Recensioner av eHarmony (2022) – Värt det eller slöseri med tid?

eHarmony recensioner

eHarmony är en dejtingsajt som hjälper människor att hitta sin själsfrände. Företaget grundades år 2000 och har arbetat hårt för att se till att du får en bra upplevelse på deras webbplats. De har över 22 miljoner användare över hela världen, och de uppdaterar ständigt sin plattform för att se till att den är användarvänlig och lätt att navigera.

eHarmony har också en mycket strikt screeningprocess för sina medlemmar. Detta innebär att du endast kommer att kunna se andra medlemmar som är seriösa när det gäller att hitta någon speciell. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för att bli bombarderad med meddelanden från personer som bara är ute efter sex eller tillfällig dejting.

Så om du vill ha ett seriöst förhållande eller giftermål med någon som delar liknande intressen som du själv kan eHarmony vara den perfekta platsen för dig! Och i dagens artikel kommer vi att granska eHarmony!

eHarmony recensioner

Översikt av eHarmony

eHarmony är en dejtingsajt för singlar som söker kärlek och relationer. Företaget grundades år 2000 av Dr Neil Clark Warren och Dr Gary Keesee. eHarmony har sitt säte i Los Angeles, Kalifornien och har över 20 miljoner medlemmar.

eHarmonys matchningssystem använder en egen algoritm, kallad “29 Dimensions of Compatibility”, för att hitta kompatibla matchningar för sina användare. Företaget hävdar att detta matchningssystem är effektivare än andra dejtingsajter på nätet eftersom det använder mer än bara en persons profilinformation, utan även tittar på hur personen kommunicerar med andra.

eHarmony har en framgångsfrekvens på cirka 29 procent, vilket är högre än de flesta dejtingsajter. De hävdar att de har skapat ett vetenskapligt matchningssystem baserat på kompatibiliteten mellan användarnas personlighetstyper.

Webbplatsens kompatibilitetstest ställer bland annat frågor om dina värderingar, din livsstil och dina övertygelser. Du får ett kompatibilitetsresultat som hjälper dig att förstå hur väl du skulle passa ihop med någon annan på sajten.

Fördelar och nackdelar med eHarmony

eHarmony fördelar:

  1. eHarmony har en mycket stor användarbas. Det innebär att det finns fler personer på eHarmony än på de flesta andra dejtingsajter.
  2. eHarmony erbjuder en lång lista med funktioner som hjälper dig att hitta rätt person för dig. Dessa inkluderar personlighetstester, frågeformulär och kompatibilitetsbedömningar.
  3. Du kan lägga ut dig själv utan att behöva oroa dig för spam eller botar eftersom eHarmony tar hand om allt detta åt dig!
  4. Par som har träffats på eHarmony är mer benägna att hålla ihop än par som träffats någon annanstans online eller offline eftersom de redan har tagit sig tid att lära känna varandra innan de träffas personligen!
  5. Det faktum att eHarmony lägger så stor vikt vid att hitta rätt person för dig innebär att dina chanser att hitta någon som är kompatibel med dig är mycket större än med andra dejtingsajter eller appar!

eHarmony nackdelar:

  1. Den största nackdelen är att du måste betala för eHarmony. Detta kan vara en stor sak om du har en liten budget och inte är säker på om du kommer att hitta din perfekta match under den första månaden du använder webbplatsen. Men om du har råd är det värt att betala för det.
  2. eHarmony-användare tenderar att vara äldre än andra dejtingsajter på grund av deras strikta ålderskrav.
  3. eHarmony är lite dyrare än de andra dejtingsajterna.

Granskning av eHarmony användarupplevelse

Efter att du har registrerat dig ombeds du att fylla i en detaljerad dejtingprofil. Den innehåller dina fysiska attribut och preferenser samt frågor om din personlighet och dina intressen.

När du har slutfört detta steg kan du bläddra igenom profiler från andra medlemmar som också har skapat ett konto på eHarmony.com. Det kan du göra genom att använda deras sökalternativ eller genom att bläddra bland deras presenterade singlar.

Webbplatsen eHarmony är mycket lätt att navigera och använda, vilket gör den idealisk för personer som inte har så mycket erfarenhet av nätdejtingsidor.

Du kan enkelt hitta matchningar baserat på ålder eller plats och bläddra bland medlemsprofiler för att se vem som kan vara en bra matchning.

eHarmony har en utmärkt användarupplevelse som gör det enkelt för användare att hitta kompatibla matchningar utan att ha några förkunskaper om hur en nätdejtingsajt fungerar eller hur man använder den effektivt.

eHarmony recensioner

eHarmony Användaröversikt

eHarmony har 22 miljoner användare. Genomsnittsåldern för eHarmony-användare är mellan 30 och 44 år. Användarna är ofta ute efter ett seriöst förhållande.

eHarmony är en av världens största dejtingsajter, med över 22 miljoner medlemmar och mer än 3 miljoner bröllop världen över!

