Coffee Meets Bagel Recension (2022) – Är CMB en bra dejtingapp?

Coffee Date

Coffee Meets Bagel är en mycket selektiv dejtingtjänst. Den är till för dem som vill träffa någon speciell utan att behöva gå igenom en oändlig ström av profiler.

Den skiljer sig från andra dejtingappar på grund av deras unika sätt att sammanföra människor. De anser att dejting ska vara en rolig och säker upplevelse, och de anser också att kvinnor förtjänar bättre.

Den har miljontals användare över hela världen och alla använder den här appen för att hitta sin perfekta match. Coffee Meets Bagel-appen har också ett betyg på 4,1 på Apple App Store och 4,5 på Google Play Store, vilket visar att den här appen är mycket populär bland människor runt om i världen. Om du vill veta om denna dejtingsajt är bra eller inte så läs vår detaljerade recension nedan:

Coffee Date

Coffee Meets Bagel
Grundare:Dawoon and Soo Kang
Grundat:2012
Anställda:580
Webbplats:https://coffeemeetsbagel.com
Huvudkontor:San Francisco 
Typ av plats:Dejtingapp
Operativsystem:iOS, Android, och HMS-enheter
Första datum för lansering:2012 Januari 
KategoriResultat
Kvalitetsmatcher7.5/10.0
Funktioner7.5/10.0
Användarvänlighet8.0/10.0
Support7.5/10.0
Kostnad8.0/10.0
Totalt sett7.7

Coffee Meets Bagel fördelar och nackdelar

Coffee Meets Bagel Fördelar:

Kvaliteten på matcherna är hög.

Appen är ett bra sätt att träffa nya människor.

Den är gratis.

Coffee Meets Bagel Nackdelar:

Endast 5 matcher per dag

60 % av användarna är kvinnor och 40 % är män

Coffee Meets Bagel – Översikt

Coffee Meets Bagel är en populär dejtingapp som lovar att hjälpa dig att träffa din framtida make/maka. Med ett namn som Coffee Meets Bagel kan man tro att appen bara är till för personer som älskar kaffe. Detta är dock inte alls fallet.

Appen har fått mycket uppmärksamhet eftersom den är en av de få dejtingappar som är gratis för både män och kvinnor. Den har inte heller några dolda avgifter eller kostnader som är förknippade med den. Detta gör den till ett utmärkt val för alla som vill träffa någon ny men inte vill spendera en massa pengar på det.

Coffee Meets Bagel är tillgänglig för både iOS- och Android-enheter. Det gör det möjligt för användare att kommunicera med varandra genom meddelanden, foton och videor innan de träffas personligen om de väljer att göra det.

Hur fungerar Coffee Meets Bagel?

Appen Coffee meets bagel har ett unikt poängsystem som matchar dig med personer som har liknande intressen. Men den fungerar inte lika effektivt som eHarmony eller OkCupid. Appen kallar detta för “bagels”, vilket är personer som du vill dejta men som du inte nödvändigtvis vill dejta exklusivt eller omedelbart (du kan också kurera din egen lista över bagels). Frågetecknen representerar personer som du inte känner särskilt väl ännu, men som du kanske vill lära känna bättre (eller inte).

Appen har en unik funktion som kallas “kaffebönor”, som i princip är krediter som låter dig se vem som gillat din profil och vem som vill komma i kontakt med dig! Du kan köpa dessa bönor genom köp i appen eller genom att bjuda in vänner till Coffee Meets Bagel.

Coffee Date

Granskning av registreringsprocessen för Coffee Meets Bagel

Det är väldigt enkelt att anmäla sig till Coffee Meets Bagel. Det tar bara fem minuter. Du kan registrera dig med ditt Facebook-konto eller skapa ett nytt konto med din e-postadress.

Coffee Meets Bagel erbjuder en gratis nätdejtingtjänst som låter användarna bläddra bland potentiella matchningar och skicka meddelanden till dem gratis. Detta är inte den enda webbplatsen som gör detta, men det är förmodligen den bästa. Det är svårt att hitta en annan webbplats som låter dig kommunicera utan att betala något (om du inte räknar med att köpa kaffe)..

Coffee Meets Bagel granskning av funktioner

Senaste aktivitet: Detta är en annan bra funktion som låter dig se vilka som har varit aktiva nyligen och hur länge sedan de senast var aktiva på CMB. På så sätt kan du se om någon fortfarande är intresserad eller om de har gått vidare till andra webbplatser eller appar.

Förslag: Förslag är personer som har visat intresse för dig och du kan se dem genom att svepa till höger på deras profiler. Om de också sveper till höger på din profil är det en matchning!

Upptäck: Om du inte kan hitta en matchning som du letar efter. Du kan öppna sökningen och hitta potentiella matchningar. Dessa matcher kanske inte är vad du söker, men de visar vilka som finns i din närhet.

Bönor: Beans är Coffee Meets Bagels valuta i appen. Användarna tjänar bönor genom att utföra uppgifter som att ansluta sitt Facebook-konto, svara på frågor och bekräfta sin kontoaktivitet. Bönor kan sedan användas för att uppgradera en profil eller skicka meddelanden till andra användare.

Coffee Meets Bagel – Användarkvalitet

Coffee Meets Bagel-användare är vanligtvis ute efter ett seriöst förhållande. Coffee Meets Bagel har 10 miljoner användare och Coffee Meets Bagel-användarna är i åldrarna 30-49 år. De flesta av användarna är i allmänhet aktiva användare och du kommer inte att stöta på oanvända eller falska konton. Ur användarnas synvinkel kan vi säga att användarna på Coffee Meets Bagel är av ganska hög kvalitet. Du kommer inte heller att ha några större problem med parbildning.

