Match.com recension – Är det värt att dejta någon du träffat på en dejtingapp?

Match.com Review- Is It Worth Dating Someone You Met On A Dating App?

Har du någonsin använt en dejtingsajt på nätet tidigare? Om inte, är du inte ensam. Det är otroligt hur många som inte utnyttjar denna fantastiska möjlighet. Jag menar, internet tillåter oss att få kontakt med människor som vi normalt aldrig skulle träffa. Det är ganska fantastiskt och det är därför som online dejtingsajter har fått så mycket popularitet genom åren. Många av dessa webbplatser är 100 %, helt gratis att använda, men många av dem erbjuder uppgraderade medlemsalternativ.

Match.com är kanske den mest välkända online dejtingtjänsten och har varit en ledande aktör inom dejting branschen sedan 1995. Det är imponerande livslängd, särskilt med tanke på hur mycket onlinevärlden har förändrats under den tiden. Men hur fungerar det egentligen? Är det värt att använda?

Match.com Review

Match
Grundare:Gary Kremen
Grundad:1993
Anställda:790
Webbplats:https://www.match.com
Huvudkontor:San Francisco
Typ av sajt:Dejtingapp
Operativsystem:iOS-, Android- och HMS-enheter
Releasedatum:1995
FördelarNackdelar
Mer än 25 miljoner aktiva användareWebbplatsen har ett rykte om sig att vara osäker eftersom vissa människor använder den för att hitta dejter för sex.
Det är världens största dejtingsajt
Du kan träffa nya människor från hela världen eller bara i ditt närområde.
KategoriPoäng
Kvalitets Matchningar8,5/10,0
Funktioner8,0/10,0
Användarvänlighet8,5/10,0
Support8,5/10,0
Kostnad8,0/10,0
Totalt8,3

Vad är uppdraget med den här appen?

Match.com har funnits sedan 1995 och erbjuder ett överflöd av funktioner som kan hjälpa användare att hitta den perfekta matchningen. Det finns massor av gratisfunktioner på Match.com för att hjälpa användare att få kontakt med andra medlemmar, inklusive MatchWords (som buzzwords) och ömsesidig matchning.

Utöver sina avancerade sökfilter erbjuder Match även dagliga personliga matchningar baserat på din profilinformation som du kan bläddra igenom en i taget. Sajten låter dig också skapa kontakter via virtuella “blinkningar” — i princip flirta — så om du är intresserad av något lite mer avslappnat, är det möjligt att hitta det också.

Match har fortsatt att lägga till sina funktioner, som en Tinder-liknande mixer, Android Wear och Apple Watch-integrering, samt tillägg av röst- och videoklipp till din profil.

Match.com Site – Navigering

Match.com är en bra sida för att komma igång med online dejtingvärlden. Det är en av de största webbplatserna där ute, och den har många bra verktyg för att göra kommunikationen enkel.

Webbplatsen är välorganiserad, har ett lättanvänt sökverktyg, skickar massor av matchningar till användare och erbjuder användbara artiklar, videor och andra funktioner. Sajten har även en app för Android- och iOS-användare. Så Match.com klarade vår match.com- recension i det här avsnittet.

Match.com – Användarupplevelse

Match.coms användarupplevelse har en attraktiv webbdesign med enkel navigering. Registreringsprocessen kan slutföras på mindre än 5 minuter, och Match.com tillåter nya medlemmar att fylla i sin profilinformation innan de laddar upp bilder eller betalar för tjänster. Nya användare kan bläddra bland profiler utan kostnad innan de behöver uppgradera till en betald medlemskaps plan.

Webbplatsens process för att skapa profil är enkel, okomplicerad och njutbar med några fantastiska personlighetstest att välja mellan samt en mängd olika kommunikationsfunktioner. Webbplatsen har tusentals aktiva användare som är mycket lyhörda när det gäller att skicka meddelanden till varandra och etablera nya kontakter. Av denna anledning har den klarat vår Match.com- recension i det här avsnittet.

match.com recensioner

Match.com – Funktioner

Match är en av de lovande dejtingsajterna för de som letar efter en dejt, partner och livstids partner.

Till skillnad från andra webbplatser som låter dig skapa en profil gratis men som kräver ett betalabonnemang för att göra det mesta, Match.com dig skapa en profil, komplett med foto uppladdningar, och söka i dess medlemskap gratis.

Så vad är funktionerna? Följande är gratisfunktionerna på Match.com:

  • Skapa ditt konto i fyra enkla steg
  • Bläddra bland profiler efter kön, ålder, plats med mera
  • Sök profiler efter nyckelord eller inom specifika parametrar (t.ex. längd, kroppstyp, etnicitet)
  • Visa medlemmar som är online nu
  • Ladda upp bilder från din dator eller via Facebook
  • Ta emot matchningar baserat på dina kriterier (ålder, plats etc.)
  • Få meddelanden från andra medlemmar skickade till din e-post inkorg (som kan stängas av i inställningarna)

Match.com – Medlemskostnader

Match.com medlemskostnad: 

PlanLängdMånadskostnadTotal kostnad
Standard3 månader304 kr913 kr
Standard6 månader218 kr1313 kr
Standard12 månader180 kr2169 kr
PlanLängdMånadskostnadTotal kostnad
Premium3 månader333 kr999 kr
Premium6 månader237 kr1427 kr
Premium12 månader190 kr2283 kr

Match.com är en av de största dejtingtjänsterna på internet. Match.com sticker ut eftersom den har en djupgående frågor med kompatibilitet undersökning som hjälper dig att hitta en dejt som är mest kompatibelt med dig, vilket kan leda till bättre långsiktiga kontakter. Med dess funktioner och prispolicy har den klarat vår match.com-recension i det här avsnittet.

