7 sätt att undvika Sugar Momma-bedrägerier 2022

7 ways to avoid sugar mama scams in 2022

År 2022 är sugar momma-bedrägerier utbredda. Den senaste tiden har vi alla gått igenom tuffa ekonomiska tider och många av oss är i stort behov av pengar. Även om banker och finansinstitut har försökt lätta på trycket på oss alla, har de tagit ett steg tillbaka och lämnat oss att klara oss själva.

Sugar momma-bedrägeri ligger på den del av de som vill lura dig och hitta in i din ficka och förlorar i processen inte bara dina extra pengar utan allt du sparat. Rätt tillvägagångssätt är att följa några tips och tricks för att undvika Sugar Momma-bedrägerier 2022.

What Is The Opposite Of A Cougar Woman

Hur vet du om en sugar momma lurar dig?

Om du är en ung man som är intresserad av att dejta äldre kvinnor, så är sugar momma-bluffen definitivt något du måste vara medveten om. Faktum är att om du inte är medveten om det, kan du lätt bli ett offer.

Sugar momma-bluffen liknar andra bedrägerier där personen försöker få ut pengar från någon annan. Skillnaden här är att det handlar om äldre kvinnor, som vanligtvis kallas sugar mommas, och yngre män som är kända som sugar babies.

Det här är inte nödvändigtvis en dålig sak – vissa människor gillar verkligen den här typen av relation. Det finns dock människor som försöker utnyttja andra genom att låtsas vara intresserade av den här typen av relation fast dem egentligen inte är det. Dessa människor kommer att kontakta yngre män och låtsas vara intresserade av dem, bara för att be om pengar senare.

Hur vet du om en sugar momma lurar dig? Det finns faktiskt flera sätt som visar röda flaggor:

  •       De vill starta ett förhållande snabbt
  •       De ber om pengar direkt
  •       De ber om ditt bankkontonummer eller annan personlig information
  •       De visar flera tecken på att vara en bot
  •       De vill vara intima snabbt

Hur man undviker Sugar Momma-bedrägerier

1- Dela inte din riktiga identitet

Personlig information är det bästa sättet för en sugar momma att få tag i sin unge. De kommer att fråga om ditt namn, adress och telefonnummer. De kommer också att fråga om ditt arbete och de platser du besöker. Målet är att se till att du är den du säger att du är. Ge inte ut någon personlig information till en främling online. Om de ber om personlig information, lämna inte ut den. Använd ett falskt namn och en falsk adress om det behövs.

Om de säger att de behöver denna information så att de kan verifiera att du är den du säger att du är, gå inte med på det. De ska inte ha tillgång till din kreditupplysning eller ditt personnummer. Om de säger att de kan hjälpa dig att få ett jobb, fall inte för det. Det är bara en annan taktik som bedragare använder för att försöka lura pengar ur människor. Även om det kan finnas legitima jobb för sugar babies där ute, är de flesta bedrägerier som vill ha dina pengar och inget annat.

2- Fråga efter ett videosamtal med Sugar Momma

Du har chattat med en sugar momma ett tag nu och du känner att hon är redo att träffas personligen men du är fortfarande osäker på om hon är äkta eller inte, så du bör be om ett videosamtal.

Det är bäst att se vem du vill dejta eller chatta med via videosamtal. Detta kommer att hjälpa till att eliminera risken för att bli lurad. Det räcker inte att bara se hennes bilder på sociala medier eller någon annan plattform eftersom de skulle kunna photoshoppas och tas från en annan källa. Men om du kan se henne live på ett videosamtal, kommer detta att minska din ångest och oro över att bli lurad av henne.

De flesta sugar mommas är villiga att ha ett videosamtal med sina potentiella sugar babies när de efterfrågas. Så om hon vägrar eller inte ger dig någon påtaglig anledning till varför hon inte kommer att göra det, så är detta en indikation på att hon förmodligen inte är verklig.

Why Do Cougar Women Like Young Men

3- Be om verifiering av inkomst

Om du har märkt att en sugar momma försöker förklara sin inkomst, är detta ett gott tecken för dig. De flesta sugar mommas har inte tid att slösa när det kommer till att dejta en ung man. Hon har med största sannolikhet varit med om många män och hon vill undvika att slösa tid i framtiden. Därför, om du kan be henne att verifiera sin inkomst, är detta ett bra tecken.

Det är inte ovanligt att sugar mommas ber sina potentiella sugar babies att visa sin inkomstnivå också. Om du vill undvika sugar momma-bluffen bör du be om verifiering av inkomsten direkt. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra om hon är vad hon säger att hon är eller inte.

Det är dock viktigt att du kommer ihåg att det finns olika typer av verifikationer när det kommer till att verifiera någons inkomst. Om kvinnan frågar efter ditt bankkontonummer eller någon annan typ av personlig information, så kan det vara något som hon har läst på nätet. Det här kan vara en bedragare som utger sig för att vara en riktig person, så om du vill försäkra dig om att hon verkligen är den hon säger att hon är, se till att du bara får verifiering från pålitliga källor som kreditkortsföretag och banker.

4- Var försiktig med att dela personlig information 

Om du vill undvika sugar momma-bluffen, var försiktig med att dela personlig information som din e-postadress, bankuppgifter och till och med profiler på sociala medier. Det är inte klokt att dela all denna information på en sida du inte har en aning om. Du bör be henne ut på en dejt och inte fortsätta chatta online för alltid. Om hon verkligen vill ha dig, kommer hon att vara villig att träffa dig när som helst och var som helst. Om hon inte gör det, så är hon förmodligen inte verklig.

