från webbplatsen.

Sök enkelt efter matchningar baserat på kön, plats, intressen, utbildningsnivå eller minimiålder.

Bläddra bland profiler gratis eller uppgradera till ett premiummedlemskap och granska så många profiler du vill.

Skicka meddelanden till personer som du är intresserad av.

Se vilka medlemmar som har tittat på din profil.

Du kan hitta den perfekta partnern med hjälp av kompatibilitetstester.

Catholic Match Medlemskap granskning

Typ av medlemskapAntal månaderKostnad
Premium1 Månad$29.99
Premium6 Månader$89.94
Premium12 Månader$119.88

Ett betalt medlemskap i Catholic Match ger faktiskt inga extra funktioner eller fördelar. När du registrerar dig gratis på webbplatsen kan du bara få information om hur du navigerar på webbplatsen och vilka funktioner den har. För att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen (inklusive meddelanden) måste du köpa ett betalt medlemskap.

Catholic Match kundsupport granskning

Om du har några frågor om Catholic Match eller om du vill komma i kontakt med företaget av någon anledning kan du göra det via deras kontaktformulär online. I formuläret kan du välja mellan olika ämnen och underämnen som kommer att tas upp av din fråga eller ditt bekymmer. Du kan också lämna din e-postadress om du föredrar att inte fylla i formuläret. Eller så kan du ringa (800) 960-6057 för att prata med kundtjänst på Catholic Match.

Det var allt för tillfället från “Catholic Match Recension (2022) – En ärlig titt på CatholicMatch.com” innehåll förberett av Victoria Milan för dig! Om du letar efter mer innehåll som detta kan du besöka vår blogg och hålla dig uppdaterad.

Dessutom är Victoria Milan den bästa dejtingsajten där du kan hitta någon. Med miljontals användare, modern design och unika funktioner erbjuder Victoria Milan dig den bästa användarupplevelsen. %100 anonymt och du kan se onlineanvändare på hemsidan och starta en snabb chatt. Eller så kan du enkelt hitta den perfekta partnern med filtreringsalternativ. Dessutom är registreringen på Victoria Milan gratis. Hitta en partner enkelt och snabbt med Victoria Milan. Klicka bara för att registrera dig på Victoria Milan.

catholic match

Vanliga frågor om Catholic Match

Finns det fler män eller fler kvinnor på Catholic Match?

Förhållandet mellan manliga och kvinnliga användare av Catholic Match är balanserat. Det finns 53 % manliga och 47 % kvinnliga användare. Den största åldersgruppen är mellan 45-54 år (15 %). Medelåldern för en användare är 42 år, med en genomsnittlig åldersskillnad på 5 år mellan män och kvinnor på webbplatsen (5 år yngre för män).

Hur många singlar finns på Catholic Match?

Catholic Match har mer än 1 miljon medlemmar i USA och Kanada. Webbplatsen grundades 1999 och har vuxit till en av de största katolska dejtingsajterna i Nordamerika.

Är Catholicmatch gratis?

Ja, Catholic Match är gratis att gå med i, men för att använda webbplatsen och hitta en partner måste du köpa ett medlemskap. Catholic Match erbjuder vissa grundläggande funktioner gratis, men om du vill använda alla deras funktioner måste du betala. Med det kostnadsfria medlemskapet kan du skapa en profil och söka efter andra profiler. Om du vill skicka meddelanden till andra medlemmar eller se vem som har tittat på din profil måste du dock uppgradera till ett betalt abonnemang.

Är Catholic Match en bra webbplats?

Catholic Match är en ganska bra dejtingsajt för katoliker. Den har många funktioner som gör den lätt att använda och hitta potentiella matchningar. Catholicmatch är en dejtingsajt för katoliker. Den är inte bara för singlar utan även för personer som vill hitta en partner som de kan dela sin tro med. Tanken bakom Catholic Match är att det är en plats där du kan träffa andra katoliker som delar dina värderingar och övertygelser. Som en extra bonus ger den också information om många olika ämnen som är relevanta för den katolska kyrkan. Detta inkluderar artiklar om hur man gifter sig i den katolska kyrkan och hur man uppfostrar barn som katoliker. CatholicMatch ger sina användare möjlighet att få kontakt med andra människor med liknande intressen och värderingar i en säker miljö.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.