Min kone var utro mot meg. Hva bør jeg gjøre?

my wife cheated on me what should i do

Noen ganger går ikke forholdet vårt som vi hadde forestilt oss, og noen ganger kommer det problemer i forholdet. Utroskap er et av disse problemene. Hvis du sier “Min kone har utro mot meg” og ikke vet hva du skal gjøre, trenger du ikke bekymre deg! Ro deg ned og ta et dypt pust…

I dag har Victoria Milan forberedt “Min kone var utro mot meg, hva skal jeg gjøre?” innholdet. På den måten kan du bedre analysere hva du må gjøre i denne situasjonen og ta de riktige grepene. Hvis du er klar, la oss gå videre til innholdet vårt sammen.

what should i do after my wife cheated on me

1- Hold deg rolig

Hvis du sier “Min kone var utro med meg”, er det første du trenger å vite at du bør holde deg rolig! Ja, det er følelsesmessig intenst og du er i en dårlig tilstand akkurat nå. Men å sloss og kaste ting vil ikke endre situasjonen.

Eller å såre din kone og knuse hjertet hennes vil ikke endre noe. Bare vær rolig og stopp! Trekk pusten dypt og ikke la spørsmålene i hodet gjøre deg gal. At din ektefelle er utro mot deg er ikke ditt problem. Noen ganger tar folk feil, men det er aldri på grunn av deg.

Denne situasjonen er slik; for eksempel en bil krasjet mot deg. Og du hadde brukket armer og ben. Vil du spørre deg selv “Hvorfor skjedde dette med meg?” Nei, sannsynligvis vil du bare spørre deg selv dette 1 eller 2 ganger. Så bare tenk slik. Det har skjedd og bare fokuser på å løse problemene. Så det første du bør gjøre er å holde deg rolig.

2- Hold deg unna alkohol og sigaretter!

Ja, du har møtt en situasjon du ikke vil leve, og du trenger virkelig en distraksjon. Men alkohol og sigaretter er ikke vennene dine og kompliserer bare ting.

Selvfølgelig kan en liten mengde alkohol gi en viss lindring, men for mye vil være skadelig. Det vil også øke nivået av angst. I tillegg vil røyking øke stressnivået ditt og hindre deg i å tenke riktig. Av disse grunnene, unngå røyking og alkohol.

3- Ta tid for deg selv

Hvis du sier “Min kone var utro mot meg”, så ta deg god tid. Noen ganger bør du ikke forhaste deg med å ta noen avgjørelser. Og du bør tenke lenge og grundig over disse avgjørelsene.

Du kan være fast bestemt på å slå opp med ektefellen din. Men først, gi deg selv litt tid. Kom deg vekk fra partneren din og alle andre og tenk godt over hva du vil gjøre. Noen ganger kan det å ta raske beslutninger få konsekvenser vi ikke ønsker. Tenk derfor nøye gjennom ting.

4- Snakk kun med din beste venn

Ja, du kan ha mer enn én venn, og du vil kanskje til og med ydmyke den som var utro offentlig. Men hvis du sier “Min kone var utro med meg”, er det bedre å bare snakke med din mest pålitelige venn.

For hvis du senere tar en annen avgjørelse og ønsker å fortsette med din ektefelle, kan det hende at ting ikke går som du ønsker. Og alle vil ha forskjellige meninger om din ektefelle. Derfor er det best å bare snakke med en venn du stoler på og som kan holde på en hemmelighet.

5- Situasjonsvurdering

Du vil leve et liv etter at din ektefelle var utro mot deg, og det er viktig at dette livet er den riktige livet for deg. Derfor må du vurdere situasjonen. Du må tenke på konsekvensene og situasjonene som vil oppstå dersom du drar og dersom du ikke gjør det. På den måten kan du ta bedre beslutninger. Og mens du vurderer denne situasjonen, bør du tenke på alle de positive og negative sidene. Å foreta disse evalueringene vil være effektive for å ta bedre beslutninger.

