Tinder vs Grindr: Vilken är den bästa dejtingappen 2022?

Tinder Dating

Dejting 2022 kommer att bli bättre än någonsin, främst tack vare dejtingappar. Sedan tillkomsten av detta nya sätt att uppvakta, har sättet vi hittar partners, bygger relationer och har roligt förändrats totalt. Kanske har du inte hört talas om Tinder tidigare, Grindr eller någon liknande plattform eftersom du bor i ett avlägset hörn av världen men eftersom de är väldigt populära på Internet och mobila enheter. Och det är därför vi ska försöka jämföra Grindr och Tinder för att svara på frågan och se vilken som är den bästa dejtingappen av dem alla!

Online Dating Sites And Apps For 2022

Vad är Tinder?

Tinder är en platsbaserad social sökmobilapp som tillåter användare att gilla (svepa åt höger) eller ogilla (svepa åt vänster) andra användare, och låter användare chatta om båda parter gillade varandras profiler. Appen används ofta som en hookup-app.

Appen är ett sätt att få kontakt med nya människor och eventuellt hitta en dejt eller ett kortvarigt förhållande. Företaget meddelade också att det skulle börja erbjuda tjänster till företag, inklusive dejtingappar för arbetsplatsen. Appen grundades av Sean Rad, Jonathan Badeen, Justin Mateen och Whitney Wolfe Herd.

Appen lanserades i september 2012 som en gratis mobildejtingapplikation. Tinder blev den första nya onlinedejtingtjänsten som blev en av de fem mest använda tjänsterna på webben på cirka 10 år.

Vad är Grindr?

Grindr är en platsbaserad social nätverksapp riktad mot homosexuella och bisexuella män, designad för att hjälpa dem att träffa andra män i deras område. Den körs på iOS och Android. Grindr var den första geosociala gay-appen som lanserades i iTunes App Store och har sedan dess blivit den största och mest populära gay-mobilapp-gemenskapen i världen.

Grindr grundades av Joel Simkhai, en amerikansk entreprenör, som skapade Grindr som ett svar på sina egna erfarenheter av ensamhet när han bodde i Los Angeles. Simkhai utvecklade Grindr som ett chattrum där män kunde hitta varandra med hjälp av GPS-platser.

Grundläggande skillnader mellan Tinder och Grindr

Tinder är en dejtingapp som matchar människor (ja, män och kvinnor) baserat på intressen och gemensamma vänner. Du kan svepa åt höger på någons profil för att visa intresse eller svepa åt vänster för att passera. Om två personer båda sveper åt höger på varandra kallas det en matchning och du kan börja skicka meddelanden med dem. Tinder har också en platsbaserad funktion som talar om för dig vilka användare som finns i närheten så att du kan få kontakt med dem i verkligheten.

Grindr är en hookup-app endast för homosexuella män som tillåter användare att se profiler för andra användare i närheten (inom 100 meter). Användare kan se bilder, se vem som är online och till och med skicka meddelanden till dem direkt från sina mobila enheter.

tinder dating

Grindrs bästa funktioner

6X Profilvisningar:

När du har Grindr-medlemskap kan du välja att se upp till 600 profiler samtidigt. Detta gör det mycket lättare att bläddra igenom profiler snabbt, speciellt om det finns många människor i närheten som är intresserade av att träffa dig!

Obegränsade blockeringar och favoriter

Om du hittar någon irriterande eller stötande, blockera dem! Du kan också blockera flera personer samtidigt. Den här funktionen blockerar automatiskt alla som skickar ett meddelande till dig medan de är blockerade, så var försiktig! Om du inte vill bli besvärad av någon längre är det bara att blockera dem så kommer de inte att kunna kontakta dig igen. Favoriter är ett annat alternativ som låter dig hålla reda på vissa personer utan att behöva lägga till dem som vän. Det här är bra om du försöker hitta nya vänner i ett nytt område eller en ny stad eftersom du kan se vem som nyligen har tittat på din profil utan att behöva lägga till dem som vän först!

Sparade fraser

Grindr erbjuder flera förskrivna fraser som kan användas när du skickar meddelanden på deras plattform. Detta kan hjälpa till att spara tid när du kommunicerar med andra användare eftersom det ibland är svårt att tänka på vad du skriver.

