Blinddejt Tips – Vad du ska göra på ditt möte

pre dating tips

Blinddejting är en av de mest spännande typerna av dejting. Eftersom båda partnerna inte vet mycket om varandra. Och du undrar mycket över din blinddejt. Detta ger faktiskt mycket spännande timmar.

Om du har en blinddejt och är orolig för vad du ska göra behöver du inte vara rädd! Idag har Victoria Milan förberett innehållet i “Blinddejt Tips” åt dig! På så sätt kan du bättre förstå vad du behöver göra i ditt möte. Om du är redo, låt oss börja med detta spännande innehåll! Här är vårt “Blinddejt Tips”-innehåll!

things to do during a dating

Vad är Blinddejt?

För våra läsare som inte vet vad blinddejt är, låt oss först förklara. En blinddejt är en dejt som vanligtvis schemaläggs av en vän eller familjemedlem för att lära känna varandra. Kort sagt, blinddejt är en av de största hobbyerna för människor som gillar matchmaking 🙂 I blinddejt känner båda partnerna vanligtvis inte varandra och de träffas på angivet datum, tid och plats. På så sätt har de möjlighet att lära känna varandra. Nu när vi vet exakt vad en blinddejt är, kan vi nu gå vidare till ämnet “Blinddejt Tips”.

Blinddejt Tips – Steg innan – Dejting Tips

Blinddejter är de mest spännande och nästan kompletta överraskningsmötena. Du måste lära känna din partner och umgås med dem. Låt oss nu ta en titt på vad du behöver göra på den här dejten, vad du behöver göra innan du går till mötet och sedan lära oss de nödvändiga knepen för mötet.

1 – Att välja rätt kläder

Våra första Blinddejt Tips är rätt val av kläder. Glöm inte, det första intrycket är alltid viktigt och effekten du lämnar på det första intrycket kommer alltid att fortsätta. Därför är det viktigt att välja rätt kläder. Men med att välja rätt outfit menar vi inte ‘flashiga’ kläder. Först och främst, undersök kaféet eller restaurangen som du går till och ta reda på vilken stil det är.

Är det ett riktigt snyggt och lyxigt ställe kan du välja en snygg klänning om du är kvinna och en kostym om du är man. Om det är en varmare och mer normal plats där ni kommer att träffas, då kan ni välja mer avslappnade men snygga kläder. Kort sagt, var en helhet med platsen du träffar och visa din partner att du bryr dig.

2- Var försiktig

Ja, även om detta är ett ämne som manliga partners ofta glömmer men det är också en detalj som vissa kvinnliga partners förbiser. Glöm inte att ta hand om dig innan ditt möte. Med att ta hand om personlig vård menar vi inte bara saker som ansiktsmasker eller att ta en dusch. Män kan ibland vara bekväma i frågor som hår och skägg.

Stanna därför åtminstone till din frisör innan du går till din dejt och be att få håret och skägget uppfräschat. Kvinnliga partners kan också gå till en frisör och välja en frisyr de kommer att må bra av. Denna situation kommer både att glädja din partner och skapa positiva tankar i hans/hennes sinne. Av dessa skäl är våra andra Blinddejt Tips att vara välvårdad.

3 – En härlig doft

På din första dejt är din lukt lika viktig som ditt utseende. På första dejten ger din doft många signaler till din partner. Och han/hon kommer förmodligen komma ihåg dig varje gång han/hon känner lukten av det. Därför bör du välja rätt parfym.

Om din dejt är under vintermånaderna kan du föredra intensivt doftande parfymer. Om din dejt är under sommarmånaderna, välj mer fräscha och doftande parfymer. På så sätt kommer du att göra ett gott intryck på din första dejt. Av dessa skäl är ditt val av parfym viktigt som Blinddejt Tips.

what should you do on blind dates

Blinddejt Tips – Saker att göra under en dejt

Vi lärde oss vad vi ska göra innan vår blinddejt. Nu är det dags att komma fram till vad som behöver göras under mötet. Låt oss tillsammans ta reda på vad de är.

1- Rapportera din plats

Även om din vän arrangerade mötet vet du aldrig var eller när något kommer att hända dig. Och som ett resultat är detta ett möte med en person du inte känner. Så låt din familj veta var du är innan mötet. Låt också din familj veta när du byter plats.

“Vad kan hända mig?” Du kanske tänker, och kanske till och med har rätt i det. Men vad är skadan med att ha säkerhet i åtanke? Eller hur? Av denna anledning är de första Blinddejt Tips du behöver göra under mötet att informera din plats.

2- Var realistisk i dina förväntningar

Dina vänner kan ha överdrivit mycket om personen du kommer att träffa. Därför är det nyttigt att vara lite mer realistisk. Naturligtvis går det bra att drömma, men du kan inte förstå om någon är ditt livs kärlek genom sitt fysiska utseende.

De flesta blinddejter visar sig vara negativa, ofta av frustration när förväntningarna är höga. Allt du behöver göra är att vara realistisk och hålla nere dina förväntningar. På så sätt kan du ta mer korrekta steg. Av dessa skäl är vårt andra Blinddejt Tips att vara realistisk om förväntningarna.

