Min fru var otrogen mot mig Vad ska jag göra?

my wife cheated on me what should i do

Ibland går inte vårt relationsliv som vi föreställt oss och ibland för oss vissa problem. Att bli bedragen är ett av dessa problem. Om du säger “Min fru var otrogen mot mig” och inte vet vad du ska göra, oroa dig inte! Lugna ner dig och ta ett djupt andetag…

Idag har Victoria Milan förberett för dig “Min fru var otrogen mot mig, vad ska jag göra?” innehåll. På så sätt kan du bättre analysera vad du behöver göra i den här situationen och ta rätt steg. Nu, om du är redo, låt oss gå vidare till vårt innehåll tillsammans.

what should i do after my wife cheated on me

1- Håll dig lugn

Om du säger “Min fru är otrogen mot mig”, är det första du behöver veta att hålla dig lugn! Ja, du är känslomässigt intensiv och i ett dåligt tillstånd just nu. Men att ta sönder och kasta saker kommer inte att förändra situationen.

Eller att skada din fru och krossa hennes hjärta kommer inte att förändra någonting. Var bara lugn och sluta! Ta ett djupt andetag och låt inte frågorna i ditt huvud göra dig galen. Din maka är otrogen mot dig är inte ditt problem. Folk gör fel val ibland, och det beror aldrig på dig.

Den här situationen är så här; till exempel en bil krockade med dig. Och du hade brutna armar och ben. Vill du fråga, hela tiden för dig själv “Varför det har hänt mig?” Nej, förmodligen bara 1 eller 2 gånger kommer att fråga till dig själv. Så tänk bara så här. Det har hänt och fokusera bara på att lösa problem. Så det första du bör göra är att hålla dig lugn.

2- Håll dig borta från alkohol och cigaretter!

Ja, du har ställts inför en situation som du inte vill leva och du behöver verkligen en distraktion. Men alkohol och cigaretter är inte dina vänner och komplicerar bara saker och ting.

Visst kan en liten mängd alkohol ge viss lindring, men för mycket kommer att vara skadligt. Det kommer också att öka din nivå av ångestsyndrom. Dessutom kommer rökning att öka din stressnivå och hindra dig från att tänka rätt. Av dessa skäl bör du undvika rökning och alkohol.

3- Ta tid för dig själv

Om du säger “Min fru är otrogen mot mig”, ta dig tid. Ibland ska man inte skynda sig att fatta vissa beslut. Och du bör tänka länge och noga på dessa beslut.

Om du kan vara fast besluten att göra slut med din maka. Men först, ge dig själv lite tid. Kom bort från din partner och alla andra och fundera hårt på vad du vill göra. Att fatta snabba beslut kan ibland få konsekvenser som vi inte vill ha. Tänk därför noga.

4- Prata bara med din bästa vän

Ja, du kanske har mer än en vän och du kanske till och med vill förödmjuka honom offentligt. Men om du säger “Min fru är otrogen mot mig”, är det bättre att bara prata med din mest pålitliga vän.

För om du senare fattar ett annat beslut och vill fortsätta med din maka kanske det inte går som du vill. Och alla kommer att ha olika åsikter om din maka. Det är därför det är bäst att bara prata med en vän du litar på och kan hålla en hemlighet.

5- Situationsbedömning

Du kommer att leva ett liv efter att din maka har varit otrogen mot dig och det är viktigt att det här livet är rätt sätt för dig. Det är därför du måste bedöma situationen. Du måste tänka på vilka konsekvenser och situationer som kommer att uppstå när du lämnar och när du inte gör det. På så sätt kan du fatta bättre beslut. Och när du utvärderar denna situation bör du agera genom att se alla positiva och negativa sidor. Att göra dessa utvärderingar kommer att vara effektivt för att fatta bättre beslut.

6- Ta ett beslut

Efter att ha övervägt alla möjligheter och sett till att du är redo att ta de rätta stegen, är det dags att bestämma dig. Om du är säker på att du har fattat rätt beslut för dig och din familj är det dags att agera nu.

Om du har fattat beslutet att lämna din maka, låt henne veta det och påskynda processen genom att hitta en skilsmässoadvokat. Om du har fattat det här beslutet är det här rätt för dig. Men om du behöver må bättre efter den här processen kan du göra ytterligare framsteg i den här situationen genom att få professionellt stöd.

Om du har tagit beslutet att stanna hos din fru och vill gå vidare måste du göra några extra saker. Det är mycket viktigt att hantera denna process på rätt sätt såväl som avgångs- och tankeprocessen. Därför kommer vi nu att prata om de saker du behöver göra i processen att förlåta din maka.

should i stay with my wife after cheating me

Min fru var otrogen mot mig men jag vill inte skiljas – vad ska jag göra?

Ja, ibland är våra känslor och känslor starkare än vissa saker. Och det är dessa känslor som gör oss till de vi är. Din partner kan ha varit otrogen mot dig och du tror fortfarande att det kommer att bli bättre. Då måste du hantera denna process på rätt sätt och ta rätt steg. Låt oss nu förklara hur man hanterar denna process.

1- Informera din fru om ditt beslut

Ja, ni har bestämt er för att fortsätta tillsammans, men du bör berätta för din maka att denna process inte kommer att lösa sig för er båda på en gång. För även om vår känsla av kärlek inte försvinner lätt, kan våra känslor av tillit lätt brytas och det kan ta tid att återhämta sig.