Den har en mycket hög framgångsfrekvens när det gäller giftermål, med över 35 % av användarna som gifter sig genom deras tjänst. Och sajten fokuserar inte bara på heterosexuella – den är öppen för alla oavsett sexuell läggning eller könsidentitet.

eHarmony grundades på principen att alla förtjänar kärlek och lycka oavsett bakgrund eller övertygelse – så länge de söker något verkligt och varaktigt i ett förhållande, inte bara tillfälliga uppkopplingar eller kortvariga flörtar som så många andra dejtingsajter där ute!

Det är därför eHarmony tar sin matchningsprocess på allvar – de vill se till att deras medlemmar hittar någon som delar deras värderingar, intressen och mål innan de bjuder ut dig på en dejt!

Granskning av eHarmony-medlemskap

Kostnad för medlemskap i eHarmony: 

PlanLängdMånadskostnadTotalkostnad
Premium6 månader$65.90$395.40
Premium12 månader$45.90$550.80
Premium24 månader$35.90$861.60

Alla som går med i eharmony börjar med ett gratis basmedlemskap och fyller i vårt roliga och insiktsfulla kompatibilitetsquiz för att lära dig mer om dig själv och vad du letar efter när det gäller dejting.

Därefter kan du granska alla matchningar och filtrera inom de matchpreferenser du anger. Du kan se primär profilinformation om obegränsat antal matchningar, skicka och ta emot smileys och isbrytare samt svara på ett första meddelande utan kostnad. En annan tjänst som är gratis på eharmony: Du kan också bläddra anonymt och se vem som nyligen har besökt din profil.

När du är redo att ta nästa steg och kommunicera obegränsat med alla matchningar kan du registrera dig för ett premiummedlemskap. Då kostar eharmony för att få full tillgång till vår dejtingsajt och app. Detta inkluderar förbättrade sökfunktioner, möjlighet att se foton på matchningar och kommunicera med alla tillgängliga matchningar, tillgång till dejtinginnehåll och mycket mer.

eHarmony kundsupport granskning

Det finns två huvudsakliga sätt att kontakta eHarmony kundtjänst: via telefon eller e-post. Telefonsupport är tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året. Du kan ringa 844-544-3173 för att tala med en agent.

När vi kontaktade eHarmonys kundtjänst blev vi genast kopplade till en agent som svarade tydligt och professionellt på alla våra frågor.

Vi blev verkligen imponerade av hur välinformerad han var om varje aspekt av företagets policyer och förfaranden – även de som inte var direkt relaterade till vår förfrågan! De kunde svara på alla våra frågor med lätthet, vilket gjorde att vi kände oss säkra på att han visste vad han pratade om. Han var också mycket vänlig och artig under hela vårt samtal, vilket fick oss att känna oss mycket bekväma.

Det är allt för nu från “Recensioner av eHarmony (2022) – Värt det eller slöseri med tid?” innehåll förberett av Victoria Milan för dig! Om du letar efter mer innehåll som detta kan du besöka vår blogg och hålla dig uppdaterad.

Victoria Milan är också den bästa dejtingsajten där du kan hitta någon. Med miljontals användare, modern design och unika funktioner erbjuder Victoria Milan dig den bästa användarupplevelsen. %100 anonymt och du kan se onlineanvändare på hemsidan och starta en snabb chatt. Eller så kan du enkelt hitta den perfekta partnern med filtreringsalternativ. Dessutom är registreringen på Victoria Milan gratis. Hitta en partner enkelt och snabbt med Victoria Milan. Klicka bara för att registrera dig på Victoria Milan.

eHarmony recensioner

Vanliga frågor om eHarmony

Är eHarmony verkligen värt det?

Ja, det är verkligen värt det! Eharmony är en dejtingsajt som använder ett matchningssystem för att presentera kompatibla partners för varandra. Webbplatsen grundades av Dr. Neil Clark Warren, en licensierad klinisk psykolog och äktenskapsrådgivare. Han använde sin kunskap om mänsklig psykologi och beteende för att utveckla ett frågeformulär som han trodde skulle kunna förutsäga om två personer var bra för varandra. Samma frågeformulär används fortfarande idag.

Är det någon som fortfarande använder eHarmony?

Dejtingsajter har funnits i årtionden, men eHarmony är en av de äldsta och största. Sajten grundades år 2000, har över 15 miljoner aktiva användare och hävdar att den har matchat mer än 10 miljoner människor. Webbplatsen är utformad för att hjälpa dig att hitta ett långsiktigt förhållande genom att fokusera på kompatibilitet med sitt patenterade Compatibility Matching System (CMS). Du svarar på frågor om dig själv och dina dejtingpreferenser, och sedan använder eHarmony dessa uppgifter för att matcha dig med andra kompatibla singlar utifrån 29 kompatibilitetsdimensioner.

Vilken åldersgrupp är Eharmony för?

Åldersintervallet för användare på Eharmony är från 30-44 år, vilket är ganska typiskt för de flesta dejtingsajter. Eharmony, den ledande online dejtingsajten för singlar som vill ha långsiktiga relationer, är det bästa stället för att hitta kvalitetssinglar i ditt område.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.