Plenty of Fish vs Badoo – vilken är bäst?

Pof vs badoo,badoo gratis chatt och dejting app pof

Plenty of Fish vs Badoo, vem är bäst? Du ställer dig definitivt den frågan och du är inte ensam. Dessa två sajter må vara raka motsatser men båda lockar miljontals användare varje månad. De är också båda gratis att använda så frågan handlar inte om priset. Frågan är vilken som är bäst för att hitta en partner? Och i den här artikeln kommer vi att besvara alla dina frågor.

Pof vs badoo,badoo gratis chatt och dejting app pof

Vad är Plenty Of Fish?

Plenty Of Fish är en dejtingsajt som grundades av Markus Frind 2003. Sajten har över 90 miljoner användare, vilket gör den till en av de mest populära dejtingsajterna i världen. Den är särskilt populär bland äldre användare – nästan hälften av användarna är 30 år eller äldre.

PlentyOfFish grundades 2003 av Markus Frind, som också är känd som “The Fish Guy”. Han skapade webbplatsen efter att ha varit frustrerad över andra dejtingsajter.

Som gratis dejtingtjänst är det lätt att förstå varför POF är så populärt bland singlar som söker kärlek. Den har också en av de vackraste designerna vi någonsin sett i en dejtingapp.

Vad är Badoo?

Badoo är ett socialt nätverk där du kan träffa nya människor i din närhet. Badoo finns i många länder, bland annat i USA, Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Ryssland.

Badoo är ett socialt nätverk som skapades 2006 och har sedan dess blivit ett av de största nätverken i världen. Dess användare har vuxit till över 300 miljoner och de flesta av dem kommer från Europa och Latinamerika.

Företaget är baserat i London och erbjuder en mängd olika tjänster, bland annat dejtingappar, dejtingwebbplatser, geolokaliseringstjänster, spel och mycket mer.

Badoo har både betal- och gratisfunktioner, men de betalda funktionerna är dyrare än de flesta andra sociala medier. Om du letar efter ett gratis sätt att träffa människor på nätet kan Badoo vara värt att kolla in för dig.

POF:s registreringsprocess och Badoo:s registreringsprocess

POF registreringsprocess:

POF-registreringen är en enkel, intuitiv och säker process. Du kan registrera dig gratis med ditt e-postkonto eller skapa ett nytt konto med ett användarnamn och lösenord som du själv väljer.

Du kommer att bli ombedd att ange din ålder och plats innan du kan använda appen. Denna information används för att hjälpa POF att matcha dig med personer som har liknande intressen och preferenser.

Nästa steg är att fylla i dina profiluppgifter som namn, födelsedag, kön med mera. Du kan också ladda upp en bild som kommer att visas på din profilsida när folk besöker den. Du kan välja en av de många bilder som POF tillhandahåller eller ladda upp en bild från din telefons fotogalleri eller kamera.

Badoo registreringsprocess:

Badoo Sign Up ger medlemmarna möjlighet att träffa nya människor från hela världen. Appen gör det möjligt för användare att skapa en profil, söka efter andra medlemmar baserat på deras intressen och plats och chatta med dem via text eller video.

Badoo är ett socialt nätverk för att träffa nya människor. Det är gratis att gå med och du kan använda den på din telefon eller dator.

Du behöver bara ett förnamn, ett användarnamn och en e-postadress för att registrera dig. När du har registrerat dig kan du börja bläddra bland profiler från andra medlemmar som delar dina intressen och hobbies. Du kan också chatta med dem, utbyta foton eller till och med träffa dem personligen.

När vi tittar på dessa två appar är, som du kan se, registreringsprocessen kort och enkel. Men POF vill ha mer detaljer om dig själv för att fler bra matchningar. Så i detta avsnitt POF vs Badoo är POF vinnaren med små skillnader.

POF:s användarupplevelse jämfört med Badoo:s användarupplevelse

POF:s användarupplevelse:

POF:s användarupplevelse är baserad på webbplatsens datorversion, som har utformats för att vara så enkel som möjligt. Det finns inga distraktioner i den här upplevelsen, vilket gör det mycket enkelt för användarna att navigera igenom och få det de behöver från den. Dessutom kan du filtrera användarna för att hitta den bästa partnern. Med POF-filter kan du filtrera ålder, plats, längd, vikt med mera….

POF har en mycket enkel design som fungerar bra på mobila enheter såväl som på stationära datorer. Det innebär att det inte finns några problem med att använda den på olika enheter, vilket gör det enkelt för personer som vill använda tjänsten på sin smartphone eller bärbara dator.

Badoo användarupplevelse:

Badoo har ett enkelt gränssnitt och en intuitiv användarupplevelse som gör det lätt för alla att använda. Det finns inga komplicerade menyer eller knappar, utan allt är upplagt på en sida så att du enkelt kan navigera på webbplatsen.

När du öppnar Badoo för första gången möts du av en välkomstskärm som ger dig tips om hur du kommer igång med plattformen:

När du har läst dessa tips klickar du på “Fortsätt” längst ner på skärmen. Du kommer då till din startsida där alla dina senaste aktiviteter visas. När du registrerar dig på Badoo kan du se att det är lite som Tinder och du kan enkelt börja använda det.

När vi tittar på dessa två appar kan du se att två appar är lätta att använda. Men med filterfunktioner erbjuder POF bättre tjänster för sina användare. Så i denna POF vs Badoo-sektion kan vi säga att POF är vinnaren!

POF-användare och Badoo-användare

POF-användare:

Som många andra appar använder POF-användare appen för olika ändamål. En del av användarna är ute efter seriösa relationer och en del av dem är ute efter tillfälliga relationer. Men de flesta POF-användare är seriösa relationssökare.