Det finns många sugar mommas som är ensamma och redo att mingla men de vill inte alltid ha folk som är ute efter deras pengar eftersom de vet vad de vill ha av en man. De vill ha någon som älskar dem, någon som bryr sig om dem så du måste visa dem att du bryr dig om dem och få dem att känna sig speciella.

5- Kolla in deras sociala mediekonton

Om du vill undvika sugar momma-bedrägeri, bör du också kolla in deras sociala mediekonton. Alla har inte konton på sociala medier, men många har det. Och om du misstänker att någon försöker lura dig, skulle det hjälpa om du kollar in deras sociala mediekonton. Ja, många människor håller sina sociala medier privata. Men det finns fortfarande sätt för dig att se innehållet på deras profil.

Tyvärr finns det några som skapar falska sociala medieprofiler bara för att dra nytta av andra människor. Dessa personer kan vara mycket övertygande eftersom de har mycket information om sig själva i sina sociala mediekonton. Det är först när du träffar dem personligen som du kommer att inse att de inte är samma person som vad de har utmålat sig vara online.

Men om du vill vara säker på att personen är verklig och inte någon som låtsas vara någon annan, då skulle det hjälpa att kolla in deras konton på sociala medier. Du kan till och med fråga dina vänner om de känner den här personen. Om de gör det, då är det redan en bra början!

6- Undvik historien av bedragarna

Om du vill undvika sugar momma-bedrägeri, Undvik historierna av bedragarna. Bedragare berättar bara dessa historier för att ta pengar från dig. Så tro inte på de historierna.

Om de berättar en historia, kommer de ibland att berätta samma historia för dig om och om igen. Om de berättar en historia bör den vara unik och inte en som du hört tidigare.

Bedragaren kommer också att bli väldigt känslosam när han berättar historien och kan till och med gråta eller bli väldigt upprörd medan de berättar den för dig. Du kan se deras känslor, men de kommer inte att visa det i ansiktet eller i rösten. De kommer att försöka hålla sina känslor dolda, så om du får ett samtal från någon som gråter eller är väldigt upprörd, så är det förmodligen den här bedragaren och han/hon bör undvikas till varje pris.

7- Var försiktig med förfrågningar om pengar

Om du vill undvika sugar momma-bedrägerier, vill du inte skicka pengar utomlands.

Du kan bli kontaktad av en sugar momma i ditt område eller någon som bor långt borta. I båda fallen kommer de att hitta på en berättelse om varför de behöver pengar – inte tillräckligt för medicinsk behandling, för hyra eller för en nödsituation i familjen. De kan till och med be om pengar för en flygbiljett så att ni kan träffas! Om du inte skickar pengarna kommer de att bli arga och försöka hota eller göra dig skyldig till att skicka dem ändå.

Skicka aldrig pengar

Sanningen är att om någon ber om pengar så är de inte riktigt intresserade av dejting eller romantik. Om en kvinna påstår sig vara från USA men behöver några extra pengar skickade till henne innan hon kan komma och besöka dig personligen, då försöker hon lura dig på dina pengar!

Överväg att verifiera deras identitet med en registerkontroll av sexbrottslingar. Detta är viktigt eftersom dessa webbplatser ofta är fulla av falska profiler. Om personen påstår sig vara från ett annat land, så ska du förmodligen inte lita på dem.

Det var allt för nu från innehållet i “7 Sätt Att Undvika Sugar Momma Bedrägeri år 2022” utarbetat av Victoria Milan! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och hålla ögonen öppna.Dessutom är Victoria Milan den bästa säkra sugar momma-dejtingsidan som låter dig hitta en partner med dess unika egenskaper. Du kan se online användare på hemsidan och hitta den perfekta partnern med filteralternativ. Du kan enkelt hitta en partner med fördelen att ha miljontals användare. Hitta enkelt en partner med Victoria Milan! Klicka här för att registrera dig gratis hos Victoria Milan!

How Do I Attract a Sugar Mom

Vanliga frågor om Sugar Momma bedrägeri

Hur blir Sugar Babies lurade?

Hon kommer att kontakta dig på sociala medier eller via e-post eller telefon, och sedan försöka få din personliga information som kreditkortsnummer, bankkonto och så vidare. När hon väl får dina pengar försvinner hon och du kommer inte att kunna få tillbaka dem.

Vad vill Sugar Mommas?

Många sugar mommas letar efter någon ung och energisk. De har pengarna för att göra det värt mödan. Du behöver inte vara rik, attraktiv eller välutbildad för att dejta en sugar momma. Det är inte svårt att få en egen sugar momma om du vet hur. Men du bör vara försiktig med sugar momma-bedragarna. För det finns det många av.

Hur fungerar Sugar Momma-bedrägerier?

I sugar momma-bedrägerier låtsas bedragaren vara en äldre kvinna som är rik och villig att dela med sig av sin förmögenhet i utbyte mot sällskap. Vissa kommer att hävda att de nyligen är änkor och har ärvt miljontals dollar. Andra kommer att säga att de har hamnat i svåra tider eller att de behöver pengarna för att hjälpa sina sjuka familjemedlemmar. I vissa fall kan bedragaren till och med ta på sig en myndighetsperson som behöver din hjälp med att överföra olagligt erhållna medel ut ur sitt land.

Vilka är tecknen på Sugar Momma-bedrägerier?

  1. Hon vill röra sig intill för snabbt
  2. Hon säger att hon älskar dig för tidigt
  3. Hon har ingen närvaro på sociala medier
  4. Hon ber om pengar på förhand
  5. Ingen av hennes vänner är som sugar momma
Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.