Vaimoni petti minua: Mitä minun pitäisi tehdä?

my wife cheated on me what should i do

Joskus suhde-elämämme ei mene niin kuin kuvittelimme ja joskus se tuo eteen ongelmia. Petetyksi tuleminen on yksi näistä ongelmista. Jos sanot “Vaimoni petti minua” etkä tiedä mitä tehdä, älä huoli! Rauhoitu ja hengitä syvään…

Tänään Victoria Milan on valmistellut sinulle “Vaimoni petti minua, mitä minun pitäisi tehdä?”-artikkelin. Tämän avulla voit paremmin analysoida, mitä sinun tulee tehdä tässä tilanteessa, ja ryhtyä oikeisiin toimiin. Nyt, mikäli olet valmis, siirrytään yhdessä artikkeliimme.

what should i do after my wife cheated on me

1- Pysy rauhallisena

Jos sanot “Vaimoni petti minua”, ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on rauhallisena pysyminen! Kyllä, olet emotionaalisesti intensiivinen ja huonossa tilassa juuri nyt. Mutta tavaroiden rikkominen ja heitteleminen ei muuta tilannetta.

Tai vaimosi satuttaminen ja hänen sydämensä särkeminen ei muuta mitään. Pysy vain rauhallisena ja pysähdy! Hengitä syvään äläkä anna päässäsi olevien kysymysten saada sinua hulluksi. Puolisosi pettäminen ei ole sinun ongelmasi. Ihmiset tekevät joskus vääriä valintoja, eikä se koskaan johdu sinusta.

Tilanne voi olla tämä; esimerkiksi auto törmäsi sinuun. Ja sinulla kätesi ja jalkasi murtuivat. Haluatko kysyä itseltäsi koko ajan “Miksi minulle kävi niin?” Ei, luultavasti kysyt vain 1 tai 2 kertaa itseltäsi. Ajattele vain näin. Se on tapahtunut ja keskity vain ongelmien ratkaisemiseen. Joten ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on pysyä rauhallisena.

2- Pysy kaukana alkoholista ja tupakasta!

Kyllä, olet kohdannut tilanteen, jota et halua elää ja tarvitset todella häiriötekijöitä. Mutta alkoholi ja tupakka eivät ole ystäviäsi ja vain vaikeuttavat asioita.

Pieni määrä alkoholia voi tietysti helpottaa, mutta liiallinen määrä on haitallista. Se lisää myös ahdistuneisuuttasi. Lisäksi tupakointi lisää stressitasoasi ja estää sinua ajattelemasta oikein. Näistä syistä vältä tupakointia ja alkoholia.

3- Ota aikaa itsellesi

Jos sanot “Vaimoni petti minua”, ota aikaa. Joskus ei kannata kiirehtiä tekemään päätöksiä. Ja näitä päätöksiä kannattaa miettiä pitkään ja hartaasti.

Voit päättää halutessasi erota puolisostasi. Mutta ensin, anna itsellesi aikaa. Ota etäisyyttä kumppanistasi ja kaikista muista ja mieti tarkkaan, mitä haluat tehdä. Joskus nopeilla päätöksillä voi olla seurauksia, joita emme halua. Siksi harkitse tarkkaan.

4- Puhu ainoastaan parhaalle ystävällesi

Kyllä, sinulla voi olla useampi kuin yksi ystävä ja saatat jopa haluta nöyryyttää puolisoasi julkisesti. Mutta jos sanot “Vaimoni petti minua”, on parempi puhua vain luotetuimman ystäväsi kanssa.

Koska jos teet myöhemmin toisenlaisen päätöksen ja haluat jatkaa puolisosi kanssa, asiat eivät välttämättä mene niin kuin haluat. Ja kaikilla on erilaisia ​​mielipiteitä puolisostasi. Siksi on parasta puhua vain sellaisen ystävän kanssa, johon luotat ja joka osaa pitää salaisuuden.

5- Tilanteen arviointi

Elämä jatkuu sen jälkeen, kun puolisosi on pettänyt sinua, ja on tärkeää, että tämä elämä on oikeanlainen sinulle. Siksi sinun on arvioitava tilanne. Sinun on mietittävä seurauksia ja tilanteita, joita tapahtuu, jos lähdet ja jos et. Tällä tavalla voit tehdä parempia päätöksiä. Ja kun arvioit tätä tilannetta, sinun tulee toimia näkemällä kaikki positiiviset ja negatiiviset puolet. Näiden arvioiden tekeminen tehostaa parempien päätösten tekemistä.