Tinders bästa funktioner

Priority Likes:

Priority Likes är en premiumfunktion för Tinder Plus-medlemmar som låter dig gilla så många profiler du vill, när du vill. Den här funktionen kan vara användbar om du letar efter fler matchningar eller om du bara sveper för skojs skull.

Message Before You Match:

Message Before You Match är en annan premiumfunktion för Tinder Plus-medlemmar som låter dig skicka ett meddelande till någon innan de matchar med dig. Det här är ett bra sätt att starta konversationer med människor som annars kanske inte är intresserade av att prata med dig.

Likes You:

Likes You är en otroligt användbar funktion som gör att användare som har gillat din profil kan se när en av deras gilla-markeringar har “gillats tillbaka”. Detta tillåter användare att få kontakt med andra som delar gemensamma intressen eller till och med bara vill ha lite konversation!

Tinder vs Grindr: Medlemskostnader

Tinder Premium Medlemspriser:

PlanLängdMånadskostnadTotalkostnad
Platinum1 månad$19.99$19.99
Platinum6 månader$10.00$60.00
Platinum12 månader$6.67$80.04
PlanLängdMånadskostnadTotalkostnad
Gold1 månad$14.99$14.99
Gold6 månader$7.50$45.00
Gold12 månader$5.00$60.00

Grindr Medlemspriser:

PlanLängdMånadskostnadTotalkostnad
Paid1 månad$9.99$24.99
Paid3 månader$6.99$20.97
Paid6 månader$4.99$29.94
Paid12 månader$3.99$47.88

Vem Grindr är bäst för?

Grindr är det ultimata platsbaserade sociala nätverket för alla män. Grindr är världens största sociala nätverksapp för homosexuella, bi-, trans- och queerpersoner. Se hur det fungerar att hitta nya killar i ditt område eller chatta med killar som redan finns runt dig. Oavsett om du letar efter vänskap, en dejt eller något mer seriöst – som ett förhållande eller till och med äktenskap – har Grindr de verktyg du behöver.

Vem är Tinder bäst för?

Tinder är den bästa appen för människor som letar efter vardaglig dejting och hookups. Om du är ny inom nätdejting, eller bara vill testa en ny plattform, är Tinder ett bra ställe att börja. Det är mer avslappnat än andra dejtingappar och webbplatser, men det har också några unika funktioner som gör det till ett bra alternativ för att hitta en dejt.

Tinder fungerar genom att visa dig bilder på potentiella matchningar nära din plats, tillsammans med deras namn, ålder och en kort biografi. Om du gillar det du ser, svep åt höger; om inte, svep åt vänster. Om den andra personen också sveper höger på din profil så är det en matchning! Ni kan börja skicka meddelanden till varandra.

Det var allt för nu från “Tinder vs Grindr: Vilken är den bästa dejtingappen 2022?” innehåll utarbetat av Victoria Milan för dig! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka vår blogg och hålla ögonen öppna.

Dessutom är Victoria Milan den bästa dejtingsajten där du kan hitta någon. Med miljontals användare, modern design och unika funktioner erbjuder Victoria Milan dig den bästa användarupplevelsen. %100 anonym och du kan se online användare på hemsidan och starta en snabb chatt. Eller så kan du enkelt hitta den perfekta partnern med filtreringsalternativ. Dessutom är registreringen på Victoria Milan gratis. Hitta en partner enkelt och snabbt med Victoria Milan. Klicka bara för att registrera dig på Victoria Milan.

tinder vs grindr

Vanliga frågor om Tinder vs Grindr

Vilket är bättre Tinder eller Grindr?

Grindr är det bästa för gay, bi, trans och queer. Och Tinder är det bästa för dem som letar efter dejting eller hookups. Tinder är en dejtingapp som hjälper dig att hitta personer nära dig baserat på din plats. Du kan sedan bestämma om du vill chatta med dem, eller om de inte är din typ, svep åt vänster och gå vidare till nästa person. Om två personer gillar varandra tillräckligt mycket från sina meddelanden, kan de ordna en dejt eller en hookup. Av dessa skäl har Grindr And Tinder olika syften.

Är Grindr säker att använda?

Grindr har skapat ett säkert utrymme för HBTQ+-personer att hitta kärlek och sällskap. Det finns dock fortfarande vissa farhågor kring att använda Grindr eftersom det kan vara riskabelt på grund av bedragare som utger sig för att vara någon annan med avsikt eller hackare som kan få tillgång till din personliga information om du inte är tillräckligt försiktig när du använder den här appen.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.