Match.com – Kundtjänst

Vi har haft en fantastisk upplevelse av Match.com.

Det är en fantastisk sida, och vi har träffat några trevliga människor via Match hittills, men den här recensionen kommer enbart att fokusera på vår kundtjänst upplevelse med företaget.

Under vår första provmedlemskap kunde vi kontakta kundtjänst via telefon. De svarade snabbt och effektivt på de frågor vi gav och var mycket artiga och professionella. När det gäller att kontakta dem direkt, har dem livechat tillgänglig måndag till fredag ​​från 8:00 till 17:00 central standardtid (CST).

Kan du hitta kärlek med den här appen?

Match.com är den största dejtingsajten i världen. Den har nästan 50 miljoner användare. Match.com är ett bra ställe att hitta kärlek på, men det är mer än bara en dejtingsajt – det är också ett socialt nätverk där medlemmar kan träffa vänner och träffa människor utanför deras romantiska intressen.

Webbplatsen får större delen av sina intäkter från att debitera de som söker kärlek (och sex) genom att erbjuda medlemskap, så dess användare betalar prenumerationsavgifter. Om du använder den effektivt kan du hitta en partner på Match. Så den har klarat vår Match.com- recension i det här avsnittet.

Är Match.com säkert?

Match.com tar sina medlemmars säkerhet på allvar och strävar efter att hålla offentliga diskussioner säkra och respektfulla, speciellt när man pratar om känsliga ämnen som ekonomi och dejting.

Det är viktigt att du håller din kontaktinformation aktuell, särskilt din e-postadress. Underlåtenhet att tillhandahålla aktuell information kan leda till att ditt konto stängs av.

Match.com är tydlig med sin policy angående obscent, ärekränkande eller oönskat innehåll, vilket inte kommer att tolereras. Om du ser sådant innehåll, vänligen rapportera det till Match.com omedelbart.

Match.com är gemenskapt utformad för att skapa nya kontakter säkert och enkelt. Så den har klarat vår Match.com- recension i det här avsnittet.

Resultat 

Matchning är ett bra alternativ om du letar efter ett seriöst förhållande, men det kanske inte är det bästa valet för din hektiska livsstil. Om du är singel och vill hitta någon för ett långvarigt förhållande och så småningom äktenskap är Match.com ett bra val. Match är en av de mest populära och välkända dejtingsidorna i världen. 

Match.com är en av de största tillgängliga webbplatserna med mer än 50 miljoner medlemmar. Med dessa siffror kan du se att Match har en hög användarbas och chanser att träffa någon i ditt område. Det är en av de äldsta dejtingsidorna som lanserades 1995, vilket gör den mer erfaren än andra dejtingsajter.

De flesta människor på den här webbplatsen letar efter seriösa relationer och de har varit mycket framgångsrika i att hitta dem. Webbplatsen erbjuder gratis sökalternativ och avancerade meddelandefunktioner samt gratis provmedlemskap som låter dig testa det innan du prenumererar.

Match erbjuder också en mängd funktioner som hjälper medlemmar att få kontakt med varandra, såsom anslagstavlor, chattrum, snabbmeddelanden och privata brevlådor. Detta ger människor många sätt att interagera med varandra så att de kan bygga starka relationer online innan de träffas personligen. Webbplatsen har också några fantastiska framgångsberättelser från människor som hittat sina partners via denna webbplats.

Det var allt för nu från innehållet i “Match.com Recensioner (2022) – Värt det, eller är det slöseri med tid?” förberedd av Victoria Milan! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och hålla ögonen öppna.

Dessutom är Victoria Milan den bästa dejtingsajten inom som låter dig hitta en partner med dess unika egenskaper. Du kan se online användare på hemsidan och hitta den perfekta partnern med filteralternativ. Du kan enkelt hitta en partner med fördelen att ha miljontals användare. Hitta enkelt en partner med Victoria Milan! Klicka här för att registrera dig gratis hos Victoria Milan!

match.com recensioner

Vanliga frågor om Match.com recension

Är det värt att betala för Match Com?

Ja, Match.com är värt det om du letar efter ett tillfredsställande förhållande med någon och inte bara ett one-night stand. Dejting plattformen har mycket att erbjuda singlar när det gäller matchmaking, kommunikation och sökmöjligheter, så låt det inte gå förbi bara för att du tror att din ålder begränsar dina valmöjligheter eller att du inte hittar någon som är i samma skede som livet som du är.

Har Match.com falska profiler?

Som alla plattformar har Match.com falska profiler. Men deras antal är inte så många. Webbplatsen använder en grupp anställda som manuellt kollar igenom alla nya profiler som skapas varje dag och tar bort alla som verkar vara falska. Dessutom kan medlemmar rapportera misstänkta konton till kundtjänst teamet som sedan kommer att undersöka det. Så om du stöter på ett falskt konto kan du vara säker på att det kommer att raderas omgående av Match.com.

Kan du lita på Match Com?

Match.com har lett till fler dejter, relationer och äktenskap än någon annan dejtingsajt online. Med den största och mest mångsidiga användarbasen av någon dejtingsajt är Match.com ett bra ställe för singlar att hitta kärlek, sällskap eller bara en ny vän.

Har Match.com en app?

Ja, Match.com har en app. Du kan lägga till appen på din telefon via Apple App Store eller Google Play Store och registrera dig bara på några minuter. Appen erbjuder de flesta av samma funktioner som Match.com webbplats gör, och med appen du kan använda den när du är på språng för dina dejting behov.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.