Av denna anledning bör du berätta för din fru att denna process kan ta kanske 6 månader, kanske 1,5 – 2 år. För vanligtvis börjar återhämtningen av dessa känslor ske efter 6 månader.

Kortheten och längden på denna situation är direkt proportionell mot ansträngningen i ditt förhållande. Så det beror helt på er två. En annan sak är att berätta för din make vad du är obekväm med eller vad du kommer att bli. Naturligtvis säger vi inte att man ska göra en lista. Men förklara de problem du är känslig för och låt henne ta mer korrekta steg i denna process.

2- Förlåt henne inom dig själv

Ja, du kanske tänker, “Varför skulle jag vilja vara tillsammans igen om jag inte redan har förlåtit dig?”. Men vad vi menar när vi säger förlåt inom dig själv är att du verkligen förlåter henne inuti dig själv och inte hyser agg. Släpp dina ambitioner mot henne och fokusera bara på att reparera förhållandet. Att ha ilska mot henne kommer inte att fixa någonting. Rättare tvärtom, det kommer att komplicera det ännu mer. Förlåt därför din maka inom dig, både för din egen skull och för hennes eget bästa.

3- Skyll inte på din make ständigt i argument

I själva verket är den här delen av vår mer relaterad till den andra delen. Naturligtvis kommer du att bråka med din maka, men säg inte varje gång henne att hon hade förstört allt. Detta kommer att få hennes motivation att sjunka och brista. Det kommer att få dig att uppleva en ännu större kollaps känslomässigt. Skyll därför inte ständigt på henne i dina argument.

4- Skapa kvalitetstid tillsammans

Gör saker som du tycker om att göra med din partner. Eller så kan du ta upp nya hobbyer som du är intresserad över. Detta kommer att vara till hjälp för att smälta isen mellan dig och din maka. Var tillsammans och skapa kvalitetsminnen.

5- Gå till Parterapi

Om du inte kan lösa problemen mellan dig och din maka och du vill övervinna dessa problem tillsammans, sök professionellt stöd. Proffs är det mest effektiva stödet för att hjälpa dig att lösa dina problem. Proffs löser alltid problemen lika pragmatiskt och de kommer verkligen att hjälpa dig. Så tillämpa på detta sätt kan vara mer effektivt.

6- Om det inte händer är det dags att sluta

Ibland trots allt händer vissa saker aldrig och löser sig. Och ibland måste vi veta var vi ska stanna och stå. Om du har försökt mycket och ditt förhållande inte fungerar, bör du skilja dina vägar med din fru. Om du har försökt många sätt att övervinna dina problem och det fortfarande inte fungerar, skyll inte på dig själv. För ibland går inte livet som vi vill och ibland måste vi bara stanna upp och skiljas åt.

Äntligen

Om ditt förhållande inte har fungerat efter prövningarna och du har bestämt dig för att göra slut, låt det inte påverka dig illa. För du kommer att ha många stunder att leva framför dig. Och om du känner dig dålig och hjälplös, sök professionell hjälp. Professionellt stöd hjälper dig att ta rätt steg. Och det gör att du kan organisera ditt liv. På så sätt kan du hitta rätt väg.

Det var allt för nu Victoria Milans “Min Fru Var Otrogen Mot Mig; Vad Ska Jag Göra?” innehåll! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och hålla ögonen öppna.

Och Victoria Milan är det bästa valet för dig för att hitta den partner du letar efter! Victoria Milan är en världsomspännande plattform med miljontals användare. Den erbjuder dig den bästa servicen med sin moderna design, användarvänliga gränssnitt och unika funktioner. Passar även användare i alla åldrar! Inte bara dessa! Det är också gratis att registrera sig hos Victoria Milan. Hitta enkelt den partner du letar efter med Victoria Milan! Klicka här för att registrera dig hos Victoria Milan.

how do i deal with a cheating woman

Vanliga frågor om min fru bedrog mig

Hur handskas jag med en otrogen kvinna?

 • Håll dig lugn.
 • Håll dig borta från alkohol och cigaretter.
 • Ge dig själv tid.
 • Prata bara med din bästa vän.
 • Gör en lägesbedömning.
 • Ta beslut.
 • Gå vidare.

Ska jag stanna hos min fru efter att ha lurat mig?

Faktum är att svaret på denna fråga ligger inom dig. Om du är säker på att din maka är upprörd över detta och är villig att du förlåter henne, kan du självklart förlåta henne. Men innan du fattar några beslut rekommenderar vi att du går in i dig själv och ifrågasätter om det här beslutet är rätt för dig. Du kan besöka vårt innehåll “Min fru var otrogen mot mig vad ska jag göra” för att ta mer exakta steg.

Kommer en otrogen kvinna att bedra igen?

Det beror på personen. Vi kan inte säga att någon person definitivt bedrar eller inte. Men om personen ångrar den här situationen och försöker fixa det de har gjort, kommer sannolikheten för otrohet att vara låg igen. Men om du funderar på att förlåta kan du ta bättre steg genom att besöka vårt innehåll “Min Fru Var Otrogen Mot Mig; Vad Ska Jag Göra?”.

Vad ska jag göra efter att min fru bedragit mig?

 • Håll dig lugn.
 • Håll dig borta från alkohol och cigaretter.
 • Ge dig själv tid.
 • Prata bara med din bästa vän.
 • Gör en lägesbedömning.
 • Ta beslut.
 • Gå vidare.
Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.