Coffee Meets Bagel Granskning av gränssnittet

Coffee Meets Bagel är verkligen lätt att använda och du kommer inte att känna dig obekant eftersom det är lite som Tinder. Men till skillnad från Tinder har Coffee Meets Bagel en mer social nätverkskänsla, du kan chatta med dina matchningar och lära känna dem innan du går på en riktig dejt.

Coffee Meets Bagel har ett enkelt gränssnitt, vilket gör den lätt att använda. Det är också väldigt responsivt och snabbt så att du kan svepa igenom profiler utan problem.

Appen har en intuitiv design och det känns som om utvecklarna har tänkt mycket på hur de vill att användarna ska uppleva deras produkt. Gränssnittet är väldigt rent och det finns inga onödiga distraktioner eller designelement som skulle kunna distrahera användaren från det han faktiskt letar efter – dejter!

Coffee Meets Bagel medlemskap granskning

Coffee Meets Bagel Kostnad för medlemskap: 

PlanLängdMånadskostnadTotalkostnad
Premium1 månad$34.99$34.99
Premium3 månader$25.00$75.00
Premium6 månader$20,00$120,00
Premium12 månader$15,00$180,00

Full tillgång till Likes You: Se alla dina likes på en gång och matcha dem direkt.

8 Upptäck Likes per månad: Skicka 8 fler Upptäck Likes per månad.

Månatlig profil Boost: Alla ögon är riktade mot dig! Förstärk din profil för upp till 5x fler visningar på 48 timmar.

Aktivitetsrapporter: Lås upp insiderinformation om bagels, t.ex. om de nyligen har varit aktiva.

Lästa meddelanden: Du kan se om dina meddelanden är lästa, så att du aldrig hamnar i mörker.

Obegränsat antal återspolningar: Har du ändrat dig? Ångra passeringar av föreslagna profiler i Historia. 

Coffee Meets Bagel kundsupport granskning

Du kan kontakta Coffee Meets Bagels kundtjänst endast genom att skicka ett e-postmeddelande till “contact@CoffeeMeetsBagel.com”. Det finns också en sida med vanliga frågor och svar på deras webbplats som innehåller en del användbar information om hur appen fungerar och vad den har att erbjuda.

FAQ-sidan förklarar också hur deras prenumerationsplaner fungerar, tillsammans med en del annan användbar information som hur de skyddar din integritet och vad som händer om du väljer att inte prenumerera efter sju dagars användning av appen gratis (då avslutas ditt konto).

Det var allt för tillfället från innehållet “Coffee Meets Bagel Recension (2022) – Är CMB en bra dejtingapp?” som Victoria Milan har förberett för dig! Om du letar efter mer innehåll som detta kan du besöka vår blogg och hålla dig uppdaterad.

Dessutom är Victoria Milan den bästa dejtingsajten där du kan hitta någon. Med miljontals användare, modern design och unika funktioner erbjuder Victoria Milan dig den bästa användarupplevelsen. %100 anonymt och du kan se onlineanvändare på hemsidan och starta en snabb chatt. Eller så kan du enkelt hitta den perfekta partnern med filtreringsalternativ. Dessutom är registreringen på Victoria Milan gratis. Hitta en partner enkelt och snabbt med Victoria Milan. Klicka bara för att registrera dig på Victoria Milan.

Coffee Date

Vanliga frågor om Coffee Meets Bagel

Är det värt att betala för Coffee Meets Bagel?

Det är värt att betala för Coffee Meets Bagel. Det finns några skäl till varför det är värt att betala för tjänsten. Det första skälet är att du får tillgång till fler funktioner. Du kommer att kunna se vem som gillat din profil och vem som har tittat på din profil. Detta är till hjälp för att hitta personer som kan vara intresserade av dig och hjälper dig att filtrera bort de personer som inte är det.

Är Coffee Meets Bagel något för ett seriöst förhållande?

Coffee Meets Bagel är en dejtingapp som hjälper användarna att hitta ett långsiktigt förhållande. Det är inte ännu en dejtingapp som Tinder eller Happn. Coffee Meets Bagel-appen är den perfekta platsen för att hitta någon speciell. Allvarligt talat är Coffee Meets Bagel-appen en av de mest populära dejtingapparna av goda skäl. Coffee Meets Bagel-appen har inte lika många användare som Tinder och Bumble, men den har en otrolig framgångsfrekvens när det gäller att hitta kärleken.

Vilken åldersgrupp är Coffee Meets Bagel?

Coffee Meets Bagel är en app för personer i 30-40-årsåldern som vill ha ett långsiktigt förhållande. Appen har en mycket specifik målgrupp, och den inkluderar inte någon under 30 år.

Är Coffee Meets Bagel en kontakt-app?

Coffee Meets Bagel är inte en kontakt-app, men det är ett bra sätt att träffa nya människor. Coffee Meets Bagel är en dejtingapp som har som mål att hjälpa sina användare att hitta meningsfulla kontakter i sina liv. Även om det är sant att du kan använda appen för att hitta en dejt är det också möjligt att träffa någon som kan bli din vän eller till och med din partner.

Kan jag få bönor gratis?

Det kan du! Coffee Meets Bagel är en gratis dejtingapp, men den är inte helt gratis. Du kan tjäna bönor fritt på olika sätt i Coffee Meets Bagel. Eller så måste du köpa bönor för att kunna använda appens premiumfunktioner.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.