6- Ta en avgjørelse

Etter å ha vurdert alle mulighetene og sørget for at du er klar til å ta de riktige stegene, er det på tide å bestemme seg. Hvis du er sikker på at du har tatt den riktige avgjørelsen for deg og din familie, er det nå på tide å handle.

Hvis du har tatt beslutningen om å forlate ektefellen din, gi henne beskjed om det og fremskynd prosessen ved å finne en skilsmisseadvokat. Hvis du har tatt denne avgjørelsen, er dette den rette for deg. Men hvis du trenger å føle deg bedre etter denne prosessen, kan du gjøre få ytterligere fremgang i denne situasjonen ved å søke profesjonell hjelp.

Hvis du har tatt beslutningen om å bli sammen med kona di og ønsker å gå videre, må du gjøre noen ekstra ting. Det er veldig viktig å styre denne prosessen riktig, så vel som forlate- og tenkeprosessen. Derfor vil vi nå snakke om tingene du trenger å gjøre i prosessen med å tilgi ektefellen din.

should i stay with my wife after cheating me

Min kone var utro mot meg, men jeg vil ikke skilles – hva bør jeg gjøre?

Ja, noen ganger er følelsene våre sterkere enn noen ting. Og disse følelsene er det som gjør oss til den vi er. Partneren din kan ha vært utro mot deg, og du tror fortsatt at ting vil bli bedre. Da må du administrere denne prosessen riktig og ta de riktige stegene. La oss nå forklare hvordan du håndterer denne prosessen.

1- Informer din kone om avgjørelsen din

Ja, dere har bestemt dere for å fortsette sammen, men du bør fortelle din ektefelle at denne prosessen ikke vil løse seg for dere begge samtidig. For selv om følelsen av kjærlighet ikke forsvinner lett, kan tilliten vår lett brytes og det kan ta tid å komme seg.

Av denne grunn bør du fortelle din kone at denne prosessen kan ta kanskje 6 måneder, kanskje 1,5 – 2 år. For vanligvis begynner gjenopprettingen av disse følelsene å skje etter 6 måneder.

Kortheten og lengden på denne situasjonen er direkte proporsjonal med innsatsen i forholdet ditt. Så det kommer helt an på dere to. En annen ting er å fortelle din ektefelle hva du er ukomfortabel med eller hva du vil bli. Selvfølgelig mener vi ikke at du skal lage en liste. Men forklar problemene du er følsom for og la henne ta mer korrekte skritt i denne prosessen.

2- Tilgi henne i deg selv

Ja, kanskje du tenker: “Hvorfor skulle jeg ønske å være sammen med henne igjen hvis jeg ikke allerede har tilgitt deg selv?”. Men det vi mener når vi sier tilgi i deg selv er at du virkelig tilgir henne inni deg selv og ikke bærer nag. Gi slipp på ambisjonene dine overfor henne og fokuser bare på å reparere forholdet. Å ha sinne mot henne vil ikke fikse noe. Og tvert imot vil det komplisere det enda mer. Tilgi derfor din ektefelle i deg selv, både for din egen skyld og for hennes eget beste.

3- Ikke skyld på ektefellen din konstant i krangel

Faktisk er denne delen mer relatert til den andre delen. Selvfølgelig vil du krangle med ektefellen din, men ikke fortell henne hver gang at hun hadde ødelagt alt. Dette vil få motivasjonen til å falle og bryte. Det vil føre til at du opplever en enda større sammenbrudd følelsesmessig. Derfor, ikke klandre henne hele tiden i dine argumenter.

4- Skap kvalitetstid sammen

Gjør ting du liker å gjøre med partneren din. Eller du kan ta opp nye hobbyer som du er begeistret for. Dette vil være nyttig for å smelte isen mellom deg og din ektefelle. Vær sammen og skap gode minner.