3- Bete dig naturligt

Detta kan vara en av vår tids största sjukdomar. Människor beter sig inte längre som de brukar. Och de presenterar sig till och med som annorlunda än vad de är. Denna situation kommer inte att imponera på personen du faktiskt kommer att träffa. Eller även om det gör det, kommer ditt förhållande att påverkas negativt med tiden eftersom den här personen inte är du.

Agera därför inte som om du är en annan person än den du är. Faktum är att de flesta människor nu letar efter dessa uppriktiga känslor. För nästan alla beter sig annorlunda än de gör. Om du agerar som du är kan du tjäna mer “+”. Så att agera naturligt är ett bra råd av våra Blinddejt tips.

4- Var uppriktig

Vi kan säga att vara uppriktig faktiskt är en fortsättning på vår titel som “agerar naturligt”. Men i det här avsnittet kommer vi att beröra frågan om att närma sig med uppriktighet. Med uppriktighet menar vi förstås inte att du pratar med honom som din bästa vän. Eller, låtsas inte vara på din anställningsintervju.

Eller ställ inte frågor som på en anställningsintervju och agera inte på det sättet. Var naturlig, vänlig, bekväm och varm. Som ett resultat är ditt syfte med att vara där detsamma för er båda och uppriktiga samtal kommer att ge en bekväm miljö för er båda. Och i ett bekvämt utrymme kommer människor att lära känna varandra bättre. Det är därför det är viktigt att vara uppriktig.

5- Lär känna din partner

Ett annat sätt att ha det bra med din nya partner är att lyssna på honom/henne. Prata inte bara, utan låt din partner också prata. På så sätt kan du fatta bättre beslut och agera efter dessa tankar.

6- Ha kul och var kul

Detta är en dejt och inte ett affärsmöte trots allt. Försök därför att njuta av denna situation så mycket som möjligt. Även om du inte gillar din partner kan du åtminstone hitta sätt att ha kul. Ställ intressanta frågor till varandra och fokusera på att skratta. På så sätt får du en roligare och roligare tid. Var heller aldrig oförskämd eller aggressiv, även om du inte gillar din partner. Om du är för överväldigad kan du säga att jag vill gå upp och gå därifrån. Så var försiktig och bara njut av tiden.

7- Var ärlig och tydlig

Om du inte gillar personen du möter, var ärlig och tydlig med det! Att ge hopp till den andra parten eller lämna en öppen dörr ger hopp. Om din partner inte är intresserad kan du säga att “Det var en trevlig middag, tack för det. Men jag tror inte att vi är rätt för varandra.”. På så sätt kommer du inte att få honom/henne att bli förväntansfull och upprörd. Av denna anledning är det viktigt som Blinddejt Tips att du är ärlig och tydlig.

Det var allt för nu från innehållet “Blinddejt Tips” som Victoria Milan har utarbetat åt dig! Om du letar efter mer sådant här innehåll kan du besöka Victoria Milans blogg och hålla ögonen öppna.

Dessutom, om du letar efter en partner är Victoria Milan det rätta valet för dig. Victoria Milan är en plattform som betjänar miljontals användare över hela världen. Det ger dig den bästa användarupplevelsen med sina unika funktioner och moderna design. Du kan också se online användare på hemsidan. På så sätt kan du snabbt starta en konversation. Inte bara dessa! Registrering på Victoria Milan är gratis. Hitta den partner du letar efter enkelt och snabbt med Victoria Milan! Klicka här för att registrera dig hos Victoria Milan!

blind date tips

Vanliga frågor om Blinddejt Tips

Vad ska du göra på Blinddejt?

Det finns några saker du bör göra före och efter blinddejt. Dessa är;

 • Välj rätt klänning.
 • Ta hand om dig.
 • Välj en härlig parfym.
 • Låt din familj veta din plats.
 • Var realistisk i dina förväntningar.
 • Agera naturligt.
 • Var uppriktig.
 • Lära känna han/hon.
 • Ha kul och var kul.
 • Var ärlig och tydlig.

Hur man startar en konversation på blinda dejter

Det finns kanske miljontals ämnen du kan prata om med någon du precis träffat. Dessa är;

 • Man kan prata om film.
 • Du kan prata om dina favoritaktiviteter.
 • Du kan ha konversationer om din favoritmusik.
 • Du kan prata om dina drömmar.
 • Du kan prata om roliga stunder.

Är blinddejt en bra idé?

Blinddejter handlar faktiskt inte så mycket om tur. Eftersom din gemensamma vän eller en annan person tror att ni två skulle vara kompatibla, får det er att träffas tillsammans. Faktum är att vi kan säga att detta ökar sannolikheten för att hitta den partner du letar efter. Det är därför blinddejter är en bra idé.

Posted by
Mertcan Yalcin

Mertcan is a bookworm who graduated from Beykent University. He likes to research and learn new things and for this he preferred the profession of copywriting. His area of expertise is quite diverse. He is highly specialized in relationships. And he has done quite a bit of research on this. His primary goal is to ensure that people are informed in every relationship and take the right steps.