Det bästa med den här appen är att den har mer än 90 miljoner användare över hela världen som varje dag letar efter sin perfekta match. Och POF-användarnas åldersgenomsnitt är 25 till 35 år. Så du kan också gå med i denna fantastiska gemenskap och hitta din idealiska partner enkelt.

Badoo-användare:

Badoo är ett socialt nätverk där du kan träffa nya människor. Det är ett utmärkt sätt att få vänner och hitta personer som delar samma intressen som du.

Badoo har mer än 300 miljoner användare över hela världen. Och Badoos användares åldersgenomsnitt är 20 till 28 år. Badoos användare är i allmänhet ute efter casual dating.

Som vi kan se erbjuder POF och Badoo olika typer av alternativ. POF är bra för seriösa relationer och Badoo är bra för tillfälliga relationer. Så i denna POF vs Badoo-sektion finns det ingen vinnare! Statusen är lika.

Pof vs badoo,badoo gratis chatt och dejting app pof

POF-medlemskap Vs Badoo Medlemskap

Plenty Of Fish (POF) Kostnad för medlemskap: 

PlanLängdMånadskostnadTotalkostnad
Premium1 månad$19.99$19.99
Premium8 månader$9.99$79.92

Med POF Premium-medlemskap kan du få dessa funktioner:

 1. Du kan ladda upp inte bara 8 utan 16 bilder till din dejtingprofil!
 2. Lås upp utökade profiler för andra medlemmar.
 3. Se om dina meddelanden har lästs/släckts av mottagaren.
 4. Visa dig på funktionen MeetMe
 5. Inga annonser
 6. Kontrollera vem som har tittat på din profil ner till datum och tid när de tittade på den.
 7. Skicka tre gåvor per dag
 8. Sticka ut i alla sökningar
 9. Se vem som vill “träffa” dig med hjälp av funktionen “Träffa mig”.
 10. Tillgång till sökning efter användarnamn
 11. Filtreringsfunktioner

Kostnad för medlemskap i Badoo:

PlanLängdMånadskostnadTotalkostnad
PremiumVeckovis$3.99
Premium1 månad$9.99$9.99
Premium3 månader$24.99$74.97
Premium6 månader$34.99$209.94
PremiumLivslängd$59.99
 1. Se vem som gillade din profil i Möten
 2. Se vem som har lagt till dig i sin favoritlista.
 3. Bläddra bland profiler anonymt
 4. Ångra din senaste röst
 5. Chatta med de mest populära badoo-användarna
 6. Kontakta nya användare direkt
 7. Dina meddelanden prioriteras i mottagarens inkorg
 8. Lås upp “coola” klistermärken
 9. Inga annonser

När vi tittar på dessa funktioner i två appar. Två av dem erbjuder bra tjänster. Men POF har bättre funktioner för att hitta en partner. Så i denna POF vs Badoo-sektion är vinnaren POF.

POF:s kundtjänst och Badoo:s kundtjänst

POF:s kundtjänst:

POF:s kundtjänst har ett team av dedikerade supportmedarbetare som är redo att hjälpa dig med alla dina frågor.

Du kan kontakta POF:s kundtjänst via e-post eller livechatt. Om du behöver ett omedelbart svar rekommenderar vi att du använder livechattalternativet som finns på vår webbplats. Du kan också använda vårt kontaktformulär om du har några allmänna frågor eller funderingar som kan lösas via e-post.

Badoo kundtjänst:

Om du har problem med Badoo kan du kontakta Badoos kundtjänst via e-post. De har en stor kunskapsbas och kan svara på nästan alla frågor.

Badoo Support erbjuder en omfattande lista med vanliga frågor och svar som hjälper dig att lösa alla problem du kan ha. Företaget har också ett forum där användare kan dela sina tankar, idéer och förslag med andra medlemmar.

När vi tittar på dessa funktioner tjänar POF bättre tjänster än Badoo! Så i denna POF Vs Badoo sektion är POF vinnaren!

Resultat av POF Vs Badoo

Plenty of Fish är vinnaren i det här loppet. Det har de bästa funktionerna, det är lätt att använda och du kan hitta en partner mycket snabbt.

Om du vill ha en gratis dejtingapp kan du dock prova Badoo. Den här appen är också väldigt bra, men den har inte lika många funktioner som Plenty of Fish.

Om du letar efter en app med fler funktioner och olika alternativ rekommenderar vi att du provar Badoo. Det är en fantastisk app och den är gratis!

Som vi kan se i slutet av tävlingen är vinnaren Plenty of Fish. Den har riktigt bra funktioner för att hitta en partner. Den enda nackdelen är att om du letar efter en hookup kan det vara svårt med POF.

Det var allt för tillfället från “Plenty of Fish vs Badoo – vilken är bäst? ” innehåll förberett av Victoria Milan för dig! Om du letar efter mer innehåll som detta kan du besöka vår blogg och hålla dig uppdaterad.

Dessutom är Victoria Milan den bästa dejtingsajten där du kan hitta någon. Med miljontals användare, modern design och unika funktioner erbjuder Victoria Milan dig den bästa användarupplevelsen. %100 anonymt och du kan se onlineanvändare på hemsidan och starta en snabb chatt. Eller så kan du enkelt hitta den perfekta partnern med filtreringsalternativ. Dessutom är registreringen på Victoria Milan gratis. Hitta en partner enkelt och snabbt med Victoria Milan. Klicka bara för att registrera dig på Victoria Milan.

Pof vs badoo,badoo gratis chatt och dejting app pof

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.