6- Tee päätös

Kun olet miettinyt kaikkia mahdollisuuksia ja varmistanut, että olet valmis ottamaan oikeat askeleet, on aika tehdä päätös. Jos olet varma, että olet tehnyt oikean päätöksen sinun ja perheesi kannalta, nyt on aika toimia.

Jos olet tehnyt päätöksen erota puolisostasi, kerro siitä hänelle ja nopeuta prosessia etsimällä avioerolakimies. Jos olet tehnyt tämän päätöksen, tämä on oikea valinta sinulle. Mutta jos sinun täytyy tuntea olosi paremmaksi tämän prosessin jälkeen, voit edistyä tässä tilanteessa hankkimalla ammattiapua.

Jos olet tehnyt päätöksen jäädä yhteen vaimosi kanssa ja haluat jatkaa, sinun on tehtävä muutama ylimääräinen asia. On erittäin tärkeää hallita tätä prosessia oikein, samoin kuin lähtö- ja ajatteluprosessia. Siksi puhumme nyt asioista, jotka sinun on tehtävä antaaksesi anteeksi puolisollesi.

should i stay with my wife after cheating me

Vaimoni petti minua, mutta en halua erota – mitä minun pitäisi tehdä?

Kyllä, joskus tunteemme ovat vahvempia kuin muut asiat. Ja nämä tunteet tekevät meistä sellaisia ​​kuin olemme. Kumppanisi on saattanut pettää sinua ja uskot edelleen, että asiat paranevat. Sitten sinun on hallittava tätä prosessia oikein ja edetä oikein. Selitetään nyt, kuinka tätä prosessia hallinnoidaan.

1- Kerro päätöksesi vaimollesi

Kyllä, olette päättäneet jatkaa yhdessä, mutta sinun tulee kertoa puolisollesi, että tämä prosessi ei korjaannu molemmille kerralla. Sillä vaikka rakkauden tunteemme ei katoa helposti, luottamuksen tunteemme voi särkyä helposti ja voi viedä aikaa toipua.

Tästä syystä sinun tulee kertoa vaimollesi, että tämä prosessi voi kestää ehkä 6 kuukautta, ehkä 1,5 – 2 vuotta. Koska yleensä näiden tunteiden toipuminen alkaa tapahtua 6 kuukauden kuluttua.

Tämän tilanteen lyhyys ja pituus ovat suoraan verrannollisia suhteesi ponnisteluihin. Joten se riippuu täysin teistä kahdesta. Toinen asia on kertoa puolisollesi, mikä sinusta tuntuu epämukavalta tai mikä sinusta tulee. Emme tietenkään tarkoita luettelon tekemistä. Mutta selitä ongelmat, joille olet herkkä, ja anna hänen toimia oikein tässä prosessissa.

2- Anna hänelle anteeksi sisimmässäsi

Kyllä, ehkä ajattelet: “Miksi haluaisin olla taas yhdessä, jos en ole jo antanut sinulle anteeksi?” voit sanoa. Mutta mitä tarkoitamme sanoessamme antaa anteeksi sisimmässäsi, on se, että annat hänelle todella anteeksi sisälläsi etkä kanna kaunaa. Päästä irti aikeistasi häntä kohtaan ja keskity vain suhteen korjaamiseen. Viha häntä kohtaan ei korjaa mitään. Ja päinvastoin, se vaikeuttaa sitä entisestään. Siksi anna anteeksi puolisollesi sisimmässäsi, sekä itsesi tähden että hänen parhaakseen.

3- Älä syytä puolisoasi jatkuvasti riitojen aikana

Itse asiassa tämä osamme liittyy enemmän toiseen osioon. Tietenkin sinulla on riitoja puolisosi kanssa, mutta älä kerro hänelle joka kerta, että hän oli tuhonnut kaiken. Tämä saa hänen motivaationsa laskemaan ja loppumaan. Se saa sinut kokemaan vielä suuremman emotionaalisen romahduksen. Siitä syystä älä jatkuvasti syytä häntä riidoissasi.

4- Järjestäkää laatuaikaa yhdessä

Tee asioita, joista nautit kumppanisi kanssa. Tai voitte aloittaa uuden harrastuksen, joista olette innostuneita. Tämä auttaa sulattamaan jäätä sinun ja puolisosi välillä. Olkaa yhdessä ja luokaa laadukkaita muistoja.