5- Gå til parterapi

Hvis du ikke kan løse problemene mellom deg og din ektefelle og du ønsker å overvinne disse problemene sammen, søk profesjonell hjelp. Fagfolk er den mest effektive støtten for å hjelpe deg med å løse problemene dine. Fagfolk løser alltid problemene like pragmatisk, og de vil virkelig hjelpe deg. Så å søke hjelp på denne måten kan være mer effektivt.

6- Hvis det ikke skjer, er det på tide å slutte

Noen ganger, til tross for alt, skjer det av og til noen ting som aldri løser seg. Og noen ganger må vi vite hvor vi skal stoppe. Hvis du har prøvd mye og forholdet ditt ikke fungerer, bør dere skille veier. Hvis du har prøvd mange måter å overvinne problemene dine og det fortsatt ikke fungerer, ikke klandre deg selv. For noen ganger går ikke livet som vi ønsker og noen ganger må vi bare stoppe opp og skilles.

Endelig

Hvis forholdet ditt ikke har fungert etter prøvelsene og du har bestemt deg for å slå opp, ikke la det påvirke deg dårlig. For du vil ha mange øyeblikk å leve foran deg. Og hvis du føler deg dårlig og hjelpeløs, søk profesjonell hjelp. Profesjonell støtte vil hjelpe deg å ta de riktige trinnene. Og det vil tillate deg å organisere livet ditt. På denne måten kan du finne den rette veien.

Det var alt for nå Victoria Milans “Kona Mi Var Utro Mot Meg Hva Bør Jeg Gjøre?” innhold! Hvis du ser etter mer innhold som dette, kan du besøke bloggen til Victoria Milan og følge med der.

Og Victoria Milan er det beste valget for deg for å finne partneren du leter etter! Victoria Milan er en verdensomspennende plattform med millioner av brukere. Den gir deg den beste servicen med sitt moderne design, brukervennlige grensesnitt og unike funksjoner. Passer også for brukere i alle aldre! Ikke bare disse! Det er også gratis å registrere seg hos Victoria Milan. Finn enkelt partneren du leter etter med Victoria Milan! Klikk her for å registrere deg hos Victoria Milan.

how do i deal with a cheating woman

Vanlige spørsmål om min kone var utro mot meg

Hvordan takler jeg en utro kvinne?

 • Ta det med ro.
 • Hold deg unna alkohol og sigaretter.
 • Gi deg selv tid.
 • Bare snakk med bestevennen din.
 • Gjør en situasjonsvurdering.
 • Ta avgjørelser.
 • Gå videre.

Bør jeg bli hos kona mi etter at hun var utro?

Faktisk ligger svaret på dette spørsmålet i deg. Hvis du er sikker på at din ektefelle er opprørt over dette og er villig til at du tilgir henne, kan du selvfølgelig tilgi henne. Men før du tar noen avgjørelser, anbefaler vi at du går inn i deg selv og stiller spørsmål ved om å ta denne avgjørelsen er den rette for deg. Du kan besøke innholdet “Min kone var utro mot meg hva bør jeg gjøre” for å ta mer nøyaktige trinn.

Vil en utro kvinne være utro igjen?

Det kommer an på personen. Vi kan ikke si at noen definitivt er utro eller ikke. Men hvis personen angrer på denne situasjonen og prøver å fikse det de har gjort, vil sannsynligheten for juks være lav igjen. Men hvis du tenker på tilgivelse, kan du ta bedre skritt ved å besøke innholdet vårt “Kona Mi Var Utro Mot Meg Hva Bør Jeg Gjøre “.

Hva bør jeg gjøre etter at kona mi var utro mot meg?

 • Ta det med ro.
 • Hold deg unna alkohol og sigaretter.
 • Gi deg selv tid.
 • Bare snakk med bestevennen din.
 • Gjør en situasjonsvurdering.
 • Ta avgjørelser.
 • Gå videre.
Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.