5- Menkää pariterapiaan

Jos et pysty ratkaisemaan sinun ja puolisosi välisiä ongelmia ja haluat voittaa nämä ongelmat yhdessä, hae ammattiapua. Ammattilaiset ovat tehokkain tuki ongelmien ratkaisemisessa. Ammattilaiset ratkaisevat ongelmat aina yhtä pragmaattisesti, ja he todella auttavat sinua. Joten tämän soveltaminen voi olla tehokkaampaa.

6- Jos se ei onnistu, on aika luovuttaa

Joskus kaikesta huolimatta jotkut asiat eivät koskaan tapahdu tai ratkea. Ja joskus meidän on tiedettävä, missä pysähtyä ja seisoa. Jos olet yrittänyt paljon ja suhteesi ei toimi, sinun tulee erota vaimosi kanssa. Jos olet kokeillut monia tapoja voittaa ongelmasi, mutta se ei silti auta, älä syytä itseäsi. Koska joskus elämä ei mene haluamallamme tavalla ja joskus meidän täytyy vain pysähtyä ja jatkaa eri suuntiin.

Lopuksi

Jos suhteesi ei ole toiminut koettelemusten jälkeen ja olet päättänyt erota, älä anna sen vaikuttaa sinuun pahasti. Koska sinulla on edessäsi monia hetkiä elää. Ja jos tunnet olosi huonoksi ja avuttomaksi, pyydä ammattiapua. Ammattimainen tuki auttaa sinua ottamaan oikeat askeleet. Ja sen avulla voit järjestää elämäsi. Näin löydät oikean tien.

Siinä kaikki toistaiseksi Victoria Milanin “Vaimoni petti minua: Mitä minun pitäisi tehdä?”-artikkeli! Jos etsit lisää tällaista sisältöä, voit vierailla Victoria Milanin blogissa ja pysyä kuulolla.

Ja Victoria Milan on paras valinta sinulle löytääksesi etsimäsi kumppanin! Victoria Milan on maailmanlaajuinen alusta, jolla on miljoonia käyttäjiä. Se tarjoaa sinulle parasta palvelua modernilla suunnittelullaan, käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällään ja ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan. Sopii myös kaiken ikäisille käyttäjille! Eikä tässä vielä kaikki! Victoria Milaniin rekisteröityminen on myös ilmaista. Löydä etsimäsi kumppani helposti Victoria Milanin avulla! Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Victoria Milaniin.

how do i deal with a cheating woman

UKK Vaimoni petti minua

Miten käsittelen pettävää naista?

 • Pysy rauhallisena.
 • Pysy erossa alkoholista ja tupakasta..
 • Anna itsellesi aikaa.
 • Puhu ainoastaan parhaalle ystävällesi.
 • Tee tilannearvio.
 • Tee päätöksiä.
 • Jatka eteenpäin.

Tulisiko minun pysyä vaimoni kanssa pettämisen jälkeen?

Itse asiassa vastaus tähän kysymykseen on sinussa. Jos olet varma, että puolisosi on järkyttynyt tästä ja olet valmis antamaan hänelle anteeksi, voit tietysti antaa hänelle anteeksi. Ennen kuin teet päätöksiä, suosittelemme kuitenkin tutkimaan sisintäsi ja pohtimaan, onko tämä päätös oikea sinulle. Voit vierailla “Vaimoni petti minua: Mitä minun pitäisi tehdä” -artikkelissamme ryhtyäksesi tarkempiin toimiin.

Pettääkö pettävä nainen uudelleen?

Se riippuu henkilöstä. Emme voi sanoa, että joku varmasti pettää tai ei petä. Mutta jos henkilö katuu tätä tilannetta ja yrittää korjata tekonsa, pettämisen todennäköisyys on jälleen alhainen. Mutta jos mietit anteeksiantoa, voit ottaa parempia askeleita vierailemalla artikkelissamme “Vaimoni petti minua: Mitä minun pitäisi tehdä”.

Mitä minun pitää tehdä vaimoni petettyä minua?

 • Pysy rauhallisena.
 • Pysy erossa alkoholista ja tupakasta..
 • Anna itsellesi aikaa.
 • Puhu ainoastaan parhaalle ystävällesi.
 • Tee tilannearvio.
 • Tee päätöksiä.
 • Jatka eteenpäin.
Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.